Pancake

jo då

Publicerad 2010-05-31 21:46:24 i Allmänt

Det bästa med att vara vuxen är att man får bestämma själv över sitt liv. Är man sugen på att äta makaroner och köttbulllar tre dagar i rad så gör man det lixom.
Det bästa med att inte vara 20 längre är att man är smartare nu, och man är tryggare i sig själv, och man behöver inte va rädd för vad andra ska tycka och tänka om en.

Sen är det ju rent ut sagt för jävligt att man märker att man förfaller sakta men säkert... Hyn är inte som den var, gråa hårstrån ploppar upp och det är inte ett dugg kul. 

 

Sommar...

Publicerad 2010-05-30 14:50:22 i Semester

Solen skiner och det är varmt ute, helt underbart! Ser verkligen fram mot en skön sommar, hoppas den blir lååång och varm :-)

Saker jag ser fram mot i sommar:

Midsommar hos Svärmor. Ska bli jättemysigt att åka ut till henne och leka med alla härliga människor. Det är mitt bästa, att umgås en hel helg med massa roliga människor, spela spel, glassa i solen, grilla, äta massa gott och bara ha kul.

Weekend i Göteborg med Darling. Ska bli riktigt kul att åka ner till Göteborg en helg och bara ha kul. Älskar Göteborg!

Solsemester i Turkiet. Ska bli sååå nice att åka dit, det är ett nice hotell, all inclusive, ett stort vattenland. Äta sola och bada helt enkelt. 

Kolla in dom här bilderna så förstår ni vad jag menar:
  

Darling förvånar...

Publicerad 2010-05-27 08:20:34 i Allmänt

Dom senaste dagarna har Darling verkligen förvånat mig. Här är hans top 3 citat från dom senaste dagarana:

*När ska vi köpa hus?

*Kan vi inte åka in till stan någon dag, och shoppa lite?

*Jag har upptäkt att jag trivs i skjorta...

Ni som känner han förstår ju det lustiga i det hela.

Hejjagharingenkoll

Publicerad 2010-05-26 07:57:55 i Dagens Bästa

Ibland kan jag vara lite förvirrad... Som nu, jag var helt övertygad om att jag inte hade jobbat på extra jobbet nåt i April, så snacka om att jag blev förvånad när lönespecen kom och jag fick 4500:- insatt på mitt konto! Jag hade visst jobbat en del...
Så dom här pengarna blev lixom som en liten bonus, och sånna är ju alltid välkommna :-)

Plantagen

Publicerad 2010-05-23 20:36:44 i Allmänt

Sådär ja, 800 kr fattigare...



Mysigt regn

Publicerad 2010-05-23 09:04:56 i Hemma hos mig

I går var det ju ett fantastiskt väder, solen sken och det var varm och härligt! Själklart så jobbade jag ju då, och idag när jag är ledig så spöregnar det.
Men visst, klockan är inte så mycket än, det kanske blir finare under dagen.
Jag var uppe med tuppen idag, vaknade kl 7 och var typ pigg. Men det är ju bra, då blir min lediga dag längre ju :-)
Även om det regnar så har jag just haft en jättemysig frukost på balkongen. Det är ett sånt här härligt sommarregn, där luften är så skön och det är verkligen mýsigt att sitta på ballen med en kofta och en kopp varm the och bara njuta av lugnet så här på morgonkvisten. Vi börjar få ordning på ballen nu med blommor å sånt, idag blir det en sväng till plantagen för den sista toutchen, sen blir det perfekt.
Vi bor ju på 1 trappa, och på gården så står det massa fina och stora träd som lixom gör det väldigt mysigt. Man ser inte alla höghus runt omkring, och på gården har vi ju massa radhus, så man tror lite att man själv bor i ett när man sitter på ballen. Very trevligt faktiskt.

Lika trist som sverige är en grå marsdag, lika underbart är det på sommaren när allt är grönt och doftar ljuvligt.

Börjar bli redo för sommar

Publicerad 2010-05-22 11:10:42 i Allmänt

Även om man inte har några problemfötter så kan jag verkligen rekomendera att gå på Medicinsk Fotvård av en utbildad fotspecialist (eller vad dom heter) ist för Pedikyr på en vanlig skönhetssalong.
Man får sååå fina fötter!

Jag förbereder mig för fullt nu inför sommaren, fötterna är fina, benen är släta :-)

Min kompis A sa häromdagen att jag var så lyxig som jämt gick och fixade saker på salong.
Jag svarade att jag inte går på krogen och lägger pengar på sånt, och då kan jag unna mig det :-)



Äntligen

Publicerad 2010-05-20 22:13:15 i Allmänt

Sådär ja, nu va allt på min ToDo list fixat. Känns bra.

Vad som oxå känns bra är att jag var hos sjukgymnasten idag. Hon lyssnade när jag berättade om min värk och hon kände och klämde. Hon kom fram till att jag med största sannorlikhet har en spricka i en disk som jag antagligen fått  när jag ramlat någon gång. Hon visade på ett plastskelett och verkligen förklarade vad som händer när jag får så ont.  

Det kändes så skönt att faktiskt äntligen få en förklaring efter 10 års lidande till och från! Jag har ju varit hos läkare som i stort sett bara skrivit ut piller och sjukskrivit mig utan att egentligen ta reda på vart smärtan kommer ifrån. Så har jag varit hos kiropraktorn och naprapaten som fixat kanske det mest akuta men som inte heller kunnat ge någon förklaring. 
Känns oxå skönt att det inte är mitt fel, annars så känner man ju lite att man väger för mycket och tränar för lite. (Sen såklart är det ju alltid bra att träna och inte väga för mycket)
Hon visade mig några övningar jag ska göra på jobbet varje dag, och någon övning jag ska göra när jag känner att det är på G. Sen ska jag väl gå dit en gång i veckan och hon ska hjälpa mig att träna så att det blir bättre. 

Känns såååå skönt att äntligen bli tagen på allvar och få hjälp! 

Har varit bra sen igår men nu ikväll gick jag ut på promenad och det va lite uppförsbackar å så, det va kanske inte så bra med tanke på att hon sa att jag ska ta det lugnt nu tills det läker ihop sig och inte träna eller anstränga mig så mycket. Fick lite ont nu när jag kom hem, så jag gjorde mina övningar och nu hoppas jag på att det ska gå tillbaka. 

Very glad e jag.
 

Det tar sig

Publicerad 2010-05-17 20:59:52 i To do list

Uppdatering på min ToDolist.

Skicka in papper om namnbyte.
Har fyllt i papper idag och beställt personbevis, så det är väl mer eller mindre klart kan man säga.

Ringa och boka tid för att styra upp min Ischias 
Bokat och klart, ska dit på torsdag. Tur det, för i natt var det olidligt, har inte sovit många timmar. Var tvugnen att gå och lägga mig i soffan, för jag ville inte väcka Darling med mina stön. Det gör så obeskrivligt ont, så det går verkligen inte att förklara.
 
Boka tid för naglar
Inte fixat

Boka tid för vaxning
Är vaxad

ToDo list måndag

Publicerad 2010-05-15 10:37:30 i To do list

Oh, det är sommar idag! Nice. Typiskt att man ska gå och jobba snart då och missa all sol.

Vissa saker har en tendens att bara lägga sig på hög här hemma på skrivbordet, och så kan man ju inte ha det.

Så därför ska jag på måndag ta tag i följande:

Skicka in papper om namnbyte. Herregud, nu har vi varit gifta i 2½ månad och vi har fortfarande inte bytt.
Styra upp försäkringarna som borde ha gjorts för 100 år sen.
Ringa och boka tid för att styra upp min Ischias som gör att jag är invalido mellan varven (tog lixom hissen upp igårkväll för jag hade så ont och inte pallade trappen. Vi bor alltså på 1 trappa!). Som tur var så hade jag en kund häromdagen som visade sig jobba med Rehab och fysioterapi, så jag ska ringa dit och boka tid. 
Boka tid för naglar
Boka tid för vaxning
 
Ja det var det. Nu ska jag hämta upp tvätten och fixa sen bege mig till S-berg.

Fina gudsonen

Publicerad 2010-05-08 16:49:42 i Allmänt

Var just över hos J´Los där jag blev bjuden på nybakad sockerkaka och The, helt rätt med fikamys en kall och regning dag som denna.
Lo ska på Lady G ikväll så jag målade hennes naglar så hon blev fin till ikväll. Albin blev oxå sugen, så han fick ena handen målad. Han gillade det ända tills han fick panik över att det inte gick att torka bort :-)

Härliga fredag..

Publicerad 2010-05-07 19:04:42 i Allmänt

Äntligen fredag, och äntligen är den här arbetsdagen slut! Phu, har haft en skittrist dag på jobbet, trevliga kunder, men allt annat var bara dödens kaviar.
Men nu är jag äntligen hemma, och Darling står och lagar mat, mycket trevligt.

Tjingeling.

Jag rätt så bekväm här hemma...

Publicerad 2010-05-05 20:57:43 i Hemma hos mig

När jag kommer hem från jobbet gör jag följande:

1. Byter om till mer bekväma kläder. Vem ens orkar gå i annat än mjukisbrallor hemma?

2. Tar av mig mina örhängen. Jag älskar att ha stora örhängen, men inte hemma, för då blir dom plötsligt obekväma.

2. Slänger upp håret i en boll på huvudet. Jag kan ha utsläppt eller uppsatt, typ tofs på dagen, inge problem, men när jag kommer hem är det bara sååå obekvämt.

I början frågade jag Darling om han tyckte det va osexigt av mig att gå omkring hemma i mjukisbyxor, om det var erotikdödande lixom. Då tittade han på mig som att jag va dum i huvudet och frågade varför han skulle tycka det?
Så då tänkte jag, men visst, då kör vi på det bekväma stuket dårå :-)

Kan tilägga oxå att det inte bara e jag i vår lilla familj som kör mjukistricket hemma, Darling är rätt bra på det han oxå...





...

Publicerad 2010-05-03 09:29:24 i Semester

Hej Annica & Roger

Tack för att ni har tagit er tid att skicka oss den här informationen. Våra gästers synpunkter tar vi på största allvar, det är med hjälp av dem vi kan utvecklas för att bli bättre. Vi är uppriktigt ledsna över att er vistelse inte blev som ni tänkt er – det vill vi be om ursäkt för. Vi har ett antal rum med dubbelsäng, men de kanske var fullbokade vid den tidpunkt då ni bodde hos oss.  

På svenska hotell är det idag vanligt att ett dubbelrum består av 2st enkelsängar som står ihop och ofta säger gäster till (vid bokningstillfället) att de önskar en dubbelsäng med en madrass, och då försöker vi att ordna så att man får ett av de rummen.

Jag vill än en gång be om ursäkt för det inträffade och hoppas att ni trots allt kan tänka er att bo hos oss i framtiden. Om så är fallet vill vi gärna ge er ett fördelaktigt pris. Kontakta i så fall mig vid bokningstillfället. Om ni har några frågor är ni mer än välkomna att återkomma.

Med vänliga hälsningar

R**** C*****




Jo jo, som att vi skulle vilja bo där igen....

Fortsättning följer...

Publicerad 2010-05-02 17:06:01 i Allmänt

God morgon Annica & Roger,

 

Tack för Ert mail. Det var tråkigt att höra att ni inte var helt nöjda med Er vistelse hos oss.

Jag har vidarebefordrat Ert mail till R**** C***** som är VD och Hotelldirektör för hotellet, han kommer att återkomma till Er så fort som möjligt.

 

Till dess önskar jag Er en trevlig helg!

Sådär ja

Publicerad 2010-05-01 14:46:16 i Semester

Såg fram mot sovmorgon idag, men då vaknade jag ju såklart jäkligt tidigt. Suck.
 
Men brist på annat att göra så mailade jag hotellet som jag och Darling spenderade vår bröllopsnatt på.
Jag skrev och klagade på att vi var extremt besvikna på att det inte var en dubbelsäng, utan två enkelsängar som stod brevid varandra.
Jävligt B att man inte kunde ligga brevid varandra utan att sängarna gled isär. Kul att behöva ligga på varsin sida och sova på sin bröllopsnatt.

Jag hade såklart tänkt att framföra denna klagan när vi kom hem från Dubai, men men, saker rinner ut i sanden. Men i morse när jag inte hade något bättre för mig så mailade jag. Bättre sent än aldrig.  



Sängen ser mysigare ut än den var kan man säga.

Sån e jag. Dvs lite nördig. Men jag hatar när saker kostar massa pengar och sen bara är LC*



*LC= Low Class

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela