Pancake

Sjuuuukt god lunch!

Publicerad 2013-10-24 13:15:00 i Allmänt

Men alltså, kan man annat än älska LCHF?!
 
Kolla in min lunch, Ostchips med Avocadoröra:
 
 
 
Kärlek och hälsa till alla!
 

Kommentarer

Postat av: Tess

Publicerad 2013-10-26 15:23:42

Hur gjorde du dina ostchips? I micron eller ugnen? :) Håller med... sviiiingott! Lchf is really the shizzle! ;) haha! Puss

Svar: Hyvlade skivor och krydda med lite cayennepeppar och sen in i ugnen!
pancake.webblogg.se

Postat av: Tess

Publicerad 2013-10-27 17:28:03

Jag håller med om lchf... så himla skönt att äta det jag alltid velat men liksom haft skuldkänslor för. Jag har ju tidigare aldrig förstått att kombinationen kolhydrater/fett kanske inte är så lyckat... och därför valt kolhydrater då man varit intutad att det är det man skall äta liksom. Love it att jag nu hittat "hem". Har du föresten testat Boxholms chilliost? Så sjuuuukt gott att göra ostchips eller ostpizza av. Har du testat ostpizza nångång? Man hyvlar en massa ost.. lägger skivorna på en tallrik, lägger skinka och annat man eventuellt vill ha på och sedan ett lager ost till på. Micrar i typ 1½ minut och voila... en ostpizza :) Snabbt och gott!

Svar: Jag har inte provat den osten, men ska göra det vid tillfälle, det verkar va sjukt mumsigt! Hm, ostpizza? Kanske man skulle våga prova, fast det låter lite...eh, ostigt? :-)
Kan ändå känna lite sådär att, shit, det kan man väl inte äta? Är inte heeelt där än, då jag kan hyvla smör och äta om du fattar vad jag menar :-)
pancake.webblogg.se

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela