Pancake

Jag ska sälja allt nu

Publicerad 2007-10-30 23:06:02 i Allmänt

Jag känner mig så nöjd med mig själv. För typ 2 år sen köpte jag en plattång för 499:- i tron om att jag skulle orka fixa massa med håret. Sen dess har jag haft ångest varje gång jag öppnat lådan där den legat i. Jag har använt den max 2 ggr. Det var ett sånt här megaonödigt impulksköp. Jag har alldeles för krulligt hår för att orka platta och få det rakt själv. Dom få gångerna jag har rakt hår är då jag varit hoss frissan och betalat dom för att fixa. Har nu sålt den på treadera för 360:- 
Jag vet att jag e lite efter, men åh va jag älskar tradera! Jag tar tillbaks allt jag sagt om att det är jobbigt och bökigt att hålla på med! Nån sätter in 360:- + 44:- i frakt på mitt konto, och jag skickar iväg ett paket till nån som verkligen vill ha och kommer att använda plattbrallan. Fantastiskt!

Idag har jag hittat ett nytt favvo. Äppelmust. Svärmor hade med sig en flaska när hon va här sist och idag har jag för första gången smakat på hemmagjord äppelmust. Supergott!

I natt drömde jag en helbisarr dröm. Jag drömde att jag skar ut min mammas hjärta med en brödkniv medans hon levde. Sen gick jag omkring med hjärtat i handväskan. Det läskiga va att jag verkligen fick ta i när jag skulle döda henne, för det gick ju lite trögt.
Alltså hur kan man drömma så sjukt?

Dagens bästa:
Sovmorgon (dvs massa bra förmiddags TV som Malou, Hem till gården & glamour)
Fotmassage av Råssi
Äppelmust
Chokladglass

Kommentarer

Postat av: Ullis

Publicerad 2007-10-31 16:29:07

Vi hade det jätte mysigt :) filmen var jätte bra, helt klart se värd! hoppas du får en toppen kväll!

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela