Pancake

En bra dag helt enkelt

Publicerad 2011-03-31 11:04:25 i Allmänt

Idag är det en bra dag, jag är pigg och utvilad. Däcka igår kl 21 i soffan med kläder på under täcket och sov tills 6 i morse, då jag vaknade varm pigg och glad :-)
Solen skiner och jag och Lilla Barnet ska snart ta en promenad till Kista för att shoppa lite smågrejs och ta en fika.
Ikväll kommer Darling hem till middagen, mycket trevligt att få äta middag ihop, och efter det ska jag ta ett bad först med Lilla Barnet sen ska jag ligga kvar själv och mysa med skum och en ny tidning jag köpt. Efter det så är det färga håret som står på schemat. Fan va nice, I love den här dagen.

Mums...

Publicerad 2011-03-30 07:11:03 i Allmänt

I söndags var det våffelfika hemma hos oss:



Inte dumt alls

Eh.., snö, wtf?!

Publicerad 2011-03-25 21:51:52 i Allmänt

Jag trode det var vår på G, men idag har det ju snöat, vad hände???

I brist på den riktiga våren bjuder jag på ett par färgglada och vårinspirerande naglar:

Fika is the shit

Publicerad 2011-03-24 08:00:12 i Allmänt

För mig är vardagslyx nuför tiden att få dricka en god cappuccino. Om jag tar en promenad till Kista så är det den som är belöningen lixom. Dels har jag ju börjat dricka så enormt mycket kaffe (sömnbrist) och dels så är det en av dom få sakerna jag unnar mig nuförtiden (men bara typ en i veckan, det är ju inte direkt gratis att fika nuförtiden... 30 kr tex 3 dagar i veckan blir ju 360kr i månaden- 4320 på ett år!).  
Det här med att gå på salong och fixa naglarna, vaxa benen, görna ansiktsbehandlingar- dom tiderna är för tillfällert förbi. Tar ju ut en mammadag i veckan, och det kan jag säga, det blir man inte rik på.
Rik på kärlek men inte på pengar.

Såhär ser det ut när jag fikar nuförtiden:



Mysigaste fikasällskapet:



Alltså det här med barn... Inte helt otippat så är det ju det bästa som finns. Och jag kan ju inte säga att jag ångrar att jag inte skaffade barn tidigare, för det är ju först nu som det har varit rätt. Man kan inte ångra det som varit, för det är ju det som gjort att man är där man är idag.
Och det är ju inte så att jag och Darling har varit tillsammans i 15 år och bara lallat. Vi har varit tillsammans en typ 6 år, och jag är nöjd med att vi fick dom åren bara han och jag innan vi skaffade barn. Vårat förhållande var inte redo för barn förren typ nu.
Men vad jag skulle komma fram till är att även om jag inte ångrar nåt så skulle jag önskat att vi var 20. Då skulle vi kunna ha en massa barn och fluffa runt i familjebubblan i stället för att göra som man gjorde- festade nonstop åren mellan 20-30. Visst, det var jättekul, men knappast meningsfullt...

Jahanähä, nu ska jag vänta på att min man vaknar, då ska jag gå och simma, sen blir det träffa en vän och efter det familjemys. Darling är ledig nu 6 dagar, jiipiii! Det är massa saker som står på schemat, kommer att ha fullt upp. Ingen vila ingen ro.




Jodåsåatt...

Publicerad 2011-03-21 20:31:07 i Allmänt

Jag var inte ett dugg sugen på att gå ut i det tråkiga gråa vädret idag, men men. Vad gör man inte för att vara lite hurtig... :-)



Kista T&R en halv mil- klart.

Måndag is the shit

Publicerad 2011-03-21 10:33:10 i Allmänt

Måndag, och det gör inget för jag är ju ledig varje dag :-)
Livet som mammaledig är härligt!  Jag njuter varje dag faktiskt!
Frågan är bara vad man ska göra sen... Hm.. Ja vi får väl se!

Om en vecka är det dax för nästa Herbadejt, så jag tänkte köra stenhårt denna vecka! Veckan som var gick bra, men det blev inte så mycket motion, och jag körde väl inte 110% direkt. Alltså jag var duktig och åt inget junk eller så, men som sagt, det gick på halvfart.
En annan tjej som är duktig är Tess, heja heja! 

Helgen har varit skön, Darling var ledig så det blev Familjemys med bla Babysim på Schemat. Det var riktigt kul faktiskt, ser fram mot nästa lördag. Fick även till det att kolla film, vi såg Alice i Underlandet. Den var inte helt otippat jättebra! 
Det är faktiskt inte så lätt att få till en sån enkel grej som att kolla film. Man vill ju kolla när Lilla Barnet sover, så man kan se hela filmen utan att behöva fluffa med henne. Hon somnar runt 20, och då är jag ju trött och orkar inte alls vara uppe så många timmar efter det. Jag går ju upp vid 5-6 varje dag. Men i lördags hade jag fått sova middag, så då var man ju hyffsat pigg på kvällen. 
 
Ser fram mot den här veckan då kalendern är ganska så tom :-)

LF

Publicerad 2011-03-19 16:02:22 i Allmänt

Man bantar inte på en lördag :-)

BROS

Publicerad 2011-03-18 11:11:39 i Musik

När jag var tonåring så var dom här killarna mina idoler. Det var så sjukt bra musik, och fan va snygga dom var! Jag kan säga att jag hade många våta tonårsdrömmar om dom! 

När jag såg den här videon på MTV första gången höll jag och min kompis A på att smälla av, shit villken bra video, den bästa i världshistorien typ!!! Och låten var ju så grymt bra!!! 

Kolla själva:

  

Hårstuff

Publicerad 2011-03-17 22:39:21 i Allmänt

Så här piffig är jag ibland:

Inte så sugen på att synas...

Publicerad 2011-03-16 18:40:14 i Allmänt

Jag har fått frågan flera gånger om varför jag är så hemlig i min blogg, och varför jag tex lägger ut sånna här bilder:







Jag vill vara lite privat, jag vill inte att vem som helst ska veta massa om mitt liv. Jag vill kunna skriva vad jag vill utan att någon framtida chef eller kund ska läsa om vad jag gjorde för 5 år sen och vad jag tycker och tänker om saker. Jag vill kunna skriva fritt.

Sen så tycker jag att det är lite crazybanana hur det har blivit med internet, bloggar och facebook tex. Folk lägger ut hela sina liv, unga både killar och tjejer som är uppvuxna med internet lägger ut bilder på sig själva i bikini, packade och hånglandes. Så skriver man om precis allt, alla intriger och affärer man har. Fatta hur många "gubbar" som sitter hemma och kollar 14is bloggar och runkar till "oskyldiga" bikinibilder. Uäää :-(

Själv är man ju uppvuxen utan internet, och tack och lov för det säger jag, för jag kan ju se mig själv som 16 årig bloggandes om både ditt och datt haha, fy, jag bara ryser av tanken...
Jag tycker personligen att man ska värna om sitt privatliv.
Jag vill inte att mitt liv ska vara offentligt helt enkelt.
Jag kommer inte heller att lägga upp bilder på Lilla Barnet i fortsättningen, det får räcka med dom jag bjudit på so far. Hon får själv bestämma när hon blir stor om hon vill lägga ut bilder på sig själv på nätet.

Man ska komma ihåg att när man lägger ut en bild så kan ju vem som helst se och ta bilden, och sen göra vad man vill med den typ. Och så finns det ju bra många sjukon där ute som faktiskt inte ser ett gulligt barn i badkaret som vi normala människor ser, så tänk på det ni som lägger ut halvnakna små barn på nätet.

På Debatt som gick för ett tag sen och som handlade om bla bloggar var det någon som sa:
Bloggen är som en tatuering- man får leva med den hela livet...
Det tycker jag var bra sagt.



Vill bara tillägga att jag äääälskar ju att mina vänner som bloggar lägger ut bilder, det är ju jättekul att få "se" sina vänner som man inte träffar särskillt ofta. Så tur för mig att inte alla är som jag :-)

Saker jag pysslar med

Publicerad 2011-03-16 08:26:06 i Allmänt

Jag har två nya hobbies:



Tradera. I love tradera. Har fyndat lite kläder till Lilla Barnet och nu har jag gått all in och säljer massa.¨
Köpte tex innan Lilla Barnet föddes en jättefin och fluffig overall. Sen blev det så att vi inte använde den, den passade på nåt sätt inte. Tror jag gav en typ 170:- för den, och sålde den sen på Tradera för 156:-. Klänningen på bilden här köpte jag på halva reapriset för 150:-, sen har jag aldrig användt den, prislappen hänger kvar tom. Den är nu uppe i 155:- på Tradera. Sen har sålt lite kläder för mindre pengar, men i stället för att det ska hänga i min garderob och ta plats kan jag ju få tex  45:- och göra någon annan glad. Jag gillar att saker kommer till användning.



Virka. När man är hemma såhär hela dagarna (även om jag såklart inte sitter inne och ugglar hela dagarna) så är det kul att ha nåt att pyssla med. mitt senaste projekt är att jag ska virka en filt. Och det är sååå kul faktiskt, älskar att ha nåt i händerna när man sitter och kollar på tv tex.

Trötta familjen

Publicerad 2011-03-15 20:57:01 i Allmänt

Igår var Darling ledig. På eftermiddagen så säger jag:
-Är det ok om jag går in och sover middag en liten stund, jag är så jäkla trött.
-Ja absolut, gör det du
Jag gullade med Lilla barnet i ca 2 minuter för att sedan resa mig och gå in till sovrummet, då ser jag att Darling har somnat. Sittandes i soffan. Snacka om att springa in i väggen haha.
Jag la mina sovplaner på is och fixade och lagade mat medans han sov. Efter middagen sen så var det min tur att sova, jag kröp ner under täcket och somna på stört. Jag bad Darling väcka mig 19,15 så vi kunde bada Lilla Barnet då innan hon skulle sova. När han kommer in och väcker mig frågar jag:
-Är det morgon eller kväll nu?
Jag hade tydligen oxå sprungit in i väggen haha.

Bättre förr?

Publicerad 2011-03-13 10:09:52 i Musik

För mina kära vänner som bor ute i den stora världen:



Årets vinnare i mello.
Jag tippade den som vinnare. Den är trallvänlig och med tanke på hur många 14isar där ute som ringer och röstar så är man ju inte direkt förvånad att den vann.
Jag gillar den faktiskt, dels för att jag har ju en förkärlek till pojkband sen tidigare (bros, westlife, boyzone...) och dels för att det i melodin faktiskt påminner om en gammal favvo:



Mello var bättre förr :-) Iaf musiken, framträdandet- nja... så där va? Haha.

Nice homemade stuff

Publicerad 2011-03-12 18:21:33 i Allmänt

Den här fina mössan fick Lilla Barnet av Aluc för ett tag sen:



Den mössan blev omåttligt populär överallt. Svärmor beställde en direkt:



Hon fick med flera olika blommor man kan sätta på efter humör :-)

Aluc har även gjort dom här snygga och sköna Benvärmarna till mig:



Hon är bäst helt enkelt, Tack Aluc!

Lasagne

Publicerad 2011-03-12 09:30:59 i Recept

Tess lägger alltid ut massa bilder på veckans mat, och det ser såååå gott ut!! Ingen skräpmat där inte!
Jag orkar inte vara lika ambitiös och lägga ut hela veckans mat, men bjuder här på gårdagens lasagne:



Sjukt god Lasagne. Tyvärr fick jag äta den kall, men men, så är småbarnslivet. Tydligen. 

Receptet är från Arla.se:

Ingredienser

4-6 port

400 g köttfärs
2 gula lökar
2 vitlöksklyftor
Arla smör
1 burk krossade tomater, ca 400 g
2 msk tomatpuré
2 tsk oregano, basilika, timjan
1 krm svartpeppar
1 grönsaksbuljongtärning
9 lasagneplattor

Ostsås:
3 msk vetemjöl
7 dl Arla Ko mjölk
3 dl Arla Köket riven ost gratäng
1/2 tsk salt

Gör så här

Sätt ugnen på 225°. Skala och hacka löken och vitlöken. Fräs mjuk i smör i en stekpanna. Lägg i köttfärsen och stek den under omrörning så att den smular sig. Tillsätt krossade tomater, tomatpuré, oregano, peppar och buljongtärning. Låt såsen koka ca 5 min. Vispa ut mjölet i hälften av mjölken i en kastrull. Häll i resten av mjölken och låt det koka upp under vispning. Låt såsen koka ca 3 min. Rör ner 2 1/2 dl av osten och smaksätt med salt.Varva köttfärssås, ostsås och lasagneplattor i en smord ugnssäker form. Avsluta med sås. Strö över resten av osten. Grädda i nedre delen av ugnen ca 30 min. Servera med en sallad. Tips! Istället för att laga egen ostsås kan man använda 8 dl Kelda ® Pastasås Mild ost.

Herba is the shit

Publicerad 2011-03-11 21:22:30 i Hälsa

Sådär ja, -3,8 på en sisådär 11 dagar. Jag är nöjd :-)

Härliga fredag!

Publicerad 2011-03-11 08:23:52 i Allmänt

Dagen har bara börjat, men jag känner att det kommer att bli en bra dag! Kan ju lixom inte bli sämre än dom föregående :-)

Sitter här och dricket Kaffe medans Lilla Barnet sover i soffan och Darling sover i sängen. Lugnt och skönt med andra ord.
Darling har nytt schema, så han är ledig 5 dagar i rad var 3:e vecka. Han har just haft en sån period, och det var verkligen såååå nice! Familjemys Big tajmo. Det är bra oxå att han får en chans att ha lite vardag med oss, och få va med och ta hand om El Skrutto (kärt barn har många namn) på heltid och inte bara en timme innan jobbet och nån dag här och där typ. Vi delade på nätterna och det var riktigt skönt att få sova ordentligt. Jag sammlade massa ny kraft dom där dagarna! Me like! 3 veckor kvar till nästa gång, läääängtar! Nackdelen är ju att där i mellan jobbar han ju långa och jobbiga pass, som idag, 9,30-20,30. Om inte El skrutto vaknar snart från sin tupplur så kommer han inte att "träffa" henne på hela dagen, hon kommer att sova när han kommer hem. Och om hon vaknar nu kommer han få ca 10 minuter med henne. Suck.

Idag har vi Herbadejt här hemma och det ska bli spännande att få väga sig igen och se om den här 1½ veckan gett nåt resultat. Känns bra iaf! Är lite sugen på att börja träna. Nu när man inte ammar så har man ju möjligheten lixom. Och bara att få komma hemifrån och vara lite själv är ju guld. Frågan är om jag ska simma eller köra friskis? Hm... jag känner mig själv, och har ju genom åren köpt en del kort utan att använda dom, så jag överväger detta noggrant nu så att det inte blir samma sak igen...  

Ja ja, den som lever får se! PUSS på Er!

Livet är en fest, men inte just nu tydligen...

Publicerad 2011-03-10 20:00:59 i Livet

Phu... snacka om att ha gått in i väggen...

Lilla Barnet fick sitt 3-månaders vaccin igår, och har sedan dess varit extremt kinkig. Gårdagen var bara såååå för mycket! Darling jobbade till 20 och Lilla Barnet höll ju som sagt låda. Och som om det inte var nog med det, jag hann inte äta, så jag var så slut och hungrig så jag blev yr i huvudet, på riktigt lixom.
Och på det så "bråkade" jag med en vän. Alltså när "bråkade" man med någon vän senast lixom? När man gick i skolan typ. Eller iofs, jag och Trollet bråkade en del när vi var i Thailand hehe, men det är en annan historia.
Jag var iaf extremt trött, hungrig och ledsen igår, så jag däckade när Lilla Barnet somnade kl 20.
20,15 sov jag som en stock. Tack och lov kom darling hem ca 20,40 och kunde då stänga av spisen där det stod en kasrtull och "torrkokade" för fulla muggar på högsta graderna. Jag skulle koka nytt vatten till Lilla Barnets ersättning och glömde tydligen helt bort det i all kaos.
Herre gud.
Nya regler i det här huset:
Kolla ALLTID spisen innan man går och lägger sig eller går hemifrån.

Gårdagens värsta var ändå när Lilla Barnet fick sitt vaccin, det gjorde jätteont och hon blev ju såklart såååå ledsen och helt otröstlig. Fy. Att se ens barn få sån panik och skrika så gör så ont i en. Fy. Där kom dagens första tårar för min del. 

Fick en komentar igår som lät så här: Men vaddå, varför grät du, tror du hon kommer ihåg det här när hon blir stor? Kommer du ihåg ditt första vaccin? 
Personligen så tycker jag att det inte direkt krävs någon Einstein för att konstatera att Nej, det tror jag såklart inte, och ja, klart det gör ont i en när man ser sitt barn ha ont. Även om man inte är en mamma själv borde det ju inte va så svårt att förstå...
Suck.

Trots att jag somnade så tidigt igår och sov hela natten (bortsett då jag var uppe och matade) så har jag varit trött idag oxå. Och det har varit kinkigt hela dagen. 
Men nu ska jag hålla mig vaken och kolla Lyxfällan. Till det blir det naturella cashewnötter och lite mörk choklad. Det kan jag unna mig efter dom här dagarna banne mig... 

Fan, känns inte bra att bråka med en vän, men fan, jag orkar inte ta massa skit, det får bära eller brista, nu har jag sagt ifrån iaf. Så får tiden utvisa fortsättningen...

 
Tack för att jag och mitt barn inte brann inne.

Tack för att det finns Herbalife, hur skulle jag annars ens hinna få i mig nåt sånna här dagar?

Tack för att morgondagen kommer att bli bättre.


 

R.I.P lilla mamma

Publicerad 2011-03-08 20:19:57 i Livet

Idag är det den 8:e Mars, den Internationella Kvinnodagen.  

Idag är det även exakt 7 år sedan min älskade mamma helt plötsligt bara gick bort... Det var den värsta dagen i mitt liv. Då kändes det verkligen som att livet var över. Trode aldrig att jag skulle komma på fötter igen efter den chocken. Men men, det är sant som det sägs, Livet går vidare. Helt plötsligt en dag ett par år senare kommer man på att, faktiskt, jag har gått vidare, och jag mår bra och är lycklig.
Märkligt faktiskt hur människan fungerar...
Min mamma och jag stod varandra väldigt nära, men det var inte alltid en dans på rosor, hon var alkoholist och det var inte alltid lätt att leva med henne. Men jag vet att hon älskade mig över allt annat i livet, och att hon gjorde sitt bästa.  Trots sina problem var hon världens bästa mamma.
Nu när jag själv blivit mamma så har jag saknat min mamma jättemycket... Att få barn är en grej man vill dela med sin mamma lixom.
Men jag vet att hon har det bra där i himlen, och att hon kommit till ro i sin själ.
Nån gång kommer vi att ses igen, det är jag övertygad om.

Det här är ju ingen deppblogg, så Fettisdagen till ära så avslutar jag med att slänga in en bild på världens godaste Semla som jag blev bjuden på i lördags:



Vår... ge mig mer vååååår!

Publicerad 2011-03-04 16:34:32 i Hemma hos mig

Igår var det ju verkligen vår ute! Solen sken, himlen var blå, fåglarna kvittrade och man behövde ingen mössa. Idag är det tråkväder ute, men vår inne:

En bra dag igår

Publicerad 2011-03-03 09:49:32 i Allmänt

Vet inte om det är dieten eller om det är för att jag är övertrött som det slog över igår, men jäklar vad effektiv jag var! Men jag storstädade hela hemmet, köksskåpen blev städade, dammsög , skurade, fixade med alla blommor och verkligen gick all in. Darling ska ju vara ledig nu i 5 dagar (jippi) och jag vet ju hur han är. När han är ledig så drar han igång med damsugning och ska städa och fixa, för annars kan inte han koppla av och njuta av sin ledighet.
Nu slipper han städa och kan softa i stället, och så kan vi ha massa familjemys :-)

Sen blev det en långpromenad fram och tillbax till Kista där jag fyndade kaffemuggar. Jag har stört mig länge på att vi haft så dåligt med muggar. en gång i tiden var dom nog 12 st, men dom har gått sönder med åren så nu var det bara typ 4 st som var likadana, sen var det udda muggar som gällde när man fick gäster. Och det är det värsta jag vet, att duka med udda porslin. Jag har även stört mig extremt mycket när jag öppnat skåpet och det har varit lite Hey baberiba bland porslinet.



Nu är det ordning och reda bland muggarna :-)

Dagens projet är att bege sig till Stinsen. Tänkte ge Darling lite egentid så han kan spela TV spel och njuta av sin ledighet lite. I morgon tänkte jag ta lite egentid och gå på massage. Teamwork

Dagens...

Publicerad 2011-03-02 21:08:24 i Allmänt



Sol, blå himmel och fåglar som kvittrar, kan det bli bättre?

Herbalife

Publicerad 2011-03-02 09:06:47 i Hälsa

Som jag skrev tidigare så har jag börjat med Herbalife. Det känns jättebra.
Jag kör två "Sheker" om dagen, så äter jag ett mål- frukost lunch eller middag. Och där i mellan äter jag två mellanmål.
Alltså det här med att gå ner i vikt, jag vet, det bästa sättet är ju såklart att äta rätt och att röra på sig. Egentligen inga konstigheter. Men ibland behöver man en extra boost lixom. Och den här "metoden" känns helt rätt för mig just nu. Det är så skönt att bara slänga ihop en shake och äta så är det klart lixom. Det är inte alltid så lätt när man är hemma själv med Lilla barnet, för det första är det ju inte så kul att laga mat till sig själv, och sen kanske man inte kan äta just då för att Lilla Barnet goes bananas eller nåt. Så i stället för att äta kalla makaroner så slänger man ihop en shake på nolltid, och den smakar faktriskt helt ok.
Så när Darling är jobbar dag äter vi middag tillsammans, och när han jobbar kväll äter vi frukost tillsammans, där i mellan kör jag Herbalife.
Aluc och hennes man P körde igång samtidigt, och så kör ju Svärmor. Det är alltid kul att peppa varandra, och sen kan man ju inte fuska, för man vill ju inte va sämre än dom lixom :-)
Sen är det ju lite lyx för min del, för att vi samlas hemma hos oss och scannar av och köper pulver och stuff. Det är svärmor som håller i allt, hon har med sig en "våg" som väger och mäter av en massa grejer, så kan man följa upp hela tiden hur det går.
Perfekt helt enkelt.

Motionen är promenader, och så kör jag "magtrimmaren". Gåbandet står fortfranade bakom sovrummsdörren och dammar. Ska väl plocka fram den nån dag oxå...



Morgondrinken

Som ni ser på bilden så har jag mina ringar på halsbandet, för dom blev för små under graviditeten, och det är dom fortfarande. Men snart så :-)



Lidl- mitt värsta

Publicerad 2011-03-01 13:31:21 i Allmänt

Idag har jag och Lilla Barnet en skön hemmadag, jag i svartgråa mjukiskläder och hon i massa färgglada kläder som gör att hon ser ut som en liten clown typ :-) (det piggar alltid upp en grå dag)
Har flängt runt massa så det är riktigt skönt att ha en dag som är tom i kalendern.

Nåt jag verkligen går igång på och kan bli så jäkla irriterad på är matvarubutiker. Fråga mig inte varför, men jag kan störa mig så enormt på "dåliga affärer". Med dåliga så menar jag sånt som stökiga butiker, dåligt sortiment, usel personal, rörig butik osv... Jag går från noll till hundra på nån sekund och blir så jävla arg och irriterad, och får verkligen hejda mig från att bli galen och ställa till en scen. Det har tom hänt att jag gått hem och mailat butiken och klagat :-) Jag blir verkligen irriterad. Jag e supernördig som ens orkar hetsa upp mig över sånt, men så e jag :-)

Butiken närmast där vi bor är en Lidlbutik. Den är så jävla usel. Jag verkligen hatar den butiken. När jag var höggravid fick jag undvíka den, för med alla hormoner som spökade i kroppen och gjorde en extra känslig så pallade jag inte gå in där helt enkelt (det hände att jag blev så irriterad så det faktiskt kom tårar). Men nu går jag dit som oftast för att den ligger ju närmast, och dom är ju faktiskt rätt så billiga (man måste ju vara ekonomisk).
Men 9 gånger av 10 så tänker jag när jag står i deras långa köer (som det alltid är, för att dom alltid har för några kassor öppna) att jag bara måste maila och klaga när jag kommer hem. Men när jag väl kommit hem har det runnit av mig.
Jag vet att Lidl är en billighetsaffär och jag förstår att dom inte kan ha lika flashiga butiker, lika mycket personal som många andra butiker, men nån ordning och reda får det ju banne mig vara. Jag skulle kunna skriva i all oändlighet om varför den butiken är så dålig, men skit samma på det.

Vad jag skulle blogga om var att min bästa butik här är en Icabutik som verkligen är en sån trevlig butik. Visst, ica är ju överlag en dyr butik, men den här har alltid massa billiga grejer man kan fynda, så det är ju ok. När man kliver in i butiken så känner man verkligen att det är en bra stämmning och att personalen trivs. Och det är så viktigt, fattar inte varför vissa företag inte satsar på mer personalvård?
Jag upptäkte här om dagen att den här Ica butiken har en FB sida, gissa om gillar? Så jäkla soft att man kan skriva på deras Wall om att man vill att dom ska ta in en produkt. Så får man ett trevligt svar att dom självklart ska göra det. 
Jag verkligen Dubbelgillar min Ica. 
 

 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela