Pancake

Runar med gult stylat hår- tack men nej tack

Publicerad 2008-01-31 11:46:27 i Allmänt

Jag e inte den egentligen som e rädd för att bli sjuk sådär, jag brukar mobba folk (som min kompis A) som e så himla nördiga å e så rädda för att bli smittade så fort nån hostar. Jag e mer sådär, Äh, inget att hetsa upp sig över. Jag suckar när jag läser Linda Skugges blogg om hennes noja om kräksjuka.
MEN. Efter min näradöenupplevelse i julas så har jag blivit helt jobbig.
Jag e rädd. Förra veckan va tre på mitt jobb sjuka, då va jag lite sådär, faaaaaaan.., bara inte jag blir smittad!
 Å igår hade jag en kund som e gravid och som kräktes 2 ggr under nagelbehandlningen (helt galet)! Först trode hon att det bara va gravidkräka, men sen sa hon att det kändes annorlunda och att hon va rädd att det va nåt annat för att hennes kille varit sjuk. Sen ringde dom från Dagis å sa att hennes son va sjuk!
 Snacka om att jag sanerade mig själv när hon gått! Å hela kvällen sen hemma va jag skitnojjig att jag skulle kräkas!

Men snälla. Runar. Kollar på efter 10 nu och Runar e gäst Så här ser han ut:
image223

Lite dålig bild, men han e gulhårig och har nån extremt skum frisyr. Herre gud.

Ja nä nu ska jag ligga i soffan ett tag å slöa lite innan jobbet.
 Hoppas hoppas hoppas inte jag blir sjuk nu!

Helgens karameller

Publicerad 2008-01-28 11:11:18 i Naglar


Här e lite vad jag sysslat med i helgen:


Jobbat och gjort massa Naglar:

Varit på middag hos Id där det bjöds på Semlor till efterrätt :-) Hon äger verkligen på att göra Semlor! Jag e inte överdrivivet förtjust i Semlor annars, men hennes är verkligen asgoda!
image221


 Kollat på Film har jag oxå gjort. Jag Darling och Id kollade I´m a ledgend. Den va helt ok. Jävligt spännande, jag satt och va spänd hela filmen för att den va så läskig. Men den va samtidigt lite seg sådär... Men som sagt, helt ok!
image222

Hej det e jag som e lesbisk ibland

Publicerad 2008-01-24 23:56:09 i Allmänt

Det enda jag kan sakna med min fd bil är att köra bil och poppa massa bra musik och sjunga :-) Det e ett av mina bästa tror jag. Det e så härligt att bara kunna ha hur hög volym som helst och glida fram på vägarna...
Att ta ett bad och poppa e inte heller helt fel.
Har just avnjutit ett skönt bad med Vaya con dios i bakgunden. Så jäkla bra!
Ibland blir jag lite tillfälligt lesbisk, och då blir jag alltid kär i äldre kvinnor av nån anledning. Dani Klein e en av dom jag e kär i. Alltså inte direkt sexullt kär, utan bara kär... Men tydligen så faller jag för äldre kvinnor iaf. 

image212

Räkost med lila glitter på rea

Publicerad 2008-01-24 22:25:21 i Allmänt

626 kr är vad jag fått in på att sälja gamalt skräp på Tradera. Me like :-) Men nu orkar jag nog inte hålla på och sälja mer på ett tag. Det e lite pyssel med det där...

Nu e jag bra less på att inte få shoppa nåt faktskt. Har börjat småfuska lite. Men inget direkt överdrivet. Men jag e duktig ändå faktsikt.

Idag var jag inne i en färgaffär och såg så grymt snygga tapeter!! Svarta med typ svart och lila glitter på! Svårt att förklara, men dom va så jävla snygga!!! Dom hade lixom inte direkt snålat med glittret! Va tvungen att direkt ringa Trollet å ba, hej jag såg världens snyggaste tapeter! Jag ville lixom dela med mig av denna upptäckt! Har nog tyvärr ingen vägg där dom skulle passa... Men i framtiden, om man flyttar så :-)

Hahaha den här Räkost reklamen med det dansande barnet är ju så hysteriskt kul!

Jag har ett I-lands problem. Jag har ett presentkort på Åhléns och nu har dom massa halva priset-på-rean, och jag har inte tid att gå å shoppa :-( Rean kommer hinna va slut :-( jäkla skit.

Att uppskatta sitt liv

Publicerad 2008-01-24 13:01:32 i Allmänt

Det e väldigt okul och tjatigt att jag håller på att gnälla för att jag e trött- jag veeet. Men jag måste nog åka på solsemester och få se lite sol, tror det e därför jag e så trött.
Sommar och flipflops- ja tack!

image211

När jag och Trollet va i Thailand så va vi så happy och levde verkligen i nån härlig fluffig drömvärld! Det var helt underbart verkligen. Vi va väldigt duktiga att påminna oss själva om att vi hade det så bra! Så varje dag, vid stranden, i baren, överallt så sa vi: Tänk vad bra vi har det! Det här måste vi verkligen suga in och minnas, hur bra vi har det här! Ingen disk, inget jobb, inga räkningar, god mat, god öl, sol, turkost vatten, frihet, ja, allt!
Lite så känner jag nu på mitt jobb. Visst, jag e trött på det och har sagt upp mig, MEN, jag verkligen njuter av att jag lever i en spabubbla. Igår när praktikanten övade och gjorde en ryggmasssage och en ansiktsbehandling så tänkte jag på thailand, och hur vi insåg när vi va där att vi hade det så bra. Jag låg på massagebäbken igår och verkligen sög i mig och njöt av massagen!
Jag fattar verkligen inte att inte alla människor unnar sig massage? Ok, visst det kostar väl lite, men det är ju inte jättedyrt! Och man mår ju så bra av det! Och kollar man runt lite så kan man ju hitta billiga elevbehandlingar lite varstans.
Så ett tips till er som känner mig:
På mitt jobb kommer praktikanten från och med nästa vecka göra billiga elevbehandlingar. Hon e duktig :-) Helt klart värt pengarna! :-)

Tröttmössa

Publicerad 2008-01-23 12:19:30 i Allmänt

pancake



Fattar inte att jag e så trött hela tiden? Hela veckan har varit som i en dimma? Igår kväll totaldäcka jag i soffan, och idag när jag vaknade så va jag trött som en gnu, och ansiktet känns tröttsvullet och jag har typ mörka ringar under ögonen. Vad hände? Den här veckan har lixom varit i ofas. Har inte haft bra matrutiner, inte orkar eller hunnit laga mat ordentligt. Jag blir grinig av att inte äta mat. Men det e som en ond cirkel, dålig mat=ingen ork=orkar inte laga mat=trött. I helgen när jag satt på bussen på väg hem från jobbet och va så trött satt jag och tänkte att tack och lov att man inte har barn, för det skulle man ju aldrig orka. Å så tänkte jag, shit, det e så här trött man blir när man har barn! Då fick jag kalla fötter!
Bra mat och sömn är ju verkligen a och o för att orka va glad och må bra!

Nu sitter jag och försöker bli pigg av kaffe.

Jag har aldrig varit nåt fan av Heath Ledger direkt. Och jag vet att det e hundratusentalsmiljoner människor som dör varje dag i värleden. Men jag blir verkligen ledsen när jag läser att han är död. Så ung... Han har barn... Usch. Känns så himla tragiskt lixom... 

Idag e planen:
Ta ett bad
Åka till jobbet och få en ab och massage av praktikanten
Jobba
Träffa Trollet & co och gå på Bio
image210

En vanlig dag dårå

Publicerad 2008-01-21 23:56:36 i Allmänt

Gjort idag:

Spelat badminton
med Markurius. Kanske vårat sämsta spel ever. Jag va inte på top, va stel och handi. Men men, d va rätt kul ändå.
Jobbat en sväng.
Hängt på facebook som besatt och kikat efter gamla ragg typ. Helt jävla meningslöst. (vad hände med mitt nyårslöfte att inte slösurfa så mycket?)
Gjort fint hos fiskarna, planterat nya växter å bytt vatten.
Gjort matlåda tills i morgon. Pasta med pesto ruccula och fetaost. Har inte orkat lga mat på ett tag och jag e grymt trött på havregrynsgröt faktsikt.
Haft halsbränna av nån märklig anledning. Har inte haft det på flera år?


image208

Gäsp...

Publicerad 2008-01-20 22:34:35 i Allmänt

Berättade för Darling om min Dannydröm. Då sa han:
-Jag hade oxå en obehaglig dröm häromnatten, bla bla bla....
Eh... obehaglig? Ehm, ja vi kan väl säga så då, hahaha.

Shit va trött jag har varit den här helgen! Har däckat i soffan efter jobbet både i går och idag.
Som en klubbad säl.

Jag har tydligen blivit den där tråkiga personen som man "glömmer" att höra av sig till när det e party på g. Fick frågan igår: E du inte ute och dricker öl med alla andra?
Nej, jag e inte synsk och kan gissa när folk går ut.
Visst, jag kan erkänna att jag e halvtråkig och inte hänger på ut vidare ofta. Så jag får väl hacka i mig att inte blir tillfrågad när alla utom jag går ut. Men trist ändå, det hade varit kul att träffat lite folk och nostalgiölat lite i sumpan.
Men eftersom att jag vägrar vara den där gnälliga patetiska offerloosern som sitter hemma och deppar över att ingen hör av sig så skiter jag i det helt enkelt. Klart.

Banteriet går bra, bara det att jag tydligen unnar mig för att det är helg, fine, det kan man ju göra, men det e bara det att helgen blir lixom fredag lördag och söndag! Inte så bra dårå. Så från å med nu blir det bara att unna sig en dag i veckan. Klart!

Den här veckan som kommer jobbar Darling kväll, villket innebär att jag får äta middag själv, blä. Jag gillar det här med att äta middag tillsammans, det blir så mycket trevligare då. Man lagar maten tillsammans och dukar trevligt i köket. Äter man själv slänger man ihop nåt snabbt och äter framför tv´n.

Planen för veckan är:
Badminton
Bio
Färga håret




Spabubbla

Publicerad 2008-01-19 22:27:39 i Allmänt

Min kompis A sa igår att hon och M hade setat och pratat om mig på jobbet igår, å ba, men vadå, hon lever lixom som i nåt spaaaaa hela tiden, värsta lyxtjejen lixom! Det va efter jag hade mms:at en bild på mitt rödmosiga ansikte med texten: " ha då har man börjat arbetsdagen med en bastu då och nu ska praktikanten öva lite ansiktsbehandling och massage. Puss"
Ja, så d e det nog. Jag lever i nån spabubbla. Me like :-)

Igår va jag hos A och åt middag. Vi tvättade och kollade på Lets Dance. Satt och mobbade Uffe L lite, men sen när han åkte ut så fick jag lite dåligt samvete (hade ju mobbat han hela dagen med mina kunder oxå) och sa; Men nä, fan vi ska inte sitta här å mobbas, det e ju synd om han, han gör ju sitt bästa lixom!
Då utbrister A (som e ofrivilligt singel): Vadå synd om han?!! HAN ÄR JU  FÖR FAN FÖRLOVAD!!!
Hahaha.

Drömde inatt att jag hångla med Danny. Va lite kär i han när jag vaknade... :-) Han hade svarta kläder och en knallrosa slips i min dröm... Alltså jag tycker ju inte han e särskilt snygg, men nu efter min dröm e han ju ett söto lixom.

image207




Ja man ska väl inte klaga...

Publicerad 2008-01-17 12:03:55 i Allmänt

Igår blev det spamys. Blev dock ingen ab för mig, men Darling va nöjd med sina behandlingar. 
image204

En härlig lunch bestående av frukt nötter och hallonjuice.


Sen blev det en tripp till tapetbutiken för att få lite inspiration till vår hall. 
Det va en mycket trevlig dag! Å inte nog med det, när jag kom hem från jobbet sen så hade Darling köpt en blomma till mig. Han e världens bästa!
 

Vardagsmys

Publicerad 2008-01-16 09:08:31 i Allmänt

Jaha men tjena hej. Då skulle det kosta 170 spänn att skicka tillbaka boken! Jag blir gaaaalen. Har slängt iväg ett mail nu så får jag väl se... Halvjobbigt att det är i usa så man måste komunicera på engeska. Blir så mycket bökigare då.

Jag ska väl inte klaga för mycket på mitt jobb faktiskt, igår när jag hade lite tid över så passade jag på att lacka tånaglarna. Det är ju inte så dumt att göra på arbetstid lixom. Jag fattar inte det här med olackade tånaglar på tjejer? Det är verkligen osnyggt tycker jag. Tråkigt. Och okvinnligt. Tår i sig är ju rätt så tråkiga, så då vill man ju hotta upp dom lite lixom.

Idag är det mys som står på schemat. Jag och Darling ska till mitt jobbs andra salong. Han ska göra en ansiktsbehandling och få en ryggmassage, jag ska göra en ansiktsbehandling tror jag och sen ska vi bubbla i poolen, Man måste ha lite mys i sitt liv.

Igår hade jag en rolig kund. Hon hade med sig en kycklingburgare från McD till mig, Hon tyckte synd om mig som va tvungen att jobba så sent sa hon. Trevligt med snälla människor.

Ge mig sol

Publicerad 2008-01-15 13:03:43 i Allmänt

Nu är kalendern inpackad och redo att skickas tillbaks. Vem e ens intresserad av att betala 300 spänn för en halvmosad kalender lixom!
image203
Jobbigt bara att leva utan koll ett par veckor till... Men men. Så går det när man inte beställer i tid.

Jag är väldigt avis på U & J som ska mysa å sola i Thailand... Jag vill oxå ha SOOOOOL och värme! E bra trött på det gråa trista vädret som e nu. Jag verkligen längtar efter mina sommarkläder! Bara ben och flipflopps, ja tack!

Saker att se fram mot:
Smashing Pumpkins i Mars
Liverpool med Darling i April

Vad e det för fel på folk?

Publicerad 2008-01-14 20:20:49 i Allmänt

E helt död idag! Sov halvdåligt i natt för att jag hade ont i svanken typ (krämpig som man e), upp å äta frukost sen iväg å playa badminton med Markurius. skit kul, men efter allt promenerande och spelande så e jag helt död! Fastna i soffan när jag kom hem och höll knappt på att orka ta ett bad! Orkar inte ens sätta på kaffe nu...

Blev lite tortillasbröd kvar efter i lördags, så dagens middag blev en tortillapizza med sallad. Asgott. Eftersom att man efter tre dagars godisätande måste skärpa sig nu så hade jag ju självklart ytterst lite mager ost på pizzan.
image201


Jag e så jäkla irriterad. För ett par år sen fick jag en jättebra kalender av Leia i julklapp. The sacred Journey. Jag älskade den kalendern! Nu till det här året ville jag ha den igen, så jag beställde den från usa (den e svår att få tag i här). Har väntat å väntat, och nu har den äntligen kommit! MEN, sjävklart så va den mongo. Spiralgrejen som binder ihop boken har blivit mosad på vägen. Riktigt jävla irriterande! Det jobbiga är att det är så omständigt att skicka tillbaka den. Det tar ju tid oxå, och hallå, halva januari har ju gått och jag vill kunna ha koll lixom! Jag e skitsur nu. Ska jag orka skicka tillbaka den?

När jag redan e irro så blir det ju inte bättre av att man kollar på Outsiders på 5:an som folk som äter sig till döds. HERREGUD. Jävla puckomongon! En kille som e skitstor och bara äter och äter! Han har fru och barn, och han e så äcklig, Han sitter å slaffsar i sig mat å mat å mat och e helt besatt av att äta! Hans fru sitter å säger att han luktar illa av allt han äter, han fiser och rapar så att luken sätter sig i huset typ! Och när dom är bortbjudna på middag eller julbord så kollar folk på han å undrar vad det e för äcklig typ? Å så sitter han och slickar rent tallriken efter maten. VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ FOLK? Hur kan han va gift?
Jag blir helt provocerad!

Nä nu måste jag gå å göra lite kaffe så jag piggnar till och blir på bättre humör.

Texmex e aldrig fel

Publicerad 2008-01-13 12:05:37 i Allmänt

Va härligt att det är söndag idag och både jag och Darling e lediga! Planen e badminton med Markurius, städa bort allt julpynt och fixa lite.

Igår va Buggis å G här, det va trevligt. Darling slängde ihop en god texmex middag, himla gott faktiskt. Sen blev det lite tvspel och häng, G vägra låta nån annan diska, så det slapp man :-) Hon sa att hon gilla att diska, att det va meditativt typ. Hm, undra om jag oxå ska börja tänka så? Hon berätta även massa andra intressanta saker om utbrändhet, det är ju verkligen galet egentligen hur man lever i dagens samhälle. Alla borde tänka efter och tänka på hur det är man lever.
Dom hade med sig jätte goda bullar, palt och jätte fina härligt våriga blommor:
image200

Fredags häng

Publicerad 2008-01-11 21:57:54 i Allmänt

Man trodde det skulle bli en lugn dag på jobbet, men icke. Massa bokningsstrul, suck. Jag e så grymr trött på att jobba med inkompetenta chefer. Men men, jag e ju inte den som vill gå å gnälla och va bitter, så jag ser ist fram mot nya utmaningar. Återkommer med det.
Det va iaf kul att göra min svärmor fin inför hennes semesterresa. Blev en nagelförstärkning och vaxning.

Lets Dance
Va hon en här programledaren va hon nu heter känns jobbig.
Danny va bra :-)
MatTina, va jobbig hon e. Pratar såååå jobbigt.
Dilba har jag lite svårt för... Men hon va fin
Den här BondeKillen e lite söt, men jag fixar inte riktigt det här med värmlänska. Låter så illa. Riktigt Töntigt. Jag blir helt provocerad av värmlänska (sorry alla ni som bor där)
GympingSusanne, hennes danspartner e iaf helt klart LordLeif
Hahaha Uffe Larson. Ja herre gud. Hej jag e flintis med har ändå nån form av Hockeyfrilla. Hahaha att han bara orkar...Men gud.. Han ser verkligen galen ut. Jag blir rädd för han.

Så jäkla trött och hungrig när jag kom hem (eftersom att jag blev sen pg av bokningsstrul :-() Slängde snabbt ihop en Kalkon/fetaost sallad med bulgur. Det e min nya favvo. Blir en matlåda tills i morgon oxå. Ifall nån undrar ;-)
image199


Har inte ätit godis på hur länge som helst, inte ens vart sugen. Men idag när jag kom till jobbet så gjorde R en chokladinpackning på en kund och det luktade choklad överallt, mmmmm då blev jag riktigt sugen! Hm, undra om vi har nån choklad hemma? Det är ju faktiskt helg, så man kan ju unna sig. Kanske ska prova min julklapp, Los Popcornmaskinos? Kvällen e ung, vi får väl se hur det blir helt enkelt.

I morgon kommer Buggis å hans G hit å leker, ska bli trevligt.

Jag är en Gerbera

Publicerad 2008-01-10 23:16:21 i Lista

Har inget vettigt att skriva så här kommer en lista jag snott från Lovisa

Senaste impulsköp:
 Hm... minns inte, har ju haft köpförbud nu i 100 år.... :-(

Bästa fikat: Fotöljen på Hornsgatan med trevligt sällskap
 
Färg du hatar:  Har alltid varit Brunt, men nu vet jag inte, har brun plånbok och brun väska helt plötsligt? Har nog ingen Hatfärg. Marinblå e väl iofs inte så snyggt?

Nån som gör dej förbannad: Den som bestämmer över personalen på Darlings jobb och bara skiter i personalen, det gör mig så jävla förbannad.

Så får du motion: Är inne i nåt träningsstimm nu, ska gympa i morgon igen :-)

Om du var en blomma: En chockrosa Gerbera

Det dyraste du äger: Pratar vi pengar så är det väl min dator. Eller nä vänta, jag äger ju en del av ett hus oxå kom jag på...

Tidigaste barndomsminnet: det är nog när jag bode med mamma och morfar och han alltid lästa sagor för mig när jag skulle sova. Då va jag inte så gammal

Första frågan du ställer till ny bekantskap: Jaha och vad sysslar du med då? Typ

Samlar på: Inget särskilt, men jag gillar grodor. Men bara fina grodor :-)
 
Underskattad grönsak:  Groddar

En bil är: Jäkligt bra om man behöver den. Och jäkligt dyrt

 Pryl du inte kan vara utan: Min dator

Ditt livs aha-upplevelse: Hm... vet inte...

Lyx är: att gå på härliga behandlingar, massage, ansiktsbehandlingar, fixa naglarna.... Och så är det lyx att ligga i badet och läsa tidningar

Tidningar du prenumererar på: Amelia och Damernas värld e väl tidningarna jag alltid får hem sen ibland får jag för mig att prenumerera på Cosmopolian och Elle oxå. Men det blir bara tillfälligt för sen tröttnar jag på dom.

Du gör med 100 upphittade kronor: Stoppar dom i plånboken :-)

Någon du saknar: Mamma

När grät du senast: I förrgår

När är du gammal: När jag e 100

image198

Skön morgon

Publicerad 2008-01-10 11:53:01 i Allmänt

Älskar att gå upp på morgonen, sätta på kaffe och sen sitta i mjukisbrallor och fika, äta frukost och läsa bloggar och kolla på Hem till gården och Glamour. Det är en skön start på dagen.
image197

Fast just idag hinner jag inte kolla på Glamour för jag måste dra å jobba. Dom e så härliga dom här serierna, för man kan slökolla och det gör inget att man missar 10 avsnitt, iget har hänt typ.

Vem vill va orange?

Publicerad 2008-01-09 22:00:57 i Allmänt

Grammisgalan
Varför är Gry Orange?
Fattar inte hypen med Salem al Fakir?
Åh.. Jag e fortfarande kär i alla Kent *hjärta*
Jag e helt lost nuförtiden när det gäller musik, har noll koll

Idag va jag på ett gympapass för första gången på typ... 2 år? På en skala 1 till 10 så var det en 2:a. Dålig musik, jobbigt, tråkigt och jobbigt mycket folk. Man e som ett stelt kylskåp och man har noll koll på armar och ben. Men men, efter ett par gånger så är man på G igen, så det e bara att bita i det sura äpplet och köra på!
Hade visst glömt handduken hemma så jag drog till jobbet direkt och passa på att basta 40 minuter för att sen duscha. Kände mig verkligen som en ny människa när jag sen började jobba! Jätteskönt!

Bokade en badmintonbana tills på söndag oxå, jag är tydligen extremt aktiv just nu.

I dag blev det en dejt bla

Publicerad 2008-01-09 01:06:50 i Allmänt

Idag har varit en dag med lite blandade karameller.
Långpromenad inne i stan
Häng på jobbet
Haft ett långt jobbigt med givande samtal
En god grekisk middag i Kista C
Bio- Saw 4

Filmen va väl... sådär. Alltså den e ju bara äcklig, äcklig på ett ospännande sätt lixom. Obehaglig lixom. Jag måste verkligen komma ihåg att jag inte måste kolla på 5:an om det nu skulle bli nån sån. 1:an va ok, då va det lite nytt, men resten- nä.
Men TACK iaf Trollet & Donald för den mysiga biodejten jag och Darling fick av er!
Alltid mysigt att sitta i en mörk biosalong och pussas! :-)

I morgon är det Jympa som gäller och sen jobb.
Puss å go natt!

Lila ögon tack

Publicerad 2008-01-08 09:52:31 i Allmänt

Ett av mina sämsta köp är ett par gröna linser jag köpte för ett par år sen. Ascoolt med gröna ögon ju, å fatta hur snyggt med lila ögonskugga!  Jag köpte alltså gröna tremånaders linser för 722:-
Jag kanske använde dom där linserna 4 ggr! Det va så himla jobbigt att få in dom i ögonen, så jag bara orkade inte hålla på!
Nu såg jag att Kim lottar ut ett par LILA linser! Dom vill jag vinna! Då lovar jag att jag kommer att använda dom mycket!

Härliga 90-tal

Publicerad 2008-01-07 23:27:07 i Allmänt

Jag har inte använt hårspray mycket dom senaste 10 åren. Men nästan varje gång jag sätter upp håret (villket är typ varje dag) så frågar jag mig själv varför jag inte har hårspray hemma? Hatar fluffit hår som flyger och far när man inte vill.
Idag när vi va på Willys så slank det ner en i korgen.
 Hm... kom nu på att jag hade köpstop den här månaden? Men det här kan väl inte räknas? Jag och darling var och handlade mat och andra grejer hem lixom, så då kan det ju inte räknas? Nä det gör det banne mig inte.
Hursom helst så känns det så himla... 80 tal med hårspray? Eller tidigt 90 tal kanske...? Jag köpte samma Spray som jag och min bästis A jämt använde. Det va den som ägde. NATURELLE. Blir helt nostalgisk nu av min spray... Utseendet är lite ändrat men doften är den samma. Nu kommer jag få flashbacks frn min ungdom varje gång jag använder den!
Kolla, visst ser den himla 90 ut!

image196

Annars har dagen varit bra. En härlig sovmorgon. Badminton med M & P. Darling va hemma och slöa medans vi spelade, men han va iaf lite huslig och bjöd på middag när jag kom hem. Spagetti och köttfärssås blev det.
Mycket gott.

Mina tre favvokändisbloggar

Publicerad 2008-01-06 21:23:53 i Allmänt

Jag har alltid gillat Mia Skäringer. Hennes blogg e en av mina favvon. Hon e fin.
Kolla in den här

Katerina Janouch oxå en kvinna jag alltd gillat. Hon e framgångsrik, snygg har 5 barn och är gift med en nykter alkoholist. Fattar inte hur hon orkar och hinner med allt? Själv e man helt slut ibland av att bara va lixom. Hon e cool.
Kolla hennes blogg här

Så har vi Linda Skugge. Henne har jag oxå alltid gillat. Hon e smart och skriver skönt.
Hon bloggar här

Söndagsmiddag

Publicerad 2008-01-06 19:12:21 i Allmänt

I dag har det varit jobb i LeCafé. Kul att jobba med trevliga och roliga människor. Kul oxå att man kan göra sig en latte när man blir sugen.
image193

Nu sitter jag hemma i soffan och är mätt och belåten. Slängde ihop lite pasta med pesto av cashewnötter och soltrokade tomater, fetaost och soltorkade tomater. Jättegott, men skulle vart ännu godare med något grönt i, men men, man tager vad man haver som man brukar säga.
image194

E rätt så trött faktsikt så jag funtar på att sova lite middag... Sen kommer Darling hem och då ska vi kolla på film.

Ja kära vänner, det var min söndag det.

Trevlig helg på Er

Publicerad 2008-01-05 22:03:15 i Naglar

Jaha då var det lördagskväll då.
Känner mig riktigt tråkig!
Här sitter jag och gör ingenting lixom. Det är som att jag glömt bort att man ska roa sig när det e helg. Mina kunder fråga idag vad jag skulle hitta på ikväll, å jag ba; eh, nä ingenting? Som att jag blev förvånad lixom. Stanna tom kvar en timme på jobbet och fixa lite, hade ju inte direkt bråttom hem... Herre gud. Ska iofs jobba i morgonbitti, skyller på det dårå :-)

Eftersom att jag ska va ekonomisk den här månaden och inte göra av med en enda krona så va jag ju tvungen att fixa mina naglar själv ist för att gå till C och fixa dom. Visst, jag kan väl göra dom själv, men jag gillar det här med att gå å fixa dom, det är trevligt och det känns lite lyxigt att unna sig själv.
Men men, spara pengar e kul det oxå :-)

image192

Lite vinterinspirerande naglar med ljusblåturosglittriga tippar och ljust hologramglitter på hela.


För övrigt så e jag så himla glad för att Lilla A fick en liten pojke igår! Blir verkligen glad i hjärtat. Hon e en söt liten tjej som va rätt så trasig förut, och som nu har ett stabilt liv och just har blivit mamma. Så himla kul.

Nu har darling kommit hem med film och godis. Ska se filmen men hoppa godiset.

Puss på er!


Jag e duktig

Publicerad 2008-01-04 09:33:58 i Allmänt

Ja jävlar vad jag har varit duktig nu i år!

Saker at stryka från Todolistan:
*Sälja bilen
Känns som ett stort berg lossna från mina axlar! Gu va skönt att änligen bli av med den! Nästa bil jag ska ha, då ska det va så att jag verkligen behöver bil, och så ska det va en sprillans ny bil som jag ska byta in så fort den blir en typ 3 år.
*Rensat på vindern
Mitt vindskontor har verkligen gett mig ångest i flera år! Sååååå mycket saker, så ostrukturerat och man kom typ inte in i förrådet för att det va så mycket! I går fick jag ett ryck och tog tag i det. Bar ut alla grejer, rensade i kartonger, la alla mina saker från min barndom i en stor koffert, alla mina gamla dagböcker och almanackor ligger nu i en låda ist för 7 olika, alla gosedjur ligger i en stor säck ist för 4 olika och mamma pappas farmor farfars och morfars grejer ligger på ett ställe i stället för överallt och nu har jag full koll på vad det e jag har.
 Det lustiga är att jag kastade massa skräp, tog ner lite till lägenheten, packade om massa och blev av med massa påsar och lådor. Ändå så är förrådet fullt igen? Fullt men ordning och reda. Skönt!

Utmaningen går bra oxå, har inte gjort av med en enda onödig krona.
Heja mig!

Januariutmaningen

Publicerad 2008-01-02 12:53:54 i Utmaning

UTMANING I JANUARI


Jag ska inte göra av med en endaste onödig krona e min plan. Inte en latte, inget tuggummi, inga örhängen, inga kläder och inga tidningar.
Ska bli kul och se om det verkligen går att leva så?
Planering är A och O
Läste innan jul om en tjej som lät bli att handla i ett år, så jag blev helt inspirerad av det.
Det här är det enda jag ska lägga pengar på den här månaden:
Mat
Busskort
Parkeringskort
Badminton

Pengarna ska in, inte ut

image190


2008

Publicerad 2008-01-01 19:19:15 i Allmänt

Jaha då var det nytt år då :-)

Idag har jag varit ledigt och haft det soft. Har möblerat om lite, städat, och legat  i soffan och kollat typ 7 avsnitt av Lyxfällan. Jag älskar Lyxfällan! Det e nog mitt favvo. Så jäkla galna människor! Nu håller jag på att kolla ett avsnitt som påminner om allas vår vän Cresty, hahaha.
 Älskar att man kan kolla alla program på nätet!

Igår blev det Nyårsfirande hos J´lo. Det va lugnt och mysigt. God mat, TVspel och massa mys.
image189
Nyårsfrillan

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela