Pancake

Mer fluff åt alla!

Publicerad 2015-09-30 12:50:45 i Allmänt

Todiloo.
Solen skiner, jag har en ledig dag och livet är härligt.
Är ute på praktik nu och det rullar på, kanske inte riktigt som jag tänkt, men äh, det blir nog bra. Jag tänker såhär: Det är bara å köra, det blir som det blir och det löser sig i slutändan till det bästa. Jag gillar läget helt enkelt :-)
Soft är det iaf. Hon jag går med jobbar 80% och jag händer på hennes tider. Så har jag haft en del lediga dagar då dom varit iväg på konferens och så. Som idag tex. Så jag ska inte klaga. Det är väldigt soft faktiskt!
 
Har blivit inspirearad av den här sköna bönan till att göra smoothies. Jag brukar mest köra med yoghurt, banan och bär till barnen typ. Men nu har jag börjat exprimentera lite med avocado, ägg, spenat, madelsmör och massa annant smått och gott. Upptäkte att det blev rätt så fluffigt med ägg, så idag gjorde jag chokladfluff till lunch:-) Körde avocado, ägg, yoghurt, jordnötssmör och kakao. Inte illa alls, fast jag hade gärna haft en banan i, men det fanns inte hemma...
Så har jag dammat av juicemaskinen, så till chokladfluffet bled det en härlig juice bestående av apelsin, morot, äpple, ingefära och broccoli. Och nu avslutar jag med en kopp kaffe.
 
Som sagt, livet är härligt!
Förmiddagen har jag spenderat på Plantagen, så nu ska jag dra ner till stugan och plantera lite vårlökar, sen ska jag hämta tjejerna och gå hem och mysa.
 
Ha en fin dag alla fina!
Puss
 
 
 

Inte på topp, men har jäkligt snygga stövlar...

Publicerad 2015-09-02 16:27:00 i Allmänt

Då blev det höst... Jag gillar hösten, så jag deppar inte för det :-)
Köpte dessutom dom här idag, så nu kan det regna bäst det vill hela hösten:
Förövrigt så har jag mens, är döstressad över examensarbetet som ska va inne på fredag, och så är jag lite ledsen över hela den här grejen med mordet i skogen... Blä. Läste om flickans mamma idag, fy fan... Man vill ju bara gråta. Så vidrigt.
 
Aja. Nu ska jag plugga vidare, sen ska jag bege mig i mina nya snygga gummistövlar till Föris och hämta tjejerna.
 
Puss
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela