Pancake

Sommar å sol

Publicerad 2007-07-31 22:50:57 i Allmänt

Älskar att ha semester!
I går blev det kvällsöl på Fidolins balkong ned Darling och K. Lite småkyligt men mycket trevligt! Lånade lack av Fidolin, resultat:
image28

Idag tog vi 06.33 tåget mot nya semesteräventyr! Besökte A & M på Ornö.
image27
Skitnice! Sol i mängder, kaffe, glass, pastasallad och grymt trevlig sällskap va det som bjöds på under dagen.
image24

På väg hem sen blev det en sen middag på Helenes krog. Gud va jag älskar det stället!!! Hade jag en vecka kvar att leva skulle jag äta där varje dag. http://helenes.nu/st-erik/

Nu e jag röd som en tomat och trött som en gnu. Ska gå å lägga mig så jag orkar upp till morgondagens äventyr. Då kommer semesterns absoluta höjdpunkt faktiskt. Mer om det senare.

Dagens Nagelstatus:
image25

S E M E S T E R

Publicerad 2007-07-29 11:27:36 i Allmänt

Wohooo, nu har jag en hel veckas semester!!! Shit va skönt det känns!
Första löpsedeln jag såg var den här:
image20
det känns ju lovande!
Jobbade på som bara den sista dagen igår, blev halvstressigt faktsikt, hade typ 1 minut mellan varje kund. Sen kom Darling och hämtade mig och vi gick till Primo ciao ciao och åt en ljuvligt god middag. Mycket mysigt.
Vi åkte sen hem och hämtade öl och vin och tog en taxi till Duvbo där N hade lite party. Perfekt att börja semestern med fest!
image21
Jag vet inte varför jag tror att jag kan dricka först vin och öl till maten och sen tömma en flaska rött? Blev rätt så berusad kan man säga. För att va riktigt ärlig så minns jag inte hemfärden. Tack å hej typ. Vet att jag mådde illa och sen vet jag inte riktigt... Känns som jag kräktes?
Det här va iaf den sista bilden jag tog
image22
En cool radio som hängde i N´s badrum.

Vaknade iaf med sminket på och trosorna i handväskan?
Moget. Hahaha. Men det skiter jag i, jag har ju semester, jag kan bjuda på det.

*****************************************************************************

Okej, nu har jag forskat lite i det här om hur det egentligen gick till igår. Tydligen gick jag igång på det vita vinet när mitt röda va slut. inte så smart. vi tog taxi hem och han fick släppa av mig tidigare för att jag mådde illa. Bakom videobutiken så tog jag av mig trosorna för att jag mådde så illa och tyckte dom satt åt typ.
härligt.

Min kille e nöjd

Publicerad 2007-07-24 13:39:22 i Allmänt

Jag: Vad önskar du dig i 30 års present?
Darling: Inget
Jag: Kom igen, du måste önska dig något! Tänk nu!!!
*Några minuter senare*
Darling: Men jag behöver inget, jag har ju Dig, min TV och mitt TVspel. Jag är nöjd så.

Han e så söt.

Jag är ett trötto

Publicerad 2007-07-23 22:44:42 i Allmänt

Gjort idag:
Jobbat i den berömda källaren.
Det va kul, men jag va så jäkla trött bara. Jag va så trött så jag va tvungen att sova middag när jag kom hem.
Hade mitt nya frääääna halsband på mig idag. Hittade det på Rea, e mycket nöjd.
image19

Kändes konstigt att se AnnaR skutta omkring i blåa jeans idag faktiskt. Men då behöver jag inte känna mig ensam iaf, för jag impulsshoppade faktiskt ett par just Blåa jeans häromdan. Så kan det gå.

Bonus Lördag!

Publicerad 2007-07-22 21:40:57 i Allmänt

Villken härlig helg! I lördags vaknade jag och var som en död fisk. Jag va såååååå trött!!! Fick tvinga mig upp aptidigt för att ta mig till jobbet. På väg dit blev jag skitsur för att himlen va blå och solen sken, kul å gå ner i källarn och jobba då lixom. Sen visade det sig att jag fått hjärnsläpp och att jag inte alls skulle jobba :-) Jag jobbade en timme tills Brockback kom. Sen åkte jag raka vägen till centrum och köpte en bikini och solcreme! Mötte upp Ann och la oss vid fredhällsklipporna och njöt av solen. Ann va inte helt så otippat bakis.
Det var supernice, jag fick lixom helt plötsligt en bonus dag i solen! Snacka om lycka!!!
Sen blev d en pizza och en öl.
Idag blev det ännu en dag på klipporna i solen. Ann bakis igen. Blev en härlig fika på Solstugan oxå. Latte och kladdkaka (trots bikiniångest). Ljuvligt.
image18
 
Shit bananas va jag har haft en skön helg! Känner mig utvilad och redo för en arbetsvecka! Man borde va ledig varje helg... Lyx...

csi

Publicerad 2007-07-21 00:20:29 i Allmänt

Har varit på turné i E-köping med darling. Mycket trevligt. Massa sol och kubb och lite frisbee. Jag äger på Kubb kan jag konstatera så här i efterhand.

Blev oxå ett besök i uppsala där svärmor jobbar. Blev guidade på hennes jobb. Hon jobbar på ett stort sjukhus på labbtjossan där dom hanterar alla prover som tas. Mycket intressant, hennes arbetsplats va rena CSI, massa spännande apparater och labbgrejer. Och inte för att jag vet hur det kom sig, eller varför, men iaf så stack hon mig i fingret. Skulle demonstrera hur bra dom nya nålgrejerna var. Jag som hatar att ta blodprov, men vad gör man inte... Men jag fick iaf ett bamseplåster på  det stuckna fingret :-) så jag var nöjd efteråt.

På tal om CSI så såg jag jag just CSI. Jag är lite kär i Catherine Willows 
image14

Andra TV tjejer jag är kär i:

Olivia Blake-Richards i Sunset Beach
image16


Joy i My name is Earl
image17

Men mest av allt e jag ju kär i Darling. Väldigt mycket. Han e på galej så jag ska spendera natten aldeles själv. Kan inte ens minnas då jag sov själv senast? Blir nog soffan, sängen e stor å tom.  


 

Vem va egentligen mest puckad?

Publicerad 2007-07-18 10:32:21 i Allmänt

Åt middag med A igår. Hon tyckte jag var dum i huvudet som hade åkt Fritt fall. Jag tyckte hon va dum i huvudet som hade köpt en Gucci plånbok för 3500.

Spågrejen gick bra. Blev nöjd över vad korten visade. Nu känner jag mig lite klarare över vad jag ska göra.

Nu bär det av till svärmor,

Puss puss mina små blåbär.

Gröna brallan

Publicerad 2007-07-17 11:53:41 i Allmänt

Blev lite halvspontant besök på Grönan igår. Mycket trevligt!
Jetline: Den va förut min favvo, men blev besviken nu, den va mest jobbig tycker jag. Man bara åkte hit å dit å den va ryckig.
Vilda Musen: Riktigt kul! Första gången jag åkte den. Jobbigt lång kö bara.
Flygande mattan: Jobbig och ryckig. Blev yr.
Bäckfisken: Hur kul som helst!
Kvasten: Skitkul, men aldeles för kort. Lite läskigt att jag satt barfota :-)
kärlekstunneln: Den va nog kvällens favvo, den va jättemysig ju! Fast den borde heta sagotunneln. Den va fatastisk faktsikt.
Lustiga huset: Va yr innan och blev värre efter kan man säga.
Skrattkammaren: Darling såg galen ut
Fritt fall: Shit bananas! fy fan va läskig. Fick dödsångest kan man säga. Blev helt skakis efteråt.

Idag ska jag spå mig iaf! Ska bli spännande...

Härlig helg!

Publicerad 2007-07-16 10:50:50 i Allmänt

Lördag:
Stååååålamnde sol! Namnkalas i Akalla. Mycket trevligt, massa sol, trevliga människor och så klart världens sötaste Albin. Jag och Darling hade ju såklart missat att ha med oss pickninkmat, eller så kan man kalla det taktik eftersom att nu fick vi äta av Frasses goda sallad och svärmors goda wraps.
Vi spela brännboll (mitt lag vann, jag äger på b-boll) och kubb (e inte lika bra på kubb, mitt lag förlorade).
Solen gassa på ordentligt, och jag skäms över att skriva det här, men jag va lite dåligt förberedd och hade inte smörjt in mig med solcreme, Skyller på att jag inte sett solen på hela sommaren, så jag trode väl inte den fanns eller nåt. Fick iaf lite creme av J MEN glömde bort att smörja in bröstet.
Matchar iofs min rosa bh rätt så bra:

Senare efter alla utomhusaktiviteter  så begav  vi oss till en närliggande restaurang där vi åt pizza och tog en öl. Inte alls så dumt. Sen frammåt kvällskvisten var det bara jag Darling och svärmor kvar, då blev det kaffe och TVspel hemma hos J´Lo. Helt otippat så vann jag!!! Alltså vi har spelat Super Mario Party måååånga gånger, och jag är alltid sämst på det, seriöst, jag förlorar jämt! Men nu vann jag!!! Blev skitglad! Och villken utklassning det var!
image13

Söndag:
Jobbade några timmar, det va kul. Söndagar på exrajobbet e softa. Sen blev jag hämtad av Darling och svärmor och vi gick och åt på Boulevard. Sen blev det en fika på 7-11.
Sen prövade vi lyckan på Bingon, men vann noll, Men men, d va ju trevligt iaf.
Kvällen avslutades hemma hos oss då vi drack the och diskuterade värdsliga saker så som varför Viktoria och Daniel inte gifter sig, Fick tom Darling att ha en åsikt om det. Sen prata vi om vaxning, Darling hade säkert jättekul, hahaha,

Det var helgen det, dagens plan är:
Tvätta, klippa mig, ha möte, leka på grönan.
Skulle villja hinna spå mig idag oxå. Ska nog ringa Isis kammare och se om det finns nån möjlighet, Måste ha lite andlig vägledning.

Lycka

Publicerad 2007-07-14 11:28:43 i Allmänt

Sånna här små saker gör mig lycklig:

Blommor som trots våra icke gröna fingrar blommar:


Blir oxå lycklig av att solen skiner helt hysteriskt, och att jag fick efter mycket om och men vara ledig idag och gå på kalas! Ska bli jätte kul.

Är lycklig över att faktiskt få va lite ledig i veckan som kommer och dessutom ha semester en hel vecka nästa vecka! Shit, vad ska man göra av all ledig tid??? Kommer få panik.

Lycka är även att ha röda nylackade tår
image11

En sockerbagare...

Publicerad 2007-07-11 21:50:56 i Allmänt

Min nya grej är att bojkotta TV´n. Man får så mycket gjort när man inte bara sitter å slösar bort hela livet framför tv´n.
Det här pyssla jag med igår:
image5
Bakade massa kakor tills på lördag då jag ska på Namnkalas.
Så hann jag och Darling Designa en tröja oxå. Mycket trevligt att ha en pysselkväll:-)

Nu 2 timmars filmtittande- Narnia. Har sjukt höga förväntningar på den filmen!  

Planering är A och O

Publicerad 2007-07-08 21:57:03 i Allmänt

Jag känner mig riktigt duktig faktiskt. I dag så har jag färgat håret, och inte tre veckor försent som jag brukar. I vanliga fall brukar jag gå omkring och se rätt så osnygg ut med flera cm utväxt, men inte den här gången :-)
Och en annan grej som är rätt så olik mig, min semester resa är bokad för längesen, betald, OCH jag har även lagt undan 2000 i fickpengar. Snacka om att va ute i god tid, jag åker lixom i slutet av augusti. Det har typ aldrig hänt, jag är mer den här typen:
-Du Fia, ska vi inte åka till Thailand och va där i några månader i höst? Äh, vi behöver inte spara, d e bara att betala biljetten med skattepengarna, å vadå, fickpengar? D e inget å spara till, vi får ju lön innan vi åker! Bra, då säger vi det, klart, då bokar vi å åker om typ två månader då :-)
Det är mer min melodi. Men jag gillar den här nya melodin oxå faktiskt :-)


Hm, vad händer i veckan då..? Jobb jobb å... jobb? ja typ. Förra veckan så fick jag massage och benen vaxade på arbetstid, undra vad den här veckan bjuder på?

Nagelstatus: Guld
image4

Härliga morgonhumör

Publicerad 2007-07-04 09:03:08 i Allmänt

Hade just sönder kaffebryggaren. Suck. Vet intevad som är mest irriterande,
*Att jag inte får något morgonkaffe?
*Att jag får stå naken och trött och damsuga köket?
*Att jag måste köpa ny kaffebrygare?

Suck igen.

Bläddrade lite i min kalender igår och insåg att jag är ledig först om två veckor. Då har jag jobbat 17 dagar i sträck. Hej hopp va kul.

Green fingers

Publicerad 2007-07-03 10:17:16 i Allmänt

Har man inte gröna fingrar så får man skaffa extra hjälp. Har köpt små pinnar att lägga ner i jorden, Nu jävlar ska här blommas!
 image2

24 Big Mac- tack men nej tack

Publicerad 2007-07-02 22:48:07 i Allmänt

Kollar på TV. Det är ett program om feta människor som bor på nåt typ vårdhem i väntan på att operera magsäcken. Dom här människorna är ENORMA. Och dom smugglar in mat, dom gömmer mat och snacks mellan fettvalkarna. Shit va sjukt.
"Sista chansen: 500-kiloskliniken"
I den här serien möter vi några av Amerikas mest överviktiga människor. De står inför ett livsviktigt val - att gå ned i vikt eller att dö. Ett flertal av patienterna väger lika mycket som en småbil, och har inte kunnat lämna sina hem på flera år. Det enda sättet att transportera dessa personer till kliniken, är slå ut husväggar och använda en bår som egentligen är designad för blåvalar. Bland de individer som vi möter under programserien finns bland annat en man som äter 24 Big Macs till kvällsmat och en kvinna som äter hela dagen ? från morgonen tills det att hon somnar.


Dagens skönaste: började jobbdagen med att få massage av J. D va såååå skönt och jag verkligen behövde det. En 25 minuters ryggmassage. Underbart.

Dagens terapi: en latte på stan i min ensamhet. Precis vad jag behövde för att samla tankarna.

Dagens shopping: Hår stuff, schampp balsam och inpackinng. Älskar att handla sånt. Helst dyra. Så blev det en pocket oxå.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela