Pancake

Där ser man...

Publicerad 2011-10-31 22:17:27 i Allmänt

Tidigare idag hade jag tänkt att blogga om saker som man känner på sig eller saker man tänker på som sen händer, men jag orkade inte.
Jag hade tänkt berätta om hur jag för nån vecka sen satt i mitt kök och kom och tänka på (helt utan anledning, det bara ploppade upp i huvudet) Yvonne, en gammal favvo grupp som är på min typ top 5 lista över världens bästa band ever.

Jag satt och svävade iväg med tankarna sådär som man gör, typ att undra vad Yvonnepojkarna gör nu, och vad som hände med nya bandet Strip Music som sångaren Henric De la Cour bildade osv. Jag tänkte att bara för att jag helt plötsligt började tänka på det här (som jag inte ägnat en enda liten tanke på,  eller lyssnat på, på år och dar) så kommer jag säkert springa på Henric De La Cour nu på stan i morgon. Skulle inte förvåna mig tänkte jag. Så var det inget mer med det.
Dagen efter så får jag ett mess från min vän A att Henric De La Cour var på nyhetsmorgon och spelade sin nya låt, och att den var jättebra.

Lustigt sammanträffande...

Som sagt så orkade jag inte blogga om det tidigare idag, men sen hände en annan lustig grej idag.
För ett par veckor sen så drömde jag om att en vän berättade att hon var gravid, och det var en sån himla stark dröm, så när jag vaknade så var jag helt övertygad om att det var en sanndröm! Jag skrev ett sms till henne och skulle fråga om hon var gravid, men så innan jag tryckte på skicka så tänkte jag att nä, fan jag vågar inte skicka det. Tänk om det är så att dom verkligen försöker bli gravida och det är känsligt för att inget händer, då vill inte jag komma där och fråga. Så jag struntade i det.
Idag var dom här på middag, och jag tänkte innan att jag blir inte ett dugg förvånad om hon berättar att dom ska ha barn. Och mycket riktigt, dom ska få barn i April!

Det är många i bekantskapskretsen som ska ha barn nu, Happi happi!


Kommentarer

Postat av: Tess

Publicerad 2011-11-01 06:05:50

Sånt där är verkligen superintressant!!! Ibland önskar man att man kunde gå tillbaka i tiden och spela in sina tankar, för att kunna bevisa att man verkligen hade tänkt på just det eller just så etc. Haha! Kram

Postat av: Anneli

Publicerad 2011-11-08 14:47:13

Spännande med såna sammanträffanden!! Har läst ifatt lite här på bloggen sen jag var här inne sist och du har ju skrivit om andra intressanta sammanträffanden/sanndrömmar/föraningar också!!



Gruppen Yvonne har jag aldrig hört talas om, men låten du la ut var ju riktigt bra!! :D



Jag är så läskigt trött nuför tiden, så jag orkar inte kommentera på andras bloggar så mycket som jag gjorde "förr i världen", men jag tittar in här då och då för att se hur du/ni har det!! :D

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela