Pancake

Mer fluff åt alla!

Publicerad 2015-09-30 12:50:45 i Allmänt

Todiloo.
Solen skiner, jag har en ledig dag och livet är härligt.
Är ute på praktik nu och det rullar på, kanske inte riktigt som jag tänkt, men äh, det blir nog bra. Jag tänker såhär: Det är bara å köra, det blir som det blir och det löser sig i slutändan till det bästa. Jag gillar läget helt enkelt :-)
Soft är det iaf. Hon jag går med jobbar 80% och jag händer på hennes tider. Så har jag haft en del lediga dagar då dom varit iväg på konferens och så. Som idag tex. Så jag ska inte klaga. Det är väldigt soft faktiskt!
 
Har blivit inspirearad av den här sköna bönan till att göra smoothies. Jag brukar mest köra med yoghurt, banan och bär till barnen typ. Men nu har jag börjat exprimentera lite med avocado, ägg, spenat, madelsmör och massa annant smått och gott. Upptäkte att det blev rätt så fluffigt med ägg, så idag gjorde jag chokladfluff till lunch:-) Körde avocado, ägg, yoghurt, jordnötssmör och kakao. Inte illa alls, fast jag hade gärna haft en banan i, men det fanns inte hemma...
Så har jag dammat av juicemaskinen, så till chokladfluffet bled det en härlig juice bestående av apelsin, morot, äpple, ingefära och broccoli. Och nu avslutar jag med en kopp kaffe.
 
Som sagt, livet är härligt!
Förmiddagen har jag spenderat på Plantagen, så nu ska jag dra ner till stugan och plantera lite vårlökar, sen ska jag hämta tjejerna och gå hem och mysa.
 
Ha en fin dag alla fina!
Puss
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela