Pancake

Utmanad

Publicerad 2008-06-30 11:22:19 i Lista

Har blivit utmanad av Lo

1) Vad gjorde jag för 10 år sedan?
Hm... Jobbade på Los Bingos, bodde med Leia och levde singellivets glada dar typ

2) Vilka 5 saker finns på att-göra-listan idag?
Har inget to do, ska bara jobba. Känns som att jag har fullt upp med att ens orka ta mig till jobbet. E seg och har noll lust att jobba.

3) Godis jag gillar?
Gott och blandat e ju alltid gott

4) Vad skulle jag göra om jag blev miljardär?
Köpa värsta huset.
Resa över hela världen och bo på Lyxhotell
Skänka en slant till komunen där jag bor så att dom kan rusta upp i Blue Hill där det har förfallit.

5) Städer / orter jag bott i?
Västerhaninge Solna London

Jag utmanar alla som vill :-)

kgfthxfghfjf-lö

Publicerad 2008-06-29 22:45:14 i Allmänt

Blä blä blä va allt e segt. Vad ska man göra med sitt liv lixom...

Naglar

Publicerad 2008-06-28 12:32:21 i Naglar

Har inget vettigt att skriva så jag bjuder på lite nagelbilder

Måndagsångest

Publicerad 2008-06-23 22:35:48 i Allmänt

Det jobbiga med att ha ett "måndag-fredags" jobb är ju att måndagar blir ju så otroligt jobbiga! Måndagsångest lixom. Sånt slipper man ju när man jobbar lite mer hur som helst. Det blir ju inte lättare heller när man haft långhelg och haft massa midsommarkul hela helgen! Nä fy va B d e att jobba måndagar!
Hade en himla trevlig midsommar hos Darlings Syster i Knivsta. Trevligt sällskap, god mat, brännboll, yatzy, sol, öl, tipspromenad, vin och massa annat kul. Det enda tråkiga va att Darling va sjuk och hemma. Men det kan ju va härligt att få längta lite oxå :-)
Darling har en himla trevlig familj :-) Trivs väldigt bra med att hänga med dom,


Hej jag har en kranskille på huvudet

Darling e som sagt sjuk. Han e förkyld men halsont och hosta och är allmänt orkeslös. Idag hade han inte ens ork att spela TV-spel, och då fattar man ju hur illa det är!
Han är oxå ganska skäggig. Har aldrig sett han så skäggig, och det har han nog inte heller. E inte helt glad över skägget, det blir så stickigt när man pussas. Men när jag tänker efter så kanske det kan va lite småsexigt med skägg? Mathias i Lyxfällan e ju het, och han har ju skägg... :-)

Midsommar

Publicerad 2008-06-19 23:03:11 i Semester

Jag känner mig redo för Midsommar!
Sååå underbart härligt att va ledig nu i 3 dagar!
Ser fram mot att få hänga med Darlings familj, spela lite Yatzy, äta Rabarberpaj, spela kubb och bara softa. Har packat ner bikiin ifall det nu skulle råka bli fint väder, man kan ju alltid hoppas!

Midsommarnaglarna, och självklart med matchande tår :-)

Helt galet, men jag minns verkligen inte att vi direkt gjorde nåt speciellt på midsommar när jag va liten... Vet att jag va med pappa nåt år, men annars vete fan om vi firade? Tror inte vi gjorde det. Vet oxå att när jag va bebis, jag gissar på att jag va 2 månader eller kanske 14? Så hade mina föräldrar en skiva, och glömde mig vid midsommarstången typ. Dom däckad och glömde bort mig. Ja jag säger då det. Så kan det gå när man e alkoholic.
På tal om alkohol, idag gick jag förbi systemet, det va 20 meter lång kö, och det stod vakter och släpte bara in när nån gick ut. Hahaha- loosers.

3:a!!!

Publicerad 2008-06-18 21:01:40 i Naglar

Oh, Me mutcho Happy! Jag kom 3:a i en Nageldekorationstävling jag deltagit i! Jiiippiiii!!! Tror det va 12 som deltog, så det va ju kul att komma 3:a!
Och faktiskt så va min bild inte så bra, den va riktigt usel, så att komma 3:a med det fotot e jag mycket nöjd med! Nästa tävling jag e med i så ska jag anstränga mig och få till en bra bild.
TACK alla ni som röstat på mig!!

Det va lite roligt oxå att det inte bara va "tittarnas" röster som räknades, utan det va en Jury oxå som hade halva makten.

R.I.P Q

Publicerad 2008-06-16 23:31:10 i Semester

Usch, fick reda på idag att min gamle bilskolelärare gått bort :-( Blev faktiskt hilma ledsen, för han var en sån härlig person som jag verkligen gillade. Jag blev typ ledsen när jag tagit mitt körkort, för jag tyckte det va så tråkigt att vi inte skulle köra ihop mer, vi hade så himla trevlig när vi va ute och körde. Han va speciell.
Han hade varit ute och övningskört med en elev då han dog- knall och fall. Fy, villket trauma för stackars eleven. Som tur var så var det ju inte på motorvägen iaf..
Jag sa senast igår till Darling att han borde ta körkort, och att han skulle ringa Qurtan . Å så idag e han död lixom. Helt sjukt.

Otippat, eh, kanske inte va?

Publicerad 2008-06-15 23:51:02 i Allmänt

Hahahaha ja jag säger då d... Det här med luftballong... haha det är helt hysteiskt! Det har varit så många turer fram och tillbaks med det här, jag har bråkat och fått spel på Upp & Ner 100 ggr sen den första biljetten införskaffades för över 2 år sen, och förra året då vi skulle åka så blev det inte av pga dåligt väder. I år hadde vi först ett datum, men då boka vi om pga Nick Cave, sen boka vi om pga Fotboll, och i kväll skulle vi äntligen få till det.
Ha ha ha trode vi.
I flera dagar har vi varit halvnojjiga över vädret och pratat om att vi borde börja kolla upp andra datum. Och idag var både jag och Darling helt inställda och säkra på att det inte skulle bli av, för att vädret va så dåligt idag på dan, så vi fick typ stressa för att hinna med att ta oss till mötesplatsen, för vi trode ju att vi skulle va hemma ikväll och softa lixom.
När vi va påväg sen i våran karavan med gula bilar fyllda av förväntansfulla ballongåkare, så kände man fortfarande att Nja, man ska inte ropa hej än... Vi åkte ut till Tullinge, började packa upp ballongen, vi fick klättra in i korgen och vi gick igenom vad som skulle hända. Då började man fatta att vi verkligen va på G, att vi skulle åka Luftballong! Man blev lite pirrig och nervös.

Men ja, just då när man va på G, då informerade den här Ballongpiloten att Nej, det blir inget! Det var lite oroväckande moln och ett eventuellt åskoväder på gång, och man ville ju inte riskera nåt... Så det va bara att packa ihop allt och åka hem.
Hahahaha, det här e verkligen en Never ending story!
Jag och Trollet pratade lixom i veckan om att det var så synd att man kände att man bara ville åka för att få det gjort, bara för att det varit sånt såhej med det här, ist för att man vill åka för att det e kul.
Darling e nog inte helt nöjd, förra året hade han tagit ut en semesterdag för att åka, och i dag missade han massa fotboll haha, stackarn.
Men visst, bara att kolla datum å boka ny tid. Skam den som ger sig!

Sol och sommar

Publicerad 2008-06-15 16:37:20 i Semester

Det blev ingen promenad runt båda sjöarna, men väl runt R-sjön. Mycket trevligt!

Darling i trollskogen

Nu ska vi bege oss in till stan och åka Luftballong, tjoho!

Darling e ett trötto

Publicerad 2008-06-15 12:55:06 i Allmänt

Damdidudidam... kl e snart ett och Darling ligger fortfarande och sover... trååååkigt.... Han e en sån sömntuta. Ska snart väcka han och kolla om han vill promenera runt sjöarna med mig, vad tror ni, kommer han att villja det?

Fotbollshäng i Akalla

Publicerad 2008-06-15 12:50:13 i Allmänt

I går var det fotbollskväll hemma hos J´lo. Jag och gudsonen var väl dom enda som tagit det här med att klä upp och fixa till sig inför matchen på allvar :-)

Man men, vad hjälpte det, Sverige förlorade ju i sista sekund. Skit med det. Tror det är lite därför jag inte gillar att kolla sport, det e sånt antiklimax när det lag man hejar på förlorar. Det e lixom inge kul, och det e på nåt sätt inte värt det då.

Sen blev det en halvläskig film, 30 days of night. Den va riktigt bra faktiskt.

Karriärskvinnan

Publicerad 2008-06-14 10:58:17 i Naglar

Ja, mitt uppe i karriären som man e, tar man med sig jobbet hem

Babyboom

Publicerad 2008-06-13 23:46:55 i Allmänt

Härligt att man jobbar ett 12 timmars pass, och sen det första man gör när man kommer hem är att man målar naglarna hahaha. Hej- jag e störd.

Det är värsta Babyboomen på g! Jag känner inte mindre än 4 st som e prego nu. eller 5 om jag ska räkna kunder oxå.
Två av dom e väldigt nära vänner - den karamellen kan ni ju suga på och fundera ut villka d e :-)

Dagens Lipsmacker

Publicerad 2008-06-12 17:55:33 i Allmänt

När man tränar är det viktigt att man e snygg. Och att man matchar.
 Därför var dagens lipsmacker den gröna, Berry Kiwi Freeze.

Suck å stön å lite annat

Publicerad 2008-06-10 23:05:35 i Allmänt

...Jag e trött och orkar inte blogga egentligen, men håll till godo:

Jag e kär i en lägenhet i Kallhäll. Fan att man inte e förberedd så man kan va med och lägga bud!

Har massa massa bokningar, typ fullbokad. Mutcho bra.

Har lite fylleångest över lördagen. Suck. Men men, det går väl över.

Var och tränade idag, fan va jobbigt det var. Jag är så grymt otränad.

Idag har jag tvättat och packat undan alla stickade vintertröjor. Halva garderoben typ.






semester

Publicerad 2008-06-08 19:29:47 i Semester

Det här med att vara ledig en hel helg, det är sån lyx för mig! Det har kännts som att jag har haft semester typ hela helgen. Helt fantastiskt faktiskt.
Det ska bli min nya sen, att inte jobba helger. Har nån plan på att jobba var 3:e söndag, max.

Lördag

Publicerad 2008-06-07 18:21:25 i Semester

HAR: Varit på Grönan med Darling, Pixler och J
GÖR: Dricker en grön drink å poppar Yvonne
SKA: Möta Sus å dra hem till Trollet


Skål å hej- ses i dimman

I *hjärta* Yvonne

Publicerad 2008-06-05 19:18:47 i Allmänt

Mina absolut bästa är Depeche Mode, efter dom kommer YVONNE. Alltså, det finns typ inge bättre. Gissa om jag är överlycklig att dom gör en spelning på Debaser på Lördag! Dom har ju inte direkt varit aktiva på hur många år som helst.

Jo då

Publicerad 2008-06-05 12:08:07 i Allmänt

Ifall nån undrar hur det går med Viktväktarna, så har jag bara en sak att säga:
Det här var min middag häromkvällen:

Pannkakor med glass, grädde, chokladsås, nutella och banan.

Klart.

Hej jag har en blåsa

Publicerad 2008-06-03 10:44:10 i Semester

Hm... Idag när jag vaknade så hade jag en vattenblåsa på kinden?! Why??? Jag är rädd, varför har jag en vattenblåsa på kinden? Visst, jag va ute i solen utan massa solskydd, men det var i söndags, och jag brände mig inte direkt.
Dumma blåsa.

Bjuder på lite nagelbilder:


Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela