Pancake

Höst = nystart

Publicerad 2010-08-27 09:27:16 i Allmänt

I love hösten! Det är lixom lite nystart, nya friska tag och man är (förhoppningsvis) utvilad efter sommaren och har massa energi!
Sen vid den här tiden så är man trött på färgglada sommarkläder och man vill ha mysiga höstläder i mörka färger. I love.
Sen har vi det där med mysiga hemmakvällar med the och levande ljus.

Den här hösten blir ju lite annorlunda för min del, jag kommer bara jobba i en månad till, sen ska jag vara hemma och fluffa runt och vänta på Ärtan som kommer i slutet av november. Känns sååååå lyxigt att bara jobba en månad till och sen va lite ledig innan hela barnkarusellen drar igång!! Jag ska va hemmafru, fixa massa grejer i lägenheten, vila, mysa, pyssla med massa grejer som tex fixa fotoalbum som legat på todolist i 100 år typ.
Som sagt lyx. Sen kommer jag ju definitivt inte vara rik på pengar under den här tiden, tvärt om, jag kommer inte ha några alls typ. Men jag ska leva på kärlek, så det gör inget :-)

Tid är mer värt än pengar.

Under mammaledigheten sen kommer det inte heller finnas massa pengar i överflöd, men jag kan tycka det är lite sport att klara sig på lite pengar faktiskt. Jag har haft perioder i mitt liv då det varit dåligt med pengar, som typ när jag och Leia bode i London, hade en hyra på 9000 i månaden och det var sisådär med jobb och lön. Men det gick, och man blir lixom starkare av att veta att man klarar tuffa tider, även om det inte är så kul mednas man är mitt uppe i det.

Man får mätta munnen efter matsäcken helt enkelt. Det är inte inkomsterna man blir rik på utan det är utgifterna. 

Hej då dyra krämer, middagar ute, dyra behandlingar och allt annat onödig lyx.
Hej budget krämer, storkok med matlådor och hemmaspa :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela