Pancake

Jaha då vet man.

Publicerad 2008-04-30 09:26:56 i Allmänt

Jaha, Det va d.
Det e så lustigt hur man fukar... Helt plötsligt från ingensatans så får man en känsla, nåt e fel, men man vet inte vad? Så drömmer man om det och vaknar mitt i natten å ba jaha, d e "det" som spökar och känns fel. Men sen på morgonen kan man ändå inte sätta fingret på det. Så går dagen och sen på natten drömmer man en mardröm igen, och den drömmen e så kraftig och tydlig, så man kan inte längre bara ignorera.
Å visst hade man rätt.
Kvinnlig intuition ska man inte underskatta.

Fy fan va livet suger.

Jo men visst

Publicerad 2008-04-27 10:33:23 i Allmänt

Jag har tydligen varit för trött för att blogga på ett par dagar... *gäsp*

Veckan som varit har bestått av jobb, tandläkarbesök, middag med tjejerna, besök på vårdcentralen, hysterisk trötthet, grillning hemma hos J´lo.
Har inte haft en lugn stund :-) Har inte ens hunnit sett ett enda ynka avsnitt av Glaumor, haha.
Tandläkarbesöket va inte helt kul, blev massa bedövad så att halva ansiktet blev förlamat, kunde inte blinka med ena ögat på flera timmar!
Tjenmiddagen va trevlig, fick massa fina presenter, himla glad blev jag, TACK! Bjöd på en alkoholfri middag varpå man såklart fick frågan om man va preggo haha. Svar nej, men tycker att man kan umgås utan alkohol lixom.
Eftersom att min handled inte blev bättre så besökte jag vårdkillen och där konstaterades det att jag filat till mig en senhinneinflamation. Ja där ser man.
Har varit sjuk trött hela veckan, va så trött häromdan att jag satt på jobbet och bara tappade grejer för att jag va för trött för att hålla i saker.
Igår blev det grillning i Akalla. Alltså det är som att det e sommar nu :-) Lo hade fixat fina blommor på ballen, och J stod vid grillen. Himla gott blev det! Al + son kom sen över och vi spela TVspel.

Ja nä, nu ska jag ta ett långt bad och mysa lite i det, sen idag blir det trekamp på Ballbreaker!

Herrå.

Jag + ZonKillen= :-)

Publicerad 2008-04-23 23:37:26 i Allmänt

Eftersom att min arm fortfarande gör ont e ZonKillen min bästa kompis. På Apoteket idag såg jag att det stod nån notis om att har du ont i armen/handleden i mer än 3 dagar så ska du kolla upp det hos los Doktors. Jag har haft ont i 8 dagar nu, kanske borde styra upp...? Alltså hade inte jag haft semester förra veckan hade jag varit tvungen att avboka mina kunder, hade så himla ont så jag hade omöjligt kunnat använda armen.
Men nu har jag iaf bokat in mig på en Elfilskurs, så snart slipper jag sitta och fila ihjäl mig. Mycket bra, å mycket dyrt. Tur att man har Sockerpappan :-)

Alltså hörrni, villken härligt väder det har varit idag! Å man blir så glad av alla härliga och somriga bilder man ser lite överallt i bloggvärlden! Kolla in Leopardias och Pixlers. Man blir glad.
Å när jag ändå e på gång så vill jag rekomendera Buggis härliga middagsbilder! Snacka om gourmetmannen.

Liverpool t&r

Publicerad 2008-04-21 22:53:21 i Semester

Då va man hemma från Liverpool då. Har haft en jättetrevlig minisemester! Bara att få komma hemifrån och se något nytt e ju guld värt! Och att få lämna mobilen hemma, det är ju såååå skönt! Snacka om semester!
Sen tycker ju jag att det e halvjobbigt att va hemma och fylla år, så att fira födelsedagen utomlands ska bli min nya grej tror jag :-)
Helt underbart att va tillbaka i England! Jag älskar England!
Det här var ju lite utav en budgetsemester, så vi bodde väl inte heeelt ok. Standarden är ju låg överhuvudtaget i england, och vi bodde som sagt billigt.
Utsikt från rummet:
image331
Stället låg precis i en ganska trafikerad korsning, och fönsterna va väl inte helt täta. Jag e inte den som e den, men efter en natt så gick jag och köpte öronproppar.
TV på rummet:
image332
Ja, som ni ser e ju bilden inte den bästa dårå... Det va lite surt faktiskt.

Jag hade världens bästa födelsedag :-) Vaknade och fick paket på sängen, en KENTskiva och ett jättefint kort.  Sen blev jag bjuden på en lyxig frukost på Starbucks. Jag älskar Starbucks! Gott onyttigt lyxigt och dyrt var det :-) Sen gick vi på stan, så blev jag bjuden på middag på min engelska favvorestaurang ASK. Jag åt kanske världens godaste Carbonara. Jag älskar Darling för att han e så underbar och packar ner sin skjorta och har på sig den på min födelsedag, fast jag vet att han tycker det e oskönt och att skjorta inte e hans grej. Men han e såååå fin i den!

Vi blev members i en jäkligt stor Bingohall och va där en kväll, hahaha, men man e ju arbetsskadad :-) Å i England måste man ju bli medlem för att spela. Tror ni det va lätt att hänga med eller? Svar Nej. Haha, det gick asfort! Såg ingen där (och det va kanske 300 som spela) med mer än en bricka, så fatta att det gick fort, och dessutom på engelska. Jag spela över första spelet, sen gick det bätre, Darling vann faktiskt och fick ropa.
image333

Så var vi och kolla in Anfield, fotbollsarenan. Alltså jag e ju ingen sportmänniska, men det var ju Darlings julklappsresa :-) Vi va på fotbollsmuseum oxå. Jag har visst blivit en fotbollstjej haha, Krål skulle va stolt över mig nu! Han försökte i många år att få mig att förstå mig på fotboll :-)
image334

Annars så fikade vi och shoppade och hängde i spelhallen som låg i närheten av där vi bode. Har aldrig lagt så många slantar på att köra bil och skjuta på saker :-) Men men, nåt måste man ju roa sig med när man inte hänger på puben.
Alltså engesmännen e ju lite lustiga med både det ena och andra, men vad som va mest crazy nu va att dom inte verkade frysa? Ok, vi hade väl trott att det skulle va mer vår nu, och hade inte direkt med oss vinterkläder, så vi frös en del. Borde haft vantar och halsduk typ. När vi först kommer dit så ser vi en kille komma in på Subway i shorts, T-shirt och flipflops! Alltså det var kväll ute och det va inte varmt! Sen såg vi överallt folk med t-shirts på stan. Både på dagen och på kvällen? En del gick med vinterkläder och en del med sommarkläder typ. Det va ju verkligen inte varmt! Det va rått och kallt. Bara ben och kort kjol lixom! Till slut va d så att jag typ ville stoppa folk på gatan å ba, Men hello, why har du så tunna kläder på dig? Men jag hejdade mig. Men man undrar ju hur det kommer sig? E folk så vana med deras väder lixom?

Annars så har jag fortfarande ont i handen och armen. Tur att jag va lite ledig kan man säga, för det hade aldrig funkat att jobba! Ska köpa en Elektisk Fil nu, det e prio nr 1.

För andra gången i mitt liv (första va i somras) så har jag pengar kvar när jag kommer hem från semestern! alltså jag har lixom £70 med mig hem! Snacka om Vuxenpoäng!

Nu ska jag sätta mig och gå igenom massa papper min revisor har skickat. bokslut och Resultat å massa papper. Älskar att få massa papper med siffror på från henne! Kul att se hur det går lixom, och att kunna jämföra.

Sen blir det ett varmt bad som gäller (har läääängtat), och självklart ska jag poppa massa KENT till det!

Not till mig själv: Se till att va ledig första dagen när jag kommer hem från semetsren. Ingen hit att komma hem halv två och gå upp sju för att gå å jobba. Tack men nej tack.

Dålig bild, men här e semesternaglarna:

No more work

Publicerad 2008-04-15 00:09:37 i Naglar

Jag har ont i armen, jag har jobbat 9.00-22.15 idag. Gissa hur mycket filandes det är'?
image326


Men nu har jag SEMESTER i en hel vecka! Sååååååååååå underbart!

naglar som glittrar

Publicerad 2008-04-13 21:57:11 i Naglar

Som sagt, mycket nagelsnack blir det :-) Men jag e så himla glad och trivs så bra på mitt nya ställe så att det e helt galet! Det är såååååån skillnad mot förra salongen!
i morgon har jag första kunden kl 9 och sista 19.45 Där i mellan har jag fullbokat :-) Det är fullt ös kan man säga.
Fördelar med nya stället:
-Jag sköter mig själv och behöver inte bli irriterad på andra som missköter sig
-Jag bestämmer själv hur jag ska jobba
-Jag bestämmer priserna själv
-Det är fler kunder som hittar mig (fler kunder=mer lön)
-Det är mer liv och rörelse
-När jag öppnar så låster jag upp, tänder lamporna sätter på radion och sätter igång, förut så tände jag upp, tände alla ljus, dammsög och skurade golven, städade, gjorde gårdagens kassa, kollade mailen, lyssnade av telefonsvararen, ställde ut skylten, och så kunde jag börja jobba en halvtimme senare typ. 
-Nu när jag har rast kan jag gå till Mongon å säga hej till alla favvisar och så kan jag luncha med Darling.
-Kunderna här vill komma på dagtid, förut ville dom helst komma på kvällstid.
-Jag kan va hurtig och gå till jobbet

Ni fattar att jag trivs va?
image325

Smaklig spis som vi brukar säga

Publicerad 2008-04-13 21:17:03 i Allmänt

Det är mycket naglesnack i den här bloggen och mycket nagelbilder just nu. Så jag ska bryta trenden och slänga in en middagsbild från kvällens middag:

image323
Pasta med Bacontjofräs- sååååå gott!














Kärlek e härligt

Publicerad 2008-04-11 22:13:27 i Allmänt

Idag gifte sig min gudsons föräldrar :-) Grattis grattis säger jag! E jätteglad för deras skull!
Men lite trist e d ju att man inte fick komma på något bröllop, för dom smet ju till Rådhuset och körde den varianten. Men när man gifter sig får man ju göra som man vill :-)
Jag är iaf väldigt glad att jag fick göra en manikyr på bruden innan dom försvann till Rådhuset.
image321

Mutcho irriterad

Publicerad 2008-04-10 17:35:47 i Naglar

Phu, e helt färdig efter en dag på språng! Stressade runt och fixade lite grejer på stan, och sen skulle jag va på Swedbank på möte ang pensionssparande.  Jag fick stressa för att hinna dit, å så kommer jag dit svettig och stressad och Apan jag hade bokat tid med säger:
 Det har blivit lite missförstånd, i och med att du har enskild firma så är det inte mig du ska prata med, utan en annan här, och hon har inte tid nu. Jag försökte ringa dig igår för att avboka den här tiden.
Men va bra, då gick jag dit helt i onödan! Vem är ens intresserad av att gå dit i onödan? Jag blev verkligen asirriterad! Orkade inte ens vara trevlig, utan sa att jag tyckte det va helt irriterande att stressa dit i onödan på min enda lediga dag när jag inte ens bor i närheten! Sa oxå jävligt otrevligt att man kan ju prata in ett meddelande på telefonsvararen! Sen gick jag surt därifrån! Jävla cpbank!! Hur kan man va så puckad att inte prata in ett jävla meddelande på svararen?

Va tvungen att tröstshoppa lite bara för att jag va så sur.
Stövlar
Tröja
Kamera

I alla tre affärer så sa expediterna: åååå va snygga naglar du har!
Sånt gillar jag :-)
Hotta upp dom lite häromdan när jag hade tråkigt:
image319

Mitt liv= Kaffe + Naglar

Publicerad 2008-04-10 10:42:39 i Naglar

Jobb jobb jobb, Phu. Jobba 9-22 igår, och TUR att man har så härliga vänner! Frollen bjöd på eftermiddagskaffe to go och på kvällskvisten när jag satt trött och hungrig å filade för fullt, ja då kom Buggis förbi med en kopp kaffe! Snacka om att man blir glad! Tack!
image316

Idag e jag ledig, men slöa hiner man visst inte göra, har massa grejer att stå i! Tur att man har en bra och snygg sambo som tvättar och diskar när han e ledig, för jag hinner ju tydligen inte göra sånt.

Nu ska jag dricka kaffe och sen bege mig ut på stan! Herrå!

Bjuder på en naglebild från igår:
image318

Nagelförlängning

Publicerad 2008-04-08 11:06:50 i Naglar

Såhär kan det gå till när man gör en Nagelförlängning med permanent fransk manikyr:

image308
Före. Nageln ruggas upp och rengörs ordentligt

image309
Långa tipar fästes på nageln

image310
Tipparna klipps av till lagom längd och formas till lite

image311
Den vita gelén läggs på

image312
Den rosa gelén läggs på

image313
Nageln filas och formas

image314
På med ett skyddande glans- klart!

Full fart!

Publicerad 2008-04-07 21:46:13 i Allmänt

Phu. E mutcho jobb nu. E typ fullbokad på salongen, och så jobbar jag massa på Los Mongos. Hej å hå. Hinner inte blogga, knappt läsa bloggar, å inte hinner jag ta ett bad ikväll heller, för nu börjar ju Prision Brallan snart. Jäkla skit.

Men sen, när jag får tid, ska jag läsa era bloggar, och komentera. Nu hinner jag bara snabbskumma igenom dom. Å sen ska jag blogga om hur mycket jag gillar min nya salong!

Puss å hej.

R.I.P

Publicerad 2008-04-05 20:37:30 i Allmänt

Jag är ju ett gammalt Broder Daniel fan, och det gör ont i mitt hjärta när jag läser det här. Övehuvudtaget så är självmord så tragiskt. Jag fattar inte hur man kan ge upp sådär bara?  Helt obegripligt. Jag har både familj och vänner som har tagit sitt liv, och fy säger jag bara.
Undra vad som driver en människa till att bara ge upp? Lämna barn, familj och vänner... Kommer aldrig begripa det...
image307

Frukt ÄR godis

Publicerad 2008-04-03 20:01:49 i Allmänt

Har bänkat mig i soffan för att kolla Du är vad du äter. Äter frukt till:

image306

Vaniljglass, BANAN, strössel och massa chokladsås.

Kalla mig mysbrallan

Publicerad 2008-04-03 14:15:08 i Allmänt

Mmmmm... e leeeeedig idag! Så skönt! Jag e ledig HELA dagen, och jag har inget inplanerat! Jag ska bara... vara! Me love it! Har varit massa jobb nu, så det här ska bli ljuvligt!
Min plan idag:
Gå omkring i mjukiskläder med håret på sniskan.
Eventuellt så kollar jag på Alvin och Gänget, tar ett bad, läser nya Damernas som lägligt damp ner i brevlådan idag, går en promenad, städar garderoben, fixar lite pappersgrejs... Får se om jag orkar :-)
Ska bara softa och inte ha dåligt samvete för det! Annars så blir det lätt så att den härliga lediga slödagen leder till att man ligger å har dåligt samvete, och då blir det ingen trevlig dag. Så nu bestämmer jag mig för att jag får göra som jag vill.

image305

Shit, va hände lixom?

Publicerad 2008-04-01 19:10:38 i Allmänt

Kan man inte börja gråta hos tandläkaren då? Jo, uppenbarligen.
Herre gud.
Kom till tandläkarn. Förklarade att det var fleeeeera år sen jag var sist, och att det berodde lite på att förra gången jag var hos tanläkaren i sverige så fick jag en typ ångestattack och blev helt plötsligt rädd för att gå tillbaka till tandläkaren. Jag förklarade att jag typ hade förträngt det men att jag skulle ta tag i det nu.
Så röntkar hon tänderna och säger: Oj oj oj... HUR KUL E D?? Jagba, men snälla, säg inte så. Hon ba, men det här e inge bra. Så säger hon: Men vaaaarför har du inte gått till tanläkaren? Å hon sa det lixom inte otrevligt, utan mer medlidande typ. Du som har så fina tänder, att du inte e rädd om dom?
Jag låg och hade panik och det va riktigt jobbigt. Där ligger jag med tårar i ögonen och hon malde på och prata om rotfyllningar. Höll på att svimma ju. Medans min tredje ampull med bedövningsmedel verkade gick jag på toa och grät. Helt sanslöst va man håller på. Jag e inte mesig lixom, men det bara blev för mycket av allt tydligen.
Fick ett kostnadsförslag, har jag TUR så går kalaset på 4280:- (egentligen går det på 5142 men man hade visst nån försäkring som täckte lite). Blir jag tvungen att rotfylla blir det mer. Hej då pengarna.
Kul att man ska åka till england snart då och kanske inte e sugen på att lägga dom sparade pengarna till tandis. Men men.

Dagens shopping:
image303
No more slarv.
image304
Var så skakis och och stressad efter mitt trauma så jag bestämde mig för att jag skulle köpa en present till mig själv. Det blev en härlig Shea body butter från Body Shop. Den e helt underbar.
Bokade in två nya tandläkartider, och ska ge mig själv presenter då oxå.
Presenter e kul :-)

Nä, nu e jag helt färdig, ska sova middag, sen ska jag ta ett bad.

Våffeltajm

Publicerad 2008-04-01 11:54:08 i Allmänt

Jaha då har man inte kunnat blogga på några dagar, snacka om bloggabstinens.

Har nu börjat jobba på nya stället, känns jättekul! Har massa kunder redan :-)  E helt slut efter gårdagen, jobbade från 10-22 :-) Kul att man sitter å jobbar en stenkast från andra jobbet, så man kan gå dit på sin rast och flirta med Darling och få en take away kaffe av Frollen. Me like.

I helgen bjöds det på våfflor hos oss, gudsonen + hans föräldrar och Trollet kom över och åt våfflor. Tillbehören va många
 
image302

 hallonsylt, jordgubbssylt, hjortronsylt, glass, grädde, men det som va mest poppis va nog gräddfil, svart kaviar och rödlök:
image301

Nu när vi har ett våffeljärn hemma så kommer man ju villja ha våfflor jämt!

Idag e jag ledig första dagen på länge, hade sett fram mot en skön ledig dag, nä men då måste jag gå till tandläkaren för min tand gick sönder igår! Jävla bajs. Hej då pengarna. Jag är inte glad alls över att gå till tandläkarn.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela