Pancake

Knark e bajs

Publicerad 2007-10-18 22:59:24 i Allmänt

Jag som då redan e trött på mitt jobb blev väckt i morse av meddelande på mobilen som gjorde mig extremt irriterad. Ringde sen och tog ett snack med chefen och sen har jag varit irro hela dan. Ge mig en billig lokal, nuuuu. Men men, jag ska bita ihop och jobba på ett tag till, sen ska jag öppna eget där bara jag bestämmer. Klart.
Ok, no more jobbgnäll :-)

Jag gillar att va själv hemma, men det är tråkigt att va det en hel vecka faktiskt. Darling jobbar kväll hela veckan. Även fast jag jobbar halvsent själv och det inte blir så många ensamma timmar så tycker jag att det suger att komma hem till en tom lägenhet varje kväll. Kan inte ens minnas då jag och Darling åt middag ihop senast. Eller när jag åt lagad mat hemma senast. Det blir ju att man tar en kopp the och smörgås. Jag ställer mig ju inte och lagar en gourmetmiddag till mig själv och dukar upp. Nej the och smörgås framför tv´n, klart. Kan ju bara tänka mig hur det e med dom på Darlings jobb som har barn och har det såhär. Kan inte va kul. Som att man e ensamstående ju. Å hur kul e d? Nä fy.
Eh, sorry det blev visst mer jobbgnäll, fast på Darlings jobb :-)

Hörde på nyheterna att det skulle diskuteras hurvida det skulle delas ut sprutor till narkomaner. Alltså jag kan faktiskt inte förstå varför? Då e d ju som att säga att det är ok att knarka? Om staten förser knarkare med sprutor, och samtidigt kan straffa någon för innehav, hur går det ihop? Man har alltid ett val, antingen så börjar man knarka eller så låter man bli. I dagens upplysta sammhälle kan det omöjligt gå att missa att knark e farligt och att det finns risker. Bara att välja själv. Och jag VET att många har det svårt i livet och en dålig uppväxt å bla bla bla, men ändå, alla har ett val. Så är det.

Annars e jag glad för att jag fick en skön ansiktsbehandling idag och att mina ben är lena och ohåriga :-)

Nu ska jag beta med Lo. Puss å hej

Kommentarer

Postat av: anna

Publicerad 2007-10-18 23:18:39

japp otippat bra, jag vart helt tagen första gången jag såg den på bio..inte så där sötsliksigt amerikanskpatriotisk som många andra "katastroffilmer"
massa kram!

Postat av: Buggis

Publicerad 2007-10-19 12:26:44

Håller med överallt!!!
Ha en trevlig helg med Darling, nu åker jag till landet med G.

//Buggis

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela