Pancake

Bara å köra

Publicerad 2018-03-11 07:20:53 i Allmänt

Härliga Söndag! Den här helgen var så efterlängtad! Förra veckan var inte alls en bra vecka, kan inte riktigt sätta fingret på vad som var fel,men nåt var det iaf... Jag var sliten trött och allt kändes lite Hey Baberiba.
 
Var på jobbintervju på måndagen, den gick bra och jag ska vidare på ytterligare en intervju på onsdag. Men den kändes lite sådär, fick inte riktigt någon bra känsla... Det låg lite för långt bort... Så är det statligt så jag kommer gå ner rätt mycket i lön. Har inte riktigt stängt den dörren, men tror inte det är nåt för mig. Men dom hade 3 timmars träning på arbetstid- i veckan! Och träningskort på Friskis & Svettis som låg i närheten. Och 35(!) dagars semester...
 
Ska på en annan intervju i morgon. Det är ett spännande företag som lät väldigt intressant... Så jag är pepp.
Känns som att det jobbet jag är på nu har varit perfekt för mig efter min sjukskrivning. Känner mer och mer att jag är redo för lite mer utmaning. Jobbet jag ska på intervju för i morgon är nog en utmaning och tar jag mig an den utmaningen krävs det nog att jag steppar upp lite.
Och jag tror nog att jag är redo för det... Känns bra...
 
 
 
Puss
 
 
 
 
 
 

...är på G igen...

Publicerad 2018-03-03 07:53:00 i Allmänt

Har tänkt så många gånger att jag ska blogga men det har inte blivit av...
 
Sist jag bloggade så var jag mitt uppe i min sjukskrivning och skulle börja nytt jobb.
Kanske inte helt optimalt att börja nytt jobb 100% eter bara 3 veckors återhämtning men men. Jag ville verkligen inte vara sjukskriven längre. Hade ju kunnat vara hemma hela min uppsägningstid men jag ville komma igång med det nya jobbet.
Att börja nytt jobb tar oerhört mycket energi man ska lära sig nya saker lära känna massa nya människor, prestera osv. Jag var helt slut första tiden jobbade och gick hem och sov typ. Darling har verkligen varit fantastisk, han har fått dra det stora lasset här hemma och haft ett enormt tålamod. Är så tacksam <3
 
Precis som läkaren sa började jag känna mig återhämtad till jul, men än idag är jag inte riktigt helt 100 känner jag. Är otroligt stresskänslig, kan inte alls hantera stress i vissa situationer.
Jag har jobbat väldigt mycket med mig själv, analysterat, ältat och jobbat med mig med själv. Blir jag stressad får jag puls direkt och glömmer bort att andas. Helt sjukt, och ändå hann jag bromsa tidigt, tänker på dom som kraschar hårdare än vad jag gjorde, eller om jag varit ensamstående... Bara det här med att bråka med försäkringskassan... Phu. Jag sket att att bråka om ersättning jag nöjde mig med att få sjuklön från arbetsgivarendom första två veckorna. Orkade inte.
 
Nya jobbet var mitt drömjobb. Stor organisation, bra värderingar, fantastiska kollegor ett arbetssätt som passar mig perfekt och jag trivs så bra på alla sätt och vis.
Tyvärr har jag ju bara ett konsultuppdrag och då företaget är mitt uppe i en omorganissation så anställer dom inte just nu. Har fått förlängt till augusti, men är inte helt nöjd med att ha fått förlängt, jag hade velat bli anställd.
Så jag har börjat kika på nytt jobb. Har varit på intervjuer och ska på en spännande intervju på måndag. Det finns många jobb ute, men jag väljer med omsorg. Sitter ju inte i sjön, har ju jobb till augusti.
 
Det jag lärt mig efter min krasch är att lyssna på mig själv, säga nej och göra saker för min och min familj, inte för någon annas skull. Jag tyckte jag var ganska bra på det innan, men nu är jag ännu bättre :-)
Jag vet oxå att jag behöver återhämtning, och jag tar mig tid till att återhämta mig utan att få dåligt samvete.  Jag slår inte knut på mig själv för att göra andra nöjda.
 
Puss
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela