Pancake

Förorten äger

Publicerad 2008-05-13 10:54:25 i Semester

Nu ska jag berätta om något helt Crazy som hände mig i förra veckan!
Jag är en tjej som alltid älskat att va inne i stan, jag älskar stockholms stad, pulsen, människorna, ja jag älskar allt! Förut ville jag bo i stan, mitt i smeten helst.
I förra veckan åkte jag in till stan, hälsa på mitt gamla jobb på K-holmen. Sen åkte jag vidare till det andra gamla jobbstället på Ö-malm. Å jag blev såååå stressad av att åka buss genom stan! Helt sjukt mycket folk, cyklister till höger och vänster, folk som va överallt, alla hade bråttom och jag blev så jäkla stressad av den där bussturen! Sen strosade jag runt lite där på Ö-malm innan jag tog bussen vidare till O-plan. Där blev det T-bana till Centralen mitt i rusningstid. Folk e så jävla puckade, man står å ska gå av tåget och folk väntar inte på att gå in, dom bara slänger sig in! Jävla puckon! Stress stress.
Tog sen T-banan till Husby. När jag kliver ut på Torget vid Husby ser jag folk som står och hänger och pratar med varandra, folk som softar, barn som leker, träd som är gröna, folk sitter och fikar och solar på balkonger,
Jag kände verkligen. Phu va skönt att komma ut till förorten! Alltså jag blev verkligen förvånad över mig själv, men det va så skönt att komma från stressiga stan till softa Husby! Sån befrielse lixom.
Det här trode jag aldrig kunde hända mig. Jag trode jag va en inbiten stadstjej, Men men, man förändras visst.

Jag har kommit på att det enda jag vill ha i livet just nu är lugn och ro. Inge strul, inge stress.

Kommentarer

Postat av: leopardia

Publicerad 2008-05-13 13:22:31

förorten is the shit!

Postat av: Trollet

Publicerad 2008-05-13 13:44:14

Precis sådär känner jag när jag kommer hem till Söder efter att ha varit "inne i stan". Det är så mkt lugnare och skönare här och man liksom slappnar av när man kommer upp från pendeln :)

Postat av: Buggis

Publicerad 2008-05-13 18:10:26

Lugnt är skönt Panki, börjar vi bli äldre kanske ;)

Jag har bott brevid södra stn, på andra sidan er Trollis och jag upplevde det lika stessigt som citykärnan vissa tider.

Men rusningstid är ju rusningstid.

Kram på er förresten.

Postat av: N.

Publicerad 2008-05-19 21:10:41

Sådär känner jag också numera. Förr ville jag gärna köpa lägenhet mitt i city. Men numera när jag dessutom jobbar i "stan" (ö-malm) så längtar jag bara hem till mitt svenniga radhus i förorten. Så lungt och så skönt!

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela