Pancake

Söndagsmys is the shit!

Publicerad 2012-11-11 21:05:00 i Allmänt

Åh vilken trevlig helg jag har haft! Så extremt skönt att Darling varit ledig. Igår när jag gick och la mig kl 22,30 (!) var jag lixom inte ens trött! I veckan när jag varit själv med tjejerna så har jag varit dödstrött redan kl 21 och gått och lagt mig. Lyx att vara två hemma med barnen, helt klart!
 
Så speciellt spännande helg har det väl inte varit, i går åkte vi och storhandlade och hade tvättstugan. Det lustiga är att man är helt nöjd med det lixom. "Oh va skönt att storhandla, och va lyxigt att få köra all tvätt i tvättstugan så att man kan passa på att tvätta alla lakan och handdukar och få dom tummlade"
Det är lycka för mig nuförtiden haha. Vem hade kunnat tro att jag skulle gå igång på sånt en lördag?
Haha, herre guuuud...
Igår hade vi turen att bli bjudna på middag oxå, bästa svågern kom hem till oss och hade med sig mat han lagade iordning. Det är lyx. Gott var det och väldigt trevligt :-)
 
Idag har vi varit en sväng i den stora Leksaksbutiken och hälsat på Aluc. Bara en sån liten utflykt blir ett stort projekt nuförtiden. Det ska tajmas med mat/sovtider, ammning och det blir ändå lite kaos i slutändan :-)
 
Idag har vi oxå firat dels att lilla bebisen blev 1 månad, och så har vi firat världens bästa pappa på Farsdag. Jag var pysslig och bakade:
 
 
Nu sover båda tjejerna och vi ska söndagsmysa.
Popcorn och choklad och massa bra tv. Har inte ätit godis på 2 veckor, så det ska bli extremt gott faktiskt! Jag började mitt sunda liv för två veckor sen efter typ 9 månaders heybaberiba :-) Nu ska gravidkilona bort, och ett par kg till.
Har so far gått ner typ 7 av 15 gravidkilon. Heja heja mig :-)
 
Hoppas ni alla har haft en trevlig helg, och att ni får en mysig söndagskväll!
 
(Och om ni undrar varför bloggen ser ut som den gör är det för att jag håller på att ska pyssla ihop ett nytt utseende, och det är inte riktigt klart, så den får se ut såhär under tiden...)
 

Kommentarer

Postat av: Tess

Publicerad 2012-11-12 06:04:48

Hahaha! Vuxenliv is the shit! Jag går också igång på storhandling och tvättstugan! ;) Bloggen är superfin! Puss

Svar: Härligt med fler som jag :-)
Pancake

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela