Pancake

LOA is the shit!

Publicerad 2013-06-07 21:30:00 i Allmänt

Nu ska jag berätta en grej för er som tror att Lagen Om Attraktion inte fungerar.
 
Som ni vet så har jag ju pluggat lite. Jag har läst företagsekonomi och matte. Lika mycket som jag pluggade, så affrimerade jag och verkligen kände in känslan om hur det kändes att få högsta betyg. Jag la otroligt mycket energi på att känna och jag var helt övertygad om att jag skulle fixa det.Trots att jag inte pluggat på 100 år.
Och alltså det här med matte, oh god. Innan jag sökte kurs så gjorde jag en Nivåtest för att se vart jag låg. Det gick åt skogen, jag fattade typ ingenting av det provet!!! Det var rena rama grekiskan! Jag hamnade på högstadienivå!! Shit lixom, det hade jag verkligen inte räknat med, även om jag såklart fattade att jag var kass på matte, jag hade skitsvårt för matte redan för 100 år sen när jag gick i skolan! Jag har aldrig varit något mattegeni, snarare tvärt om!
 
Eftersom att jag har en plan för mina studier och även en tidsplan så var det inget alternativ att först gå en grundläggande mattekurs och sen läsa matte1. Jag kände att jag var tvungen att läsa matte 1 på en gång.
Jag tog hjälp av min gode vän Ida som är Matteproffs, pluggade och verkligen tänkte positiva tankar och jag såg framför mig i mitt inre att jag skulle klara det. I halvtid på kursen kände jag att shit, det är för svåååårt, och läraren var tyvärr inte den bästa på att lära ut. Så kände jag att fan, jag hade inte tid eller energi att plugga så mycket matte hemma som jag borde.Jag bestämde mig då för att satsa mer på Företagsekonomin och lägga allt krut på det. Dels för att jag tyckte att det var viktigare att kunna och mer intressant, och bättre att göra en sak ordentligt än att göra två saker halvdant. Jag satsade alltså på företagsekonomin och matten pluggade jag bara på lektionerna och litade på att jag skulle fixa det ändå. Jag tänkte att så himla svårt kan det ju inte vara att få godkänt, det löser sig, nåt måste jag ju lära mig på lektionerna lixom. Det löser sig. Så affrimerade jag massa och hade målbilder om A betyg och guldstjärnor! Samtidigt tänkte jag massa positiva saker och tyckte verkligen att det var kul med matte! Fast det var skitsvårt verkligen!!!
 
Så kom det Nationella provet, och jag laddade med massa tankar om guldstjärnor och A betyg.
Och kan ni fatta, provet gick mot alla odds bra!! Och vet ni, jag fick B i Matte! B, det näst högsta betyget!!! Det är verkligen helt otroligt!!! Det är verkligen ett bevis på att LOA funkar!
Företagsekonomin fick jag A i, även om det inte var lika otippat så är jag helt övertygad om att jag kom så långt med hjälp av LOA.
 
Nu när jag läser på distans har jag inte alls affrimerat eller haft några målbilder. I stället har jag tänkt och pratat om hur svårt det kommer att bli att läsa på distans, och att det inte är min grej, och att det är så svårt att lära sig utan lärarledda lektioner. Vad tror ni händer då? Jo, på min första inlämmningsuppgift fick jag ett C!!
WTF, C?! Jag har ju tidigare fått A i alla inlämningsuppgifter? Vad fan hände?
 
Så kom jag på att jaha ja, jag har slutat affrimera och jag har inga målbilder och som om inte det var illa nog, så har jag gått omkring och haft negativa tankar om hur svårt det är.
 
Tur att jag kom på mig själv, för såhär kan man ju inte ha det :-)
 
 
Kram å Puss
 
 

Vart tog romantiken vägen egentligen?

Publicerad 2013-06-01 15:03:00 i Livet

Härliga Lördag!
Darling har tagit med barnen på en långpromis och jag tar en kaffe, smörgås och en babybell och poppar Europe på typ högsta volym ihopp om att jag ska piggna till lite.
Är trött som en gnu och skulle gärna vara hemma ikväll och mysa men det blir inget av med det, är bjuden på galej med nya jobbet. Villket iofs är skitkul, 100 år sen jag var på någon personalfest! Men jag är rätt trött och halvsliten efter en vecka hemma med sjuka barn som varit kinkiga, sovit dåligt och uppe med tuppen varje dag.
Kanske en kväll ute med trevliga männsikor, god mat och ett glas vin är precis det jag behöver :-) 
 
Annars skulle jag verkligen behöva lite egentid med Darling faktiskt. Först nu när man är tvåbarns förälder fattar man vad folk menar när dom säger att småbarnsåren sliter på förhållandet.
Man är trött, har ingen energi, allt bara handlar om barnen typ... 
Vi hade bokat barnvakt till igår för att gå på bio, men som sagt, nu var dom ju sjuka, så det var bara att ställa in. Har iaf en dejt inbokad här nu snart då sväris kommer och är barnvakt, och det ser jag verligen fram emot!. Funderar även på om det är möjligt att åka på en loveweekend till Göteborg i augusti och lämna banen hemma med barnvakt. Får väl se om det är möjligt. Vore så nice att bo på hotell, klä upp sig, äta på Restaurang och bara gå på stan och flanera spontant hand i hand.
Kanske tom sitta i nån soft bar och leka att man är främlingar och ragga upp varrandra :-)
 
 
 
Hoppas ni alla har en härlig helg!
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela