Pancake

Drömlägenheten

Publicerad 2016-01-31 10:53:00 i Allmänt

 
Nu har vi köp vår drömlägenhet, wiiihooo! Helt sjukt. Vi älskar vår nuvarande lägenhet och triv sååå bra med område, grannar och allt. Men. Den kommer bli för liten i framtiden. Det är en 3:a på 68 kvadrat.
Vi har diskuterat fram och tillbaks, hus eller inte och var när och hur. Sen köpte vi ju stugan och då kände vi att det räcker med trädgård för oss, nu satsar vi på lägenhet.
Jag som alltid drömt om hus känner att fine, jag kan bo i lägenhet, men då vill jag att det ska vara något extra, då vill jag att den ska vara speciell.
Har haft ögonen på husen bakom oss, och slängt ut en "önskan till universum" om att "få" en 5:a i dom husen.
 
Och som vanligt när det gäller Lagen om attraktion- när du vet vad du vill ha, och du är tacksam över livet och nöjd med det du har, och sen släpper allt till universum och bara litar på att det löser sig. Ja då ringer mäklarn och säger: Vill ni komma och titta på den här lägenheten?
 
 
Förhandsvisning med en annan familj som la ett bud, vi la 30´ över och sen var det klart. Den var vår.
En 5:a på 122 kvadrat med två stora terasser á 21 kvadrat i huset bakom vårat nuvarande hus.
 
Jag. Tror. Jag. Svimmar. Är såååååå glad! Vi kommer att renovera och fixa och dona, och det kommer blii helt perfekt!
 
 
 
Tack bästa Tess för att du lärde mig tricket hur man lever sitt drömliv. Jösses vad jag har mycket att tacka dig för!
 
 
Puss

Slut på smekmånaden

Publicerad 2016-01-23 13:11:36 i Allmänt

Phu, smekmånaden på jobbet är över. Uh vilken körig vecka jag haft! Men det är kul, full fart. Har varit med i ett uppstarts projekt där jag inte riktigt haft kompetensen faktsikt, men vi rodde det i hamn. I förra veckan kände jag typ: Oh shit, överlever jag den här grejen fixar jag allt.Det var typ den nivån haha.
Fick bubbel och tack av högsta cheferna i fredags så det kändes ju bra. Men det var lite svettigt ett tag faktiskt..

Extremt skönt med helg nu. Mjukisbrallorna är på och jag och tjejerna myser. Har varit ute och åkt lite pulka, och nu ska vi snart äta lite popcorn och kolla på film.
 
Förövrigt så har jag en roooolig grej på G, men det vågar jag inte prata om än, återkommer när det är spikat och klart :-)
Wiiiiii :-)
 
Ha en härlig dag alla fina! <3
 
 

Morgonmys

Publicerad 2016-01-09 08:28:00 i Allmänt

Morgonstund har guld i mun. Morgonmys är härligt, visst. Men skulle önkska att barnen sov liiiiite längre än till som idag 06,15. Gäsp.
Aja, bara gilla läget.
 
Idag är det kalas hela dagen, 2 st ska tjejera gå på. Phu.
 
Veckan som gått var en bra vecka. Har ätit bra, och det känns skönt att vara på banan igen. Kom iväg till gymmet, dock bara en gång. Men bättre än ingen. Det är bara att bita ihop såhär i början, bara se till att man tar sig till gymmet. Inte så att jag inte vill träna, men det är ändå svårt att ta sig dit... Bara man kommer igång så blir det lättare sen. Nu i veckan som kommer har jag bokat in mig på ett yoga-pass kl 06,30 på onsdag. Känns ju som den perfekta starten på dagen.
 
Puss
 
 
 
 
 

**2016**

Publicerad 2016-01-03 14:30:00 i Allmänt

Nytt härligt år!
 
Som jag skrivit tidigare- jag älskar nytt år! Ny tom kalender, nya planer, nya mål att uppnå.
Startar året med att ha rensat alla skåp och lådor här hemma, köpt ny telefon och nya lyxiga sänglakan. Perfekt. Och idag har vi packat ner julen. Känns såååå bra. Nytt och fräsht!
2015 var ett toppenår och alla mål jag satt upp, kortsiktiga och långstiktiga har jag uppnåt.
 
2016 blir året då jag njuter av det jag åstakommit. Komma in i bra vardagsrutiner, njuter av livet och fokus ligger på hälsa och välmående. Det här ska bli året då jag når min toppform, jag fyller 40 och det ska vara min bästa ålder!
 
Jag har slirat hela december med både kolhydrater och socker, och det har varit helt bananas. Jag har inte mått bra alls av det, och nu är jag helt svullen och det kommer att ta ett par veckor innan jag mår som vanligt igen. Men det är bara att gilla läget och ta nya friska tag. Det här året ska jag gå steget längre, no more "unna sig" skräp som chips, cola light och annat skit. Även om det inte hänt så ofta så är det ofta nog.
Nu ska jag unna mig att äta bra mat, för jag är värd att må bra!
 
Jag har inte druckit en droppe alkohol på hela 2015 och jag tänker fortsätter mitt alkoholfria liv. Det var ett vinnande koncept för mig, och jag mår bättre utan alkohol. Kan erkänna att det faktiskt var rätt jobbigt dom första månaderna, både för mig själv och inför andra. Det är så känsligt med alkohol. Dricker man inte tror folk att man är antagligen gravid eller alkoholist. Jag har ju börjat på 3 arbetsplatser under året och varit med på fester med nya människor, och det var rätt jobbigt i början... Men nu är jag bekväm i mitt val med att vara nykter.
 
4 månader kvar till jag fyller 40, då ska jag vara i toppform!
Min plan är att träna minst 2 ggr i veckan, nu i början blir det kondition. Sen lägger jag till styrka, kommer köra med PT kontiuneligt. Sen ska jag varva med kondition, styrka och yoga.
 
Sen får vi se, det kanske dyker upp lite nya drömmar och planer. Har några drömmar som ligger i bakhuvudet och som jag inte riktigt är klara med ännu :-)
 
Hur är det med er, har ni några spännande planer/drömmar för 2016?
 
Kärlek
 
 
 
 
 
 
 
 

Tack 2015

Publicerad 2016-01-03 10:08:00 i Allmänt

Jag älskar den här tiden på året! Ut med det gamla, in med det nya! Nytt år, nya friska tag! Tid för att reflektera, se tillbaka på året som gått, och tänka framåt och planera för ett nytt spännande år!
 
2015 har varit ett fantastikt år!
 
Några av 2015 års höjdpunkter:
 
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela