Pancake

Frihet

Publicerad 2019-04-14 05:53:00 i Allmänt

Frihet, det är så jag känner nu- och det är underbart! 
 
 
Jag skulle aldrig ha blivit frisk av att komma tillbaka till jobbet, och det gjorde jag klart för min chef, och sa att det enda rätta för dom är att se till att jag får gå. Och det gjojrde dom. Så nu kan jag andas ut, samla kraft och gå vidare. Känslan är fantastisk!
Så sjuk arbetsplats på många sätt och vis, och obegrpligt hur vissa där kan sova gott på natten. Ett ritigt kalle anka företag, där folk går runt och leker med låssastitlar typ. Så sjukt.
Helt fel företag för mig, jag passar inte i en organisation med så mycket matkamp och så dålig människosyn. 
Trots det ångrar jag inte en sekund, jag har haft så roligt på jobbet, gått dit med lätta steg varje dag, skrattat och haft bästa teamkollegorna och lärt mig så mycket.
Jag är så stolt över mitt arbete under detta år, jag har åstakommit så mycket och gjort skillnad för teamets arbete och jag är stolt över att jag sa ifrån, jag stod upp för mig själv och mitt team, jag tar ingen skit. Jag stod upp för mig själv. Och det känns bra.
Känns även bra att mina kollegor sagt upp sig, det hade känts tungt att behöva lämna kvar dom i röran. Nu kan vi alla gå vidare. 
 
Jag ska nu andas, bygga upp mig själv och sen kommer jag vara starkare än någonsin! Har ingen panik, har några jobb bollar i luften, men känner ingen stress, jag litar på att det som sker sker för det bästa, och jag kommer prioritera mig själv främst, så att vara lite ledig kommer bara göra gott. 
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela