Pancake

Mina olika liv

Publicerad 2009-10-31 10:55:30 i Livet

Vad är det för fel, här har man varit trött som en åsna hela veckan, och bara legat och dragit sig på mornarna och varit nästan medvetslös när man varit tvungen att gå upp. Har längtat efter denna dag att få sova ut och ligga och dra sig hur länge man vill. Men kul, då vaknar man 8,40 och e så pass pigg att det inte e annat att göra än att gå upp!
Suck.
Men visst, nu sitter jag här pigg kl 10,18 och dricker kaffe efter att har haft en skön morgon med ett långt varmt och härligt bad som start. Och har hela dagen framför mig ist för att ha sovit bort halva dagen...

Var och shoppade lite på Body Shop i förra veckan, så nu sitter jag insmord och njuter av doften av Cocoa Butter Body Lotion. Doftar ljuvligt! Får mig att minnas tiden då jag gick i 6:an då jag använde samma creme. Jag minns att jag var i London med min mamma och shoppade massa på Body Shop där... Det känns som hundra år sen. Ett helt annat liv.
Har tänkt på det, man lever verkligen olika liv. Mitt liv jag lever nu är heeeeelt different från mina tidigare liv.

Jag kan nog dela in  mina liv såhär:

Barndomen, den var väl som den var, lite galen men ändå mycket kärlek.

Tonåren, då var kompisarna det viktigaste, dom var ens familj typ. Det hände mycket skoj. Samtidigt var jag väldigt kluven, mina vänner ville dansa till Eurotechno och ha beiga kläder, medans jag inte kände mig hemma där, jag ville dansa till tung synth och ha svarta kläder. Och det var inte så lätt, det fanns lixom inte internet (stenåldern tydligen) där man kunde leka med likasinnade, och det vimlade inte direkt av synth eller rockklubbar i stockoholm. Men men, jag kompromissaden så gott jag kunde, hängde på Eurotechnodiscon och poppa runt men klädde mig svart och hade mycket smink och ring i ögonbrynet typ.

Bingolivet, då man jobbade på bingon och livet var en fest på alla håll och kanter. Mycket musik, fest, killar, gemenskap, festivaler, konserter. Även här var det kompisarna som var ens familj, men inte samma kompisar som i tonåren. väldigt roliga år, och alla pengar gick åt till fest och nöjen. Man tjänade ganska mycket pengar, för man jobbade mycket, men oj vad dyrt det är att leva partyliv, man var alltid pank den 20:e. Jag utvecklades och lärde mig massa under dom åren, och träffade så många härliga vänner som jag alltid kommer att ha i mitt hjärta och jag har verkligen tagit med mig erfarenheter därifrån.

Nutid, tiden med R. Lugt och soft liv i förorten, R och hans familj e min familj. Livet är skönt och lugnt. 
Alltså skulle nån komma och säga till mig i mina tidigare liv att Du kommer att vara tillsammans med en kille som har fotboll som största intresse, inte gillar din musik, och inte ser ut som en rockstjärnepojke och inte gillar rödvin. Ni kommer sen bo i förorten, inte dricka alkohol, och du kommer att följa med på fotboll och då låna hans AIKhalsduk. Då skulle jag bara skrattat och säga, jo jo, stor risk, ALDRIG att det kommer hända. 
Men men, man vet aldrig hur saker kommer att bli i framtiden. Jag trivs så oerhört mycket i mitt liv nu, även om jag vet att en del gamla vänner tycker att jag lever tråkliv och jag tror nånstans att dom inte tror jag trivs med det. Men det är fel, jag har trivits i mina tidigare liv, men man utvecklas ju och saker och ting händer i livet, stora som små, och det gör att man går vidare i livet, och att man kanske skaffar sig andra intressen och värderingar... Man kan inte stå och stampa på samma ställe hela livet. Har man levt ett liv med massa fart och fläkt, stora och små tragedier till höger och vänster och med en jäkla massa uppförsbackar hela tiden, då är det så himla skönt att livet bara är lugnt och skönt och att man är tillfreds med sig själv. Och det är jag nu i mitt liv. 

Sen vet man ju inte hur framtiden ser ut, hur många mer liv man kommer att ha :-) 
Det är det som gör livet så spännade! 

En uppmaning till er alla bloggmänniskor, ta 5 minuter och fundera över era liv dela med er av era olika liv!


Ordning och Reda

Publicerad 2009-10-26 21:20:36 i Hemma hos mig

Funderar på att vara lite crazy och gå och lägga mig tidigt ikväll, typ kl 22... E så himla trött på morgonen så det är kanske lika bra att lägga sig tidigt helt enkelt. Har haft sovmorgon nu i flera dagar, så det känns som att jag är inställd på att sova till minst 12. Och så kan man ju inte ha det när man ska gå upp tidigt för att jobba och tjäna pengar?

Vet ni vad det värsta e med att ha en kille som det är ordning och reda på och som är jätteduktig på att städa och hålla fint hemma?

Jo det är att man måste vara lite duktig själv. Som nu när jag egentligen inte alls är sugen på att tömma diskmaskinen, utan helst bara skjuter upp det till en annan dag. Jag måste ju göra det nu, för annars vet jag att Darling kommer att göra det det första han gör när han kommer hem vid 23.
Och det är ju inte riktigt rättvist att han som då har jobbat i 9 timmar måste ställa sig och plocka disk när han kommer hem mitt i natten, medans jag som bara har jobbat 6 timmar idag har haft hela kvällen på mig...

Ja ja, suck, lika bra att jag går och plockar med disken då så att jag kan gå och lägga mig nån gång...

Kram å go natt!

Sköna söndag

Publicerad 2009-10-25 11:14:48 i Allmänt

En ledig söndag utan nåt på schemat! Fan va nice!
Såhär ser den ut so far:
Kaffe, Kent, Blogga, Läsa 
Fantastiskt skönt att få vakna av sig själv, ligga och dra sig lite och läsa ett par sidor ur Aldrig fucka upp.
Och innan jag vaknade så drömde om ett gammalt ragg, en kille jag var lite kär i för 100 år sen. En ganska nice dröm faktiskt hehe.
Så på det hela så har den här söndagen börjat väldigt bra!

Förutom en liten detalj dårå, ena fisken var död när jag kom upp i morse, och jag e så feg så jag vågar inte tända i akvariumet och ta bort den. Jag dör typ, jag vågar inte. Men men, vi får väl se om lite kaffe nu gör mig modig.

Planen för resten av dagen är väl typ... Mysa, gå och handla, ligga i soffan, läsa, äta godis. Ja typ. Kanske göra lite jobbgrejer oxå...


Uppdatering:

När jag ringde Darling lite lätt hysterisk och nyvaken angående fiskincidenten sa han: Ring Louise då och be om hjälp, hon kanske kan ta bort fisken.
Sen så pratade jag med henne på msn och hon frågade om fisken var borta, och om hon skulle komma över. Men då kände jag mig så himla fånig, så jag sa tack, men jag fixar det. Sen samlade jag mod och tog bort den.

Bara för att jag inte ville vara så mesig och töntig :-) 


 R.I.P lilla fisken
 

GE MIG!

Publicerad 2009-10-23 10:46:14 i Favoriter

Alltså kolla vad min bästis har köpt:Shit va snygga dom är!
Jag är extremt avis!

Shoppa shoppa shoppa

Publicerad 2009-10-21 20:40:31 i Allmänt

Då har man varit i Kista och råkat shoppa lite dårå...

Örhängen
2 st linnen
Tunika
Bronze Powder
Bath & Shower Creme
Body lotion
Foot Creme
Läppglans

Det lustiga är att jag väldigt gärna vill ha en lila Ipod, men tycker mig aldrig ha råd med den, men om jag hade låtit bli att shoppa idag (det var ju inte direkt saker jag verkligen behövde) så hade jag varit halvvägs min ipod om inte mer. 
Suck, vad man blir trött på sig själv ibland...

Men men, va fan, man måste unna sig lite! Och det var ju kul att stöta på Pixler hennes J & J oxå helt appropå.Jag älskar att klippa klistra och fixa

Publicerad 2009-10-19 14:28:56 i Allmänt

Jaha, så var det måndag igen...
Helgen har varit soft, inte direkt några större händelser att raportera om...

Har meckat och fixat med mitt företags hemsida och blogg, och nu är dom äntligen klara!

Jag älskar att hålla på och fixa med sånt, jag blir helt uppslukad! Igår så höll jag på hela eftermiddagen med slutfixet, och när jag var hos J´Lo på söndagsmiddag vid sju sa jag: Nu ska jag hem, fixa klart bloggen. Kl 21 ska jag ta ett bad och sen slappa framför TV´n.
Jo tjena.
Kl 21.30 tog jag en snabbdusch, sen höll jag på till kl var 02 nånting.

Idag har jag fixat en massa snygga skyltpapper till jobbet, fönsterskylten och gatuprataren. Jag går verkligen igång på sånt här pyssel som sagt.

Saker jag älskar att jag äger:
Datorn
Skärmaskinen
Skrivaren

Livet är härligt

Publicerad 2009-10-17 11:35:46 i Hemma hos mig

Lördag...
Vaknar utsövd, läser lite i Aldrig Fucka upp, äter en romantisk frukost med Darling, färskpressad Juice (apelsin, äpple, moror och broccoli) äggröra och kaffe.
Och på det en massa skön musik.
Fan vad man har det bra!

Har lite pojkbandstema idag, Weastlife och Boyzone bla. Jag njuter för fullt, men tveksamt om Darling uppskattar helgens musiktema... Men men, han ska ju få kolla på fotboll sen, och man får ju ge och ta i ett förhållande :-)


   

R.I.P

Publicerad 2009-10-11 11:14:22 i Allmänt

Å nej, min favvo poppojke i Boyzone!

AFTONBLADET: Boyzonesångaren Stephen Gately är död.
Han avled i helgen på ett hotellrum på Mallorca, 33 år gammal.


Tid är mer än pengar

Publicerad 2009-10-10 08:31:22 i Allmänt

Två unga sköts i huvudet i natt i Malmö. Alltså vad fan är det frågan om? Tycker att står sånna här saker i tidningarna var och varannan dag nuförtiden?!

Jag är helt övertygad om att det har med att göra att människor idag blir matade med våldsfilmer och med våldsamma spel från det att man är liten. Och sen så har föräldrar inte tid för sina barn och familj, för man ska jobba så mycket för att man måste ha en plattTV i varje rum, man måste åka till Thailand och fira jul varje år, man måste åka skidor varje år, och man måste ge barnen julklappar för flera tuesen varje år. Så man jobbar och har inte tid för sina barn. Man är kanske hemma när dom e pyttesmå, men när dom blir tonåringar så släpps dom vind för våg, och man har noll koll på sina barn eller deras vänner dom hänger med. Och eftersom att det skärs ner på allt i sammhället så finns det inget för ungdomar att göra, fritidsgårdar läggs ner hela tiden och man satsar inte på unga.
Föräldrar måste ge barn kärlek, inte platt TV, tid, inte TV spel, och föräldrar måste ha koll på sina ungdomar, vad det är dom pysslar med på kvällarna och villka dom hänger med.

Sen måste man lära dom att livet inte är som TV och film, Livet är inte ett TVspel, och Porrfilmer är inga dokumentärer.

Klart.

Nu ska jag baka och fixa för dagens kalas :-)

Jahaja

Publicerad 2009-10-08 09:18:55 i Allmänt

Sådärja, nu är jag hemmkommen från tandläkaren. Det blev inget gjort där idag, för det var fortfarande inflamerat, så det blev en ny tid. Så kan det gå.

Nu: En helt ledig dag nu att se fram mot!
Först ska jag börja med att vila lite, eftersom att jag tydligen var uppe med tuppen i morse.

Sen är planen:
Städa
Handla
Baka
Fixa med jobbpapper
Ringa lite samtal
Mysa med Darling

Vad har ni mina kära vänner för er en dag som denna?

Piggo

Publicerad 2009-10-08 05:08:17 i Naglar

I går så vaknade jag mitt i natten av att det var sånt oväder ute, det regnade och blåste så man kunde verklgen inte sova.
Nu i natt så vaknade jag vid 4 och var törstig, och kunde inte somna om. Så jag gick upp ist. Vad är det frågon om lixom? Jag är en sån annars som inte brukar ha problem, jag sover som en stock. 

Men visst, jag kan ju sitta här och surfa runt och blogga mitt i natten.

Bjuder lite på några nagelbilder:Födelsedagsmiddag i Bingokläder

Publicerad 2009-10-07 09:04:04 i Allmänt

Igår var det Darlings födelsedag, och jag hade fixat och donat, bla bokat bord på en trevlig restaurang lagom tills han slutade jobbet. Jag vet ju att han kan vara lite bekväm ibland, och ha på sig typ inte mjukisbrallor, men sånna här vindbrallor eller vad man ska kalla dom. Och går man på finrestaurang när man fyller år så går ju det bort. Så innan jag gick till jobbet tidigt igår så la jag fram en morgonpresent och ett födelsedagskort där jag skrev: Jag kommer och hämtar dig när du slutar ikväll, var hungrig, och ha inga mjukisbrallor på dig :-)
Piffig som jag är har jag ju självklart klätt upp mig, och sen när jag hämtar Darling så har han sina arbetskläder på sig!
-Skämtar du eller?
-Nä, men jag hade så brottom i morse, jag låg kvar för länge i sängen...
-Men jag skrev ju i kortet att du inte skulle ha mjukisbrallor på dig, hur tänkte du då?!
-Ja ja vet... Men jag hann inte, det blev så stressigt... Så det blev att jag åkte i jobbkläderna...
-??
 
Jag blev extremt besviken. För mig är sånt viktigt, man kan faktsikt anstränga sig lite. Men men, vi hade en trevlig kväll iaf, god mat och en soft kväll. Men ändå, så jäkla lc* att inte klä upp sig när man e ute på galej.


*lc= Low Class

Äntligen!

Publicerad 2009-10-04 23:22:18 i Hemma hos mig

Phu. Det tog sin lilla tid att komma igång, men efter en liten tupplur så tog jag mig i kragen. Har rensat min byrå och mina garderober. Sommarkläderna är nerpackade och undanlagda, samt alla sommarskor. Har rensat och ska dumpa massa gamla trasor i klädinsamlingen i morgon. Så jäkla skönt att ha det här gjort nu, efter en veckas ångest över att ta tag i det.
Passade på att dammtorka i sovrummet, dammsuga, torka alla lister och dörrar, skura golvet och byta lakan oxå. Lika bra, när man ändå e på G.

Man borde rensa oftareSkönt när allt va klart!


Nu kan man ta en dusch och sen gå och lägga sig med gott samvete!

Det går inte frammåt med städningen direkt...

Publicerad 2009-10-04 18:11:28 i Hemma hos mig

Hm... Några timmar senare har jag bara lyckats vika två tröjor och sen tog jag paus och åt middag hos J´Los. Nu är jag så trött så jag dör, jag bara måste ta duntäcket och lägga mig i soffan och sova middag, det här går bara inte.
Sen, efter jag sovit middag, då ska jag sätta igång... Banne mig...

Sego

Publicerad 2009-10-04 15:19:25 i Hemma hos mig

Oj vad jag känner mig seg idag, känner mig lite sliten, som om jag va lite bakis... Var förvisso på fest igår, men där blev det bara läsk. Det va very trevligt med fest, kul å träffa alla härliga vänner. 
 
Bla bla bla, har egentligen inget vettigt att skriva, sitter mest här framför datorn för att jag inte orkar ta itu med att rensa i min garderob. Darling kommer bli galen på mig om jag inte gör det idag. Har massa klädhögar i sovrummet som har legat i en vecka nu för att jag inte orkat ta tag i det. Ska rensa ut alla gamla trasor som jag inte använder, plocka undan alla sommarkläder och skor och plocka fram vinterkläderna. Hur svårt kan det vara egentligen? Suck.  Önskar att jag var lite mer som Darling, han är så ordning och reda med allt, han har aldrig kläder som ligger slängda nånstans, hans garderob ser alltid perfekt ut.
Bla bla bla, får väl ta och sätta på lite bra musik och göra ett ryck!

Thailando...

Publicerad 2009-10-03 14:56:56 i Semester

I dag gick jag upp... 12! Så jäkla skönt med sovmorgon! :-)
Ikväll blir det 30års fest, ska bli jättetrevligt, kul att träffa alla som man inte inte träffar så ofta annars.

Nu såhär i höstrusket längtar jag tillbaka till tiden då man satt i baren i bikini och drack long Island ice tea.
Det var tider det... *saknar*

Fan va Kaffe e gott på morgonen!!!

Publicerad 2009-10-02 09:10:36 i Allmänt

Gäsp! Det var otroligt längesen jag var så här trött nät klockan ringde i morse. Shit, det var sådär att man kisade första kvarten, för ögonen gick inte att öppna.
Sov verkligen som en stock i natt, och drömde att Martin Timell flirtade med mig i ett köpcentrum.

Såg JOHAN FALK - GRUPPEN FÖR SÄRSKILDA INSATSER igår, måste nog säga att den var riktigt bra, jättebra till och med. Så den kan jag verkligen rekomendera!


Planen för idag är: Frissan, jobb
Planen för helgen är: Fest, tvätta, handla, baka, fixa jobbgrejer och sova

Puss å hej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela