Pancake

Jag ligger efter i planeringen kan man säga...

Publicerad 2010-03-26 20:00:45 i Allmänt

Gud, jag har så mycket jag vill blogga om och hej å hå, men när ska man orka och hinna lixom?
 Har ju haft lite datorhaveri här hemma ett par dagar, (men som tur är så har vi händiga datanördar i familjen som fixar- tack Joan och tack Johnny)inget internet på flera dagar! Katastrof...

Så nu ligger man ju efter med allt, jag ska : Kolla alla bloggar, betala räkningar, kolla alla mail, kolla alla semesterbilder och sen ska jag blogga.
Har jobbat hela veckan och så har det varit lite annat som upptagit mina tankar, så nu e jag helt färdig, den här fredagskvällen tänker jag tillbrinna i soffan under mitt luffiga duntäcke och sova/se på tv.

Återkommer i helgen helt enkelt. Puss å kram å tjingeling.

No Curling

Publicerad 2010-03-22 08:18:40 i Allmänt

Linda skugge har så rätt. Föräldrar håller på att förstöra en hel generation genom ekonomisk curling, läs om det här.
Jag har många unga kunder på mitt jobb, dom är över 20, betalar inte för att bo hemma, deras föräldrar skjutsar dom hit och dit. Jag blir helt mörkrädd när jag hör sånt. Dom lever livet, glider runt i dyra kläder, reser, festar och har det bra. Men hallå, ni är vuxna, ni ska klara er själva! Hur ska dom här ungdommarna kunna bo själva, betala hyra och leva efter deras egna löner?
När man hör hur yngre tjejer (och killar oxå för den delen) pratar om pengar och hur dom ser på ekonomi så blir man verkligen 1. Förvånad, hur kan man va så lost? 2. Rädd, hur ska dom här människorna klara sig när mamma och pappa inser att dom måste släppa taget? 3. Förbannad, på deras sopiga föräldrar som inte lär sina barn att bli självständiga.

När jag började jobba extra vid 16 så började jag även att betala hemma. Min mamma va inte vidare rik eller ekonomisk så det var bara att hjälpa till.

Sen har vi dom här unga människorna som är arbetslösa och som inte fattar att man får ta det man får, man kan inte vara kräsen, man måste ju ha ett jobb som kan försörja en! Känner unga tjejer som absulut inte kan tänka sig att jobba med nåt annat än med Mode, så dom kan absolut inte tänka sig att söka jobb på Ica när dom söker folk. Och varför skulle dom göra det, dom bor ju hemma och får allt betalt åt sig.

Själv har man bla jobbat åt komunen och städat och tömt äckliga knarkarkvarter bara för att tjäna pengar så man hade råd att leva och ha kul...

Jag kommer iaf aldrig om jag får barn, Curla mina barn, varken ekonomiskt eller annat. Man måste ju lära sina barn att klara sig själva i vuxenlivet.


 

Mutcho Happy

Publicerad 2010-03-21 13:57:58 i Allmänt

Jaha då var man hemma i snövädret igen och livet har återgått till det vardagliga... Suck.
Har haft en underbar semester i varma och härliga Dubai!

Det var våran bröllopsresa, vi gifte oss i smyg dagen innan vi åkte :-)*happy happy*

Hej då Snö

Publicerad 2010-03-07 10:12:51 i Semester

Nu drar jag till solen, tjingeling!Hej Solstolen, jag är redo:

Hej då sjukdom och elände!

Publicerad 2010-03-06 11:14:35 i Semester

2010 skulle bli mitt bästa år bestämde jag mig för. Och visst, för min del har det varit ett toppenår so far. Men fy vad jag tycker det händer jobbiga saker runt omkring en hela tiden! Så många som blivit sjuka och dött, det är helt galet. Kanske inte så att mina vänner dött, men så många människor i min närhet som mist sina nära och kära. Sen i december förra året så har det varit cancer hit och cancer dit och folk har dött och det har hänt massa skit.

Det har lixom varit så att jag verkligen känt att det gått över gränsen, det har varit så mycket negativ energi runtomkring så att jag verkligen mått illa av det. Man försöker att inte ta in all dålig energi, men den är överallt...

Ta bara gårdagens löp:David Jassy- Dömd för mord i usa. Gick i samma skola som han, kan inte påstå att jag kände honom direkt, jag kände hans syrra och vi sa väl hej kanske. Sen var en gammal kollega tillsammans med han ett tag. Jag minns han som en trevlig och shysst kille.
Emil Forselius- Hur kan en sån ung människa välja att ta sitt liv? Helt ofattbart, han hade ett litet barn oxå... Så jävla ledsamt. Minns han som en hunk som min kompis A va kär i... (Det första som slog mig när jag läste om han död var: åh nej, inte A´s kille! haha) Man blir ledsen, fast man inte känner honom, och fast att man vet att folk tar sitt liv mest hela tiden runtom i världen...

När jag och Fidolin för ett par år sedan åkte till thailand så hade det varit jättemycket på jobbet, både hon och jag var helt slutkörda efter alla intriger, kärleksstrul, självmord, stölder, och all stress runt allt. Det var så skönt och befriande att komma bort från allt ett par månader och bara få distans till allt. Jag tror att om vi inte åkt då hade vi oxå kraschat och gått sönder.
 Lite så känner jag nu oxå, fast absolut inte lika mycket, men den här känslan av att jag behöver verkligen distans och komma bort från allt. Hej då Cancer, hej då rån, hej då negativa energier, hej då stress! 

Hej sol, värme, kärlek, mys, bad, lek, och sköna sovmorgon!

 

liver är fan underbart

Publicerad 2010-03-06 08:39:21 i Semester

Semester... mmm... så jäkla nice!!! Nu e d färdigjobbat å i morgon drar vi på semester. Älskar mitt liv!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela