Pancake

Trevligt lördagsgalej

Publicerad 2013-10-13 10:27:00 i Allmänt

Åh vilken trevlig kväll jag hade igår med gamla kollegorna! Så himla härliga människor!
Alla hade ju med sig massa god mat, och jag åt en herrans massa gott. Det jag hade med mig gick åt och blev väldigt uppskattat! Det är ju alltid lite kul.
 
Kan säga att jag mår inte bra idag, och det beror inte på vinet. Ok, kanske lite småseg idag på grund av vinet hehe, men annars är det all mat jag åt. Massa kohlhydrater och socker. Jösses. Jag vill typ aldrig mer äta chips igen. Inte för att jag åt mycket chips, absolut inte, men jag vaknade vid 5 i morse och måde såååå illa, och det kändes lixom som att det var chipsens fel om ni förstår vad jag menar... Jag har alltid varit lite sådär att jag kan må illa efter att jag ätit chips, även om det inte är mycket. Så nä, no more chips för mig.
Nä, LCHF är verkligen min grej, idag är det åter till ordningen.
 
Hade ju laddat innan oxå med sockerchock big tajm på kalaset:
 
 
 
Det var så himla kul att va ute på galej och få lite kvalitetstid utan barn lixom. Uppskattade det verkligen!
 
Hemma hos fam Aluc har dom nytt kök efter en vattenskada i våras. Såååå trevligt kök! Perfekta köket att ha gäster i!
Det är på min lista över vad jag vill ha i vårt hus, ett stort, fräscht kök man kan umgås i samtidigt som man lagar mat.
Jag blir gaaalen hemma hos oss på att vi har så litet kök. Jag blir galen överhuvudtaget på vår lägenhet. Är bra less. Vill verkligen köpa hus idag, helst igår.
 
Nä, nu ska jag leka med mina små knattar, vi ska leka lite, äta lunch och sen gå ut i det helt fantastiskt härliga vädret!
 
Trevlig söndag!

Kommentarer

Postat av: Maria

Publicerad 2013-10-13 11:48:14

Jag funderar på LCHF, kanske ska ta tag i det också och se om min mage blir bättre av det. De flesta verkar ju må bra av den kosten. Men jag är lite bekväm så jag vill liksom bara kunna äta det jag är sugen på utan att tänka. Men mår jag bättre av LCHF så kan det ju vara värt att tänka lite =)
Kram

Svar: Do it :-)
pancake.webblogg.se

Postat av: Tess

Publicerad 2013-10-13 15:26:20

Men guuuud vad spooky att du skriver just så om chips!! Jag åt chips i går och sov som en kratta pga illamående. Jag var också tvärsäker på att det var chipsens fel. Gick upp tidigt pga av sömnlöshet och googlade chips + giftigt (skojar inte!!) det visar sig att det innehåller natriumglutamat (E621). Så här står det att läsa i wikipedia:

"Det har påståtts att ämnet kan ge överkänslighetsreaktioner som allergiska besvär, huvudvärk, svettning, halsbränna, tryck över bröstet och illamående.[3] Ämnet har också anklagats för att orsaka en mängd allvarligare sjukdomstillstånd, inklusive fosterskador, vredesutbrott, epileptiska anfall om man är epileptiker, astmaanfall, djupa depressioner, tillväxtproblem, försenad tillväxt, hormonstörningar, leverskador, nervskador och försämrad syn (eftersom glutamat kristalliseras i näthinnan)."

Jag blev faktiskt rätt så freaked out av hur jag mådde. Nä, jag får nog hålla mig till mina små cheeze hearts (som ostbågar fast hjärtformade.. OBS! Inte ett dugg lchf men väldigt goda och perfekt storlek för en munsbit tillsammans med vin), de reagerar jag inte alls lika illa på!

Svar: Men guuud. Va äckligt. Blä.Jag är egentligen ingen chipsperson, jag äter hellre popcorn, men ibland kan jag bli sjukt sugen på chips och då kan det va så sjukt gott,
pancake.webblogg.se

Postat av: Izabell

Publicerad 2013-10-15 08:19:36

Vad kul ändå.. att du har hittat LCHF! :) Jättefin tårta!:-D

Ha en fin dag:)

Kraam Izabell

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela