Pancake

R.I.P lilla mamma

Publicerad 2011-03-08 20:19:57 i Livet

Idag är det den 8:e Mars, den Internationella Kvinnodagen.  

Idag är det även exakt 7 år sedan min älskade mamma helt plötsligt bara gick bort... Det var den värsta dagen i mitt liv. Då kändes det verkligen som att livet var över. Trode aldrig att jag skulle komma på fötter igen efter den chocken. Men men, det är sant som det sägs, Livet går vidare. Helt plötsligt en dag ett par år senare kommer man på att, faktiskt, jag har gått vidare, och jag mår bra och är lycklig.
Märkligt faktiskt hur människan fungerar...
Min mamma och jag stod varandra väldigt nära, men det var inte alltid en dans på rosor, hon var alkoholist och det var inte alltid lätt att leva med henne. Men jag vet att hon älskade mig över allt annat i livet, och att hon gjorde sitt bästa.  Trots sina problem var hon världens bästa mamma.
Nu när jag själv blivit mamma så har jag saknat min mamma jättemycket... Att få barn är en grej man vill dela med sin mamma lixom.
Men jag vet att hon har det bra där i himlen, och att hon kommit till ro i sin själ.
Nån gång kommer vi att ses igen, det är jag övertygad om.

Det här är ju ingen deppblogg, så Fettisdagen till ära så avslutar jag med att slänga in en bild på världens godaste Semla som jag blev bjuden på i lördags:



Kommentarer

Postat av: Tess

Publicerad 2011-03-08 21:00:39

Beklagar din mammas bortgång! Fint skrivet och det känns som en tröst att man kommer igenom sorgen och kan leva vidare. Jag är välförskonad från sorg i mitt liv och hoppas att jag får ha alla nära och kära kvar länge till!



All kärlek till dig och lilla Emelie på Internationella Kvinnodagen!



ps. Semlan ser mer än mumsig ut!

Postat av: leopardia

Publicerad 2011-03-09 16:24:03

Jag tänker jätteofta på din mamma och skickar henne små hälsningar om vilken fantastisk dotter hon har!

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela