Pancake

Fan

Publicerad 2008-07-31 09:34:18 i Allmänt

Skulle kunna skriva västa bittra och sura inlägget, men skiter i det. Skiter i allt helt enkelt. Orkar inte.

en del e bra jobbiga

Publicerad 2008-07-27 12:24:38 i Allmänt

Igår va vi och tömde min morfars hus.Årets varmaste dag, gissa om det va jobbigt?  Det blev hela sex vändor till återvinningstjossan där vi slängde massa junk. Alltså sex vändor, en stor kombi fullastad, fatta hur mycket skäp!
Det är mitt värsta, att tömma lägenheter/hus och fixa med sånt. Vet inte varför, men jag tycker att det är såååå jobbigt! Jag blir typ som blockerad av att bara tänka på allt som måste fixas, svårt att förklara, men jag har svårt att se en början och ett slut lixom. Det är väl nån störning jag har. Min mamma va bra på det sättet, hon bara tog tag i saker och gjorde. Jag har tyvärr inte ärvt den sidan av henne :-(
Men nu är det klart iaf. Och det gick ju bra. Men visst, klart min kusin M fick spel, men det va ju inte så oväntat. Hon e helt bränd faktiskt. Tragiskt men sant.
När jag sa till Darling att söta Idaho hade erbjudit sig att hjälpa till, men att jag tackade nej till hjälpen så sa han: Men varför gjorde du det, det hade väl vart bra? Jo, men jag har ingen lust att blanda in massa folk, du vet, mina kusiner e ju som dom e, bara jobbigt om det e massa andra med. Bäst att hålla det innom familjen.
Och alltså inte för att jag skäms över dom, jag skiter väl i dom, men det e bara jobbigt. Jobbigt nog att jag måste dras med dom lixom.
Hur som helst, allt funka jättebra hela dagen, men så sista kvarten typ så får min kusin M spel. Hon vände som på en femöring och gick från ett till hundra på tre sekunder. Hon fick spel och blev galen. Man blir så trött! Haha stackars Darling satt där å ba, eh va händer? Han sa det att han skulle gå ut ur huset, men det gick så snabbt så han hann inte, haha, Stackarn. Jag frågade efteråt, Förstår du nu varför jag inte ville blanda in nån annan i det här? Ja, det förstår jag sa han.
Men snart slipper jag ha med dom att göra, det ska bli skönt.

Innan vi åkte hem sen så åt vi en ljuvligt god middag i Bromma, sen hyrde vi film å låg utslagna i soffan hela kvällen.

Idag skiner solen och vi ska in till stan och mysa, sen förhoppningsvis, så blir det Luftballongsåkning ikväll!

Köra bil e kul

Publicerad 2008-07-27 00:43:28 i Allmänt


Den här fina bilen hyrde jag idag. Har haft en bra, jobbig, svettig och effektiv dag, E helt slut nu, så jag återkommer i morgon och berättar mer helt enkelt.
Puss å go natt.

Fullt upp

Publicerad 2008-07-23 23:46:33 i Allmänt

Phu. Man får ta en dag i taget. Bara den här veckan är över så kommer allt bli lättare. Eller nä, inte allt. Men lite iaf. Alltid nåt.

Längtar till Sol och Bad i Bulgarien. Bara typ... 3 veckor kvar! Hm, hur ska man hinna komma i bikiniform tills dess? Nån som kan trolla?

Thaimassage e som balsam för själen

Publicerad 2008-07-22 16:42:10 i Allmänt

Skulle egentligen fixat massa grejer idag och städat och tömt M´s hus. Men det blev inställt i sista sekund, så jag drog ner till Centrum för att tröstshoppa lite. Men nähä, jag hittade noll! Jag fattar inte, det är massa rea och jag skulle sätta sprätt på en 500 hundring va planen. Jag kände mig inte inspirerad till att köpa nåt. Då e d fan illa! Det blev tre bodyscrub på rea och ett par örhängen.
Eftersom att jag varit stel som en betångklump och har ont i hela kroppen pga av stress så passa jag på att besöka favvo thaimassagestället och avnjöt en 30 min Head & shoulders massage. Alltså herre jävlar va skönt och välbehövligt det var! Jag älskar det stället, dom e så trevliga och söta. Dom va helt faschinerade över hur stel jag var. Jag rekomenderar alla att gå dit. Billigt och trevligt.
Nu ska jag äta lite glass och sen sova middag.

Puss å hej.

Skor e kul

Publicerad 2008-07-21 22:29:08 i Allmänt

Det bästa man kan göra när man e deppig är att... shoppa!

Gamla Favvon

Publicerad 2008-07-19 15:17:57 i Allmänt

Poppar massa Rammstein på mutcho hög volym.

Kan låta ganska kul när man sjunger med och inte kan tyska :-)

Dagens middag

Publicerad 2008-07-17 19:37:15 i Allmänt

Jag e som sagt solo hemma... I förrgår hämta jag mat från Pizzerian,  i går från Grillen och idag blev det Thaien:


Har noll lust eller energi att laga mat själv. Undra vad det blir i morgon? Hoppas Darling kommer hem i morgon, så det blir nån ordning på det här...
Jag längtar och saknar mitt Finaste.

Jo då

Publicerad 2008-07-16 22:22:00 i Allmänt

Man ska inte ropa Hej innan man kommer över ån, men det känns som att saker håller på att ordna upp sig lite. Det känns otroligt skönt. MEN som sagt var, jag ropar inte hej ännu.

E solo hemma, känns konstigt. Igår kväll så somna jag i soffan, gick sen in till sängen för att sen några timmar senare gå upp och lägga mig i soffan igen sen sängen och slutligen soffan. Undra vart jag ska sova i natt?
Dom här dagarna har varit konstiga, känns som att mitt liv verkligen har varit på Paus. Har inte jobbat, har inte träffat Darling och knappt pratat med han, har varit och fixat massa grejer, har knappt varit hemma.

Är mutcho sugen på att åka till typ Thailand och bara vila upp mig ett par månader, det skulle va behövligt. Eller kanske man skulle åka till Indien och försöka finna sig själv :-) ?
E ganska slut faktiskt.
Ja ja, man ska väl inye gnälla, nya friska tag bara!

Hej å hå

Publicerad 2008-07-16 13:54:26 i Semester

Mitt värsta e att hålla på att flytta möbler å bära och släpa. Vet inte varför jag tycker det e så jobbigt, men jag tycker verkligen att det e pest. Igår höll jag på hela dan att flytta möbler å bar och släpade. Känns iaf bra idag, när det e gjort. Å jag körde lite bil oxå, det va kul, och bra för mig, annars kanske jag glömmer hur man gör :-)
 

Lilla snigel akta dig

Publicerad 2008-07-12 10:24:45 i Allmänt

Var på Grillfest hos AL igår. Mycket trevligt var det :-) Känns skönt idag att man va alkofri, man slipper va bakis! Bakis skulle jag absolut ha varit annars, med tanke på det stora drinkbordet som dukades upp :-)
 Man kan faktiskt ha trevligt utan att dricka. Det e mitt nya.
Dom hade många söta sniglar där ute i Täby. Här e en kille vi såg på väg hem

Nu blire frukost, sen bär det av till Grönan. Herrå!

Sommar och sol

Publicerad 2008-07-09 10:18:03 i Allmänt

Igår var det kallt mörkt och det regnade. Då var det höstjacka som gällde. Idag skiner solen och det verkar va bara ben som gäller. Man blir ju helt schiztofren av det här vädret!
Idag e planen:
Gå till banken
Vaxa benen
Massage
Handla Nailstuff
Jobba

I love my job

Publicerad 2008-07-07 21:17:49 i Allmänt

Jag älskar mitt jobb! Idag fick jag jättefina blommor av en kund, så himla gulligt! Rosa Gerbera, Me like.
Gissa om jag är nöjd- Hon jobbar på Svensk Damtidning, OCH hon känner en av Kungens kusiner. Gissa om jag får veta massa kul om kungahuset? Ni fattar att jag gillar det va?

6 sanningar om mig

Publicerad 2008-07-06 12:03:13 i Allmänt

Blev lite inspirerad va Barbamorsan att skriva 6 underliga saker om mig.

* Jag älskar min pincett! Jag kan känna sån enorm tillfredställning av att rycka bort ett litet hårstrå. Upptäcker jag ett onödigt litet strå någonstans, och inte är hemma och har min pincett, så kan jag gå och riktigt längta efter att komma hem och pocka det. Och det är skillnad på strå och strå, vissa är roligare att plocka. Drömmen är ju dom här korta riktigt kraftiga och hårda stråna. Jag kan sitta och sukta efter Darlings skäggstubb ibland, då pillar jag lite på dom och försöker övertala han om att jag ska få rycka dom med pincett. Det får jag aldrig :-( Och jag blir verkligen såååå sugen. Och när jag plockar ett riktigt irriterande och hårt strå så blir jag extremt nöjd efteråt och tänker typ- haha, jag fick dig.
Ganska knasigt när man tänker efter :-)

* Jag tycker verkligen att omålade tånaglar på tjejer e hemskt. Jag kan omöjligt begripa hur man inte vill ha lackade tånaglar?

* Jag gillar att betala räkningar. Jag tycker det känns sååå bra att få iväg räkningarna den 25:e. Känns så befriande på något sätt. Så tänker man att, snart, nästa månad så blir det bättre, då är skulderna mindre! Känner mig oroligt nyttig när jag betalar räkningar.

*Jag älskar att organisera, rensa och slänga saker man inte använder. Det är så härlig och befriande att rensa i röran. Jag blir typ stressad när jag e hemma hos folk som har mycket saker överallt, det e jättejobbigt, och jag känner  att jag vill styra upp och organisera. På mitt förra jobb va jag oerhört störd av att det var en sån röra, och jag verkligen försökte få till det att få fria händer att styra upp och fixa, men dom va ju så tröga så det blev inget av med det. Nu sitter dom där i röran och har noll koll på sina grejer.

* Jag har ibland svårt att äta fisk, inte för att det inte smakar gott, utan mer för att jag tycker det e obehagligt och äckligt att dom simmat i havet typ. Jättefånigt.

* Jag gillar när saker är jämna och när saker matchar. Jag har jättesvårt för när saker inte e enhetliga, skulle aldrig kunna ha olika lakan i sängen, och jag stör mig verkligen på att vi ibland har omaka handdukar i badrummet. Och jag blir verkligen förvånad när man har valt på Le cafe att alltid logga in på nr 103. När jag först såg det tänkte jag, men gud, hur fan kan man välja 103 och inte 102? För mig var det helt obegripligt?! Det är så självklart för mig att det ska va jämna nummer, det är lika självklart som att efter dag kommer natt typ.
När jag gick på fritids gjorde vi halsband, och personalen sa till min mamma att alla andra barnen bara trädde på pärlor hej villlt medans jag var den enda som hade ett perfekt mönster på mitt halsband, och lite så är det, jag gillar inte när det e ojämt och ostrukturerat. 

Söndag

Publicerad 2008-07-06 11:04:56 i Allmänt

Sööööndag... Jag är Ledig! Darling jobbar och sen ska han på fotboll, så jag e ensam hemma, woohoo :-) Hm.. Undra vad man ska hitta på idag.,, Just nu sitter jag här i mjukiskläder, dricker kaffe äter en smörgås å kollar på min nya favvokanal TV8. Ett program som handlar om en bondfamilj från england som tar sitt pick och pack och flyttar till Frankrike och startar upp en bondgård där. Sånna program gillar jag :-)
Ska man kanske städa? Tvätta? Gå runt sjöarna? Softa?
Hm, får väl se vad som händer helt enkelt.

Full fart

Publicerad 2008-07-03 22:50:46 i Allmänt

Phu, mutcho mutcho work. D e full fart på Los Salongos! :-)

Världen e bra liten, idag hade jag en ny kund. Det första hon sa va: Åh, du brukar handla på Indiska va? Då har vi likadana tröjor på oss. Sen när vi börjar prata så e hon från mina hemtrakter och hon viste vem min dagmamma var, å hennes barn gick på samma öppna förskola som jag, så visade det sig att hon hade jobbat på Mongon för typ 25 år sen, å så brukade hon hänga på 3 remmare. Vi hade så sjukt mycket gemensamt. Lustigt va d.

Nu e d sovtajm. Puss å gonatt.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela