Pancake

Snygg vägg i Hammarbyhamnen

Publicerad 2010-02-27 12:10:46 i Allmänt

Mmm, sitter och njuter av morgonkaffet! Gud va gott det är med Kaffe på morgonen!
I natt har jag sovit som en Baby, var tvungen att verkligen tvinga upp mig kl 11 för att inte försova mig inför dagens jobb. Så trött som jag var igårkväll var längesen jag var!

Var hemma hos Id&Z igår och lekte. Jättetrevligt, men när kl va nio så satt jag och gäspade som en galning! Det bjöds på hemmagjort Pizza och som efterrätt Idas beryktade semlor! Alltså dom är så otroligt goda, efter att ha ätit dom så duger ingen annan semla!  Efter maten bjöds det på spel och skratt, mycket trevligt! 
På tunnelbanan hem sen så halvlåg jag på sätet för att jag var så trött. 

 Har varit en bra vecka med massa jobb, men har sovit halvdåligt, sovit på soffan massa (där sover man ju inte jättebra egentligen). Känner mig lite stressad inför semestern nästa söndag, massa som behöver fixas med innan och så. Jag blir sådär att när det är mycket planerat och massa saker som hänger löst överallt, då blir jag jättestressad. trots att jag skrivit en ToDo list som jag bockar av hela tiden. Utan den skulle jag bli galen. Jag skulle vara en urusel projektledare, kan inte ha många bollar i luften, då blir jag jättestressad.
När jag är stressad så har jag svårt att slappna av och sova, hjärnan går på högvarv och kroppen blir som en fiolsträng (säger man så?). 

Men va fan, jag ska inte klaga, jag ska snart på semsester, och där ska jag soooova, sooola, bada, leka och hångla. Och förhoppningsvis rida på Kamel.

Kolla va snygg vägg Id&Z har hemma:



Så jäkla snyggt! Och det passar så bra på just den väggen som är som en liten gång mellan hall och vardagsrum. Darling blev jättesugen på att härmas men jag förklarde för honnom att vi får göra det när vi flyttar större, för nu passar det inte på nån vägg vi har.

Kommentarer

Postat av: Buggis

Publicerad 2010-02-27 16:30:15

Såna där é bra coola

Finns mer här som kanske passar

http://www.whatisblik.com/shop/super-mario-bros

Postat av: Tess

Publicerad 2010-02-27 18:16:32

Supercoolt! Har dom köpt det i Japan?



Puss

Postat av: Panki

Publicerad 2010-02-28 11:11:15

Tess: Den är inte från Japan, den e nog beställd nånstansifrån....

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela