Pancake

Lidl- mitt värsta

Publicerad 2011-03-01 13:31:21 i Allmänt

Idag har jag och Lilla Barnet en skön hemmadag, jag i svartgråa mjukiskläder och hon i massa färgglada kläder som gör att hon ser ut som en liten clown typ :-) (det piggar alltid upp en grå dag)
Har flängt runt massa så det är riktigt skönt att ha en dag som är tom i kalendern.

Nåt jag verkligen går igång på och kan bli så jäkla irriterad på är matvarubutiker. Fråga mig inte varför, men jag kan störa mig så enormt på "dåliga affärer". Med dåliga så menar jag sånt som stökiga butiker, dåligt sortiment, usel personal, rörig butik osv... Jag går från noll till hundra på nån sekund och blir så jävla arg och irriterad, och får verkligen hejda mig från att bli galen och ställa till en scen. Det har tom hänt att jag gått hem och mailat butiken och klagat :-) Jag blir verkligen irriterad. Jag e supernördig som ens orkar hetsa upp mig över sånt, men så e jag :-)

Butiken närmast där vi bor är en Lidlbutik. Den är så jävla usel. Jag verkligen hatar den butiken. När jag var höggravid fick jag undvíka den, för med alla hormoner som spökade i kroppen och gjorde en extra känslig så pallade jag inte gå in där helt enkelt (det hände att jag blev så irriterad så det faktiskt kom tårar). Men nu går jag dit som oftast för att den ligger ju närmast, och dom är ju faktiskt rätt så billiga (man måste ju vara ekonomisk).
Men 9 gånger av 10 så tänker jag när jag står i deras långa köer (som det alltid är, för att dom alltid har för några kassor öppna) att jag bara måste maila och klaga när jag kommer hem. Men när jag väl kommit hem har det runnit av mig.
Jag vet att Lidl är en billighetsaffär och jag förstår att dom inte kan ha lika flashiga butiker, lika mycket personal som många andra butiker, men nån ordning och reda får det ju banne mig vara. Jag skulle kunna skriva i all oändlighet om varför den butiken är så dålig, men skit samma på det.

Vad jag skulle blogga om var att min bästa butik här är en Icabutik som verkligen är en sån trevlig butik. Visst, ica är ju överlag en dyr butik, men den här har alltid massa billiga grejer man kan fynda, så det är ju ok. När man kliver in i butiken så känner man verkligen att det är en bra stämmning och att personalen trivs. Och det är så viktigt, fattar inte varför vissa företag inte satsar på mer personalvård?
Jag upptäkte här om dagen att den här Ica butiken har en FB sida, gissa om gillar? Så jäkla soft att man kan skriva på deras Wall om att man vill att dom ska ta in en produkt. Så får man ett trevligt svar att dom självklart ska göra det. 
Jag verkligen Dubbelgillar min Ica. 
 

 

Kommentarer

Postat av: Tess

Publicerad 2011-03-01 17:35:19

Jag åller med... får rysningar och ångest av dåliga mataffärer!!!

Postat av: Elva

Publicerad 2011-03-01 18:49:11

Hahahahaha!

Var till och med tvungen att läsa upp valda delar av denna text för min man. Hahaha!

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela