Pancake

Dagistajm

Publicerad 2012-08-28 22:17:00 i Lilla Barnet

Min lilla tjej har blivit en stor tjej. Hon har börjat på Dagis :-)
(jag veeeet att det heter Föööörskola och bla bla bla, men jag säger Dagis, punkt slut)
 
 
Världens bästa hemmapappa skötte inskolningen och det gick som en dans. Inga konstigheter.
Vet inte om jag är helt nöjd med dagiset, vi var där alla tre förra onsdagen för en liten informationsträff, och det slutade med att jag gick hem och grät för att jag tyckte det var så typ, Omysigt. Kan ha varit graviditetshormonerna som spökade, så jag vet inte riktigt egentligen vad jag tycker om det. Vi får väl se vad jag säger från och med nästa vecka då jag ska sköta hämtning och lämning, då kanske jag bildar mig en uppfattning... Nu har jag ju inte varit där sen infoträffen/psykbrytsdagen... 
Huvudsaken är ju ändå att E trivs och att personalen är bra.
Trivas verkar hon iaf göra, hon leker och busar och var inte alls intresserad av att gå hem idag.
Och världens sötaste var hon idag när dom skulle gå berättade Darling, hon gick runt och kramade hej då till alla barnen :-)
 
Lilla Barnet i magen växer på, jag var på tillväxt UL idag och allt såg bra ut. Den är fortfarande lite liten, men det är inga alarmerande siffror. När jag fick se ansiktet på UL skärmen så tyckte jag att det såg ut som en tjej, så nu tror jag att det blir en liten tjej :-)
5:e Okt är det beräknat till.
Jag läääängtar verkligen tills den ska komma! Det gjorde jag inte med E på samma sätt, för då viste man lixom inte riktigt vad man skulle förvänta sig. Och den här gången är jag större, och är mer trött på att vara gravid, så heja heja lilla barnet, kom snaaaart!
 
 
 

RegnMys

Publicerad 2012-08-26 14:36:28 i Allmänt

Regn regn regn... Mysigt att hålla sig inne och fluffa runt i mjukisar en sån här dag!

Har just kommit hem efter att ha hälsat på fina Sväris. Fast man har haft det jättetrevligt och inte alls varit borta hemifrån länge, så är det så skönt att komma hem. Borta bra med hemma bäst verkligen.

Är faktsikt lite trött på att flänga runt nu... Vill helst bara vara hemma. Nästa helg blir det 40 års party för min del med övernattning, men sen, då ska jag inte vara borta en dag hemmifrån tills bebisen kommer! Och efter nästa helg så har jag slutat jobba oxå, då blir det nervarvning och hemmafluff för hela slanten.
Räknar dagarna tills jobberiet är över, det känns faktiskt rätt så tungt att jobba, har ingen ork, är tjock och krämpig...Den här bilden är några veckor gammal... Jag är större den här graviditeten än förra...

Puss å hej

Härlig sommar trots skitväder

Publicerad 2012-08-03 07:53:44 i Livet

Hej lilla bloggen :-)
Det var inte igår jag bloggade kan man ju lugnt konstatera... Har helt enlkelt inte haft tid. Eller tid och tid, klart jag har haft tid, det är ju en prioriteringsfråga helt enkelt. När jag har jobbat klart för dagen så har jag haft fullt upp med lek och mys när jag kommit hem. Man vill ju hellre gosa med sötaste lilla E än att hänga framför datorn. Och sen när hon somnat så är man trött själv och slänger sig i soffan och myser med Daring, bläddrar i en bok eller tar ett bad och bläddrar i en tidning.
Datorn är inte prio 1 helt enkelt.

Här i förorten rullar livet på för fullt, jag jobbar på och Darling och lilla E är hemma och myser. Den 22:a augusti ska Lilla E börja på dagis, och 1:a september ska Darling börja jobba igen :-( Känns sådär, det är rätt så mysigt att ha dom två hemma faktiskt... Jag jobbar Augusti ut sen har jag lite semester tills nya bebisen kommer i början av oktober. Ser fram mot att få va lite ledig, har inte haft så jättelång semester i sommar. Börjar även se fram mot att få vara mammaledig igen. Först så kände jag att näää, men va fan jag har ju just börjat jobba igen och kommit in i det, va jobbigt att gå hemma igen. Men nu ser jag verkligen fram mot det, att vara hemma och mysa i familjebubblan.

Sommaren har varit trevlig, trots att det faktiskt inte känns som att sommaren ens har börjat (vädermässigt). Vi har flängt runt lite och träffat nära och kära. Bla så var vi 2 veckor uppe i Piteå. Det var verkligen jättetrevligt! Bodde i en pytteliten stuga som svärfar har där uppe. Ingen tv, ingen dator och knappt nån täcknig på mobilen. Så jäkla skönt!!! Det är semester! Vi hängde med massa sköna människor, badade, var på utflykter och hade det supernice.

Så har vi hängt en del med bästa fam Aluc som efter vårens skillsmässochock nu hittat tillbaka till varandra och är på banan igen. Härligt när sånna tråkiga skillsmässohistorier får ett lyckligt slut! Allt för många bara ger upp utan att ens försöka. Jag är tacksam för att dom finns i våra liv, det är lite som vårt andra hem, och lilla E älskar att hänga med dom och stromtrivs där. Extrafamiljen lixom.

Nu har jag nästan kramp i fingrarna för att jag skrivit så mycket hehe, så det är bäst jag lugnar ner mig. Ska försöka blogga lite mer nu när jag inte jobbar så mycket (trappar ner lite nu i augusti).

Bjuder på lite sommarbilder på mitt hjärta:


Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela