Pancake

Utanför min lilla box

Publicerad 2013-11-15 14:57:01 i Allmänt

Idag har jag haft en dag på stan med bla infomöte på en skola jag sökt till. Det var prov i matte, svenska och bokföring. Och en intervjuv med en person från ledningsgruppen.
Ja, vad ska jag säga om det... Det gick bra, beroende på hur man ser det, men eftersom att jag är positiv så säger jag att det gick bra :-)
Jag vill väldigt gärna bli en av dom 35 som kommer in, men det går som det går. Jag tänker inte gå runt och undra, hoppas eller vara nervös, utan det får gå som det går. Jag gjorde mitt bästa, och kommer jag inte in, ja då var det helt enkelt inte meningen. Jag litar på att det löser sig, så var det bra med det!
 
Efter skolan gjorde jag någon helt bananas och inte alls något som jag normalt gör. Jag var och provfilmade till en reklamfilm :-) Inte något jag direkt skulle söka till själv, men nu blev jag tillfrågad igår och eftersom jag ändå skulle va inne i stan den tiden, så why not? Det var ju lite kul att få göra något helt nytt, och man lär sig alltid nåt och det är alltid kul att gå utanför sin lilla box.
 
Eftersom att jag gick upp 04.45 (!) i morse så ska jag passa på att lägga mig en halvtimme nu medans Darling och Lilltjejen är och hämtar på dagis. Är helt slut efter den här intensiva dagen.
Sen blir det svenebanan-fredagsmys med Taco´s Lchf style, dvs Tacogratäng.
 
Vad äter ni en fredag som denna?
 
 
 
Puss å hej!
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Tess - Svengelska Huset

Publicerad 2013-11-16 06:10:29

Skickar en massa positiv energi inför utbildningen!! Pepp pepp!
Reklmafilm?? Iiiih vad nervöst! Haha! Blev du liksom randomly tillfrågad? Haha! Puss

Svar: Tack! Ja nä alltså jag var med på statist,se för massa år sen, tror faktiskt det var typ innan jag och R träffades. Så helt plötsligt häromdagen fick jag ett sms och blev tillfrågad haha, Men jösses, det här med att skådespela är inte min grej alls, kändes helknasigt haha. Fick ju lixom ett litet manus skickat till mig innan hahaha. Crazy,
pancake.webblogg.se

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela