Pancake

Lite ditt och datt

Publicerad 2014-02-28 19:47:30 i Allmänt

LCHFtåget tuffar på, det bara går av farten. Känner lite att vikten inte spelar så stor roll längre, huvudsaken jag mår bra, och det gör jag ju. Mår bra, äter gott, är mätt nöjd och belåten.
Väger mig inte så ofta, så häromdagen när jag vägde mig för första gången på evigheter hade det rasslat på, och jag har gått ner totalt typ 18 kg so far. Härligt.
 
Skolan rullar på, andra Tentan avklarad idag, tror det gick bra, men det kan ha gått hur som helst. Men i det stora hela gick det nog bra. Skolan är iaf skitkul.
 
Snart vankas det Londonresa med min underbara man. Fotbollsmatchen vi skulle på blev flyttad, så vi får nöja oss med mys, shopping, pubhäng och annat kul ist. Ska bli sååååå jävla kul faktiskt.
 
 
Trevlig helg på Er!
 
 
 
 

När det bara rullar på...

Publicerad 2014-02-15 14:35:48 i Allmänt

Tooodilooo.
Som jag skrev häromdagen så är det full fart.
Har inte så mycket tid att tänka efter och reflektera över vardagen. Eller tid och tid, jag tar mig inte tid rättare sagt.
 
Så kan man ju inte ha det
 
Måste ta kontroll över livet igen, även om det är rätt soft när allt bara rullar på och känns bra :-)
Så. Jag ska ta mig tid till att känna efter, planera, sätta upp mål och ta tillbaka kontrollen helt enkelt :-)
 
Har haft massa "lära känna varandra" övningar i skolan, och det har frågats om vad man har för intressen och vad man gör på sin fritid bla.
Men jiiiisus, upptäkte att jag inte hade några intressen, inte gjorde så mycket på fritiden och det lät som att jag hade ett jäkligt tråkigt liv faktkiskt...
"Träna, umgås med nära och kära" var mitt standarsvar på vad jag gjorde på fritiden. Visst, jag försöker träna så gott det går, men det blir typ 1-2 ggr i veckan, Nära och kära, det är min man och mina två döttrar jag umgås med, övriga vänner hinner man knappt träffa. Träffar Aluc nån gång i månaden kanske på sin höjd.
 
Skulle kanske egentligen sagt att jag gillar att hänga på Pintrest, blippa med mobilen och spela wordfued. För det är ju typ det jag gör på min sk fritid. Jösses...
 
Så nu ska jag reflektera över mig själv och vad jag gör och jag vill göra!
 
 
 
 

Ingen vila ingen ro

Publicerad 2014-02-12 09:59:57 i Allmänt

Toodiloo lilla Bloggen.
Livet rullar på i en rasande fart. Hinner faktiskt inte med mycket annat än plugg hem och familj. Hinner inte ens med mig själv många gånger. 
Inte helt optimalt, men det blir väl bättre när man fått in alla rutiner kanske...
 
Pengar är verkligen inte allt men jäkligt kul att ha faktiskt. Jag är inte så sugen på studielån, så vi hushåller med pengarna så får vi se hur länge det håller. Men jag kan säga såhär, att om jag hade haft massa pengar så hade jag bokat in mig på en 90 min Thaimassage i eftermiddag. Är stel och har ont i ryggen...
Sen hade jag gått förbi Gina Tricot på vägen hem och köpt ett par snygga jeans jag provade där igår.
Men men. Får bli en annan gång helt enkelt.
 
Förövrigt så längtar jag så sjukt mycket till vår semester! 22 dagar kvar, wiiihooo! Längtar så mycket och är så ivrig så helst vill jag börja packa redan nu. Flera dagar som man bara kan göra vad man vill på, ingen disk, inget städande, äta ute, ha sovmorgon, mysa och bara strosa runt på stan, shoppa och njuta av atmosfären.
 
 
Nä, nu ska jag ta tag i pluggeriet, är ledig från skolan idag så det blir hemmaplugg. Har tenta på Fredag så det är bara att dyka ner i böckerna!
 
En soft hemmaplugg dag som denna hade jag gärna haft den här Outfiten:
 
 
 
Puss
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jag är en liten Humla

Publicerad 2014-02-01 18:50:59 i Allmänt

Jag är som en liten Humla. En humla borde inte kunna flyga, men ändå kan den och gör den det.
Som jag typ.
 
 
 
livet är härligt!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela