Pancake

Gnäll å gnäll

Publicerad 2012-09-11 21:24:43 i Allmänt

Flera nätter i rad nu har jag haft konstiga drömmar, och vaknat svettig. I natt drömde jag bla att Darling var otrogen med Robinson Zübeyde.Knasigt.
Läste nånstans att när man var i slutet av sin graviditet kunde man drömma mycket och konstigt. Så jag antar att det är i sin ordning :-)
 
Annars händer det inte så mycket, det är sjukstuga här hemma den här veckan. Lilla E är hemma från Dagis med feber, snorig näsa och hosta. Inte så kul.
 
En annan sak som inte är så kul är att jag har blivit ett jävla gnällo. På riktigt, gud va jag gnäller om allt. Krämpor hit å dit, gnäller om Darlings schema (han jobbar ju typ bara kväll), om att allt är så jobbigt, om att jag är tjock och trött. Och för att inte tala om hur jobbigt allt kommer bli när bebisen kommer...
Känner inte igen mig själv faktiskt... Jag brukar annars vara ganska positiv och peppa mig själv när det är motigt. Och sen brukar jag ju oftast se lösningar ist för problem. Jag har verkligen fått be om ursäkt till Darling (som är den som får ta mitt gnäll hela tiden) flera gånger för att jag är så jobbig.
Måste verkligen jobba på det här och sluta va så tramsig.
Har senaste tiden tappat mitt LOA-tänk, och det märks verkligen... (För er som inte har koll på Lagen om Attraktion- googla)
 
Nya friska tag- heja mig!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Fru P

Publicerad 2012-09-12 16:33:09

Jag hejjar också på dig, upp med humöret och ändra inställning :)

Vad det gäller drömmar hade jag massa mardrömmar för någon vecka sedan, men nu vet jag varför jag hade dem med hjälp av en klok vän :)

Kram

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela