Pancake

Tacksamhet

Publicerad 2011-08-31 08:59:17 i Livet

Jag tycker det är så härligt när folk uppskattar sitt liv och känner tacksamhet över vad man har. Som tex det här inlägget av fina Linda.
Man måste stanna upp lite nu och då och ägna några tankar åt det man har och det som är positivt i livet.
Innan jag somnar på kvällen tänker jag positiva tankar och känner tacksamhet över vad jag har och så tänker jag på hur jag vill att mitt liv ska vara. Då sover man gott sen :-)
Man ska fokusera på det positiva och på hur man vill leva, inte på det dåliga och hur man inte vill leva.

I dessa tider florerar det massa skräp i min omgivning som deppresioner, sjukdommar och krossade hjärtan till höger och vänster, många människor mår dåligt och är ledsna. Inte alls kul. Så jag fokuserar stenhårt  på vad som är viktigt för mig:Den här fina bilden har en vän gjort, en vän som inspirerar och sprider mycket glädje! Jag är oerhört tacksam över att ha träffat henne, och att hon finns i mitt liv. Vi ses inte ofta och har kanske inte varit så himla nära vänner så att vi hängt mycket och så, men ändå på nåt sätt så räknar jag henne som en väldigt nära vän. Tack för att du finns hjärtat! *puss*

Här hamnade hennes bild hemma hos mig, i köket så att jag går förbi den varje dag och blir glad:


Tillbaka till verkligheten!

Publicerad 2011-08-30 09:26:29 i Allmänt

Sådär ja, nu är allt i sin ordning igen!
LillHjärtat har somnat om, Darling har åkt till jobbet och jag sitter här med min stora Starbucksmugg fylld med kaffe, sippar på en HerbaShake läser bloggar och har sällskap av Vakna med The Voicegänget på TVn.
Härliga morgonstund! Jag har faktiskt saknat den på min semeseter.

Vi har haft en fantastisk trevlig semester. Har varit och träffat massa folk landet runt, varit på bröllop, myst på landet, varit i Köpenhamn, hyrt stuga, haft Spelkvällar, Kräftskiva och Namnkalas för LillHjärtat.
Det har varit full fart! Jättekul har vi haft.Fick massa inspiration av att åka runt och träffa massa härliga vänner och upptäcka nya platser! Det var precis det jag behövde!

Här är lite av det jag tagit med mig av i sommar:
Gävle
- I love, där vill jag bo.
Köpenhanm- Kändes som London och jag blev helt förälskad i staden! Det var 100 år sen jag var där sist och hade glömt hur trevligt det var! Kommer absolut åka dit snart igen!
Hus- nu vill jag ännu mer bo i ett hus. Ett stort hus som man kan ha massa gäster och roliga fester i.
Kaffemaskin- Got to have, vardagslyx.
Fritös- Lyx-pommes
Gasolgrill- Smidigt och enkelt
Fondue- Måste köpa ett FondueSet (eller vad det kallas) chokladdoppade jordgubbar is the shit!

När jag åker iväg hemifrån på semester är jag ganske duktig på att "koppla ner". Visst jag kollar FB på mobilen ibland, men thats it. Tycker det är skönt att bara vara lixom.
Njuta av livet utan att känna "bloggstress".
Men nu är jag tillbaka igen och I love att läsa era härliga bloggar!

Tänkvärt

Publicerad 2011-08-22 22:39:01 i Allmänt

Dalai Lama svarade på frågan vad som förvånar honom mest;
"Människan", svarade han.
- Hon offrar hälsan för att hon ska tjäna pengar.
Sedan offrar hon pengar för att få tillbaka hälsan.
Och sen är hon så angelägen om sin framtid att hon inte njuter av nuet. Följden blir att hon inte lever i nuet och inte heller i framtiden. Hon lever som om hon aldrig skulle dö. Och så dör hon utan att ens någonsin ha lev

En snabbis

Publicerad 2011-08-13 09:39:50 i Semester

Hemma hos oss är det semestertider därav den dåliga blogguppdateringen.
Nu e vi hemma över helgen för att samla kraft inför nya äventyr i veckan! Jag sitter jag här med morgonkaffet och läser i kapp bloggar jag missat och passar på att blogga en liten snabbis!

So far har vi haft det underbart!
Lagom tills semsetern så har LillHjärtat börjat sova lite längre på mornarna, så nu vaknar hon runt 9.
Så semesterdagarna börjar med att man vaknar av att hon jollrar, då lägger vi henne i våran säng och så ligger vi alla tre och bara myser och drar oss innan vi går upp.
Det är livskvalitét, vill att alla mina dagar ska börja så!

Vi har hunnit med en hel del skoj, träffat massa nära och kära, solat och badat, haft spelkvällar, varit på grönan, varit i både Gävle och Malmö och lekt med vänner.
Vi var i Köpenhamn en sväng och hade jättetrevligt, hängde på både Tivoli & Zoo.
Igår var vi på Grönan och stuffa runt till Orup. Så livet är en fest helt enkelt!LillHjärtat poppar Orup

Tänkte inte blogga så mycket mera just nu, men sen, då ska jag berätta för er om att jag vill bo i Gävle, hur mycket jag älskar Köpenhamn, hur nöjd jag är med livet, hur mycket jag ser fram mot hösten, och hur mycket inspiration jag fått under semsetern.
Men nu ska jag surfa runt och uppdatera mig om vad som hänt i den stora Internetvärlen medans jag varit borta. Jag är en såndär som gärna kopplar ner både internet och mobil när jag åker bort på semsestern, så jag har lite att ta igen nu :-)

Puss å hej så länge!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela