Pancake

Påsko

Publicerad 2011-04-23 06:36:35 i Hemma hos mig

Igår var det ju lite Påskmys här hemma med fina Leopardia. Det är ju inte så ofta vi ses, så det var very trevligt!


Det här var det som bjöds på:





Det var högsommarvärme på ballen så det blev en kall öl och lite balkonghäng:



Jag fick blommor och presenter. Fick The Muppetshow DVD box och massa sminkgrejs. I Love Mupparna och Smink! TACK TACK TACK!



Påsko

Publicerad 2011-04-22 11:40:25 i Hemma hos mig

Hittade min mammas bästa vän på FB för ett tag sen. Vi har inte setts sen min mamma gick bort, och det är en typ 7 år sen. Himla bra det här med Fejso.
Igår fick jag ett fint påskkort av henne, jag blev verkligen sååå glad! :-)



I love påsken och har alltid gjort! Idag kommer fina Leopardia hit på påsklunch. Äggen är kokta och bubblet står på kylning.

GLAD PÅSK å puss å kram på Er!

Köpstopp

Publicerad 2011-04-20 09:03:27 i Ekonomi

Nä hörreni, tror det är dax för lite köpstop nu va? Så här kan man ju inte hålla på når man knappt har någon inkomst :-)
Nä, sååå farligt är det väl inte, men man köper lite småsaker hit å dit. När man är mammaledig är det lätt att man tar en promenad till närmsta köpcentrum och hänger lite där, och det är ju aldrig gratis.
Det får det vara slut med nu banne mig.
Ska inte köpa annat än mat nu iaf månaden ut, sen får vi se hur länge jag ska ha köpstop, ska suga på den karamellen ett tag :-)
Blir lixom trött på mig själv att det bara rinner iväg massa pengar jämt. Småpengar, men ändå.



Igår blev det iaf trevlig shopping som inte kostade något, man kan säga att det var presenter från snälla Svärfar och hans dam. Det blev en pilatesboll en stegräknare och en tröja. Är mycket nöjd.

Har så jävla ont i ryggen, jag bara måste träna. Helt olidligt faktiskt. För en gångs skull sov Lilla Barnet idag till kl 7, men fan, jag vakna först vid 3, sen vid 5 och hade så jävla ont så jag låg vaken från 5... Typiskt då att hon sover längre än hon brukar. Hur som helst, Pilatesboll is the shit från och med nu :-)



Stegräknatre jag köpte ska jag dock lämna tillbaka. blir så trött på mig själv att jag är så dumsnål ibland. Oh, 49kr på Clas O, den tar jag. Men lixom, hur jävla B är inte den. Nä, den ska jag lämna tillbaka, man vill ju inte ha en stegräknare som räknar fel. Pilatesbollen däremot köpte jag en som inte var den billigaste, där var jag noggrann :-) 
Det lönar sig för det mesta att satsa på Kvalitet, men ibland glömmer jag bort det och går loss på tex Clas O.  

 

Fylla år är inte dumt alls :-)

Publicerad 2011-04-19 07:46:55 i Allmänt

Alltså shit villken födelsedag! Guuud va trevligt jag haft det! Först i söndags var det ju hur trevligt som helst, sen igår på själva födelsedagen var det om möjligt ännu trevligare!
Förra året hade vi ju precis gift oss och fått en massa uppmärksmahet, så då firade jag inte min födelsedag alls nästan, jag kände att det fick räcka med baluns.
Så det var ännu roligare iår att bli firad kan man säga :-) Det är inte alltid jag har kännt för att fira födelsedagar, men ibland är det riktigt kul, som nu i år :-)

Och inte nog med det, det blev det lixom sommar helst plötsligt, tack för den presenten lixom!
Igår var vi ute i solen på förmiddagen, jag hade mina sommarsandaler på mig och Darling körde shorts för första gången i år (nu kommer han att ha shorts tills första snön typ).

 



Lilla barnet körde första barnvagnspromenaden utan overall och mössa.
Däremot en solhatt:



Efter att ha myst hemma hela dagen med massa sol och kärlek så tog vi oss till Kista för att möta upp I&Z och Ew&F för att bowla och äta middag på O´Learys.
I love Bowling. Dock är jag skitdålig på det (trots att jag gått kurs tillsammans med FB), men fan, huvudsaken att man har kul :-) Det blev iaf två Strikes för min del, så det får jag väl vara nöjd med.

Musiken dom spelade var helt i min smak. Man skulle kunna trott att jag hade fixat spellistan, det var Blur, Pulp, Depeche Mode och massa annat bra 90. Jag var sjukt nöjd.



Maten var god och vi hade riktigt trevlig! Första gången jag är ute och äter middag och tar en öl sedan Lilla Barnet kom. Lilla Barnet var som vanligt världens snällaste och verkade ha kul. Jag drack Alkoholfri Carlsberg, och jag måste säga att Alkoholfri öl är verkligen min nya grej. Upptäckte det när jag var gravid (då jag hade cravings efter öl). Det smakar jättegott och man slipper bli tung i huvudet dagen efter- helt fantastiskt!

 
Man bantar inte på sin födelsedag :-)

Har som sagt haft världens bästa födelsedag, och jag har fått så otroligt fina presenter av alla så det är inte klokt!!! TACK TACK TACK säger jag!!! Jag har fått en badkudde, massa presentkort på spa och massage, produkter och presentkort på Body Shop, en Blender (eller mixer eller vad det heter) och lite annat smått å gott. Jag är så tacksam och nöjd över mina presenter! Och alla grattishälsningar på FB, helt orolligt hur glad man blir lixom... 


10 röda rosor av Mr Romantico :-) 

Tack alla ni söta!


Dan före dan...

Publicerad 2011-04-17 22:58:47 i Hemma hos mig

I morgon fyller jag åååår, wihoo va skoj. 35. Va hände?
Idag har jag haft lite kalas för nära och kära. Har fått så många fina presenter, tack tack tack!!! Jag är sååå nöjd med dagen, har haft så himla trevligt och verkligen fått roliga presenter!!!
I love min familj och mina vänner!



Smörgåstårta, ost och kex var lite utav det som bjöds på hemma hos oss idag.

Nu ska jag gå och lägga mig, ser fram mot att få sovmorgon i morgon och att fylla år!

Igår Piff och idag Fluff

Publicerad 2011-04-13 09:28:10 i Allmänt

Igår var jag ute en sväng med tjejerna från salongen. Det blev middag och ett glas vin, mycket trevligt. Har inte druckit vin på typ ett år, och jag har verkligen lääängtat efter ett glas rött!
Det var trevligt i all sin enkelhet, men tråkigt att J inte var med. Kan fortfarande inte fatta att hon bara gick och dog sådär :-(
Piffade till mig igår men redan när jag kom till tunnelbanan så hade jag ont i fötterna, har inte haft högklackade stövlar på mig på evigheter.

Så idag blir det hemmafluffstyle som gäller:

Skönt och bekvämt :-)

Har inte tänkt att göra så mycket annat idag än att poppa 80-tals musik, vika tvätt och städa. Blir väl en promenad oxå.
Så får det bli.


R.I.P lilla Fisken

Publicerad 2011-04-12 08:09:06 i Hemma hos mig

Förra veckan dog Lilla fisken. Det var inte så skoj. Men. Nu kan vi äntligen ha lite andra fiskar i akvariumet. Den vi hade var ju en Slöjstjärt, I love dom fiskarna, dom är så fina! Men när man har dom kan man typ inte ha några andra, för dom vill ha lite kallare vatten. Nu har vi bara haft sånna fiskar i ett par år och det är på tiden att det blir lite mer fart  och fläkt i det där Akvariumet. 
Så inget ont som inte har något gott med sig, nu blir det nya lekkamrater till Malen.

Just nu:


 

Lilla Barnet- världens bästa

Publicerad 2011-04-10 13:09:39 i Lilla Barnet

Mitt lilla Hjärta växer och växer. Hon är nu 4:a månader och väger hela 6kg.



Smeknamn hon har har haft och har:

Skruttan
Snuttan
Hungry Heart
Stevie
Pruttan Fisboll
Hjärtat
Skrutto
El Skrutto
Skrullan
Skrullo
Skruppi

Saker hon gillar att göra:

Sitta i mammas knä och snacka, helst med händerna i munnen
Bada, både hemma och på babysimmet
Sitta i sin babysitter och leka med sin fjärilsbok eller någon annan rolig leksak

Saker hon inte gillar:

Att bli påklädd med tröjor och bodys som man drar över huvudet
Att få vaccin

Sover:

Jättebra, somnar runt 20 och vaknar runt 5,30
Sover även middag i soffan och i vagnen när vi går promenader

Saker hon gör som mamma inte gillar:

Kräks. Är så less på det :-(



Mör och seg

Publicerad 2011-04-08 15:23:00 i Allmänt



Massagen idag var ljuvlig!!! Jag har haft ont i svanken ett tag nu, sådär så att man vaknar mitt i natten av att det gör ont, helt olidligt. Den lilla Thaikvinnan gick all in där jag hade ont, så nu känner jag mig som en ny människa!
Nu e jag trött seg och frusen så jag ska resten av dagen bara mysa med Lilla Barnet och inte göra någonting annat. Lite skönt att Darling jobbar sent, då kan jag bara äta lite rester, slänga i micron och sen äta direkt ur plastbyttan- klart lixom.  Annars hade man ju behövt duka bordet och laga mat och hålla på.
Nä, mys får det bli, tack å hej!

Dagens

Publicerad 2011-04-08 07:19:09 i Dagens Bästa

Har: Gjort pedikyr med fotbad å allt
Gör: Kollar gårdagens BB
Ska: Gå på Thaimassage

Klockan är inte ens halv åtta och jag har redan hunnit med massa mys, känner att den här dagen kommer att bli bra!

Härliga Fredag!!!

Skivor mot spegel

Publicerad 2011-04-07 20:52:04 i Hemma hos mig

Har ju länge saknat en stor helkroppsspegel. Det suger ju att inte kunna spegla hela sig.
Man tror typ att Oh va snygga kläder jag har idag, och så går man förbi en spegel på stan och undrar hur fan man tänkte?
Nu har vi äntligen fått upp en iaf och jag är extremt nöjd. Det blir ju lite projekt när man inte har bil själv och man ska få hem en jättespegel från stan.
I dessa tider när man måste vara ekonomisk (det ska man iofs alltid vara) så måste man vara lite kreativ när det gäller större inköp.
Jag rotade fram en låda med LP skivor i källaren som var efter min mamma och pappa, och som jag sparat för att man vill ju inte slänga dom lixom. Men fan, man kan inte spara allt bara för att det är minnen och nostalgi, speciellt inte när man har  halvmånga dödsbon i källaren.
Så jag tog med mig skivorna in till stan och sålde dom för 650:- på nostalgipalatset och köpte spegeln för 690:- Perfekt!
P
var snäll och skjutsade mig och bar den tunga spegeln och Aluc fick fina naglar ist för bensinpengar.
Kunde inte bli bättre :-) Och inte nog med det, det blev en flyttkartong ledig och mer plats i källaren!



Sjukt nöjd!

Dagens shopping

Publicerad 2011-04-07 13:52:16 i Allmänt

När man fluffar runt hemma och är mammaledig så vill man ju ha bekväma kläder. Man orkar ju inte med att gå en långpromenad i skogen med höga klackar och finkläder lixom. Så dagens shopping blev därför lite myskläder, nya mjukisbrallor och ett par tröjor.



Några tröjor jag hittade på BikBok som hade halva priset på hela butiken idag :-)

R.I.P J

Publicerad 2011-04-05 07:04:27 i Allmänt

Usch. Mitt besök på gamla jobbet igår blev inte så trevligt som jag täkt mig :-( Min kollega som fick bröstcancer i somras dog i söndags :-( Helt galet. Fattar inte hur det kan gå så fort??
Blä blä blä.
Var trött och ledsen hela dagen igår, så det blev en riktig skitdag på alla sätt och vis.

Man ska verkligen ta tillvara på livet, man vet aldrig när det kan ta slut!

Nu ska jag bädda ner mig i soffan och kolla reprisen av BB innan jag ger mig iväg på dagens äventyr.

Ny vecka nya friska tag!

Publicerad 2011-04-04 07:22:28 i Allmänt

I dag ska jag till frissan och klippa mig och färga håret. Ska bli såååå skönt! Dels att få ordning på kackahåret och sen för att komma till "jobbet" och få snicksnacka lite skit.
Den här veckan ser kalendern ganska tom ut, skönt. Orkar inte med att ha saker inbokade varje dag. Jag tar hellre dagen som den kommer :-) Det som står i kalenderna är:

Gå till frissan
Lilla Barnet 4:a månader
Bvc
Annika P fest
BabySim
Göra naglar

Ska försöka vara lite hurtig i veckan, se till att promenera massa. Har varit lite dålig med det nu, har inte haft vidare energi och när det är så grått ute har man verkligen noll lust att gå ut ens. Fyller ju år om 2 veckor, skulle vilja gå ner 3 kg tills dess, det skulle sitta fint. Har so far gått ner ca 1 kg i veckan sen jag började med Herbalife, så det borde ju inte vara något problem :-)
Sen ska jag försöka komma iväg på min Thaimassage på fredag, behöver verkligen det, har ont i ryggen och vaknar varje morgon av det typ :-( Tigerbalsam är min bästa vän nu.

Nu ska jag ta mig en stog kopp kaffe och mysa i soffan med Lilla Barnet innan jag drar iväg till El Frisso. Puss å hej på Er!

Snälla Lilla Barnet

Publicerad 2011-04-02 15:03:35 i Lilla Barnet

Jag är så tacksam för att jag har världes snällaste bebis.
Var på Babysim idag för 3:e gången. Det är faktiskt himla trevligt och kul. Lilla Barnet är så snäll och gosig, hon har kul i vattnet, och är lugn och snäll. Hon gnäller lite efteråt när hon fått på sig kläder och det är dax för mat. Då hinner hon gnälla i typ 20 sekunder.
Satt och lyssnade på när nån mamma satt och pratade med nån och berättade om att hennes barn hade haft kolik, och vägrat ta napp och det ena med det andra. Hon sa att det är först nu som hon tycker att det är kul med barn, för det hade varit så jobbigt innan. Hennes barn sov inte heller bra på natten.
Då slog det mig att shit, jag har det så bra, jag ska verkligen vara tacksam!!!
Lilla Barnet somnar runt 20, inga konstigheter, hon äter sen somnar hon i famnen för att sen läggas ner i sin säng. Sen sover hon till mellan 5,30-7, och då när hon vaknar så håller hon inte låda utan mer bara ligger och är vaken och skruvar på sig. Sen när man sticker fram huvudet och säger god morgon så får man värsta smajlet tillbaka.
Visst, sen ibland kan det ju slå till nån gång att hon går bananas och är jobbig, eller att hon vaknar vid 2 och gnäller och vill ha mat. Men det är ytterst sällan!
Sen under dagen är hon snäll och mysig och det är inga konstigheter.

tack tack tack för att jag fått ett sånt fantastiskt litet barn :-)



Den här mamman sa oxå att hon saknade sitt liv innan hon fick barn. Det gör jag verkligen inte. Alltså jag var nöjd med livet och hade kul, men jag känner att jag är klar med att festa, och jag är klar med att fluffa runt och bara tänka på mig själv. Jag har gjort det och det var kul, men man vill ju ha nya utmaningar :-)

The vagn

Publicerad 2011-04-02 14:24:57 i Lilla Barnet

Det är så himla kul, för det är så ofta folk kommenterar Lilla Barnets vagn. Minst en person i veckan kommer fram och säger något trevligt om det färgglada vagnen :-)
Idag på Helenelunds station kom det fram en kvinna som sa att det var så trevligt med en sån färgglad vagn, att det piggade upp tillvaron.  Det är ju trevligt att få höra kl 8 en lördagsmorgon :-)


Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela