Pancake

iiiiiii

Publicerad 2008-10-29 08:26:28 i Allmänt

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ska iväg på ett möte nu, MUTCHO kul och spännande, har fjärilar i magen!
Återkommer ikväll om mer detaljer,
Här går det undan, hej å hå, lika bra att köra så d ryker helt enkelt.
Puss å hej,

Fullt upp

Publicerad 2008-10-26 20:19:33 i Allmänt

Söndag, inte är det någon vilodag iaf. Har haft en trevlig och intensiv dag!

Började med att åka till Kista och besöka Skönhetsmässan. Det va trevligt. Det va massa nagelgrejer så jag trivdes kan man säga. Träffade lite nagelfolk som jag inte sett på länge och gjorde lite nya bekantskaper. Alltid kul.
Shoppade lite nagelstuff gjorde jag oxå.
Mia Törnblad höll föredrag och det kikade jag lite på. Man behöver ibland påminna sig själv om att va snäll mot sig själv, och det är hon bra på att påminna om.
Tyvärr va jag inte kvar på mässan när min kompis C sprutade in Restylane i läpparna. Men hon ringde just å sa att det gjorde sjukt ont och att hon såg halvlustig ut. Ska bli spännande å se hur d blev. Haha när jag pratade med henne så kom hennes kille hem precis å man hörde han: Men va faaaan har du gjort?? Hahaha.
Sen åkte jag och kollade på en lägenhet med Darling. Den var... sådär... eller helt ok va den väl kanske, men ja, nä jag vet inte, får se hur d blir.
Hängde sen med Gudsonen och hans mamma och så kom Ida och vi åt Tacos. Mycket gott och mycket trevligt. Jag stinker vitlök nu kan man säga.

Nu ska jag glo på tv å ladda inför en hård arbetsvecka!

Jobbsnack

Publicerad 2008-10-25 12:53:57 i Allmänt

När Darling motvilligt släpade sig upp i morse så såg han varken pigg eller munter ut.
Han har jobbat kväll nu ett par dagar och i helgen jobbar han typ 12.30 - 21.45. Man orkar ju knappt ha nåt liv då, man bara jobbar känns det som. Jag försökte peppa och va lite hurtig men jag förstår ju verkligen hur han känner, jag har själv jobbat sånna tider, och jag minns min gamla HF-kvällsvecka som började kl 14.30 på söndagen och slutade kl 02.30 på fredagen. Den veckan va inte kul. Jag minns ångesten innan man gick på sin vecka och hur man verkligen inte hade något liv den veckan. Fy.

Jag har ju ett skönt jobb där jag bestämmer tiderna själv, och det är så underbart! Jag är min egen chef, jag bestämmer allt själv och behöver inte bli irriterad på att andra inte sköter sitt jobb. Jag får dessutom jobba med det jag brinner för och det jag verkligen tycker är kul. Men visst, jag blir ju inte miljonär. Jag tjänar inte några stora summor pengar men jag har hellre ett jobb där jag trivs med. Pengar är verkligen inte allt. Å jag jobbar ju inte direkt ihjäl mig heller... Jag mår bra, älskar det jag gör och jag har tid över till annat.
Å sen är det ju så att det är inte inkomsten man blir rik på,  det är utgifterna. Så har man inte så höga utgifter eller dyra vanor så behöver man inte så hög lön helt enkelt!

Såhär kan det se ut när jag sitter och jobbar lite hemma en lördagsmorgon:

morrn

Publicerad 2008-10-25 11:00:46 i Allmänt

God morgon bloggvärlden

Dagens Frukost

Vitaminer

Publicerad 2008-10-23 21:22:22 i Allmänt

Här e mina supervitaminer jag införskaffat:

Min förhoppning är att jag ska bli av med huvudvärken, sova bättre och få massa energi.
Det är verkligen världens största piller, dom e som typ vicks blå, helt hysteriskt stora, d e typ så man blir rädd för att kvävas när man sväljer dom!
 Men så e dom oxå "extra starka" Me like :-)

Min hjärna e slö

Publicerad 2008-10-23 21:12:41 i Allmänt

E så förvirrad. En kund idag frågade vad jag skulle göra i helgen, å jag tänkte efter å ba, ja inte vet jag vad jag ska göra, det är ju tag dit typ... Sen slog det mig att en P som jobbar på salongen bara jobbar på torsdagar och att eftersom att hon jobbade idag så betydde ju det att det var fredag i morgon! Jag blev helt paff faktiskt.
Sen nu när jag kom hem blev jag helt förvånad och jätteglad när jag insåg att det va lyxfällan på tv, å då blev jag helt förvånad (igen) att det var torsdag...
Jag e verkligen inte med i matchen.

Så tydligen är det snart helg :-)

Helgplaner so far:
Lördag- Tvätta hur mycket tvätt som helst, färga håret, gå på massage och bara ha en skön dag
Söndag- Skönhetsmässa i Kista

Effektiv

Publicerad 2008-10-23 09:55:04 i Allmänt

Det som är bra med att gå upp i ottan är att man hinner med massa saker inan dagen börjar.
Idag har jag redan hunnit med att:


Msn:at med nära och kära
Sms:at med vänner och med kunder
Skickat iväg ett viktigt mail
Ringt massa samtal, allt från kunder till bankmän
Beställt foton
Ordnat lite med papper


E mycket nöjd med dagens insats so far

Morgonstund har guld i mun eller nåt

Publicerad 2008-10-23 08:16:40 i Allmänt

I typ en veckas tid nu så har jag vaknat jätte tidigt på morgonen och så har jag haft huvudvärk på kvällen. Jäkligt Okul faktiskt.
Jag försöker äta bra, dricka massa vatten och så va jag på hälsokosten och köpte supervitaminer och supermineraler igår. Hoppas det hjälper, för vem e ens intresserad av att vakna kl halv 6 på morgonen när man kan sova till 9?! Å häromdan vaknade jag straxt efter 3 å kunde inte somna om....
I dag vaknade jag av att jag drömde att Darling va otrogen med en på mitt jobb, å när jag konfronterade henne om det och hotade med att berätta för hennes man så sa hon: Ja gör det, för vi brukar träffas alla tre och ha mysigt så ring du min man mohahahaa...
För er som inte känner Darling kan jag ju säga att risken att han skulle ha en trekant med ett par i 50årsåldern bakom min rygg  är gaaaaaanska obefintlig.
Å på tal om drömmar så drömde jag igår att jag dog. Jag va med i en båtolycka och dog. Jag lixom störtade mot döden och tänkte i drömmen jaha det här var slutet. Tror inte jag har drömt att jag dött förut, utan man har lixom vaknat innan själva dödsögonblicket. Men nu dog jag och sen blev jag en ande. Märklig dröm.
Jaha nu börjar jag bli trött, dax för kaffe!

Ha en trevlig dag nu alla!

Nyfrissad

Publicerad 2008-10-20 20:17:51 i Allmänt

Mitt liv känns faktiskt under kontroll igen. Det går åt rätt håll iaf kan man säga. Och det känns ju mutcho bra! Man får ta en dag i taget lixom.

Har jobbat hela dagen och kommer hem och slår på TV´n. Det är Färjan på 5:an, och det första jag ser är en av mina kunder som är med. Hade inte tänkt att kolla på Färjan, men nu måste jag ju se om hon blirf full och gör bort sig :-) Men hon känns ganska seriös och är runt 40, så det blir säkert inga skandaler där inte, men man vet ju aldrig hehe...

Passade på att klippa mig på salongen idag oxå. Det tar sig, som sagt, jag e på G :-) Ska bara slänga i lite färg oxå så e jag fit for fight igen!

Muuu

Publicerad 2008-10-18 10:30:46 i Allmänt

Åh kolla på dom här små söta kossorna! Hoppas jag får leka med dom snart igen :-)

Haga Parken är mitt Bästa!

Publicerad 2008-10-12 21:31:34 i Allmänt

Hösten är ju helt fantastisk. Har skrivit det förut, men man blir ju verkligen lycklig sånna här vackra höstdagar!
Gick en promenad i Haga Parken idag:










SalongsFix

Publicerad 2008-10-11 21:02:04 i Naglar

Känner mig himla nöjd med dagen.
Fixade massa på Le Salong. Blev nöjd med dagens fixande, R hjälpte mig montera ihop hyllorna och jag gjorde höstfint i skylten.
Trist att jag inte har några förebilder, men här är bilder från idag iaf:

R bygger hyllor


Skylt till fönstret.
Här ser ni min nya bästa kompis- Skärkillen! Jag har verkligen alltid velat ha en skärmaskin, jag verkligen äääälskade skärmaskinen på mitt förra jobb!  Nu har jag äntligen köpt en egen!
(sån e jag, jag blir lyckig över det lilla)


Det gick inte att fota skyltfönstret riktigt, men det är HöstTema iaf



Äntligen hyllor!


Ordning och reda- Me like.


Diplomen ska upp, sen e det typ klart för den här gången!

Mer jul...

Publicerad 2008-10-11 20:06:10 i Allmänt

Åh, det är verkligen som JULAFTON idag!
När jag kom hem så låg det en liten påse innanför dörren, Leopardia hade varit förbi och lekt tomte.
Jag fick en bok, yogastrumpor, TVserier på dvd, och choklad!
TACK sötofine!

God jul

Publicerad 2008-10-11 09:35:21 i Allmänt

Idag hade jag ställt klockan på 10, men såklart vaknar jag vid halv åtta... Hur kan det vara så, när man hela vecka varit aptrött på morgonen och bara längtat efter helgen då man får sova?? Jag fattar inte det,..
När jag vaknade kändes det som Jul? Man vaknade lite förväntansfull, glad och allt kändes mysigt lixom.
Så nu ska jag sätta på kaffe och tända ett doftljus och kolla på Simpsons och låssas att det är jul ett tag till.

Trevlig fredag

Publicerad 2008-10-11 00:07:17 i Naglar

Har haft en himla trevlig dag faktiskt.
Blev hämtad kl 10 i morse av Perry, så drog vi till IKEA och köpte lite grejer till Salongen. Sen hade jag himla trevliga och roliga kunder och det va riktigt kul att jobba!
Efter jobbet va det kalas hos Ida. Tårta och härliga vänner, vad mer kan man begära en fredagskväll lixom? Sen blev det en snabbvisit hos J´Lo innan hemfärden.
En mysig dag helt enkelt!

 Jag vet att det blir mycket nagelbilder, men jag måste bara klämma in en bild på ett par Lila naglar jag gjorde idag, för dom blev så himla snygga!



Höstmys

Publicerad 2008-10-09 17:19:01 i Naglar

Åh vad jag älskar hösten. Det är så vacker ute! Man blir verkligen helt glad av alla vackra färger! :-) Jag vill bo på landet och ha skog omkring mig nu när det är så vackert ute.

Idag har varit en trevlig dag. Har jobbat, gullade med en söt hund, slutade tidigt, va på möte, och nu e jag hemma och dricker the och myser. Så himla skönt att komma hem tidigt för en gåns skull.

Bjuder på ett par Höstnaglar:

 

Lista

Publicerad 2008-10-07 00:45:11 i Lista

Den här har jag snot från Trollets Helgondagbok (hon borde skaffa blogg tycker jag :-))

Din/ditt första:

Operation: Hade epigglotit när jag va pytteliten och blev opererad, fick en slang in i foten som gick till halsen så jag skulle andas typ. Nåt sånt var det. Jag var iaf ganska nära på att dö. Men som tur var så var min mamma kunnig och gav sig inte när läkaren inte tog henne på allvar.

Piercing: Ögonbrynet (förutom ett gäng i öronen då...)

Sport: Sport var väl inte min bit, men jag red ett tag

Husdjur: Vi hade en del djur när jag va liten, hund va väl det första, sen var det katt, fågel, sköldpadda, fiskar.

Semester: Första utlandssemestern var till Norge. Vi bilade dit och jag tyckte det va ashäftigt.

Konsert: Hm... Vad kan det ha varit? Ingen aning faktiskt. Vet att den första riktigt "stora" konserten var Pet Shop Boys med A, men antar att jag såg nåt mindre innan...

Kärlek: Johan, vi gick hos samma dagmamma, sen i samma klass



Just nu:

Äter du: Inget

Dricker du: Inget

Ska du: krypa ner under täcket

Lyssnar du på: tv´n

Väntar du på: bättre tider

Tittar du på: Skärmen

Har på du på dig: Gråa mjukisbyxor, militärgrön myströja




Din framtid:

Barn: Ja det kan man ju undra... Önskar att jag va 20 så jag inte behövde känna åldersstress... Jag vill gärna ha många barn

Giftemål: Ja klart man vill gifta sig med den man älskar.

Karriär: Karriär å karriär, klart man vill göra karriär innom sitt yrke, men bara man trivs med vad man gör lixom




Vad du föredrar:

Kramar eller kyssar: Kramar

Kortare eller längre: Längre

Snygg mage eller snygga armar: Hm... armar tror jag...

Busig eller lydig: Både och 




Har du någonsin:

Kysst en främling: Ja

Tappat bort glasögon/linser: Nix

Brutit ett ben:

Rymt hemifrån: Nä men man hade väl lite planer på det, A och jag va så upprörda när vi gick i typ 4:an över att vi inte fick skaffa en varsin hund för våra föräldrar, så vi hade värsta planerna på att rymma, men vi kom aldrig så långt...

Röntgats: Hos tandläkaren och sen har jag röntgat benen nån gång

Krossat någons hjärta: Jo, det har väl hänt.

Nobbat någon (som haft känslor för dig): Ja

Gråtit när någon dött: Men gud ja, vem gör inte det?




Tror du på:

Kärlek vid första ögonkastet: Vet inte riktigt...

Gud: Nej

Mirakel: Ja jag vill tro på det iaf

Aliens: Ja, klart det finns liv där ute

Magi: Nja, vad menas med magi egentligen? När jag och Darling kysstes bland dom första gångerna så kände jag verkligen att hela världen snurrade runt oss och att tiden stod stilla, och det kändes verkligen helt Magiskt. Kommer aldrig glömma det, så jag antar att jag tror på Magi

Ett himmelrike: Nej

Tomten: Nej

Änglar: Nej

Transformers: Nej




Blandat:

Är du kär i någon? Ja

Önskar du att du bodde någon annanstans? Ja jag bor gärna i ett stort hus med en stor SPAkällare

Tycker andra att du är attraktiv? Ingen aning, eller jo nån gör det iaf

Dricker du? Ytterst sällan nuförtiden

Använder du droger? Nej

Röker du? Nej. Det är mitt bästa, att jag slutade nyårsafton 2000! E så jävla glad över att jag lyckades göra det!

Vilket shampoo använder du? Lanza´s

Vilken parfym använder du? För tillfället är det Escadas vad den nu heter,...

Vad är du rädd för? Att det ska hända mina nära och kära något...

Gillar du att tvätta? Nej verkligen inte

söndagsjobb

Publicerad 2008-10-05 22:36:49 i Naglar

Då har man tagit sig i kragen och jobbat idag då. Det var trevligt. Jag gillar att jobba på helgerna när det bara är jag där, det är så lugnt och skönt då... Passade på att köra en maskin tvätt på jobbet oxå. Det är ganska lustigt det där, att man tycker att det är lättare att släpa en stor kasse med smutstvätt till jobbet och tvätta än att gå upp till tvättstugan? Why lixom?

Glömde min mobil på jobbet, så jag känner mig ganska så handi. Jag va tvungen att rota fram en gammal klockradio så att jag kan ställa klockan i morgonbitti.


Dom här Naglarna har jag inte gjort, men ganske coola va?

Hemköp nästa

Publicerad 2008-10-04 14:06:01 i Allmänt

Ja nä man kanske skulle ta sig till affären och handla lite... Det är väl det mest avancerade jag kommer att göra idag.
Undra vad man ska handla...
Den här helgen är det komaläge. Men i morgon ska jag jobba iaf.
Jag tycker att flera ska börja blogga! Så man slipper ligga här å va uttråkad för att man redan läst sina favvobloggar! Å dom som redan bloggar borde uppdatera oftare :-)
Lalalala... jag drar till Hemköp dårå... herrå.

sova e skönt

Publicerad 2008-10-04 00:25:05 i Allmänt

Idag va en rätt så konstig dag. Morgondagen kanske blir bättre. Jag ska sova läääänge, helst till nån gång på eftermiddagen. Men risken e ju inte så stor kanske, eftersom att jag numera sover i soffan som inte e så skön. Risken att man vaknar för tidigt av att man e stel e ju rätt så stor.

En gammal bild på soffan tagen med en inte helt bra webcam.

Pengar e ju kul

Publicerad 2008-10-03 23:58:14 i Allmänt

Idag blev jag lite rikare.
Växlade in mina bulgariska pengar jag hade kvar efter semestern 404:-
Lämnade tillbaka en stickad poloklänning jag köpte i nåt förvirrat tillstånd  299:-
Lämnade tillbaka en tröja som inte passade 130:-

833:-
Inte helt tråkigt

Jahaaja

Publicerad 2008-10-01 23:31:45 i Naglar

Usch, jag vill verkligen inte att det här ska va en gnällblogg, men det är lite svårt att skriva massa happy happy när ens liv lixom bara går i motvind.
Motvind är rätta ordet.
Suck.

Idag är jag iaf nöjd med att det gick bra hos tandläkaren. Dom var snälla och jag fick lugnande innan, så man blev lite skönt lullig och avslappnad. Lite skillnad mot förra gången jag var där och det slutade med att jag satt och hetsgrät och vi va tvungna att avbryta behandlingen för att det var en infektion i tanden. Så det är jag nöjd med.

Annars har dagen innehållit lite annat smått och gott. Jag satt tex själv på ett fik i Sumpan och grät helt ogenerat. Jag tröstshoppade ett par lila benvärmare i Centrum. Jag höll på att få psykbryt på bussen bara för att det va så mycket folk, trafik och långa köer, inte för att jag hade bråttom, utan mer för att jag är helt labil och stressad.

Nä, i morgon borde jag göra nåt åt det här. Får se hur det blir med det helt enkelt.


Fina Naglar blir man ju iaf glad av. Det är bra.


Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela