Pancake

Nya vintekläder tack

Publicerad 2008-11-24 21:23:24 i Allmänt

Herre gud vad det har snöat idag! :-) Jättemysigt med all fluffig snö som yr runt!
Jag va dock inte så snygg i morse när jag kom till jobbet i morse. Jag var svart runt ögonen som Alice Cooper. Inte helt kul att man hade varit på ica och handlat å ingen sagt nåt haha... Måste nog skaffa vattenfast mascara om det ska va sånt här väder.
Funderar på att skaffa mig en vinterjacka oxå. En sån här riktigt  varm och dyr sak! Problemet är ju bara (bortsett från att dom e dyra) att när man provar dom känner man sig allt annat än snygg. Dom är stora och man känner sig som en Heffaklump. Så det känns inte så kul att handla en sån.
Så måste jag köpa ett par nya vinterskor oxå. Det är inte heller billigt. Suck. Det blir till att jobba hårt nu. 

Idag va jag duktig och gick och tränade efter jobbet. När jag kom dit så visade det sig att mitt kort gick ut i oktober. 

-Mitt kort går inte att dra?
-Då ska vi se... det gick ut i oktober.
-Fan oxå! Jaha,.. men å va jobbigt. 
-Vill du förlänga det nu på en gång?
-Nja... jag vet inte... Men suck å stön va det här blev jobbigt då...
-Du är ju fortfarande meddlem så du kan ju lösa biljett för 50:- om du hellre vill det?
-Hm, nä det vill jag nog inte. Nä jag hoppar träningen idag och går hem och funderar på hur jag vill göra helt enkelt, för jag kan inte bestämma mig om jag ska köpa nytt eller inte.
-Ja, men ok. Men här, ta en biljett så får du gå på passet idag iaf! 
-Åh, tack, va gullig du e! 
Men egentligen tänkte jag: Faaaaaaan oxå, jag som trodde jag skulle slippa träna idag! 

Ska försöka komma igång med träningen nu tänkte jag, men nu vete 17 hur jag ska göra med friskis, ska jag köpa nytt kort eller ska jag kolla upp nåt annat ställe? Om jag köper kort, kommer jag att träna då?
Ja suck å stön, dessa I-lands problem!

 

Rester

Publicerad 2008-11-23 19:30:16 i Allmänt


Sitter och väntar på att Darling ska komma hem från jobbet. Har dukat upp med gårdagens rester.

Brrr

Publicerad 2008-11-23 14:58:09 i Allmänt

Åh vad jag längtar till vår nya lägenhet!
Det är så sjukt kallt här hemma nu! Å då har vintern inte ens kommit igång på riktigt än!
Man sitter i soffan med massa kläder, raggsockor, inbäddad i en filt- och ändå är näsan iskall. Så kan man ju fan inte leva! Som att man bor i Ryssland lixom. Golven är iskalla. Och tom möblerna är kalla! Soffbordet jag sitter vid nu är alltså KALLT.
Å såhär är det varje år. Jag har bott här i typ 10 år, och det är likadant varje vinter. Ibland har jag satt på ugnen på 300 grader och öppnat luckan. Helt sjukt. Varje år ringer man värden och det sätts upp protestlistor i porten. Men det är ändå samma samma samma kyla varje år.
SUCK

Di Leva

Publicerad 2008-11-20 12:58:17 i Allmänt

Min underbara svärmor tog med mig och Darlings syrra på Julgala på Globen igår. Det va mycket trevligt! Man fick verkligen julkänsla oxå när det snöade massa igår!
Det va som sagt mycket trevligt, och en massa artister som uppträdde, bla Jill Johnsson (shit villken röst, och villken utsråling) Amanda Jensen (hon e ju bara såååå grym) å massa andra artister.
Men det jag ska skriva om nu är Thomas di Leva! Jag e inget stort fan av han sådär, visst han har gjort massa bra å så, men han e ingen större favorit även om han som sagt e gjort massa bra och är cool på alla sätt å vis.
Men tänk er det här:
Globen. 12000 pers. Thomas di Leva. Han står på scen iklädd en vit di Leva klänning och rockar loss med DM´s Personal Jesus. Han fullkomligt rockar loss och bara äger!
Jag hade gåshud hela tiden, Det var magiskt.


Your own personal jesus
Someone to hear your prayers
Someone who cares
Your own personal jesus
Someone to hear your prayers
Someone whos there

Feeling unknown
And youre all alone
Flesh and bone
By the telephone
Lift up the receiver
Ill make you a believer

Take second best
Put me to the test
Things on your chest
You need to confess
I will deliver
You know Im a forgiver

Reach out and touch faith
Reach out and touch faith

Your own personal jesus...

Feeling unknown
And youre all alone
Flesh and bone
By the telephone
Lift up the receiver
Ill make you a believer

I will deliver
You know Im a forgiver

Reach out and touch faith

Your own personal jesus

Reach out and touch faith

R.I.P Warrick

Publicerad 2008-11-18 11:14:16 i Allmänt

Igår var det CSI, och fy va jobbigt avsnitt! Det va så konstigt, men man har kollat på CSI så länge, och det som är så speciellt med den serien är ju att man verkligen gillar karaktärerna, dom e så himla trevliga, det är så god stämmning mellan dom, och dom e snälla och bra. Sånt gillar man. Igår så dog Warrick, och det va så otroligt ledsamt! Jag hade gåshud typ hela avsnittet, och nästan att man fällde en tår. Fan va trist att han dog. E mutcho ledsen för det.

WARRICK BROWN


Det händer massa roliga grejer nu, Darling Leia har träffat en kille och hej å hå, där går det undan. En annan söt liten flicka med ett namn som börjar på T har träffat en kille från England och hoppsan, nu ska hon flytta dit helt plötsligt. 
För ett par år sen va jag såhär nooooga med att man inte skulle göra något förhastat, jag kritiserade gärna folk som gjorde i mina ögon förhastade grejer. Men nu är jag verkligen helt tvärt om! Man ska följa sitt hjärta, och man ska våga satsa! Fan, livet är för kort för att sitta hemma och inte våga leva livet. Man måste chansa lite, vad är det värsta som kan hända lixom? Tänk om man dör nästa vecka, det vet man ju inte.  
Jag tror jag lärde mig att tänka så när jag och Trollet åkte till Thailand. Vi hade inte sparat några pengar, vi hade ingen direkt plan, men allt bara löste sig och man insåg att det går om man bara vill. Sen när jag vågade säga upp mig från Los Bingos och satsa på att jobba med naglar, då lärde jag mig oxå att saker löser sig, man måste inte alltid veta hur det slutar, man måste våga chansa.
Men man ska ju ändå va smart å inte helt naiv. Å det vet jag att dom här tjejerna är, dom e inte tjugo direkt, man har lite livserfarenhet och vet hur saker funkar. Så det kommer bli skitbra tror jag.

Annars verkar det vara värsta babyboomen på G. Igen. Det är roligt med alla fina magar. träffade fina Sus i helgen, och wow, gu va fin mage! Hon verkligen strålade och va verkligen jättevacker. Ser fram mot att hennes lilla bebis ska ploppa ut så jag får leka med den! Igår träffade jag C en snabb, och oh my god va stor mage :-) Man kunde tro att hon skulle föda när som helst :-) !
Sen är det två halvhemliga tjejer som ska bli mammor nästa är, kul kul kul.
(Å nej, jag e inte nån av dom :-))

Ge mig massa nytt!

Publicerad 2008-11-15 12:11:22 i Allmänt

Igår vet jag inte vad som hände, jag kom hem vid 16 tiden och sen bara sov och sov jag, hela tiden. Mutcho trött.
Men idag har det varit full fart sen jag klev upp för en timme sen. jag har diskat veckans disk typ, jag har dammsugit och vattnat blommorna. Jag känner mig ganska nöjd med dagen so far.

När jag damsög så gick jag och funderade på om man skulle köpa ny dammsugare när man flyttade, och så funderade jag på om det var ok, att göra sig av med en som faktiskt fungerade?  Alltså den funkar men efter att vi har haft en jävligt B IKEA matta hemma som va helt värdelös och bara släppte massa ludd, så har lixom ludd fastnat i damsugaren så att den rullar dåligt i själva suggrejen. (Shit va svårt att förklara) Hur som helst gick jag och funderade på om d va ok att göra sig av med en 10 år gammal dammsugare, och nu läste jag just Linda Skugges blogg om hur hon köper ny dammsugare varje år! Så jag tar det som ett svar på min fråga helt enkelt, det är ok.
Jag vill köpa typ allt nytt när vi flyttar. Lika bra lixom.
Jag har kvar en stekspade från när jag bodde hemma, och det är väl en 15 år sen. Den e ganska sliten, men den funkar ju, så man har ju haft kvar den lixom. Men nu finns risken att jag faktiskt kommer att göra mig av med den.

Saker som e bra med våran nya lägenhet:
Den kommer inte va kall som den här! Jag är jävligt trött på att frysa! Man klär på sig mjukisbrallor, linne, tjock tröja, strumpor, raggsockor och det är nogorlunda ok, men näsan är ISKALL. Det är så jävla olidligt. Jag har ibland fått sättta på ugnen på 300 grader och öppna luckan. Fy fan va skönt att slippa.
Den kommer att vara större. Ska bli himla skönt att känna att man kan röra sig mer. inte för att vi bor jättetrångt nu, men det kommer bli skillnad, den nya lägenheten är himla bra planerad, man kan lixom gå omkring i sin lägenhet, nu i vår e man bara i ett rum lixom.
Diskmaskin kommer vi att ha plats för. Hallelulja.
Ballkong! Ända sen jag flyttade från min förra lägenhet har jag längtat efter ballkong. I sommar ska jag sitta på min nya balle heeeeela tiden.
Hemmakontor kommer vi att ha i lilla rummet. Ett skrivbord med Darlings nya stationära dator. Jag älskar min laptop, men jag har verkligen saknat att ha ett skrivbord och att sitta vid en "riktig" dator. Så kan jag sitta och leka kontor, passar mig utmärkt :-)
Ingen flyttstress. Skönt att slippa känna att man vill flytta hela tiden, nu kan man koppla av och bara bo lixom.

Bilder som piggar upp en torftig blogg

Publicerad 2008-11-11 23:19:34 i Naglar

Det är alldeles för lite bilder i den här bloggen!

Dagens Naglar:


ChefAnneli ville ha roooosa naglar med bling


(Extremt dålig bild, men min kamera e ju lite halvtrasig, för den tål tydligen inte att man kastar den i väggen. Dåligt tycker jag)
Den här kundens 14 åriga son utbrast  "GUD så snygga!" när vi va klara, och min kund va mycket näjd och höll med.

Mycket att stå i

Publicerad 2008-11-11 11:38:29 i Allmänt

Det är mycket att fixa innan vi får lägenheten. Phu.
Dagens:
Fixa elen
Fixa försäkring
Boka hantverkare för offert


Nu ska jag fixa till mig och åka till jobbet, ha en härligt underbar dag alla fina människor!

Slöo

Publicerad 2008-11-10 21:34:50 i Allmänt

Hur kan man va såhär slö? Jag kom hem vid typ 5 och sen dess har jag inte gjort många knop. Lagat mat typ. Nu ligger jag i soffan och kollar CSI. Jag har verkligen tråkigt och orkar inte göra nåt.
Gu va livet är spännande. Not. Suck.

Naglar e rooooligt

Publicerad 2008-11-09 18:16:36 i Naglar

Igår skrev jag ett lååååångt blogginlägg som bara försvann ut i cyberrymden, blev extremt irriterad faktiskt. Då vill man ju bara lägga ner bloggen i ren protest!
Men men, idag är det nya friska bloggtag!


Igår va jag på en jättetrevlig workshop/inspirationsdag på Nagelhörnan. Det va väldigt givande, lärde mig massa nya knep å träffade massa treviga nageltjejer, bla min nagelkompis AK. Vi lärde känna varandra när vi gick våran första Nagelutbildning och vi fann varandra direkt. Vi ses tyvärr inte så ofta, så därför är det alltid extra trevligt när vi ses!

LärarKarin gör StillettoNaglar på AK

Lite olika dekorationstekninker.

Utkast: Jag är ...

Publicerad 2008-11-07 10:11:02 i Allmänt

Jag är som en stel pensionär. Jag har så jävla ont i ryggen så det e helt galet. Vaknade i typ 6 i morse av att jag hade ont. Inte bra. Måste ta tag i d här. Pronto.

Idag är jag ledig, jag och Darling ska åka till IKEA å skaffa lite inspiration till vårt nya hem. Det är så kul att vi ska flytta!
 Å det känns så bra att vi ska fixa ordning och köpa nya möbler å så. Å det som känns så bra är att man kan köpa det med gott samvete lixom. När man fick sin första lägenhet så hade man ju inte riktigt råd att köpa massa nytt, man fick lite möbler från familj och vänner typ å sen fick man köpa saker vart efter som. Jag har fortfarande en begagnad soffa och matbord hemma. Svårt å förklara, men ni som e från LeBingoOldTime kanske minns när T&N träffades, flyttade ihop, gifte sig och köpte nytt till hela hemmet på avbetalning för att sen skilja sig och gå i konkurs typ. Det är så man inte vill ha det, därför känns det så skönt att känna att det är ok att köpa lite nya möbler. Man har köpt saker pö om pö lixom.
Ja ja, nu lät allt det här helt mongo, svårt att förklara lixom.
Skit i d nu.

3 månader tills vi kommer att flytta, och den här nivån är det hemma hos oss nu:
Jaha, lampan i sovrummet har gått. Ja ja, vi ska ändå flytta snart, orka gå å köpa ny glödlampa lixom. Låt det va mörkt.

Igår viskade en fågel i mitt öra en liten hemlis (eller rättare sagt, hon råkade försäga sig), blev himla glad, men eftersom att det tydligen va hemligt så kan jag ju inte skriva mer om det... 

Ikväll ska vi till J´lo och hänga lite. Ska bli himla trevlilgt. Lo e ju oxå lite handi, hon e ju mutcho preggo, å igår berättade hon att J fick hjälpa henne upp ur badkaret, haha stackars lilla Lo. Men hon e ju som sagt preggo så det är mer ok att hon e handi än att jag som e Opreggo är det.


Nu: Treo och ett varmt bad.

Alkohol eller inte

Publicerad 2008-11-06 09:45:31 i Allmänt

Det här med alkohol e svårt... Man behöver ju inte va alkoholic för att ha problem lixom.

Blev just väckt av telefonen, det va min fina kompis A som va ledsen. Hon e på konferans med jobbet i G-borg. Hon va inte sugen alls på att resa dit, hon tyckte det va lite halvjobbigt, hon känner inte alla så bra och dom skulle ha massa grupparbeten å jobba. Så hon tog väl ett glas för mycket igår för att hon va stressad över allt typ. Lite nivån- hej jag ramlade på dansgolvet.  Så ringde hon såklart dom två killar som hon verkligen inte borde ringa på fyllan (varför finns det inte alkolås på mobiler?). Så idag hade hon ångset å va ledsen. Det är aldrig kul med bakisångest, å verkligen inte när man e påväg till en ny konferansdag med massa kreativa duktiga människor å knappt nyktrat till. Ucsh å fy.

Själv har jag beslutat att inte dricka på ett tag, och det är ju helt ok. Jag e ju verkligen den som jämt säger att man kan ha kul ändå. Men det är fan inte helt lätt att helt plötsligt roa sig utan alkohol. Sen man va 16 år så har sättet man roat sig på varit att gå ut och festa typ. Så har det varit i mitt liv iaf. Nu måste man tänka till lite och va kreativ lixom. Som när jag och Darling va på konsert förut och såg Smashing Pumpkins. Våran första konsert nyktra typ, Det va faktiskt ganska konstigt, vad gör man lixom? Låter alkit men sant. Men det går ju, man måste bara tänka om. Det är ju sjukt ju, att man e så lost när man ska göra saker nykter!

Jag ska ut på julmiddag med mitt jobb nu i december, och det är ju första gången jag träffar dom utanför jobbet, och vi pratade igår om hur trevligt det skulle bli, och dom berättade om hur villt det brukar gå till, man träffas innan hos E som äger salongen och sen tar man några drinkar där innan man går vidare å bla bla bla. Å då kände jag att det helt plötsligt skulle bli lite jobbigt att inte dricka. Och lite tråkigt faktiskt. Å det som e trist oxå är att om man inte dricker så måste man ofta lixom försvara sig varför man inte dricker, för folk har en tendes att alltid komentera eller hetsa om det. Å man måste alltid lixom- Neeeej, jag är inte gravid. Neeeej jag är inte alkoholic. Man måste verkligen förklara sig varför man inte dricker, E inte det märkligt? Å alltså jag säger inte att jag inte e likadan själv, jag har oxå hetsat på folk när dom inte druckit. Men undra varför det är så laddat?

Hörde en komentar i helgen som egentligen e helt bananas. Det va tal om en födelsedagsfest och om man skulle gå eller inte. "jag vet inte om jag ska gå, jag pallar inte att va bakis i morgon och det är ju lixom inte kul att gå dit å va nykter"  Å det är ju fruktansvärt egentligen när man tänker efter, att man inte vill gå på sin väns födelsedagsfest för att man inte vill va bakis.

Alkohol e svårt.

Jag e OnLine igen!

Publicerad 2008-11-05 09:19:50 i Allmänt

Har varit lite off internet ett tag, har haft massa strul med min internetuppkoppling här hemma. Man blir ju helt Handi! Jag har kännt mig helt lost! Man har ju noll kontakt med omvärlden känns det som!
A ringde häromkvällen å ba: E allt ok? Man har inte sett dig online här på ett tag??!
Träffa G en snabb igår som oxå undra vad som hände...
Haha skönt att man tydligen e saknad on line!
Ja ja, nu funkar det igen! Happy Happy!

Mötet jag skrev om sist gick bra, jag och Darling har nu köpt en lägenhet! Jiiippiii! E mutcho glad!
Men visst, jag har full förståelse för att mina nära undrar om det verkligen är en bra idé efter allt som hänt. Och visst förstår jag att man undrar varför man väljer att flytta från Solna till Akalla, Men såhär är det, Det känns rätt och jag följer mitt hjärta. Man måste våga va lite crazy ibland. Å man kan ju inte sitta i sin lägenhet å trycka å va missnöjd bara för att man inte vågar bo någon annanstans som inte e lika "bra" som där man bor. Visst, jag hade gärna bytt till en 3:a i solna, men, tro mig, jag har försökt byta, och det har inte funkat. Och visst, hade jag varit liiiiite riiiiikare så hade jag gärna köpte en 3:a i solna.
Man måste våga släppa taget och prova nåt nytt. Å jag älskar min Darling och vill leva med han, och jag tror på oss.
Klart.



Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela