Pancake

En fridens man

Publicerad 2007-10-30 23:30:04 i Allmänt

Den här e ju bara så bra! Hela artikeln finns att läsa på Expressen

77-årige Per-Eric Henricsson i Gällivare är i vanliga fall en fridens man som jobbar i kyrkan.
image120

Men nu är han riktigt förbannad.

Orsak: Han tvingades visa leg på Ica när han skulle köpa lättöl till pensionärsföreningens paltkalas.

- Jag är 77 år och har handlat på Ica i över 40 år. Vi skulle ha paltfest i pensionärsföreningen SPF och det föll på min lott att handla lite varor, bland annat lättöl, mjölk, kaffe och mjöl.
- När jag kom till kassan sa tjejen: "legitimation!"
- Sluta, du ser väl att jag är över 18 år. Jag lämnar ingen legitimation för jag är över 18 år och känner mig kränkt, sa jag.
- Då ringde hon efter chefen. Jag känner ju chefen Håkan, som vidhöll att jag måste lämna legitimation.
- Jag tjatar inte mer med er, behåll varorna, jag går på ett annat ställe, sa jag.
- Jag gick till den andra Icaaffären och köpte varorna, men där var det ingen som frågade om leg. 

Hahahaha jag garvar ihjäl mig när jag läser det här. Och vad är det för puckad brud som ringer chefen? Och varför vidhåller den här mesiga chefen att han måste lämna leg?! Det är nog det dummaste jag har hört! Jävla nötter hahahaha!

Jag ska sälja allt nu

Publicerad 2007-10-30 23:06:02 i Allmänt

Jag känner mig så nöjd med mig själv. För typ 2 år sen köpte jag en plattång för 499:- i tron om att jag skulle orka fixa massa med håret. Sen dess har jag haft ångest varje gång jag öppnat lådan där den legat i. Jag har använt den max 2 ggr. Det var ett sånt här megaonödigt impulksköp. Jag har alldeles för krulligt hår för att orka platta och få det rakt själv. Dom få gångerna jag har rakt hår är då jag varit hoss frissan och betalat dom för att fixa. Har nu sålt den på treadera för 360:- 
Jag vet att jag e lite efter, men åh va jag älskar tradera! Jag tar tillbaks allt jag sagt om att det är jobbigt och bökigt att hålla på med! Nån sätter in 360:- + 44:- i frakt på mitt konto, och jag skickar iväg ett paket till nån som verkligen vill ha och kommer att använda plattbrallan. Fantastiskt!

Idag har jag hittat ett nytt favvo. Äppelmust. Svärmor hade med sig en flaska när hon va här sist och idag har jag för första gången smakat på hemmagjord äppelmust. Supergott!

I natt drömde jag en helbisarr dröm. Jag drömde att jag skar ut min mammas hjärta med en brödkniv medans hon levde. Sen gick jag omkring med hjärtat i handväskan. Det läskiga va att jag verkligen fick ta i när jag skulle döda henne, för det gick ju lite trögt.
Alltså hur kan man drömma så sjukt?

Dagens bästa:
Sovmorgon (dvs massa bra förmiddags TV som Malou, Hem till gården & glamour)
Fotmassage av Råssi
Äppelmust
Chokladglass

Jag *hjärta* RW

Publicerad 2007-10-27 23:12:24 i Allmänt

Inte helt så otippat så va man hemma en lördagskväll. Annat var det för ett par år sedan, då fick man ju verkligen panik av att inte gå ut!!! Men nu är det verklgen helt ok att inte hänga på krogen flera dagar i veckan.
Vem ens orkar typ? Ok att det säkert skulle va annorlunda om jag va singel. Kanske... Känner mig rätt så mätt på att springa ute. Tycker bara det e jobbigt att va bakis å må dåligt. E rätt trött på all fylla överhuvudtaget.
Mellan 16 och typ 28 så hade man sitt partyrace. Då va det fest kan man lugnt säga. Att gå till jobbet direkt från krogen va mer en regel än undantag. Shit bananas va man låg i där ett tag. Hej å hå.
Men nu skulle jag aldrig orka!!!
Min bästis A är singel och lever värsta partylivet och jag bara fattar inte hur hon orkar?! Jobbar i veckorna och ute varje helg! Och hon festar rätt hårt oxå. Sådär så hon vaknar med skrapsår på knät för att hon ramla utanför porten påväg hem, eller som förra helgen en taxichaufför ringde henne dan efter och fråga om han skulle åka å lämna hennes väska hon glömt i taxin kvällen innan. I går skulle hon va hemma hela kvällen å vi msn:a i en varsin soffa och hon hade panik över att va hemma en fredagskväll. Slutatde ju såklart med att hon gick ut ändå och stuffa runt till halv fyra i morse. Och ikväll e hon ute igen. Fullt ös på den där damen.

Förvisso jobbar jag ju varje helg, så det kanske inte e så konstigt att man inte e sugen på att gå ut. Ja ja, nog om det.

Har poppat massa Robbie W i kväll. Fan va han äger!!! Så jävla bra. Och SNYGG. Så e han grymt sexig och charmig oxå :-) Jag och A Lee impulsåkte ner till Göteborg förra sommarn och såg han på Ullevi. Det va en sån jäkla kul resa! Vi hade skitkul verkligen. Han ägde på Ullevi. Och jag va helt kär i han :-)
image116
Han e så jävla het
image117
mmmmm....
image118
D e ju så man dör...
image119

Babyboom

Publicerad 2007-10-27 10:29:43 i Allmänt

Idag när jag vaknade kändes det som jul :-) Jättemärkligt. Sen sa Darling att han va sugen på risgrynsgröt med massa kanel :-) Så han kände nog oxå att d va lite jul.

Shit bananas va alla e gravida nu! Överallt. Undra om det är för att alla hade massa kul i sommar? Det kanske alltid är så att massa blir gravida till hösten helt enkelt.

Ja nä jag ska väl ta och göra mig i ordning å gå till jobbet. Tack å hej!

25:-

Publicerad 2007-10-26 20:18:39 i Allmänt

Dagens shopping:
image115
En mysig ljuslykta. Halva priset, kosta bara 25:-
Älskar halva priset.

Hot stuff

Publicerad 2007-10-26 20:02:15 i Allmänt

Mina super snygga svarta naglar:
image112
Men eftersom att det är Halloween snart och jag bara älskar fladdermöss och annat halloweenstuff så hotta jag upp mina naglar med massa roliga dekorationer:
image113
image114

Friskis

Publicerad 2007-10-25 23:43:33 i Allmänt

Jag känner mig rätt nöjd med att jag igår faktiskt tog mig i kragen och köpte träningskort och faktiskt tränade. Det va riktigt kul oxå :-) Ska träna i morgon oxå e planen :-)
Friskis&svettis är ju helt galet billigt att träna på! Och BRA. Dom har bra träningsformer och ett bra gym lixom. Oki, ingen TV ovanför rullbandet kanske, men vem bryr sig egentligen. Jag köpte kort för gjympa & styrketräning och betalar alltså ynka 240:- i månaden.
Förutom att styrketräna kan jag gå på nåt av följande pass:

START (fd KOMIGÅNG) En enkel och lite lugnare jympa för den som vill komma igång med allsidig träning av kondition, styrka och rörlighet. Anpassat så att även ovana deltagare ska hinna ta ut rörelserna.

BAS Enkelt och effektivt utan hopp. Passar den som vill ha en skonsam jympa som bygger upp styrka, kondition och rörlighet från grunden.

MEDEL Passar den som är van att träna och röra på sig. Jympan har ett ganska högt tempo och en del hopp.

INTENSIV Ett träningspass för den som har bra kondition och starka muskler. Här får man träna med hög belastning under lång tid.

DANSPASSETEtt pass där vi låter oss inspireras av musik, steg och dansstilar. Danspasset handlar inte om exakthet eller avancerad koregrafi utan om känsla och attityd. Det är lätt att hänga med. Ingen styrketräning.

PULS För den som är van att jympa, gillar tempo, flyt och inspireras av rörelseutmaningar. Finns på bas- och medelnivå, där medel kännetecknas av ganska högt tempo och en hel del hopp.

KI-JYMPA En kraftorienterad och annorlunda jympa på medelnivå inspirerad av österländska träningsformer som qigong och kampsportstekniker.

KI BOX Effektiv träning utifrån slagtekniker med handskar och mitsar. Parvis träning under en stor del av passet som i övrigt bygger på Ki-jympan. Finns i två varianter, 55 resp. 90 minuter. Åldersgräns 16 år.

F&S CORE NYHET! Funktionell och fokuserad träning för styrka och stabilitet. Passet innehåller mycket styrka för rygg och mage men också balans, rörlighet, och kroppskontroll. Utan konditionsträning. Läs mer om F&S Core

STYRKA/MEDEL Pass med mer styrka och stabiliseringsträning under längre tid samt mindre konditionsträning än på ett vanligt medelpass.

STATION Ett träningspass med betoning på styrketräning uppdelad i stationer med olika redskap. 70-80 min. Finns på City och Ringen.

SKIVSTÅNG Här tränas uthållig styrketräning för hela kroppen, i grupp och till musik. Deltagarna anpassar själva vikterna på stången. Åldersgräns 16 år.

AEROBICS Stegkombinationer som byggs ihop i längre block. Rörlighets- och styrketräning ingår. Finns i två nivåer där nivå 2 innehåller mer avancerad koreografi.

STEP. Stegkombinationer på stepbräda. Rörlighets- och styrketräning ingår. Finns i två nivåer där nivå 2 innehåller mer avancerad koreografi.

KI BALANS Lugn träningsform med inkännande och avspända rörelser för balans, rörlighet, stabilisering/styrka och kroppskännedom. Ett frigörande och barfota pass för själslig närvaro och harmoni.

KI YOGA F&S egen yogaform baserad på Hathayogans grunder. Enkla, säkra och trygga övningar med andning, rörlighet, balans och styrka. Lugnt tempo med betoning på andning, meditation och avspänning.

RYGG Skonsam träning anpassad för dig som behöver ta extra hänsyn till ryggen. Bygger upp styrka, stabilitet och rörlighet med säkra övningar. Konditionsträning utan hopp. Leds av specialutbildade ledare/sjukgymnaster.

Klockrent. Jag bara älskar Friskis!

Idag va jag och gjorde mina naglar hos C. Svart e färgen :-) Ska hotta upp dom lite själv i morgon e planen, så jag återkommer med bilder i morgon.

Ikväll va det trevligt att komma hem när Jo Lo och Albino va hos oss och lekte. Och Darling hade lagat middag så den stod på bordet när jag kom hem. Mycket nice. Spagetti och Köttfärssås blev det. Det har spelats en massa TVspel här, darling har köpt ett PS3. Han e mycket nöjd. Själv kan jag inte riktigt förstå det här med att köpa ett TVspel för 6000:-
Om jag hade 6000 jag va tvungen att spendera så skulle jag... Köpa en ny höstgarderob. Ja det skulle jag verkligen göra! Shit va jag inte shoppat kläder på 100 år. Eller shoppat överhuvud taget.
Hej jag e egen företagare och fattig typ.

Mer sofftid åt alla

Publicerad 2007-10-24 12:12:29 i Allmänt

Sitter i soffan å dricker kaffe å kollar på Glamour. Mitt favvo kan man säga. Jag fattar inte, tidningen Amelia har nån typ soffkampanj som går ut på att kvinnor ägnar för lite tid till att bara sitta i soffan och ta det soft. Eh, jag fattar inte problemt? Ok, nu har jag inga barn, men ändå. Jag bor i min soffa.

E lite less på allt just nu faktiskt. Man kan säga att jag bojkottar allt faktiskt. speciellt här hemma. Det är disk som måste diskas, tvätt som måste tvättas, golv som måste dammsugas och skuras. Men det skiter jag i. Faktiskt.
Sen e jag bra less på att alla får löneförhöjning, alla utom jag, jag har alltså gått ner i lön på mitt extrajobb. Det är ju helt sinessjukt. Jag missunnar inte mina vänner som går upp i lön, dom är värda alla pengar i världen, men jag söker nytt extrajobb nu. Klart. 

Jaha vad ska jag mer va bitter över  då.. hm... tänkatänkatänka.... Äh, inget. Ska åka å träna och springa ut lite dålig energi ist.
Puss å hej.

Jag kommer alltid att förlora

Publicerad 2007-10-21 20:40:48 i Allmänt

Jaha. Inser att jag aldrig kommer att vinna den här matchen, så nu ger jag upp. Orkar inte kämpa mer. Låter dom onda vinna. Tack för mig.

Från det ena till det andra. Har inte rökt sen den 1:a januari 2000. Rökte en hel cig idag, och det märkliga är att det inte va nåt märkvärdigt alls. Det va som att jag aldrig slutat. Trode nog att det skulle rossla lite i halsen och att det skulle ta emot lite. Men det va bara att suga i sig djupa halsbloss, no problemas.
Men nej, jag ska inte börja röka igen. Har bara haft en jävligt jobbig dag.

Nu ska jag återgå till att va ett kolli som ligger o soffan och är oduschad. I morgon ska jag rycka upp mig. Men idag ska jag bara vara.

Puss å hej.

Middag framför TV´n

Publicerad 2007-10-19 20:21:54 i Allmänt

Jaha. Så va man ensam ikväll igen då. Darling e ute med P och roar sig.
Men jag bojkottade the och smörgåsmiddagen idag. Jag har gjort Lasagne. Har inte gjort Lasagne på 11 år. Då gjorde jag det för första gången, och verkligen misslyckades. Då la jag ner det där med att göra lasagne. Konstigt egentligen, för lasagne e mitt favvo!
Idag gjorde jag världes godaste! Shit va god den va! Jag äger ju på att göra lasagne!


Knark e bajs

Publicerad 2007-10-18 22:59:24 i Allmänt

Jag som då redan e trött på mitt jobb blev väckt i morse av meddelande på mobilen som gjorde mig extremt irriterad. Ringde sen och tog ett snack med chefen och sen har jag varit irro hela dan. Ge mig en billig lokal, nuuuu. Men men, jag ska bita ihop och jobba på ett tag till, sen ska jag öppna eget där bara jag bestämmer. Klart.
Ok, no more jobbgnäll :-)

Jag gillar att va själv hemma, men det är tråkigt att va det en hel vecka faktiskt. Darling jobbar kväll hela veckan. Även fast jag jobbar halvsent själv och det inte blir så många ensamma timmar så tycker jag att det suger att komma hem till en tom lägenhet varje kväll. Kan inte ens minnas då jag och Darling åt middag ihop senast. Eller när jag åt lagad mat hemma senast. Det blir ju att man tar en kopp the och smörgås. Jag ställer mig ju inte och lagar en gourmetmiddag till mig själv och dukar upp. Nej the och smörgås framför tv´n, klart. Kan ju bara tänka mig hur det e med dom på Darlings jobb som har barn och har det såhär. Kan inte va kul. Som att man e ensamstående ju. Å hur kul e d? Nä fy.
Eh, sorry det blev visst mer jobbgnäll, fast på Darlings jobb :-)

Hörde på nyheterna att det skulle diskuteras hurvida det skulle delas ut sprutor till narkomaner. Alltså jag kan faktiskt inte förstå varför? Då e d ju som att säga att det är ok att knarka? Om staten förser knarkare med sprutor, och samtidigt kan straffa någon för innehav, hur går det ihop? Man har alltid ett val, antingen så börjar man knarka eller så låter man bli. I dagens upplysta sammhälle kan det omöjligt gå att missa att knark e farligt och att det finns risker. Bara att välja själv. Och jag VET att många har det svårt i livet och en dålig uppväxt å bla bla bla, men ändå, alla har ett val. Så är det.

Annars e jag glad för att jag fick en skön ansiktsbehandling idag och att mina ben är lena och ohåriga :-)

Nu ska jag beta med Lo. Puss å hej

Frustrerad

Publicerad 2007-10-17 23:02:16 i Allmänt

Är inne i en period då jag är himla trött på mitt jobb. Inte på jobbet i sig, men allt runt omkring. Ge mig en egen salong typ! Jag e ju såhär otålig oxå, jag vill öppna eget NU helst. Men man ska ju inte ha för bråttom...
Suck.. Är frustrerad!
Men visst, ska väl inte gnälla allt för mycket, i morgon ska jag vaxa mig och få en ansiktsbehandling. For free och på arbetstid. Det är inte så tråkigt! 
Men jag ska iaf sätta mig ner nån dag och skriva ner nån sorts plan för livet. Jobb och annat. 
År 2008 ska bli mitt nya strukturerade liv :-) Klart.

Den här snodde jag från Pixler :

1. Vem är du?
2. Är vi kompisar?
3. Hur och när träffades vi?
4. Tycker du om mig?
5. Skulle du kunna pussa mig?
6. Ge mig ett smeknamn och berätta varför du valde just de!
7. Beskriv mig med ett ord.
8. Vad var ditt första intyck av mig?
9. Är du fortfarande av samma åsikt?
10.Va påminner dig om mig?
11. Om du skulle kunna ge mig vad som helst, vad skulle de då vara?
12. Hur bra känner du mig?
13. När sågs vi senast?
14. Tänker du sätta in den här i din blogg så du kan se vad jag tycker om dig?

Strumpsekt

Publicerad 2007-10-15 15:49:41 i Allmänt

Hahahaha det här är ju ännu mer kul! Fick ett mms av Buggis:
image109


Planen idag va att ha sovmorgon, va ledig, och åka och träna kl 5. Men, slö som man e så skjuter man upp träningen till i morgon! Känner för att bara vara ledig och slö idag faktsikt. Så det täker jag va! Darling jobbar kväll så jag e solo. Ska bara mysa.
Men i morgon SKA jag gå å träna.

Hej vi har snygga strumpor

Publicerad 2007-10-15 14:21:42 i Allmänt

Det här e så kul. Jag skickade ett mms till bla Trollet. En bild på mina fina å sexiga grisstrumpor:
image107
Då fick jag tillbaka:
image108

Hahaha vi äger.

Snackstips

Publicerad 2007-10-15 00:16:23 i Allmänt

Nu får det va nog med listor.

Va som sagt på fest igår. Ordet fjortisfest fick en helt ny innebörd. Shit bananas. Men men, jag hade trevligt iaf! Bad taxin svänga förbi McD på vägen hem. Blev väl inte en helt billig taxiresa. Men det va mysigt att ha en liten efterfest hemma sen med McD och öl. Jag och Darling turades om att välja musik. Vi körde varannan låt. Jag valde Yvonne, Covenant och Depeche Mpde och Darling poppade Kiss, Billy Idol och Pearl Jam. Tveksamt om våra grannar gillade våran lilla skiva.
image105
Nur ser väl inte den här bilden så mysig ut, men det var faktiskt mysigt med McD och levande ljus. Tyckte jag då iaf, kl 3 och med en jävligt hög promillebralla.

Idag har det varit jobb i bingohallen, Helt ok. Jag rockade i cafét. efter jobbet blev det hem och sova lite på soffan, Jag bara älskar att sova middag i soffan! Sen blev det bad med hårinpackning och ansiktsmask. Sen kom Darling hem och då blev det hångel, Criminal minds och popcorn!
Popcorn är mitt bästa! Helt klart! Det är salt och så är det inte sådär mäktigt som chips kan vara. Det är lätt lixom. Jag älskar popcorn. Mitt absoluta favvo är popcorn med lökdipp. Det är världens godaste när man e bakis. Det är för mig en gåta att alla blir förvånade när man säger att popcorn och dip är gott?! Hur kan alla ha missat det???
Sådär, varsågoda nu har jag bjudit på värsta tipset. Popcorn och dip. Klart!
image106

Mera lista!

Publicerad 2007-10-14 20:19:50 i Allmänt


Lista!

Denna listan snodde jag från  http://kimj.blogg.se/

Hur svarar du i hemtelefonen?
Har ingen hemtelefon :-)
Hur svarar du i mobiltelefonen?
Det beror på vem som ringer!
Ringer det mycket till dig?
Lagom. Kan lätt bli stressad om det ringer för mycket.
Ringer du mycket?
Jovars
Vem ringde du senast?
Markus
Hur mycket pengar har du?
Hmm.. just nu.... inte mycket
Senast kramat och när?
Darling för ett par timmar sen
Antal timmar sömn inatt?
Inte swå många :-( Fest sent och jobb tidigt. Dålig kombination!
Sov du ensam?
Nej, sov med Myso
Vem sov du hos senast?
Hm... Minns inte då jag sov hos nån sist!
Vem sov hos dig senast?
Förutom Darling så va det nog Svärmor
Vem vet mest om dig?
Ann säkert. Eller Leia.
Vem vet du mest om?
Hm... Vet inte.
Vad ser du fram emot?
Jul
Vad vill du ha just nu?
Popcorn
Vem längtar du mest efter?
Leia
Vem vill du helst slippa?
Jobbiga människor över huvudtaget
Vem stör du dig på?
Ingen speciell
Vem vill du sova bredvid inatt?
Darling. Han e myyyysig att sova med!
Vilken buss åker du oftast?
515
Vilken årstid är det nu?
höst
Anser du dig själv snygg?
Ibland ibland inte
Har du varit kär?
Ja
Är du kär nu?
Japp
Är du en bra partner?
Ja det tror jag absolut
Har någon varit otrogen mot dig?
Nej det tror jag inte
Har någon varit otrogen mot någon , med dig?
Japp
Har du varit otrogen?
Nej... Inte va jag minns... Men e ju lite senil så... Vem vet
Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad?
Ragga kanske
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?
jaa, varje dag..
Vad åt du senast?
Cheesburgare
Är du polare med grannarna?
Nej
Har du varit på ett party?
ja, senast igår
Har du varit utomlands?
ja, många ggr..
Var är dina syskon just nu?
Ingen aning
Vilken tid gick du upp imorse?
kl. 9
Vad gjorde du kl 2 inatt?
Va på fjortisfest :-)
Vad är det första du gör på morgonen?
Pussar på Darling
Vad ska du göra efter det här?
Ta ett bad

Den här listan har jag inte slarvat på som den förra! Hahaha såg att jag missa två frågor där.
Känner ingen Elina, och skulle mer än gärna ha maxat kreditkort på Make Up Store.

Lila hundar äger

Publicerad 2007-10-13 20:47:37 i Allmänt

Sådär ja, nu har jag sovit middag. Nu känner jag mig redo för kvällens galej! Verkligen hetssomna i soffan efter maten! Shit va trött jag var!
 Poppar Depeche Mode och tar en hallonvodkadrink. Det här med att jag aldrig lär mig att jag inte ska dricka sprit.... Alltså, det kan väl inte gälla en ynka föööördrink?
image104
Gillar att drinkpinnen äger på den här bilden! Alla borde ha drinkpinnar som det är lila hundar på!

Skål å Hej!

Snodd lista

Publicerad 2007-10-13 18:45:12 i Allmänt

Har inget vettigt att skriva idag, så här kommer en snodd lista:

1. När gick du upp idag? 
Alldeles för tidigt. Klockan ringde halv nio och jag masa mig upp nio

2. Diamanter eller pärlor?

Diamanter såklart!!!

3. Senaste filmen du såg på bio
 Irena Huss, tatuerad torso

4. Favorit-TV- program?
CSI


5. Vad åt du till frukost?
 En bränd toast på jobbet


6. Vad är ditt andranamn?
 Aina

7. Din favoritmat?
 Tacos

8. Vilken mat gillar du inte?
 Pölsa

9. Favoritchips?
 Grill kanske

10. Vilken är din favorit-CD för tillfället?
 Alla. Har fått en ny stereo här hemma nu, så jag poppar allt!

11. Vilken bil kör du?
 Kör å kör, men äger en lila Ford iaf

12. Favoritmacka?
Ost går alltid bra!
 

13. Vilka mänskliga karaktärsdrag, kan du bara inte med?
 Dryga människor e jobbiga


14. Vilka är dina favoritkläder?
 Bra fråga... Nåt svart antagligen

15. Om du fick åka vart du ville på semester? 
Semesteri Kanada å hälsa på Leia e nr 1 på listan

16. Favoritklädmärke?
Hm... Har nog inget
 

17. Var vill du dra dig tillbaka?
 Vet inte!
 

18. Favorittid på dagen?
Kvällar e mysigt

19. Var är du född?
På BB

20. Vilken är din favoritsport att se på?
 Inget. Men det visas mycket fotboll här hemma

21. Vem tror du inte sänder detta tillbaks?
 Ingen säkert

22. Vem tror du skickar tillbaks först?
Ingen

23. Coca Cola eller Pepsi?
Coca cola, 

24. Fotboll eller ishockey?
Säger väl fotboll då

25. Är du en morgonmänniska eller nattuggla?
 Nattuggla såklart :-) Vem e ens intresserad att va vaken på morgonen?

26. Pedikyr eller manikyr?
 Manikyr på andra, och själv tar jag gärna en pedikyr

28. Vad ville du bli när du var liten?
 Bonde 

29. Bästa barndomsminnet?
Vet inte... Minns alla resor med min pappa, det va roliga minnen.

30. Varit i Afrika ?
 Nix 

31. Nånsin rullat in någon i toapapper? 


32. Varit med om en bilolycka?
Jo då

33. Favoritdag i veckan?
 Lördagar e mysiga

34. Favoritrestaurant?
Helenes e ju alltid bra. Annars gillar jag Primo Caio caio oxå.

35. Favoritblommor?
 Rosor

37. Favorit-snabbmatsrestaurant
McD

38. Äger du en cykel?
 Ja men den e trasig

39. Vem fick du senaste mailet från?
 Elina!

40. I vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort?
 Som den shoppaholic jag är skulle jag aldrig kunna hantera ett kreditkort...

41. Läggdags?
När jag vill ;P
 
42. Vems svar är du mest nyfiken på av dom du skickar brevet till?
 Tror inte nån engagerar sig direkt...

43. Senaste personen du delade en middag med?
 Darling
 

4. Vad lyssnar du till just nu?
 Kalle Anka på tv
 

45. Favoritfärg?
 Lila

46. Hur många tatueringar har du?
4

Trött hy!!!

Publicerad 2007-10-12 21:10:36 i Allmänt

Ja just ja. Pratade med Hudtepapeuten på jobbet idag å bad henne analysera min hy. Jorå, jag har inte så mycket rynkor. Det va ju kul. Men så sa hon som slutkläm; jag skulle säga att din hy e... ja den ser trött ut.

TRÖTT?!!! Jag blev helt chockad. Vadå trött!! Jag röker inte, jag solar ytterst lite och så använder jag bra hudvårdsprodukter utan massa skit i. Så är jag väldigt bra på att göra ansiktsmasker och peela regelbundet. Men nähä, då hjälper det inte. Jävla  bajs. 
Så min plan nu är att sova minst åtta timmar om dan, dricka mycket vatten och äta bra!
Vidare så trode hon min tillfälliga finnexplosion berode på stress. Jo tack.

Nu ska jag lägga mig i badet å läsa nya DV. Och lägga en fuktgivande mask från Dermanord. Nu jäklar ska här kureras!
Frågan är bara vad för skiva jag ska poppa? Klart, det blir Joy Division.

Fredag igen

Publicerad 2007-10-12 20:45:30 i Allmänt

Har haft en helt ok fredag på jobbet. Har bla gjort:
Förstärkning på naturlig naglel:
Före: Efter:
Nagelförlängning med silverglitter:


Sitter å slökollar Idol. Vet inte vem som e bäst, har ingen vidare koll. Men Gillar Amanda, hon e helskön. Sen e ju den här Evelina helt underbar. 
Annars e jag ju helt kär i  Kishti. Hon äger i allt. Villken kvinna!!

Uttråkad

Publicerad 2007-10-11 11:07:02 i Allmänt

Känner mig trött på internet. Det är som att man e besatt ju. Jag knäpper på datorn det första jag gör när jag vaknar, det första jag gör när jag kommer hem från jobbet. Sen sitter jag bara och slösurfar. Oki att jag älskar att sitta och dricka kaffe på morgonen och läsa tidningar å kolla mail å så, men varför sitter jag HELA kvällarna? Nån måtta får det ju va. Ska ha datafria kvällar nu banne mig. Man kan ju kolla mail, men sen får det ju va nån måtta. Oki om man e singel och lever själv, då e d ju kul med sällskap, men när man bor med nån e d ju löjligt att hellre sitta framför datorn än att umgås.
Så känns det som mitt liv blev så mycket tråkigare sen Alex och Calle Schulman slutade blogga. Blä.

Nä som sagt, e trött på d här. Händer ju inge kul...

Spritfest :-)

Publicerad 2007-10-08 02:43:29 i Allmänt

Det är ju inte mitt fel att ölen tog slut igår så man va tvungen att gå in på vinet, Å sen när det tog slut gick jag in på spriten. Men det kan ju knappast va mitt fel heller? Vid 3 rycket så va det tack å hej för mig. Jag fick spel å stängde in mig i sovrummet kan man säga. Å grina lite oxå för säkerhets skull. Hahaha amatör man e. När ska man lära sig att inte gå in på spriten? Skönt att Sus höll lite låda innan, då kanske inte mitt lilla utbrott märktes så mycket?

Halvsliten idag, men har ändå haft en skön dag. Myst med Darling, sovit ett par timmar  på soffan, varit förbi Ida å ätit pizza och tårta. Och kollat två filmer. Säger bara; Wild hogs- hahahahaha hysterisk kul!

I morgon e man ledig, planen är att sova, lääääänge. Sen promenaqd runt sjöarna kanske.

Jag äger på att va fv

Publicerad 2007-10-07 13:19:28 i Allmänt

Jag lär ju va den perfekta flickvännen. Bortsett från att jag har bakat å fixat mat å grejer till hans fest hela veckan och att jag stod i köket halva festen igår å dona, så har jag idag varit outstanding. Jag väckte Darling med hångel, sen gick jag upp och gick å handla cig till honom, cola, trocadero och frukost. Och medans han har sovit så har jag diskat all disk, städat, damsugit skurat golvet 3 gånger, plockat undan, fixat och haft mig. Nu kan man inte se att d va fest igår :-) Bara om man räknar vinglasen, då skulle man se att det saknades ett.
Tror det va Sus som hade sönder. Hon va på G kan man säga. Hahaha, hon e galen, say no more.
Det va en trevlig fest. Och inga större skandaler faktsikt. Folk hade trevligt, maten va god, tårtan va god, och ost och kexen gick åt.
Den avancerade hallonmoussetårtan gick åt skogen men plan B verkde va en hit så d va ok. Man får misslyckas i köet ibland, d e ok :-) Kan ju säga att det här med gelatinblad inte e min grej. Men fick höra iaf att några trodde tårtorna va köpta, och det är ju ett bra betyg?
Så här blev dom:


Nu ska jag fortsätta va den perfekta flickvännen och gå å pussa på Darling så han vaknar och sen ska jag bjuda han på frukost.

Senare idag blir det Pizza kan jag tala om. Helst en av varje med extra allt. Klart.

Poppar i köket

Publicerad 2007-10-05 22:26:26 i Allmänt

Min fredgaskväll går ut på att fixa för Darlings 30 års fest i morgon. Har fixat lite hela veckan, men nu är det bara det sista kvar, Jag dricker vin (vadå, man måste ju smaka att vinet tills i morgon e ok?) poppar och stökar i köket.
Nu är det ännu en matpaj i ugnen och snart ska jag ge mig på tårtan. Jag brukat alltid göra tårta som typ jorgubbstårta, den här enkla varianten som aldrig kan gå fel. Men den här gången ska jag va avancerad och göra en "Himelsk hallonmoussetårta" som jag hittade ett recept på för ett tag sen. Alltså jag är inte typen som ger mig in i avancerade recept såhär utan att veta att jag kan. Jag vill helst göra saker en gång och se hur det blir innan jag gör det och bjuder på. Men nu ska jag va modig. Den känns jätte avancerad med gelatinblad å hela kittet. Har aldrig i hela mitt liv ens haft gelatinblad i mitt skafferi.

Mitt absolut bästa är att stå i köket och dricka vin och laga mat och hetssjunga till Madonna och Robbie W.  Helt klart.

Annars har jag nog allt klart inför i morgon. Har köpt blommor och gömt bakom rullgardinen, köpt en varsin Napoleonbakelse och gömt i kylen, och så har jag laddat kaffebryggaren. Här ska grattas med pompa och ståt i morgonbitti!

Nej nu måste jag skynda mig in i köket igen å göra hallonbrallan.
Skål!
image95

Bajsnödig

Publicerad 2007-10-05 20:57:52 i Allmänt

Jag e störd.
Jag blir alltid så fachinerad över våra fiskar när dom bajsar. Ibland simmar dom omkring med låååååånga korvar. Och när dom e riktigt tjocka och långa så blir jag brukar jag ropa på Darling, Koooom och kolla på fiskarna, dom bajsar!!! Han är alltid måttligt imponerad, medans jag blir helt uppspelt.
Idag när jag kom hem så hade 3 av 4 fiskar långa korvar efter sig när dom simmade omkring, och jag blev helt till mig. Dom va så långa att dom nästan trassla in sig i dom. Om fisken är ca 8cm lång, så va korvarna upp till 15 cm typ. Och tjocka. Jag började fota frenetiskt med mobilen för att kunna visa Darling när han kommer hem från jobbet(som om han skulle bry sig). Det va helt omöjligt att få nån bra bild, så jag började FILMA ist! Efter att ha fångat en minut med tre bajsande fiskar så slog det mig vad jag höll på med. Jag är ju alltså helt skruvad!
HERRE GUD.
image94

Morötter e ju nyttigt?

Publicerad 2007-10-05 01:38:56 i Allmänt

Om man gör morotsmuffins så borde man ju kunna äta dom med gott samvete? :-)
image92

Hela 3 plåtar blev det
image93

Och inte nog med det, nä nu står det en fetaost & tomatpaj i ugnen. Här bakas det och fixas för fullt.

Och det gäller ju att va effektiv, så när pajen är i ugnen så passar jag på att lägga en ansiktsmask. En Blueberry seed Mask från Dermanord.

Muffinsbak

Publicerad 2007-10-04 22:41:01 i Allmänt

Hade lite halvtråkigt på jobbet idag så jag fixa mina naglar lite
image91

Nu ska jag ställa mig och baka muffins mitt i natten. Puss å hej.

Höststorstädning

Publicerad 2007-10-02 21:57:30 i Allmänt

Oj vad jag har varit aktiv idag. Har städat, renast lådor och skåp, slängt massa skräp, fixat alla böcker, städat och rensat skafferiet... Och där i mellan har jag hunnit med att åkt in och jobbat lite oxå :-)
Före:
image87
Efter:
image88

Har rensat så mycket skräp man har samlat på sig! Jag verkligen älskar att rensa saker och slänga. Jag tycker att det är så befriande! Jag kan typ må bra av att slänga soporna.
En annan grej jag kan må bra av är när en typ schampoflaska tagit slut och man får slänga den och köpa ny. Det är som att jag är glad över att den gått åt, att den inte va köpt i onödan lixom...
Jag e nog lite småstörd när jag tänker efter...

En sak jag undrar, ni alla som har massa gamla grejer som typ plånböcker, pennfodral, armband tyå å så som ni inte använder, vad gör ni med sånt? Man kan ju lixom inte spara allt i all oändlighet? Jag vill helsat bara kasta allt, för det blir ju hur mycket som helst. Jag hatar att ha massa småsaker liggandes i lådor och ta plats.
Hur gör ni?

Botox

Publicerad 2007-10-02 10:35:56 i Allmänt

Kollar på efter 10 med Malou.  Dom snackar om Botox. BB Linda har såklart varit där och pratat. Dom visar repotage fån Botoxpartyn. Massa tjejer som kommer till kliniker, dricker skumpa och äter snittar och sprutar in botox. Alltså Botox är ett nervgift. Världens mest effektivaste, det kan användas vid kemisk krigsföring. Du sprutar in det och det förlamar muskeln och då försvinner rynkan tillfälligt.
Shit bananas. Hur vågar folk? Och det är som LindaBinda säger, när man väl börjar kan man inte sluta för då ser det ju knäppt ut.
Nä fy. Jag kan hellre tänka mig att göra ett lyft när man e gammal och rynkig.
Mer om Linda, nu ska hon göra sina bröst ännu större. Stackars tjej.

Hej det är jag som är sminkpolisen

Publicerad 2007-10-01 15:10:32 i Allmänt

Shit bananas. Kan ju säga såhär, i går var det helt fel dag att va bakis på. Det va bara att glömma att man va sliten, och i stället kavla upp armarna och jobba så att svetten lackade. Det va en man kort och dessutom någon sorts final. Tjena hej. Gick väl inge vidare. Men men, inte mitt problem eg. Jag och övrig personal gjorde vårat bästa, mer kan vi inte göra. Så va d med det.

Var på ett viktigt möte idag. Verkar va måndagsrutin för mig det här med viktiga möten. Tror förra veckans möte kändes bättre. Vet inte, men damer i 50 års åldern som har massa eyeliner och grön ögonskugga känns sådär. Visst, I love eyeliner och grön ögonskugga, men när man e typ 50 bör man va lite försiktig med det, för det kan lätt bli fel. Ok om nån konsumdam kletar på sig, men när en advokat på stureplan har det så blir det fel. 
Men hon verkade duktig så det blir nog bra. Och så gillade hon mina naglar :-) (kanske för att dom matchade hennes ögonskugga)

Jag hade oxå Eyeliner på mig i lördags, men den va snyggt lagd, inte kladdig och inte för mycket.
image86Nu ska jag åka och jobba en snabbis, sen ska jag hem och fixa alla böcker så det blir klart. Vet inte om man kan räkna med nån hjälp från Darling, han bara hostar snorar och sover. Så jag känner mig liiiite halvstressad med hur man ska hinna med allt. Men det löser sig väl. 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela