Pancake

Inget är omöjligt!

Publicerad 2015-05-27 10:24:53 i Allmänt

Jag gjorde det, jag sprang Vårruset!
Alltså jag är så jäkla glad och stolt över mig själv!
 
Jag har förstått att för dom flesta människor är är det ingen big deal att springa 5 km. När jag har pratat med tex kollegor inför loppet så har dom sagt: "Annica, såklart att du kommer fixa det, ALLA kan springa 5 km. 5 km kan ALLA springa, även om man inte har tränat, det har man i sig lixom."
 
Men faktiskt, för mig är det inte så att jag haft det i mig. Jag har lixom inte haft en bra grundfysik. Jag tränade inte alls som barn. Min familj var NOLL hurtiga. Jag var överviktig och avskydde att springa! Jag och min kompis skolkade alltid när vi tex hade idrottsdagar i skolan när man skulle springa. Jag hade streck (!!!) i Gjymnastik. Alltså, streck, det är inte ens sämsta betyg, det är INGET betyg. Jag avskydde gympan.
 
För 10 år sen gick jag ner 25 kg med hjälp av vikt väktarna och jag besökte ett gym för första gången. Jag började även springa och tyckte det var så himla kul! Då började jag så smått få upp liiite kondis, men sen kom träningen av sig när min mamma gick bort.
Sen blev väl träningen lite sporadisk och jag kom inte igång igen förrän nu efter att barnen föddes. NU först har jag tagit in träningen i mitt liv på allvar och för första gången tränar jag för att jag vill må bra och bli stark. Jag tränar inte för att jag borde, eller för att jag vill gå ner i vikt.
Det är bara ett par månader sen som jag lyckades med att springa 2 km på löpbandet utan att stanna, och shit vilken känsla! Jag var såååå glad och det var så stort! Första gången i hela mitt liv jag sprungit så långt utan att stanna.
Sen har väl träningen varit sisådär under sista månaderna, livet skolan och allt annat har kommit i mellan.
För 3 veckor sen så lyckades jag för första gången springa 1 km i spåret och veckan efter sprang jag hela varvet- 2 km! Det var verkligen stort!
Jag tänkte inför vårruset att målet skulle vara att bara överleva och komma runt. Jag trode faktiskt inte att jag skulle kunna springa hela 5 km. Men trots att jag var allt annat än i form inför loppet så gjorde jag det, jag sprang hela 5 km utan att stanna!
 
Så. Jävla. Stort.
 
 

Långledig

Publicerad 2015-05-03 07:31:37 i Allmänt

Snart är den här långhelgen slut... Så himla skönt att få vartit långledig! Har haft det mysigt med tjejerna. Och med Darling såklart.
Idag skiner solen, och snart drar dagens aktiviteter igång. Först blir det simskola med stortjejen, sen ska massa ärenden utföras. Ska även sätta mig ner och planera inför veckan.
 
Hoppas ni alla får en fin söndag!
 
Puss

Shopaholic

Publicerad 2015-05-01 09:54:00 i Allmänt

Jiiiisus va fort tiden går! Veckorna går i raketfart! Jag hinner inte alls med! Har så mycket fokus på jobbet nu... Blev helt förvånad i onsdags när jag insåg att det var Valborg och jag skulle vara långledig :-)
Har varit dålig på att planera och det har resulterat i att jag haft noll koll :-)
Men nu äntligen har min Passion Planner som jag beställt för hundra år sen kommit, så nu ska jag ta kontroll över mitt liv igen.
Kolla in här --> http://www.passionplanner.com/
Det är som att den är gjord mig, den är såååå i min smak!
 
Idag är jag sliten. Huvudvärk och ont överallt typ. Varför? Jo, för igår åt jag :
Frukost: Rostade smörgåsar
Lunch: Rostade smörgåsar
Middag: Pasta Carbonara
Snacks: Popcorn
 
Fy vad dåligt jag mår idag. Åt lite choklad  och några gummibjörnar oxå.
Jag har verkligen slarvat dom sista månaderna. Det har blivit lite väl mycket freestylande. Men nu får det vara nog med det. Jag vet ju att jag mår dåligt av kohlhydrater och socker och att mitt liv blir så mycket bättre utan.
 
Jag hade tänkt ha lite köpstop den här månaden och inte shoppa massa "onödigt". Och det är faktiskt inte helt lätt. Gick igenom  Åhléns härom dagen och det var massa REA-skyltar överallt. Det var på riktigt lite jobbigt att bara gå förbi.
Min plan är att spara mig till nästa månad, och då shoppa lite nya sommarkläder inför semestern. Jag kände mig så himla duktig när jag inte shoppat nåt och va så nöjd med mig själv. Tills jag kom på att det typ bara gått ett par dagar sen lönen kom (det kändes som att det gått en evighet). Det blir en utmaning det här.
 
 
 
Puss och ha en fin fredag!
 
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela