Pancake

MiniFlodhäst?

Publicerad 2009-07-30 22:33:35 i Allmänt

En sån här kille vill jag ha, ett Nakenmarsvin!

Kan man ha sån fast man är allergisk mot råttdjur, nån som vet?

semester is the shit

Publicerad 2009-07-30 02:33:10 i Semester

Idag blev det soft häng i förorten. Jag Darling lo + barnen va ute på äventyr. Mycket trevligt. Jag verkligen älskar att jag bor på landet! Man går en liten bit bort och så är det verkligen landet! Det är jättefina grönområden, massa djur och det är bara så underbart! Speciellt nu när det är sommar :-)
Sen blev det middag här och kaffe på gården. Micket trevligt. Sen va jag helt slut, sov en stund på soffan, för mycket frisk luft helt enkelt.
 
I morgon blir det Tom Tits.

Puss å go natt

Feelgood

Publicerad 2009-07-28 13:32:33 i Semester

Min första semesterdag är so far jävligt nice!

Vaknat upp hos Trollet.

Myst med Darling.

Poppar :

C J Vallgren

Blir glad i hela kroppen, skön musik med lite Gipsyinfluenser och sköna texter.

Covenant:

Får gåshud och dansar i Vardagsrummet. Minns massa härlig minnen från förr, och mins min lilla crush på Eskil (han i mitten)

Funker Vogt:

Så jäkla bra, får lust att gå ut och springa (på den tiden jag faktsikt va ute å sprang en del så va det här favvo att ha i lurarna)

Broder Daniel:

Får så jäkla många minnen och Feelgoodkänslor. Sjunger med och hoppas att grannarna ska gilla min sång :-)

DAGENS BÄSTA

Publicerad 2009-07-25 17:55:45 i Dagens Bästa

Pet Shop Boys, oh my god vad dom gjort massa bra musik!
 Har många trevliga minnen till deras musik...
 

Sovrum

Publicerad 2009-07-24 22:28:00 i Allmänt

Några favoritdetaljer i vårt sovrum:



En mask jag köpte i Venedig. Jag älskar den, jag sprang runt hela Venedig för att hitta den perfekta masken, och till slut så hittade jag en liten undangömd butik som var fylld med handgjorda masker. Minns oxå att hon som jobbade där va jättetrevlig. Fatet har jag ärvt från min morfar. Det är ett fat jag älskat sen jag va liten.


Den här underbara grodan har jag fått av en nära och kär vän i födelsedagspresent. Den är en av mina favvon, den är fantastisk fin tycker jag.


När jag och Darling träffades så sov han väldigt dåligt, han vaknade offta på nätterna och hade mycket mardrömmar. Så jag gav han en drömfångare i present vid nät tillfälle. Den har nog hjälpt, för han drömmer inte lika många mardrömmar och han sover mycket bättre nu :-)


Älskar våran härliga säng! Den är sååå skön!


På min byrå så har jag en ljusstake jag fick av min mamma och morfar i studentpresent. En bricka jag ärvt från min mamma där jag har mina parfymer, och så har jag ett litet skrin i trä som jag ärvt av min farfar, och i den har jag lite smått och gott, bla lite saker jag ärvt av min pappa.  Så har jag en 5 kronors ljushållare från IKEA.

Darlings byrå ser ut såhär:


Han har bla ett inramat foto på Oss :-)

En soft dag i förorten

Publicerad 2009-07-22 21:37:36 i Allmänt

Åh vad det är nice att vara ledig såhär en dag mitt i veckan! Det är så lungt och skönt överallt, för alla jobbar. Det är som när man e vaken mitt i natten, det är oxå lugnt och skönt...

I dag var det record, vaknade av att det ringde på dörren, så jag masade mig upp, tött som en gnu, och där stod JohnnyBoy och såg glad ut. Då va klockan lixom 11.30, alltså halv tolv!! Kan inte ens minnas när jag sov så länge sist!
Blev kaffe och sen ballkonghäng, mycket trevligt.
Sen gled jag över till J´Los där jag sola på deras balle, lekte med gudsonen och sen blev det god middag där. Mikket trevligt.

Love my Balle:
 









 

Zzzzz

Publicerad 2009-07-21 20:13:26 i Allmänt

Jag blir ganska så trött av den inflammationskillen, trött av penicilinet om inte annat.  I helgen sov jag längre än Darling, och det är inte vanligt att han e uppe före mig kan jag säga! Han e en riktig 7sovare...
Igår sov jag middag två gånger :-) Och i morgon är jag ledig, gissa vad jag ska göra då?

Ink tajm

Publicerad 2009-07-19 19:05:48 i Favoriter

Är inne i ett Ink stim just nu. Älskar att kolla på både Miami och LA ink.


Kan inte riktigt bestämma mig för vem som e hetast av killarna i Miami Ink...

Men bäst är LA Ink:

Älskar att studion är Rosa och att Kat har en söt nakenkatt som springer omkring där. Så vill jag att min salong ska vara :-)

Alltid steget före

Publicerad 2009-07-19 13:18:38 i Allmänt

Så här der det ut på byrån brevid min säng. Ett glas vatten, en pencillinkille och en värkkille.
Det gäller att alltid vara redo, så när man vaknar tidigt av att det bulltar i kinden så behöver man bara sträcka ut handen och svälja ner medicinen. Klart lixom. Sen kan man somna om.


Dom här penicillinkillarna e lite halvjobbiga, man ska inte äta en timme innan och två timmar efter. Kanske inte e så jobbigt, men jag hatar ju att hålla på att planera, så för mig blir det halvjobbigt att behöva planera för 3 killar om dagen.

Batman

Publicerad 2009-07-18 22:04:39 i Favoriter

Det är mörkt ute, regnet slår mot fönsterna och jag ligger under duntäcket i soffan med massa levande ljus i hela rummet och kollar på Batman återkomsten. Man kan ju ha det sämre. 

Love Batman, och Love Tim burtons filmer! Han gör verkligen fantastiska filmer! 




Alltid lika heta Michelle Pfeiffer


 

efter regn kommer... solsken?

Publicerad 2009-07-18 18:07:35 i Allmänt

Det e så jäkla typiskt att min lediga helg blev helt förstörd av min cp tand. Suck. Jag har bra ont, e svullen och ser ut som en hamster i halva fejjan, och av värktabletterna blir jag grötig i huvudet och trött, och av penicillinen får jag ont i magen och mår illa. Va ute en stund på eftermiddagen men nu e jag helt matt och orkar knappt ligga i soffan...

Men fan, positiv som man är så e det ju BRA att det e helg, så jag slipper jobba samtidigt, och så har jag ju världens bästa Lo som går och handlar mat till mig :-) Tack

Det är mycket dåliga vibbar som hänger i luften nu, massa knas överallt. Inte bra. Men förhoppningsvis vänder det snart och förhoppningsvis så kommer det massa bra saker utav det så småning om.
 Kärlek och kraft till er alla!

Färglad i en dyster vardag

Publicerad 2009-07-17 22:39:14 i Allmänt

Nä usch och fy, en deppig dag som denna måste jag lägga in en färgglad och somrig bild på ett av dagens jobb:

Suck

Publicerad 2009-07-17 19:39:01 i Allmänt

Jaha, 3e gången gillt då kanske?



Men villken TUR jag har som e uppe i långt över 3000:- i tandläkarvård så att jag får ta del av försäkringskassans vad det nu heter, så jag betalade bara 190:- för ett akutbesök på tandakuten :-) 
Så den här helgen blir nog kul, flummig på värktabletter å svullen kind. 
 
Ja ja, sånt e livet. 
 

Bajs i mun?

Publicerad 2009-07-17 09:00:36 i Allmänt

Morgonstund har guld i mun... Eller kanske inte... Min tand spökar igen, så jag e ganska sur över det. Och rädd att det inte går att få ordning på den där jävla tanden!

Ett tips till er lite yngre persnoner, eller till alla för den delen:
Gå regelbundet till tandläkaren och kolla era tänder! Oavsett om ni e rädda eller om det kostar massa pengar!
Fan va jag e ledsen att jag slarvat med det. Jag fick nån knäpp för ett par år sedan, jag fick en ångestattack när jag låg i tandläkarstolen, och efter det så blev jag rädd att gå till tandläkaren. Det kom helt plötsligt från ingenstans. Så jag gick inte på många år, och det får man sota för nu, Big tajmo. Suck.

I natt vaknade jag av att min mobil pep, och halvsovandes tittade jag på den och såg att det var från en vän. Men jag va inne i drömmarnas värld och tänkte, Hm, e jag smart nu så spar jag sms:et och öppnar det i morgonbitti, då blir jag glad när jag vaknar...zzzz... så somna jag om på en halv microsekund. Så drömde jag sen resten av natten om min vän. Så när jag sen klev upp och läste sms:et så blev jag så arg på mig själv att jag inte kollade inatt. Min fina vän va ledsen, usch. Fan va puckad man e, men inte lätt att va smart när man halvsover å tänker konstigt.

När jag pratar med henne idag sen ska jag ge henne maaaaassa kärlek.

Usch, saker kan förändras så fort, den sista tiden tycker jag att det hänt så himla mycket tråkigheter, det har varit bilolyckor, dåliga förhållanden, massa skit och ledsamheter. Blä.
Jag är verkligen otroligt tacksam över att jag har det så bra, och att jag verkligen mår bra i mitt liv. Kan säga såhär, mitt liv har inte direkt varit nån dans på rosor, och det är först NU verkligen som jag känner att jag är tillfreds med mitt liv. Jag mår bra, jag har inget som stör min lycka. I hela mitt liv har det alltid varit nån skit som stört. Men inte nu. Jag e lycklig. Det är därför jag e så nöjd med mitt svenssonliv i förorten, jag bara njuter av lugnet, jag e inte intresserad av massa annat just nu, jag e nöjd med att ha lugnt å skönt och enkelt helt enkelt.

Kärlek å kraft till ER från mig. Puss å hej!

Lite flummiga söndagstakar bara

Publicerad 2009-07-12 12:33:34 i Allmänt

Alltså det här med Michael Jackson... Sitter å poppar massa gamla låtar och en sak slår mig. När han e på Scen och i sina videos så e han ju så jäkla cool och e lite sådär matcho och kör värsta sexy style lixom. Tom att han kan va lite het ibland.
 Men sen privat så har han ju framstått som så himla mesig, sådär försynt och mesig helt enkelt.
Man har inte alls sett honom som en sexuell varelse lixom, som när han va tillsammans med übersnygga Lisa Marie Presley så undrade man ju verkligen hur det gick till och om det verkigen va så att dom hade en sexuell relation. Just för att han va så strage privat. Han framstod privat som helt asexuell.



Jag har alltid tyckt att han har varit freakig som person, en jättebra artist men som privatperson inte helt 100. Såg nåt program med han där han satt i ett träd och yra om att man skulle släppa fram barnet i sig, och att det inte alls va konstigt att villja klättra i träd när man va vuxen. Å när han satt där i trädet med sin MJ outfit och snackade med sin pipiga röst så undrade man ju verkligen hur det stod till egentligen med den där mäniskan...

Men visst, alla människor e ju olika och tur är väl det.

Bra musik gjorde han ju iaf.

Hm... det här var ju lite märkligt...

Publicerad 2009-07-11 11:07:15 i Allmänt



Fråga en historielärare om han eller hon kan förklara detta......

Abraham  Lincoln blev vald in i kongressen i 1846. 
John F. Kennedy blev vald in i kongressen i 1946

Abraham Lincoln blev vald som President i 1860.
John F. Kennedy blev vald som President i 1960.

Bägge var väldig upptagna av borgrättigheterna. 

Bägges hustrur miste ett barn, medans de bodde i Vita Huset.
 

Bägge Presidenter blev skjutna och dräpta på en fredag.

Bägge Presidenter blev skjutna i hovet.

Nu blir det mycket märkligt:
Lincolns sekreterare hette Kennedy,
Kennedys sekreterare hette Lincoln.
 

Bägge blev mördade av en person från sydstaterna.

Bägge Presidenterna blev efterföljda av en från sydstaterna med namnet Johnson.

Andrew  Johnson, som efterföjde Lincoln, föddes år 1808.
Lyndon Johnson, som efterföljde Kennedy, föddes år 1908.


John  Wilkes Booth, som mördade Lincoln, föddes år 1839.  
Lee  Harvey Oswald, som mördade Kennedy, föddes år 1939.



Lincoln blev mördad i en teater med namnet "Ford"

Kennedy blev mördad i en bil af märket Lincoln, fabrikerat av "Ford"

Lincoln blev mördad i en teater, och hans mördare sprang till ett varuhus för att gömma sig.
Kennedy blev skjuten från ett varuhus, och hans mördare flydde till en teater och gömde sig där.


Mitt bästa

Publicerad 2009-07-08 20:41:51 i Favoriter

Efter maten:

Kaffe på Ballen, lite mörk choklad och en ny Nageltidning.

R.I.P MJ

Publicerad 2009-07-07 22:10:45 i Allmänt



Har just setat och kollat på Michael Jacksons minnesstund... Många fina ord sades. På slutet när familjen kom upp på Scenen och pratade och hans dotter sa hur mycket hon älskade sin pappa och saknade honom och sen brast i gråt, alltså shit... Då satt jag här i min soffa och bölade.

MJ har ju funnits där i hela mitt liv, han och Madonna har alltid varit dom största, ända sen man va liten. Å nog för att han som privatperson inte varit helt med i matchen alla gånger så har han ju verkligen gjort grym musik.

Men man är inte helt förvånad över hans död. Han måde nog inte allt för bra den där killen.

Nu efter hans död får man läsa så mycket skit, så man blir helt matt. Hallå, killen är död, kan han inte bara få va det? Jag vill lixom inte läsa om att han va undernärd, skallig, och hade si och så många olika läkarmedel i sig. Det känns som att det blev nån freakshow av hans död. Usch.

Så här vill jag minnas honnom:

På den här tiden va han grym! Sen gick det utför kan man säga med både det ena och det andra...

Det är dax för måndagsmyyyys

Publicerad 2009-07-06 13:55:49 i Allmänt

Måndag...igen... Helgerna går aldeles för fort :-(
Men har rätt så lugnt på jobbet nu, man märker att folk har semester, så jag passar på att ha lite korta arbetsdagar nu när det bjuds. Så kan man ladda batterierna fast ändå jobba litegran. Kommer ju inte ha vidare mycket semester i sommar annars.

Darling har intagit soffan nu ett par dagar,  han e magsjuk stackarn. 
Jag har klarat mig, jag mådde jävligt illa för ett par dagar sen, men jag tänkte att det kanske berodde på värmen eller nåt, å sen gick det över. Men det va nog en lindrig släng av det Darling har.

Så jag e duktig hemmafru och tar hand om sjuklingen.
 Dagens frukostbricka jag serverade på silverfat såg ut såhär:
 
The, vitt bröd, vätskeersättning och två magsjukepiller,

Själv kör jag mer fibrer (och ingen silverbricka):

Tips: Rivna morötter är verkligen gott till allt. Det blir så himla saftigt av det!

I natt har jag sovit typ 3 timmar, Darling har hållt mig vaken, och så har jag varit inne i ett stim av kreativitet och smidit massa planer inför framtiden. När man får en bra idé så går hjärnan på högvarv och man kan inte slappna av riktigt, då arbetar hjärnan för fullt och man kan inte sova. Ibland blir det sådär för mig, och om det håller på för länge, och man inte får mycket sömn (för att man inte kan slappna av) så brukar jag gå på massage, då släpper det och man kommer ner i varv.
Jag skulle va mutcho Rik om jag var tillsammans med en Massör :-)

Söndagsmys i förorten

Publicerad 2009-07-05 16:01:38 i Livet

Har sagt det förut, men säger det igen; I love my life :-)

Har varit ute på promenad med Lo och barnen, skönt att röra lite på sig, snacka lite skit och kika på fina radhus. Nu har jag kommit hem,  tagit en dusch, och nu ska jag sätta mig på ballen å äta melon och läsa skvaller.


Me so Plitty

Publicerad 2009-07-04 20:49:03 i Allmänt

Man kan dela upp mitt liv i två delar.
 
Innan jag åkte till Thailand med världens bästa Trollet, så var jag svart. Jag hade bara svarta kläder, min lakan va svarta, mina tatueringar var svarta, ja allt va svart. Möjligtvis med nån lila, militärgrön eller röd detalj typ. Men annars svart.
I Thailand så hände nåt, vete fan vad, men helt plötsligt blev allt så "plitty" :-) Jag blev helt förälskad i färgglada kläder och saker! Jag gick omkring i rosa och neongröna thaibrallor, och bara älskade det!!! Rosa, lila, grönt, glada färger, det blev min grej! Trollet körde oxå färg, men mer orange, rött och sånna färger.
Sen den resan verkligen älskar jag fina och vackra färger!  
Jag mår verklign bra av färg. Jag blir glad helt enkelt! Om jag har färgglada naglar så blir jag på bra humör bara jag tittar på händerna! Så himla enkelt egentligen.

Såhär crazy ser jag ut just nu här hemma när jag ligger å äter färgglada godisar i soffan:

Men vill pointera att det är min "hemmaoutfit", inte så att jag går till jobbet med lila tights, nån måtta får det va! Nog för att jag gick och handlade i det här idag, men det är helg och jag är ute i förorten, så då får man se lite latjo ut :-)

Jag gick och spådde mig för ett par år sedan, och då sa spåmänniskan att jag skulle släppa in färg i mitt liv, för då skulle jag må bättre. Svart var en deppig färg, och det var inte bra för mig. Jag vet att jag sa att det var omöjligt, jag hade bara svarta kläder och kunde verkligen inte tänka mig nåt annat!
 Då sa hon åt mig att ändra nåt annant, typ underkläder, lakan, handdukar... Jag blev helt ställd, vadå, skulle jag ha annat än svarta och röda (rött va inte heller bra, det va en aggresiv färg) underkläder helt plötsligt? Herre gud.
Men så kom thailandsresan och allt föll på plats naturligt. Och jag mår 1000 gånger bättre nu i mitt liv än då, sen såklart beror det på andra saker oxå. Men jag vet iaf att färg får mig att må bra.

Har tom en plan på att göra en färgglad tatuering, för att det känns verkligen som att den skulle passa i mitt färgglada och härliga liv :-)

Vem släckte lampan och öppnade himlen?

Publicerad 2009-07-04 16:54:06 i Allmänt

Planen idag var egentligen att åka å bada med Pixler, men vädret kändes väl inte helt 100, så vi la ner dom planerna. Tur var väl det, för nu är det mörkt ute och regnar jättejättemycket.

Fick iaf någon soltimme, så jag passa på att ta ut datorn och sätta mig på ballen å sola lite medans jag uppdaterade mig i internetvärlden. Så jäkla nice!
Poppade massa Depeche mode oxå, som tröst för att jag inte såg dom live i Arvika.

Man vill ju inte sitta inne framför datorn när solen skiner, så tricket är att ta ut den till solen.


Älskar mitt liv... Nästan lika nice som när man låg i hängmattan i Thailand och softa.

Man vill ju inte fläka ut bröna i bloggen, men ni får en liten glimt av min nya fina bikini :-) Älskar den, den har massa paljetter på oxå som inte syns på bilden.


Planen för resten av dagen är att gå och köpa massa lördagsgodis som jag tänker unna mig efter en hälsosam vecka. Sen ska jag bara göra ingenting, kolla på tv, poppa bra musik, fixa och fnula lite här hemma, drömma om min salong jag vill öppna...
Men jag e inte bara ett slöo, jag har fixat disken, damsugit skurat och städat massa faktiskt. Så jag e värd en soft kväll med tv å godis :-)

Albino

Publicerad 2009-07-02 22:06:34 i Favoriter

Min lilla Gudson är så himla söt.

Han kallar mig Ni. Och Roger kallar han La.
Ok, Antagligen kommer Ni från AnNIca. Det kan man ju kanske förstå. Men La? Man har alltid sagt Rogga, eller Roger när man pratat till Albin. Inget hände, men så en dag så var det nån som sa LarsRoger (för han heter Lars i andra namn, och ibland är det kul att säga det typ, för det låter lite dansbandsnördigt),
och då var lilla Albin snabb som attan att snappa upp det, och då blev det La helt plötsligt.
 Det är så hysteriskt kul tycker jag. När han ropar på Roger, Laaa!


Badkillen

Viktigt!

Publicerad 2009-07-02 19:59:22 i Allmänt

Söndagen den 7:e juni skadades en svensk kvinna i en trafikolycka på Korfu, Grekland. Sedan den dagen har hon legat på intensivavdelningen på Korfu allmänna sjukhus. Hon kan inte andas själv, har bara rörlighet i vänster arm och huvudet. Kvinnan lider fysiskt och psykiskt av olyckan men har inte fått någon hjälp av UD att komma hem till Sverige. Hennes dotter med sambo har lämnat arbete och utbildning för att ta sig ned till Korfu och kunna hjälpa henne. Tre svenskar befinner sig alltså sedan en månad på Korfu, och kan inte utan hjälp från Sverige ta sig hem igen.

Att lämna sin mamma i Grekland skulle innebära en dödsdom. Det sociala skyddsnät som finns i Grekland är näst intill obefintligt och ingen rehabilitering finns att tillgå. Därför kan inte heller dotter eller sambo ta sig hem innan hon blivit flyttad till svenskt sjukhus.
Varför är de inte redan i Sverige? Kvinnan saknade ett försäkringspapper.
Ett papper som skulle ge henne rätt till ambulansflyg till Sverige. För en person utan detta papper kostar det 250. 000 kronor att hämtas med ambulansflyg.

I en tid då vi alla redan är beroende av det kollektiva hjärtats kraft skulle ett bidrag från dig betyda en framtid i säkerhet för kvinnan.Bidra eller sprid fonden vidare!

clearing 5257
Kontonummer 3465233
Mottagare Nils Ringmar

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela