Pancake

Glammig hemmafru? Nja...

Publicerad 2013-08-27 22:35:00 i Allmänt

Idag blev det en tur till den stora Gallerian för lite shopping inför hösten
 
Shoppade 2 par mjukisbyxor, en jättehärlig munktröja, strumpor och nya träningskläder. Så nu är hösten räddad. Jag kommer bo i mjukisbrallorna hela hösten :-) hehe. Ingen glammig hemmafru här inte.
Nä, men på riktigt, jag rensade min garderob igår och kastade allt jag inte använder eller kommer att använda. Och så packade jag ihop sommarkläderna och la undan (kanske hade liiiite bråttom med det, eftersom det tydligen blev 25 grader idag). Så min garderob är rätt så tom faktiskt. Och jag tänkte fortsätta gå ner i vikt och ska som sagt vara hemmafru i höst så jag har ingen lust att uppdatera garderoben allt för mycket.
Eller lust å lust, men med tanke på att vi är föräldrarlediga/pluggar i den här familjen så får man ju tänka till en gång extra innan man sätter sprätt på pengarna. Sen inför våren då ska jag köpa en helt ny garderob är planen.
 
Känner mig extremt nöjd, har hösten och vintern under kontroll verkligen.
Har köpt alla julklappar och födelsedagspresenter till barnen och småkusinerna, vinterkläder och skor till barnen är köpta och jag har köpt dom bästa och snyggaste tofflorna som finns, så no more frysa om fötterna!
Shepherd- skönaste tofflorna!
 
Som sagt, allt under kontroll. Ordning och reda.
Nästan iaf, ska köpa en ny vinterjacka oxå är planen...
 
 
Natti natti å sov så gott kära bloggvänner!
 

Plan C

Publicerad 2013-08-26 10:20:00 i Allmänt

Härliga sensommar! Eller Indiansommar som man oxå kan säga. Kanske den bästa tiden på året. Livet blir lite ordning och reda igen efter sommaren och man tar nya friska tag. Himlen är blå och luften krispig. I Love.
 
Annars är det allt annat än ordning och reda just nu...
 
Jag kom inte in på min utbildning :-(
Men jag deppar inte ihop för det, jag tänker lite sådär att Jaha ja, då var det inte meningen att jag skulle gå den helt enkelt. Även om det klart känns surt. Men jag ser frammåt och tar nya friska tag.
 
Sen har mitt (världens bästa) extrajobb skitit sig :-(
Företaget gick i konkurs i måndags :-( Deppar inte ihop över det heller, utan känner mest att jag är tacksam över att ha fått jobba där i sommar och fått träffa en massa härliga människor och lärt mig massa. Men det är ju trist såklart, för det var det perfekta extrajobbet för mig verkligen. Sen känns det så sorgligt hela grejen, jag är ledsen över att alla fina arbetskamrater som jobbar där och har gjort det länge helt plötsligt inte har något jobb längre. Och att fina butiken bara är hey baberiba nu efter en veckas utförsäljning. Det känns lite i hjärtat faktiskt...
 
Så nu blev det till att knåpa ihop en plan C.
Plan C är att jag sökt Komvuxkurser till Oktober. Engelska och Administration 10 veckor på Distans. Och då börjar Darling att jobba igen och jobbar året ut. Sen ska jag söka nya utbildningar som börjar i Januari. Då blir Darling hemmapappa igen.
Typ nåt sånt.
Så får man väl se hur det går att plugga på heltid distans och vara hemmafru samtidigt, Kanske inte helt optimalt, med tanke på Darlings schema med kvällar och helger. Men men. Ska sänka ribban lite tror jag, jag MÅSTE ju inte ha högsta betyg i allt lixom. Huvudsaken jag lär mig nåt och blir godkänd. Faktiskt.
 
Ha en underbar dag!
 
 

Plan B

Publicerad 2013-08-10 06:47:00 i Allmänt

Skepp å hoj!
Uppe med tuppen idag, sitter och dricker kaffe och njuter av lördagsmorgonen.
Mysigt att gå upp med lillfisen, även om 5-6 är lite väl tiiidigt att gå upp...
 
Helgen blir soft, mys, hemmafix och lek med kusinbarnen är planen.
 
På måndag börjar skolan. Jag är fortfarande på reserv. Dom tar in reserver ända till 2 veckor efter kursstart. Får se hur det blir. Nu har jag iaf skaffat mig en plan B, så kommer jag inte in så får jag hitta på nåt annat helt enkelt. Inte mer med det. Känns helt ok faktiskt.
 
På måndag börjar även mitt sunda liv igen. Verkligen längtar! Ska straxt skriva en matlista för veckan, och i morgonbitti ska jag åka och storhandla. Hej då all onyttig mat och snacks.
Ska även komma igång med träningen. Tänkte börja nästa vecka med att konditionsträna, veckan efter drar jag igång på gymmet.

Ording och reda, äntligen.
 
 
Trevlig helg!
 

Ordning och reda tack

Publicerad 2013-08-04 06:43:00 i Allmänt

Sommar och ledighet i all ära, men jag längtar lite efter vardagen igen.
Rutiner, bra mat, ordning och reda.
Som det är nu så jobbar jag lite nu och då, äter extremt osunt (läs chips, kladdkaka och annat junk dagligen), dricker massa öl (det är ju så varmt, så en kvällsöl framför tv´n är inget ovanligt den här sommaren tydligen). Träning, vad är det?
Tänker inte ställa mig på vågen, men kan ju lätt konstatera att det här med att jag väger mindre än innan E föddes är ett minne blott.
Visst, har haft en underbar sommar, verkligen, jag är sjukt nöjd med semestern och all sommarmys, men lika mycket som jag älskar sommaren så älskar jag när det börjar dra ihop sig mot hösten. Eller sensommaren kanske är rätta ordet.
 
Nu ser jag fram mot att få börja i skolan (är på reserv men är extremt posetiv så jag är helt övertygad om att jag ska komma in). Kommer jag in så lägger jag ner Nagelverksamheten helt, då ska jag bara koncentrera mig på skolan och förhöppningsvis jobba lite extra på leksaksaffären.
 
Och när skolan börjar så ska jag unna mig att uppdatera min garderbob lite, och även köpa mig en ny väska. Hade täkt att köpa ny väska till mig själv i början på sommaren, för att fira mina bra betyg på komvuxkurserna, men det blev aldrig av. Och en ny plånbok tänkte jag unna mig.
Har inte hittat nån jag vill ha än, men typ nån sån här variant.
 
Så längtar jag till gymmet och till söndagsyogan. Jag är stel som en pinne. rund som en boll och mår inte alls bra av det här osunda livet som jag tydligen lever nu.
 
Nu ska jag dricka upp kaffet, ge lillfisen välling, väcka dom andra och packa in oss i bilen och åka till Täby. Där lämnar jag av övriga familjen och åker med Aluc till jobbet för att jobba och tjäna massa pengar. Sen ikväll blir det häng i Täby med kräftkalas och mys.
 
Ha en underbart trevlig Söndag! Puss
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela