Pancake

Ny vecka nya friska tag!

Publicerad 2011-04-04 07:22:28 i Allmänt

I dag ska jag till frissan och klippa mig och färga håret. Ska bli såååå skönt! Dels att få ordning på kackahåret och sen för att komma till "jobbet" och få snicksnacka lite skit.
Den här veckan ser kalendern ganska tom ut, skönt. Orkar inte med att ha saker inbokade varje dag. Jag tar hellre dagen som den kommer :-) Det som står i kalenderna är:

Gå till frissan
Lilla Barnet 4:a månader
Bvc
Annika P fest
BabySim
Göra naglar

Ska försöka vara lite hurtig i veckan, se till att promenera massa. Har varit lite dålig med det nu, har inte haft vidare energi och när det är så grått ute har man verkligen noll lust att gå ut ens. Fyller ju år om 2 veckor, skulle vilja gå ner 3 kg tills dess, det skulle sitta fint. Har so far gått ner ca 1 kg i veckan sen jag började med Herbalife, så det borde ju inte vara något problem :-)
Sen ska jag försöka komma iväg på min Thaimassage på fredag, behöver verkligen det, har ont i ryggen och vaknar varje morgon av det typ :-( Tigerbalsam är min bästa vän nu.

Nu ska jag ta mig en stog kopp kaffe och mysa i soffan med Lilla Barnet innan jag drar iväg till El Frisso. Puss å hej på Er!

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela