Pancake

Sommar!

Publicerad 2017-05-28 07:17:21 i Allmänt

Härliga sommar! Helt galet hur härligt väder det är! Perfekt med långledigt och högsommarvärme!
Låg tyvärr däckad i magsjuka i fredags, så Darling och tjejerna fick åka själva till Södertälje och hälsa på svärfar. Det var väntat, alla utom jag hade varit magsjuka veckan innan. Men igår var jag pigg igen :-)
 
Blev stughäng igår, fixade i rabatterna och klippte gräs.
I sommar kommer vi att hänga där, med inte sova över. Sängen vi hade där har vi tagit upp till lägenheten, och planen är att köra bäddsoffa till stugan. Men det får bli till nästa år. Nu i år måste vi koncentrera oss på att betala reavinstskatten på lägenhetsförsäljningen :-(
 
Nu ska jag fixa frukost och väcka de andra, ingen ide att slösa bort dagen med att sova!
 
Önskar en härlig och solig söndag!

Inte på top...

Publicerad 2017-05-20 09:36:08 i Allmänt

Är inte inne i någon positiv flow just nu... Det är sån kaos på jobbet, och jag brukar kunna stå emot, tänka positivt och så, men nu har det varit lite för mycket...
I min grupp har vi varit 20 st som arbetat. På en månad har 7 stycken sagt upp sig, var av en av som är min gruppchef och en är min teamledare. Allt är kaos, det finns ingen plan på vem som ska ta alla mina kollegors kunder, för det finns ingen personal, och det är svårt att rekrytera. Det värsta av allt är att ingen finns där att stötta personalen, ingen peppar oss som är kvar, chefer, VD´n, HR, dom är så lama så man inte tror det är sant. Uselt skött verkligen.
Jag som inte tänkt jobba där för alltid hade väl ändå tänkt att stanna några år till, men nu vet jag inte... Känner mig så kluven. Jag har sökt jobb och jag har träffat rekryterare, och ska träffa en till rekryterare på måndag. Det finns gott om jobb i min branch, men frågan är om jag är redo att gå vidare... Nu har jag det rätt så bra att jag arbetar i närområdet och inte har så lång resväg, känns sisådär att behöva pendla in till stan... Samtidigt så känner jag ju att jag inte vill arbeta på ett företag som behandlar både personal och kunder så som min arbetsgivare gör.
Jag känner mig såååå förvirrad.
Jag har bokat tid hos min spåtant, måste få lite hjälp att reda ut det här känner jag :-)
Så det blir nog bra.
 
Helgens plan var att gå ner till stugan, fixa, dona och grilla korv. Såg sååå fram mot den här helgen. Nu har Emelie kräkts två gånger, så så blev det med dom planerna... Jaha ja, nu blev det tre gånger. aja, bara gilla läget.
Som sagt, inte inne i mitt positivaste flow... :-/
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela