Pancake

Inga mer måsten

Publicerad 2019-12-28 09:10:56 i Allmänt

Sitter i soffan med en kopp kaffe, barnen tittar på tv och leker med lego. Fick sovmorgon till 8 (!) och solen har tittat fram. Underbar morgon helt enkelt! 
 
Phu. Julen är över och nu finns absolut inga måsten längre! Har varit en trevlig jul, gäster som sov över och firade jul några dagar innan jul, gäster på julafton, och juldagen spenderade vi hos barnens kusiner där vi sov över. Kul, men oj så skönt att allt är över :-) 
Även om jag inte jobbat, och sänkt alla krav så har december med allt vad det innebär tagit på krafterna. Det ÄR mycket i december. Trots att jag legat steget före med allt, och sänkt alla krav, vete 17 vad man kan göra mer för att få en mer harmonisk december?
Aja, nu är det över och jag är nöjd och glad.
 
Är sååå pepp på Nyår! Nyår är mitt bästa, älskar Nyår! Att reflektera över året som gått, ladda om, sätta nya mål inför det nya året. Omstart. Love it! I år är det dessutom ett nytt årtionde, mäktigt! 
Har haft ett tufft år och har det lite svajigt med allt, så det är verkligen välkomnade med ett nytt fråsch år och årtionde!
 
Ska fundera på vad jag önskar inför det nya året, och återkomma i ett nytt blogginlägg med det.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela