Pancake

24 Big Mac- tack men nej tack

Publicerad 2007-07-02 22:48:07 i Allmänt

Kollar på TV. Det är ett program om feta människor som bor på nåt typ vårdhem i väntan på att operera magsäcken. Dom här människorna är ENORMA. Och dom smugglar in mat, dom gömmer mat och snacks mellan fettvalkarna. Shit va sjukt.
"Sista chansen: 500-kiloskliniken"
I den här serien möter vi några av Amerikas mest överviktiga människor. De står inför ett livsviktigt val - att gå ned i vikt eller att dö. Ett flertal av patienterna väger lika mycket som en småbil, och har inte kunnat lämna sina hem på flera år. Det enda sättet att transportera dessa personer till kliniken, är slå ut husväggar och använda en bår som egentligen är designad för blåvalar. Bland de individer som vi möter under programserien finns bland annat en man som äter 24 Big Macs till kvällsmat och en kvinna som äter hela dagen ? från morgonen tills det att hon somnar.


Dagens skönaste: började jobbdagen med att få massage av J. D va såååå skönt och jag verkligen behövde det. En 25 minuters ryggmassage. Underbart.

Dagens terapi: en latte på stan i min ensamhet. Precis vad jag behövde för att samla tankarna.

Dagens shopping: Hår stuff, schampp balsam och inpackinng. Älskar att handla sånt. Helst dyra. Så blev det en pocket oxå.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela