Pancake

Äckliga rökare

Publicerad 2009-08-06 21:34:20 i Allmänt

Alltså seriöst, varför tror Rökare att det ska va ok att förpesta luften för andra?! Ok, jag har själv varit rökare och säkert inte så smart alla gånger, men jag tänker gnälla ändå.

Efter jobbet idag gick jag och Darling till El Toro och åt middag. Hade hur mysigt som helst, det är Sumpans klart bästa Resto, fantastiskt god mat, trevlig inredning, härlig uteservering, och jättebra personal. Jag verkligen varmt rekomenderar det stället! 
Eftersom att det är ett poppis ställe så var det fullt på uteserveringen, och brevid oss kom ett par i 50 års åldern, och borden står ganska tätt, så dom är väldigt nära oss. Jag satt och avnjöt min cappucino efter våra ljuvliga tappas, då dom tänder en varsin cig. Å det blåser åt mitt håll, så jag får all hennes rök i min fejja. 
Det är fan inte ok. Ok, visst uteservering, men på en restaurang, när borden står så tätt, då kan man fan tänka till lite, och åtminstonde fråga om det är ok.  

Så här är det;

Rök är jävligt äckligt, det stinker, är ofräscht, och dessutom är det giftigt. Varför skulle man villja ha nåt som stinker i ansiktet lixom?  
Varför tar man förgivet som rökare att det är ok att förpesta luften för andra?

Och ja, jag har själv varit rökare, och det finns säkert dom som inte beteer sig som kärringen idag, men jäkligt offta stöter man på sunkiga och oförskämda rökare som förpestar luften.

Å på tal om det så har min fina underbara Darling inte rökt på över 2 veckor :-) Heja heja! 

Kommentarer

Postat av: louise

Publicerad 2009-08-07 08:56:00

det stog en tjej igår precis vid vagnen o rökte så all äckelrök kom till tyra. blev så arg. som tur var så kom bussen o hon släckte ciggen o jag hann inte få ett utbrott

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela