Pancake

Bucket List

Publicerad 2009-09-22 22:59:29 i Lista

Ni kanske minns att jag nämde en lista förut på Tess blogg? Nu har jag funderat lite på saker jag vill göra och platser jag vill besöka innan jag dör. Men alltså visst, klart man vill åka jorden runt till alla hörn och kanter, men den här listan är dom saker jag vill göra extra mycket lixom.

RESOR

New York
Florida (igen)
Las Vegas
London (igen)
Brighton
Canada
Thailand (igen)
Bali
Grekland
Dubai (igen)
Kenya
Prag
Italien (igen)
Kroatien (igen)


UPPLEVELSER

Lära mig Italienska
Gå en fotokurs
Gå en drejkurs
Bo på ett 5 stjärnigt hotell
Åka på ett lyxSPA över en helg
Äta julbord på Ulla Winbladh
Flyga 1:a klass
Åka på safari i afrika
Simma med delfiner

JOBB & UTBILDNING

Öppna en egen Nagelsalong

VARDAG

 
Skaffa hund
Gifta mig med Darling
Bli mamma
Köpa ett stort vitt stenhus med vita pelare
Köpa en snygg bil


Har säkert glömt en massa...

Vad är era drömmar och planer inför framtiden? Sätt igång och gör era egna "Bucket List" på era bloggar nu!

Igår sommar- idag höst

Publicerad 2009-09-21 09:39:11 i Allmänt

Igår var sista sommardagen, och idag är det höst.

Blev hämtad av svärfar och hans dam igår, och så åkte vi till Taxinge slott för att fika. My god, deras kak/tårt/bakelse/bull bord var inte att leka med, shit va mycket gott dom hade! Jag tog en typ chokladtårta med nougatcreme, som very god. Satt och fikade där i parken, solen sken, himlen var blå, träden var gröna och mälaren glittrade. det var fantastiskt vackert där! Jag verkligen njöt där i solen! Det var verkligen livskvaitét!

Hade typiskt nog ingen kamera, men jag har snott lite bilder på www.taxingeslott.se












Slottet


Här i parken satt vi och fikade, och från det hållet där bilden är tagen, så ser man mälaren



Det blev inte direkt nån bantning igår som ni kanske förstår


Nu idag när jag var ute en sväng på morgonkvisten så upptäckte jag att det blivit höst. Över en natt känns det som. Luften var fuktig, träden var röda, gula, orange och det låg massa färgglada löv på backen. Men jag är inte den som är den, jag älskar hösten, och äntligen kanske man kan få ha på sig sina nya höststövlar och sin nya höstjacka och lite mer smink. Me like.

Måndagsmys

Publicerad 2009-09-14 22:37:47 i Livet

Att vara ledig på måndagar är så jäkla lyxigt! Känns så skönt att va ledig när alla andra jobbar, och så blir helgen längre, helt perfekt ju. Ska börja ta lite ledigt på måndagar tror jag, inte alla, men kanske varannan? Fan, man ska inte jobba ihjäl sig, man har många år kvar i arbetslivet, man kan unna sig att ta det lite lugnt ibland.

Idag har jag:

Tvättat
Städat
Powerwalkat med Lo
Köpt träningskort
Varit i Stinsen och handlat veckans mat

Nu kan jag soffhänga med gott samvete resten av kvällen :-)



Måndagsinspiration

Publicerad 2009-09-14 14:48:39 i Allmänt

Lycka är... att vara ledig en måndag och sitta på en solig balkong och äta gårdagens makaroner med korv till lunch. Livet är härligt!

Blev lite inspirerad av Tess lilla lista som du hittar här.
Ska fundera lite, och sen återkomma med en egen lista.

Mörker

Publicerad 2009-09-12 21:53:26 i Allmänt

Oh my god vad det blir mörkt tidigt nu! Var hos J´Los och åt en god middag, sen blev det kaffe och kaka och en halvläskig film. När filmen var slut så sträckte jag på mig och sa till Darling; Nä, om vi skulle hem och lägga oss typ. Varpå jag sen ser att klockan bara är 21,40! Kändes som om klockan var två, va fan hände?

 När tog dom härliga och ljusa sommarkvällarna slut? Jag hänger inte med...

Män som...

Publicerad 2009-09-12 11:45:40 i Allmänt

Igår blev det filmkväll, såg Män som hatar kvinnor. Den va helt ok. Jag tillhör ju en av dom få personer i sverige som inte har läst böckerna... Man hade ju ganska höga förväntningar på filmen, men den var som sagt helt ok.
Varken mer eller mindre.

Idag skiner solen och det är blå himmel. Planen är nog att inte ha någon plan, och att ta mitt kaffe och sätta mig på ballen å läsa.


Listtajm

Publicerad 2009-09-12 10:50:50 i Lista

Bästa promenad: Järvafälten

Favoritgata:
Hm... Kungsportsavenyn i Göteborg, den är så härligt osvensk... 

Favoritdrink (och i vilken Stockholmsbar)? Brämhults Hallondryck, vart som helst

Äter lyxmiddag på: Gondolen

Bästa mikromaten: Micropopcorn

Favoritförort:
Akalla

Fikar gärna på: Mysiga fik på Söder

Bästa lunchställe: Fotöljen på Hornsgatan - helt ljuvliga sallader

Bästa kaffet: Hm... Mitt bästa Kaffe var i T-banan i Solna C, och dom har bommat igen nu, så jag vet inte, har inte hittat nåt nytt favvo :-( Eller vänta, El Toro i sumpan har ljuvligt gott kaffe!

Bästa konsertlokalen: Cirkus är trevligt, litet och intimt

Bästa baren: Hänger inte dirket så mycket i barer nuförtiden...

En bra gå bort-present: Blommor

Favoritlyxartikel: Dyra Cremer

Läser just nu: Ingenting, stod i kö härom dan för att köpa en Tunnelbanepocket, men det tog så lång tid för personen innan så jag han tröttna, gå och ställa tillbaka boken och gå ut därifrån utan att hon blev klar...

Läser helst: Är allätare

Favoritfärg: Lila.

Favoritskor: Är pinsamt bäkväm nuförtiden, vill bara ha sköna skor... Men har saknat Dr Martens nu ett tag så det blir höstens skor för min del tror jag

Dricksprocent: 10 % men har jag fått god mat och bra service så blir det mer

Modeförebild: Ingen

Motionerar: Hm... Inget,.. Men jag ska.... :-)

Det dyraste jag har köpt: Vår lgh

Favoritprodukt på Apoteket: Treo- bra mot så mycket

Bästa fyllekäket: Pizza

Lyssnar på: Massa blandade karameller

Mitt sämsta köp någonsin: Ett par jättesnygga färgade gröna linser, dom kostade 742:- och jag använde dom 3 ggr...

Dansar helst till: Gammal synth på hög volym

Senaste impulsköp: Ett halsband från Indiska

Favoritaccessoar: Min förlovningsring, måste nog matcha den med en fet diamantring snart ;-)


Färgo

Publicerad 2009-09-11 13:23:20 i Allmänt

Fredag: Idag 1 & 1/2 kund, sen ledig i 3 dagar! Snacka om lyx!


Såhär färgglad kan jag se ut när jag jobbar :-)
 Hade jag sett den här bilden på mig själv för typ 7 år sen hade jag trott att jag va hög på LSD på den här bilden, aldrig att jag skulle va såhär färgo frivilligt!  

Halvfart

Publicerad 2009-09-10 20:58:09 i Allmänt

I morgon är det fredag, shit vad tiden bara rusar iväg!! Den här veckan har varit halvseg. Har gått på halvfart, inte kännt mig helt 100. Men kanske inte så konstigt i dessa influensatider... Men i morgon jobbar jag 2,5 timme och sen är jag ledig tills på tidsdag, så jag hinner nog vila upp mig och bli pigg tills dess. Och helgen tänker jag spendera i mjukisbrallor och inte ha någon plan alls.

Nu, mitt bästa; Lyxfällan.

Pussåhej

Bara en sak...

Publicerad 2009-09-09 19:40:44 i Allmänt

Egentligen så har jag ingen lust att komentera föregående inlägg med komentarer, tycker det är rätt så pinsamt. Men, jag ska skriva ett par rader om det ändå, men sen kommer jag inte att ödsla mer energi på det. Klart.

Såhär; jag tycker att det är helt ok att ha sin åsikt, och tycker man att 33 år är för gammalt för att få barn, fine tyck det, det är helt ok. Alla människor tycker ju olika. Men att skriva en annonym komentar sådär på ett inlägg som inte ställer direkt frågan om det är för gammalt eller inte, det tycker jag bara är lågt. Det finns ingen anledning till att man ska dela med sig av sin åsikt på det sättet. Det är faktiskt bara elakt och pinsamt.

Den här personen som skrivit detta har absolut ingen aning om mitt liv egentligen. Tänk om min största dröm sedan jag var 14 var att bli mamma, och att jag och Darling försökt få barn nu i snart 5 år utan resultat, tänk om det var så, vad jag skulle blivit ledsen ver den där komentaren.
Och varför vill man göra någon ledsen? Det förstår inte jag, det är ju riktigt tragiskt att man är så ouppfostrad och lost i huvudet att man inte kan bete sig som folk.
 Det är så jävla lätt att va lite anonym på nätet och bara skriva vad som helst till vem som helst, men tänk lite innan. Det är faktsikt människor som sitter bakom alla bloggar.

Nu har inte min största dröm varit att skaffa barn, så jag tar inte åt mig så, men jag blir ledsen över att nån i min närhet och som jag känner vräker ut sig en sån grej, anonymt. Det sårar faktiskt. Och eftersom att jag har rätt så bra koll på villka som läser min blogg så är det ju inte så svårt att fatta att det är någon jag känner.

Hade jag levt det här livet jag lever nu när jag var 20 så hade jag kanske varit en ung mamma, men då såg mitt liv helt annorlunda ut. Jag valde att resa, festa, jobba, bo utomlands i ställer för att satsa på barn. Och framförallt så har jag ju levt singelliv, så då är det ju inte så mycket att ens tänka på. För jag lever ju hellre singel än att vara tillsammans med nån i en halvdålig relation. Tack men nej tack, jag klarar mig själv.

Personligen så tycker jag att ska man ha barn så ska man ha en stabil grund att stå på. Man ska må bra i sig själv, vara klar med partylivet. Ha en bra man man delar en bra relation med, ha det bra ekonomiskt (man behöver inte vara rik, men man ska kunna försörja sig själv och sin familj) och så ska man ha fast jobb.
Det är min åsikt, och det är så jag vill ha det i mitt liv.

Så var det med det.

Och en sak till, Nyfiken i en strut som jag är så har jag kollat upp IP nummret, så jag vet vem du är. Tycker det är riktigt pinsamt att du skriver anonymt sådär, stå för din åsikt ist.

Inte min kopp the

Publicerad 2009-09-08 09:54:47 i Allmänt

Saker jag inte förstår mig på:

Modebloggar. Unga tjejer som fotar sig själva med Dagens Outfit, så står dom gärna innåt med benen så att dom ser lite kissnödiga och puckade ut. Why?

Lady Gaga. Satte tydligen publikrekord på grönan i sommar. Why?

Zize Zero. Hur kan det vara så att tjejer eftersträvar att se undernärda ut? Alltså visst, fine att man vill va smal å fin å bla bla, men som det är nu ska man se mager ut, och hallå, wake up, det ser så jävla sjukt ut. Why vill man se så sjuk ut? Är det snyggt när man är så skinny så att knäna sticker ut och är större än låren typ? Jag skulle inte tycka det va mysigt att sexa med en zize zero. Och visst, man kan ju vara så smal av naturen, men då är det ju som det är, men att man ska svälts sig och köra knarkdiet för att se undernärd ut, det undgår mitt förstånd.
Såg Carolina Gynning tex på grönan i sommras, och oh my god vad hon va mager. Man tänker ju kankse inte på det när man ser henne på tv, tv lägger ju på nåt kg typ... Såg inte bra ut, såg läskigt ut. Konstigt....

Designer väskor. Jag fattar inte det här med att köpa fula väskor för typ 65 000:- Why? Visst, fine kvalitét och så, men ändå, nån måtta får det ju vara. Och visst att dom här megarika människorna inte har nåt vettigare att göra med pengarna, men när vanliga svensons går med väskor för "en halv hundratusen" och försöker vara coola... Har folk inget begrepp om pengar eller?

Sex and the City. Alltså visst, kan ju va kul att titta på, men jag har aldrig förstått den här besattheten som folk har... Men så tycer jag ju att designerväskor och sånt är lite tramsigt....

Blogga på, ett å två...

Publicerad 2009-09-05 12:12:06 i Allmänt


Min önskelista:

FIA: Börja blogga, du skriver så himla bra och du är en sån härlig tjej som borde dela med dig av din underbara personlighet till oss andra bloggnördar!

LEIA: Du har alltid skrivit bra, minns dom gamla porrberättelserna (fanns inget internet då, man va tvungen att skriva egna porrnveller hehe) när vi gick i typ 6:an, my god vad jag och A va impade! Och nu är du ju så långt bort så det vore så himla kul om du började blogga där bortifrån Canada! Miss U big tajmo!

KARIN: Du bara drog till Australien och nu har man noll koll på dig, man hör ryktesvägen att du hänger med Alice Cooper på stan :-) Så börja blogga nu så man får ta del att dit liv där borta!

Data/Arbetsrummet

Publicerad 2009-09-03 23:01:42 i Hemma hos mig

Igårkväll blev det en spontanresa till IKEA. Börjar få ordning hemma nu, det känns riktigt skönt. I stort sett bara kaklingen i köket kvar nu... Blev hatthylla, skohylla, lite burkar, krukor, ett bord och lite smått å gott.

Mitt favvorum hemma är lilla rummet:



Nya bordet




Härliga blomman med lampor i jorden som lyser upp mot dom färgglada gardinerna :-)



Det bästa av allt är min underbara lampa som jag verkligen älskar!



Bilderna är ju inte så bra, det är 1000 ggr finare i verkligheten...



Måne och stjärnor :-)



Kamelen och lilla skattkistan från Dubai




ToDo

Publicerad 2009-09-02 15:41:14 i To do list

To Do idag:

*Tvätta
*Göra klart jobbgrejer- augustipapperna
*Fixa med nya nagelbloggen
*Dammsuga

Middagsplan:
Varma mackor?

Poppa:
Nina Rochelle

Övriga planer:
Softa och kanske äta popcorn

Lilla Knarkboken

Publicerad 2009-09-02 14:40:48 i Allmänt

Jag var ju hos Tandläkaren i morse, och eftersom att jag e lite nördig så får jag lugnande innan. Alltså klart jag kan laga ett hål å så utan, men rotfylla och hålla på med min tand där jag har tandbensinflamation, det går bara inte utan. Så är det.
Men ialla fall, han som ger medicinen har en liten bok som han bokför i, vem som får medicin och hur mycket och hur man reagerar och så. Ettiketen på den lilla skrivboken är:
Narkotika Bok

Jaha ja.  

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela