Pancake

Ge mig Mc Donalds

Publicerad 2007-09-30 12:40:03 i Allmänt

Va på kalas igår hemma hos A. Va himla trevligt :-) Körde en liten förfest på jobbet, öppna en flaska vin å skruvade upp volymen och sminka å fixa mig. Man vill ju komma i stämmning innan man ska på fest.
Körde grön glitter eyliner som matcha mina grönglittriga naglar.
 Festen va kul och kvällen slutade på Lemon. Alltså jag älskar Lemon för att det e så härlig musik, men fan va jag hatar det stället för att det e så packat med folk! Skönt att man fick gå före i kön annars hade jag lagt ner och åkt hem.
Tydligen va jag himla charmig när jag kom hem iaf, Darling fick inte hålla om mig för jag mådde illa.
Såhär såg det ut i hallen i morse:
image85
Tog tydligen av mig strumpbyxorna direkt innanför dörren.

Nu ska jag softa ett tag sen ska jag ta ett bad och ta bort glitter eyelinern från igår. Sen blir det en promenad till jobbet. Halv B att jobba ikväll. Men men.

Fredags mys på G

Publicerad 2007-09-28 20:19:49 i Allmänt


Fredagskväll och jag är ledig och hemma själv :-) Tänkte fixa lite här hemma. Ser riktigt rörigt ut med böcker och blommor överallt! Har ju shoppat massa nytt i veckan, möblerat om och fixat. Kul att flytta bokhyllor med en miljon böcker, eh not. Så ska man försöka ställa tillbaks böckerna i den ordning man hadde... Och hur ska man möblera med alla blommor lixom, nu när det inte finns någon ledig hörna? Suck.. Va jobbigt det blev...
 
Innan jag sätter igång och rensar å har mig bland allt så ska jag ta ett varmt bad, lägga en ansiktsmask, dricka en kopp kaffe och läsa massa nya tidningar
image83

Efter det ska jag färga håret och göra en skön och lyxig pedikyr.

SEN ska jag städa och ställa tillbaks böckerna!



Det blev ett skönt bad med skum och Amelia. Är len som en babystjärt nu efter att ha skrubbat mig med Dermanords härliga Bodu Scrub och sen smörjt in mig med Dermanords Body lotion Beautiful. Älskar deras hudvårdsprodukter! 
Och nu har jag fina fötter med ett höstigt lack:
image84

Som det kanske syns på bilden så har jag inte satt in böckerna i bokhyllan, men jag tömt en byrå, renasat och slängt massa skräp, och styrt upp med blommorna.

Nu får det räcka med allt slit, nu ska jag ligga i soffan och kolla på TV och pussa på Darling som e påväg hem.




Snabbt ska d gå

Publicerad 2007-09-27 23:02:16 i Allmänt

Jag och min bästis A hinner väldigt sällan träffas. Vi jobbar olika tider och lever olika liv.
Men idag så hann vi med en middag :-) Hon kom förbi mitt jobb när jag slutade, hon intog en medhavd Naturdiet Jordgubb och jag skakade ihop en cholkad nutrilett. Så där stod vi och sörplade i oss middagen på ett par minuter. Sen stängde vi salongen och jag följde henne till bussen där vi stod och umgicks i 10 minuter.
Ordet snabbmat fick en helt ny innebörd.

Gjorde snygga Roooosa naglar på Golfnörden idag:
image81
Dom matchar mina snygga gröna naglar som C gjode på mig igår :-)
image82

Ordning och reda!

Publicerad 2007-09-25 23:45:35 i Allmänt

Den här dagen har varit givande! Började med ett viktigt möte, det va mycker bra och extremt dyrt, men men. Sen shoppa jag loss lite på stan, bla en present till Darling. Det va väldigt givande för jag fick massa rabatt! Sen gjorde jag naglar på Fia, det va ju hur trevligt som helst som vanligt :-) Sen gjorde jag ett nytt set naglar på  en nygammal kund, det är alltid kul när dom kommer tillbaka och är nöjda!
När jag kom hem sen så höll Darling på att montera möbler han vart å köpt på IKEA :-) TVbyrå och soffbord. Kommer bli skitfint när det blir klart!
Betala räkningar har jag oxå gjort. Alltså det är ju trist att man blir av med massa pengar, men jag tycker att det är så tillfredställande att betala räkningar! Jag tycker det känns så bra!! Och så har jag fixat företagsgrejerna så jag kan ge dom till revisorn i morgon. Ordning och reda med andra ord! :-) Me like.


Här kommer ett litet middagstips:

Färsk pasta med Fyra peppar & vitlök

1 lök
1 burk Lätt Crème fraiche  Fyra peppar & vitlök
5 st champingoner
1 paket färskpasta med fyllning

Bryn lök och sen champisarna, häll i dom i en kastrull med Créme fraichen koka upp pasta vatten, i med pastan och låt koka 3 minuter, sen ner i röran - klart!
Plättlätt!
Serveras med massa grönsaker

image78

Det blir alltid lite godare om man dukar trevligt och tänder ljus :-)
image80

Mys med levande ljus...

Publicerad 2007-09-24 23:08:03 i Allmänt

Har ont i fötterna efter en eftermiddag på IKEA. D va kul att shoppa loss lite :-)
Blev lite småsaker eftersom att jag åkte komunalt. Darling å hans bror ska åka bil dit i veckan och shoppa STORA och tunga saker.
Det här är lite av vad jag shoppa idag:
image72
Köksduk och ljusgrejer vad det nu kallas.
image73
Mera ljusgrejer. Kan det heta ljushållare?
image74
Soffkuddar (dom randiga)
image75
Ljus
image76
Det e ju så billigt med ljus där så man blir ju tvungen!
image77
Sovrumsmatta. Egentligen gillar jag verkligen inte trasmattor, men den här passar färgmässigt så bra i sovrummet. Å så kosta den 49:- Alltså typ gratis.

Nu sitter jag och dricker frukt thé och myser med alla levande ljus och väntar på att min AIK kille ska komma hem å mysa med mig!

Hej jag e röd och svettig.

Publicerad 2007-09-24 14:21:32 i Allmänt

image71

Ok efter mycket ångest så har jag kommit iväg och äntligen invigt mina nya stavar!
Med ångest menar jag att jag bestämde mig i går att i morgon ska jag ut å stava. I morse när jag vaknade ville jag inte kliva upp ur sängen för att jag kände press över att gå ut å stava. Jag gick upp åt två smörgåsar drack kaffe och kolla på tv. Betade lite, kollade mer tv. Hela tiden så satt jag och hade dåligt samvete för att jag inte satte igång.
Det är ju helt SJUK hur puckad jag e. Det är som att man låser sig lixom.
Men men. Nu har jag invigt dom iaf! Blev en 50 minuters promenad i Haga Parken.
Jag verkligen älskar Haga Parken! Speciellt nu på hösten!! Det är så vackert!
Men ärligt, jag kände mig som ett cp när jag gick där med stavarna. Urfånigt. Ok i HP men jag måste ju gå en bit för att komma dit, och det va inte så kul.
Kanske fånigt, men så e d, stavar e inte så tufft.

Nu ere lunch och sen IKEA med Lo.

Herre gud

Publicerad 2007-09-24 12:43:06 i Allmänt

Nu är det Hem till gården. Hur ska det här gå? Jag kommer aldrig att komma iväg på promenad!

Slö

Publicerad 2007-09-24 12:19:06 i Allmänt

I stället för att va ute och stava så sitter jag och Betar dricker Kaffe och kollar på Glamour. Why?
Det är som att jag sitter fast framför tv´n.

Tröttmössa e jag

Publicerad 2007-09-24 01:06:48 i Allmänt

Vaknade visst kvart över tolv idag, så d blev inge IKEA. Suck. Va såååå arg när jag vaknade! Hur 17 lyckas man försova sig när man ska till IKEA? Har lixom vaknat tidigt hela veckan... Men inte idag tydligen.
Ska göra ett nytt försök i morgon.
IKEA, städning och stavgång e planen för morgondagen. Och eventuellt en hårfärgning.

Ett av mina favvoprogram just nu är Intervention på 5:an. För er som inte vet vad det är så är det en dokumentärserie från USA om människor med drogproblem. Man får följa dom i deras knarkliv. Dom tror att dom blir filmade för en dokumentär om droger men i själva verket är planen att familjen i hemlighet försöker att få den här personen att sluta knarka. Dom får personen att komma till ett möte med familjen och en typ terapeut och dom typ Vi älskar dig blablabla vill du ha hjälp så har vi ordnat att du får åka på behandling här och nu idag. Valet är ditt.
Det är så SJKUT hur dom här knarkarna lever!
 Alltså knark är verkligen det värsta jag vet. Fy fan va jag tycker det e skabbigt. Jag blir verkligen äcklad. Jag har varit med och sett hur det e och leva med drogberoende och allt vad det nu innebär, jakt efter knark, jakt efter pengar, abstinens, överdoser. Tack men nej tack lixom. Jag  e så glad att jag inte längre behöver stå ut med sånt! Jag vill inte ha sånt i mitt liv. Då får det kosta att välja bort vissa människor, men det är det värt.
 Men ändå e jag e så facshinerad av att kolla på sånna här program.

Och på tal om att vakna tidigt och om knark. Jag vakna kl 7 för nån dag sen helt skräckslagen och svettig efter en hemsk mardröm. Drömde om min mamma att hon knarka och va helt väck, och hon sprang till tunnelbanan och pang, så rammla hon ner på spåret. Det va riktigt riktigt otäckt!!! Måde dåligt hela dagen efter det. Hatar mardrömmar! Blä.

Homestylingsdax

Publicerad 2007-09-22 13:33:13 i Allmänt

Alltså min Darling e lite trög ibland. Ok att jag är det i familjen som e shopoholic, och visst, det e skitbra att han e ekonomisk, verkligen. Skulle vart jobbigt om han va som jag hahaha då skulle d ju va katastrof :-) Men nån måtta får det ju va. Han e sådär, vadå, nya gardiner, det e väl onödigt, det har vi ju redan? Han har inte riktigt fattat det där med att man vill ha nytt. Men jag har iaf styrt upp nu att vi ska göra ordning lite här hemma nu och fixa. Så ska vi till ikea i morgon å då sa jag att vi får inte glömma köpa värmeljus. "Men det köpte du ju häromdan?" Eh, hallå??? Värmeljus går åt, värmeljus e billigt på Ikea!!! Ja sa till han att nu får han ge sig. Banne mig!
Men men, visst bra att han e ekonomisk och noggran med pengar :-) Men man behöver ju inte överdriva.

Såg The number 23 igår. Den va riktigt bra!!! Rekomenderar den verkligen!!
image69

Blåsväder

Publicerad 2007-09-21 00:55:35 i Allmänt

Vadå, va d nån som trodde på fullaste allvar att det skulle bli nån ballongtur i år? Självklart så blåste det för mycket. Suck. Det sura va ju att man vakna, titta ut och blev helt lycklig över att det va så fint väder. Sol och klarblå himmel. Hela dan va man glad. Men nähä, tydligen passade inte det vädret Upp & Ner. Snacka om att känna sig lurad.
Det finns nog inget företag som jag känner så mycket hat för som jag gör med Upp & Ner. Hade sett fram mot att få åka och sen aldrig ha med dom att göra mer. Men nej då. Nu ska vi åka i maj ist.
Nu menar jag inte att det på något sätt skulle va deras fel att det blåste. Men ändå. Hade vart så skönt att slippa dom...

Har varit rätt så trött på mitt jobb ett par dar nu. Men så va jag å shoppa lite nagelstuff idag, och jag vet inte vad d e, men så fort jag sätter min fot på det stället så blir jag helt inspirerad. Man sugs med i hela atmosfären, alla nagelgrejer, alla som sitter och jobbar... Hade 4 kunder i dag och hade en jättekul dag!  Efter ett tag så lär man ju känna sina kunder och man sitter och snackar om både det ena och det andra. Det roligaste är alla människor man träffar som man aldrig skulle träffa annars. Intressant att få en inblick i människors liv lixom. Mina kunder jobbar med allt från psykolog till flygvärdinna. Den yngsta är 16 och den älsta är 84. Så man får ju höra en massa spännande saker.

Hej d e jag som e pank(i)

Publicerad 2007-09-18 23:40:43 i Allmänt

I normala fall älskar jag att hålla på med naglar. Kul att jobba med att göra folk fina lixom :-) Men ibland är det... bara jobbigt... Idag va en förvisso kul dag, men ändå jobbig. Kan iofs ha med att göra att jag e halvhängig. Då blir allt jobbigt. Sen blir jag så grymt frustrerad av att inte ha en egen salong, där JAG kan bestämma allt. Tycker det kan va riktigt jobbigt. Jag blir så frustrerad och sur ibland när saker inte blir gjorda så som jag anser va bäst. Det kan lixom äta upp en. Det är som på Mongon, då kunde jag känna samma sak förut. Nä, bäst vore ju att ha en egen salong helt enkelt. Men frågan är hur man ska lyckas med att driva en egen salong... Måste komma på nån smart affärsidé.

Jag e helt besatt av betapet. Igen. Förut va d inge kul för att jag alltid förlorade, men nu e jag inne i nåt stimm och vinner hela tiden :-) Nu ÄGER jag på beta. Spelar hela tiden typ. Besatt.
 Mer beta åt folket! www.betapet.se

I morgon har jag beställt fint väder, för då ska jag, Darling, Leopardia och Trollet åka luftballong. Ska bli spännande och se hur kalle anka företaget Upp & ner hittar på i morgon. Jag kan nästan lova att det blir nåt strul.

Dagens bästa: Hm... kan nog inte komma på nåt....
Dagens sämsta: Mitt kontosaldo

Tack å hej.

Jag e effektiv om jag vill

Publicerad 2007-09-18 10:11:08 i Allmänt

Fick hem foton igår jag beställt. Ca 200 st. Jaha men va kuuuuul då att jag råkat beställa fel storlek, så att dom e för stora för fotoalbummet!!!! Jävla bajs oxå. Får helt enkelt ragga på en skärmaskin och sitta och fnula med dom så dom passar. 200 st. Kul.

Igår va en effektiv dag. Shit va man kan styra upp saker bara man kammar till sig och tar tag i det, Känner mig nöjd och lättad för tillfället. Sen får man väl se hur saker å ting går,

 Nu bär det av till los salongos. Ha en trevlig dag på er. Puss.

Glamour

Publicerad 2007-09-14 12:50:32 i Allmänt

Jag har fastnat i Glamour träsket. Igen. När jag va yngre och bodde hemma så hade jag min mamma och min bästis glamourdejter varje vardagskväll kl 19 hemma hos oss. Då va det kaffe och glamour. I pausen sprang jag och bästisen in i mitt rum, låste dörren och rökte. Och vi trodde att min styvpappa inte skulle märka nåt. Hahaha. Va dumma vi va!
Det är samma intriger då som nu i Glamour. Brooke e ju den största slampan av alla. Häng med här nu.
Hon e kär i Ridge. Dom gifter sig. Sen efter det så har hon varit gift med hans bror, hans pappa och även haft en affär med sin dotters kille. Nu e hon förälskad i en annan kille till sin dotter. Snacka om att va trasig.
image59

En annan serie jag bara älskar är Hem till gården. Den e min bästa förmiddagsserie. Så jävla  bra!
 Annars går ju Falcon Crest på 9:an nu oxå...

Nostalgitripp på Mongon

Publicerad 2007-09-10 18:19:07 i Allmänt

Det va lite ledsamt igår faktiskt att det va sista dagen på gamla jobbet, Hade lite nostalgiångest. Mest ledsen va jag nog för att det inte va planerat nåt halabaloo för gästerna. Eller för personalen. Folk som har gått där i snart 30 år, dag ut och dag in, trist att bara stänga sådär. Sen blir man lite ledsen oxå för att det är så dåligt att ingen verkar ta nåt ansvar över nåt. Men men, det är ju inte mitt problem faktiskt.
Tog iaf några nostalgicider hemma hos Crest innan jag drog hem.
Nog om det.

Idag har varit en riktig skön dag, både jag och Darling har varit lediga. Säger bara: Sovmorgon, heeeeelt underbart!! Sen har vi tvättat, diskat, städat, dammsugit skurat golv och fixat. Tagit en långpromenad i hagaparken har vi oxå hunnit med. Nu ska vi ta en kaffe på maten och sen bege oss till J´Lo och leka.

Puss å hej.

Jag e kär

Publicerad 2007-09-08 23:35:44 i Allmänt

Nu ringde Darling från Mettan. Han ska bara sjunga Magnus Uggla Kareoke sen ska han komma hem. Hoppas nån filmar och skickar till mig, så jag får ett gott skratt.
Han e på G då alltså, när han ska upp på Scenen och härja kan man ju gissa.

Han är för övrigt en sån bra hemmaman. Nu när han va ledig nu i veckan så städa han, laga mat, tvätta å va huslig. Han fick en käleksros av mig bara för det
image58

No more upp kl 7

Publicerad 2007-09-08 23:08:15 i Allmänt

Så var det lördag då... Känner mig lite tråkig som inte e ute och leker med alla som e ute å svirar. Men så jäkla skönt att ha en mysig soffkväll aldeles själv! Har lixom inte haft tid att varva ner efter semestern förrän nu typ.
Darling är ute å kollar Fotboll i Sumpan och jag sitter i soffan och poppar Depeche och tar en öl. Hade tänkt ta ett glas vin, men hade visst bara en 3 liters flaska hemma, och nån måtta får det ju va! (även om jag tycker att d e lite alkit med att dricka öl hemma i sin ensamhet)
Har just tagit ett långt bad ocm myst med badskum och läst Larson.
image57 
Förr i tiden köpte jag alltid massa tidningar. Eller fick hem i brevlådan. Det var Larson, Ernie, Nemi, Serieparaden, Cosmo, Amelia, DV och säkert nån mer... Jag älskar tidningar. Men nu får jag bara hem Amelia och DV. Så har jag tydligen slutat köpa andra tidningar... undra hur det kommer sig?  
Andra saker jag tydligen har slutat med:
Gå en heldag på Stan och shoppa och fika va mitt favvo förut- nu händer d aldrig typ. Tar mig ibland till Kista C och shoppar loss. Men det är ju inte samma sak?
Gå ut och stuffa runt på klubbar och va berusad händer aldrig numer. Visst en öl på nåt hak sådär, men d e ju inte så att jag släpper loss på Tech Noir med en tequilafylla direkt.

I dag va sista lördagen jag gick upp kl 7 för att gå till jobbet!!! Shit va skönt att slippa det sen!!! Jag va helt förstörd i morse, det är ju så sjukt jobbigt att gå upp så tidigt! Va ju såklart tvungen att ta taxi så jag kunde sova in i det längsta. Jag e inte gjord för att gå upp så tidigt! Men visst, det känns lite konstigt att det här är min sista daghelg på Mongomunnen. I morgon blir det att tömma skåpet.
Va bara på Los munnos några timmar idag sen kom Kattapulten och löste av mig och jag drog vidare till salongen.
Den här veckan som va nu var faktiskt den bästa veckan sen jag började i december förra året. Så det går ju frammåt! Ska nog fira lite i morgon, dels för att det va sista dagen i källarn, och för att det va min bästa vecka på salongen! Nån som vill ta en öl i Sumpan å fira med mig?  

Höstmörker

Publicerad 2007-09-06 11:31:42 i Allmänt

Normalt så älskar jag hösten. Älskar färgerna, älskar att det blir mörkt och svalt. Men nu känns det bara fel. Har lixom väntat på sommarn hela tiden, och den kom aldrig, och nu e d höst helt plötsligt? Hänger inte med.
Skönt iaf att man fick en vecka i solen innan hösten kom.
Kroatien var verkligen supernice!
image48
Havet va salt och klart. Helt underbart att bada i!
image55

Poolen va skön att svalka sig i.
image50
Staden va helt fantastisk. Som gamla stan, fast 1000 gånger mysigare, roligare och charmigare.

image52
Venedig va jätte fint!
image53
Venedig
image54
Hann tyvärr inte med att åka gondol

Men nu e det höst, semestern är slut, suck.
"Nytt" helgjobb- Känns sådär. E inte helt nöjd faktiskt.
Mina acneproblem har visst kommit tillbaka efter massa år helt jävla plötsligt. E helt ledsen. Måste få tid hos läkarn. Pronto.
Har visst gått upp massa i vikt. Känns bra jävla jobbigt att ta tag i.
Kort sagt, allt känns blä. Vet inte hur jag ska orka ta tag i allt. Vill bara ha en paus från allt så man kan hämta lite ny kraft och energi.

Slut på semestern igen

Publicerad 2007-09-04 23:17:54 i Allmänt

Då har man varit på semester i Italien, Slovenien och Kroatien. Men puckad som man är så börja man jobba direkt när man kom hem, så nu e man helt slut. Skulle ha vilat upp mig en dag eller två efter resan. Jobbar hästpass nu hela veckan, börjar tidigare, slutar senare och jobbar dubbelt typ. Hej å hå, ge mig semester.
 Har ont i hela kroppen, har mens, är låg, pank, tjock och allt är jobbigt typ. Så jag återkommer om nån dag med reserapport. När jag e piggare.
Puss å hej, håll till godo med en bild från Venedig så länge!
image47

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela