Pancake

Det är jag som är Kaptenen!

Publicerad 2014-03-19 22:56:00 i Allmänt

Semestern är över och vardagen rullar på.
London var super, trots att det var mycket runtomkring den resan som strulade. Ni vet, fotbollen som blev inställd, Stortjejen var magsjuk, jag blev magsjuk innan vi åkte, barnvakten låg däckad i influensa veckan innan (så hon var allt annat än pigg stackarn) osv, det var mycket som inte gick vår väg kan jag säga.
Men, vi hade iaf kul, trots allt strul, det är ju huvudsaken. Och barnen hade det jättebra här hemma med bästa barnvakten.
Jag försöker alltid att tänka positivt och låter mig sällan bli påverkav av negativa saker som händer, men ibland blir det liiiite för mycket. Och det här var en sån period. Vattenläcka i köket, en fröken på Stortjejens dagis som gick bort efter en tids sjukdom, grannen fick inbrott osv. Men var inte helt på top när man åkte direkt...
 
Sen blev det att vi freestylade med maten under resan och det blev allt annat än LCHFstyle kan jag säga. Kul en liten stund kanske, men blä va dåligt jag mått av allt skräp! Jag kan säga såhär, jag förstår nu varför jag i mitt tidigare liv mått som jag mått ibland. Jag blir helt sänkt av att äta pasta, potatis, socker, godis, choklad, öl och annat junk... Om jag äter tex pasta till lunch så triggar det igång sug efter massa annat, och så blir det som en ond cirkel. Under den här perioden nu så blev det verkligen så himla påtagligt! Helt sjukt faktsikt!
Hyn blev dålig, jag blev deprimerad och orkeslös och ville mest bara ligga i soffan och äta choklad veckan efter vi kom hem.
 
På Hotellet så bestod frukosten av naturell yoghurt (en lightvariant) fruksallad, müsli (den med massa socker) och croissanter. Jag gillade läget och åt av det som fanns, och jag kan säga att vi hann inte längre än till tunnelbanan så var jag hungrig igen! Alltså verkligen hungrig! Trots att jag ätit en rejäl portion frukost. Jag var vrålhungrig och pinade mig tills det var dags för lunch på stan. Inte klokt! När jag annars äter frukost, tex äggröra, turkisk yoghurt med fröblandning som topping eller fröknäcke med smör och ost, då står jag mig jättelänge!
 
Jag blev faktiskt lite chockad, även om jag vet att jag mår bättre av LCHFkosten, jag vet att jag står mig mellan målen och jag vet att LCHF gör att jag inte blir sugen på skräp. Det blev så himla påtagligt, och det gick så fort. 
 
TUR att jag upptäckt LCHF. Är verkligen tacksam. 2 veckor blev det HeyBaberiba men nu är jag på banan igen, tack och lov. 
 
 
 
Nu ska jag lägga fokus på att bli bäst i skolan, ta hand om mig själv och min familj på bästa sätt, ha tydliga målbilder och se till att livet blir som jag vill ha det.
 
"Bli kapten på min egen båt helt enkelt"
(för att citera en härlig och inspirerande tjej som bloggar här)
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela