Pancake

Tacksam

Publicerad 2014-10-28 10:45:52 i Allmänt

Efter en natt med usel sömn (stortjejen har vaknat stup i ett och hållt låda) så har jag efter lämning till föris tagit ett varv i spåret, kommit hem, duschat och nu sitter jag med en kopp kaffe och pysslar med lite skolgrejer. Känns helt ok faktiskt.
 
Livet blir verkligen såååååå mycket bättre, lättare och roligare när man mår bra. Inga konstigheter kanske.
Jag har verkligen kommit på hur jag ska göra för att må mitt bästa, och det känns fantastiskt bra. Bättre sent än aldrig lixom. För jag har verkligen inte mått så här bra hela livet och jag är sååå färdig med att må dåligt, både psykiskt och fysiskt. Nu kan jag ärligt säga att jag mår bra, är stabil, harmonisk, lycklig och tillfreds med livet.
Det finns många saker som har gjort att jag nåt hit. Jag har tagit tag i massa jobbiga saker, jobbat med mig själv, rensat bort alla gamla spöken och energitjyvar. Och så har jag hittat en bra kost att förhålla mig till.
Även om det var en blandning av en massa saker som gjorde att jag blev deprimerad tidigare i livet så ser jag en sån tydlig koppling till viss mat. Socker och kohlhydrater gör mig verkligen låg. På riktigt. Nu när jag knappt äter det så märker jag det så tydligt! Om jag slirar till (vilket händer ibland) och äter pasta, smörgåsar, choklad, chips och annat skräp så märks det både i kroppen och jag kan verkligen känna hur den där nedstämdheten kommer krypandes. Svårt att förklara, men så är det.
 
Ja ja, det var ju inte det här jag tänkte blogga om :-) Satt bara och svävade i väg med tankarna... Är så himla tacksam över hur jag mår och vart jag är i livet, och jag har funderat mycket runt det dom senaste dagarna.
 
Hur som helst. livet är en fest och jag är tydligen bjuden! Nu ska jag fortsätta plugga och snart bege mig till skolan!
 
Ha en toppendag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Härliga Söndag!!!

Publicerad 2014-10-26 21:13:42 i Allmänt

Älskar lediga söndagar då man inte har ett endaste dugg inbokat! Så jäkla skönt, att bara få vara. Fluffa runt osminkad i mjukisar hela dagen med håret lite hey baberiba!
Har haft en underbar dag med massa tjejmys, vi har lekt kattfamilj, ritat, dansat och sjungit, haft disco med ABBA på högsta volym, lagat mat, fixat donat och pysslat.
 
Så. Jäkla. Skönt.
 
 
 
 

Det blir inte alltid som man tänkt...

Publicerad 2014-10-08 09:52:00 i Allmänt

Woop woop. Sitter och myser med en kopp kaffe medans regnet vräker ner utanför. Jösses vilket busväder!
 
Blev ingen fin berlock till mitt armband :-( Tentan gick åt skogen. Eller nä, inte riktigt kanske, men snubblade på målsnöret och fick bara G. Fick stresshjärna och fick hjärnsläpp på tentan, och sedan kan jag ju konstatera att jag la mycket krut på "fel" saker när jag pluggade inför tentan...
Men men. Blev lite deppig direkt efteråt, men äh. Va fasiken. Det spelar ju ingen roll i det sora hela.
Jag fick G och har klarat kursen, wihooo!
Var fler än jag i klassen som fick G, och som är sånna som jag som brukar få VG, så det kanske säger nåt om att tentan var svårare än vi räknat med.
 
Tricket är ju att analysera och lära sig något av att man inte lyckades nå sitt mål. Då har man iaf lärt sig något om sig själv, och det har inte varit förgäves lixom. Jag lärde mig att jag borde ha kniven mot strupen minst en vecka innan deadline. Typ låssas att tentan är en vecka tidigare :-) Så det tricket ska jag köra nästa gång. 
 
Så skit samma. Men surt att jag inte får min berlock :-(
Jag får jobba på mina andra mål helt enkelt :-)
 
Har varit krasslig så jag är hemma från skolan. Igår gick jag och la mig efter att familjen drog iväg till Jobb och Föris, och jag vaknade igen kl 14, snacka om tröttmössa! Idag mår jag bättre, men passar på att va hemma ändå. Har lektioner "man kan missa" så lika bra att kurera sig ordentligt.
Planen idag är att ta ett långt härligt bad och läsa nya ToppHälsa, städa och fixa lite inför 2års kalaset på Lördag. Fluffa runt i mjukisar och bara softa. Läsa en bok om Rekrytering.
 
Ha en härlig dag!
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela