Pancake

Hög på DM

Publicerad 2010-01-31 14:58:25 i Hemma hos mig

Depeche Mode är mina absoluta favoriter. Dom är nr 1 och har varit sen jag var 16. i kväll spelar dom på Globen, och jag ska inte gå. Är lite deppig för det, men, 1: Jag fick inte tag i biljetter, det blev massa strul när jag skulle boka. 2: Man kan ju hänga utanför och köpa biljett, men fan, nu håller jag ju på att spar pengar och känner att fan, skit i det, bättre att spara pengarna.
Så var det med det. Har varit lite ledsen över det som sagt, men fan, inget att deppa över. Har ju sett dom massa gånger...
Den här helgen på VH-1 är det Depeche Mode Weekend, och nu har jag stått i vardagsrummet i 2 timmar och dansat och sjungit till massa bra DM låtar! Har flyttat på bordet och verkligen dansat loss. Gåshud och styva bröstvårtor och så jävla lycklig. Snacka om kick! Helt otroligt va man kan bli hög på musik! Tom så att jag fick tårar i ögonen för att jag blev så berörd...


Får massa härliga minnen, Jag minns:

När jag va 16 och jobbade på skansen och det festades och poppades DM.

När jag bode hemma och hade hemmafest medans mamma jobba kväll, jag va full och spela DM på repeat.

När jag dejtade JR och han hade en jättestor och assnygg DM affisch på väggen i hans rum.

När jag va kär i DL, vi träffades för att han gillade mina Dr Martens och frågade om jag gillade DM. Den lovestoryn slutade med att jag blev heartbroken och han försvann ur mitt liv med 5 DM skivor.

När jag bodde med Princess och vi poppa massa DM och drack rödvin.

När jag bode i London och jobbade på restaurangen då DM just släppt ny skiva och vi poppa massa där.

Min kompis som sett Martin Gore i london på en pub.

När jag var i london i en butik i Camden och hon i affären stod och pratade med en kompis om hur Martin Gore hade varit där och shoppat hennes designade kläder, jag tyckte det va ascoolt att jag var i hennes butik, samma butik som han handlade sina kläder i lixom!

Globen, Festivaler, Stadion...


Darling gillar verkligen inte DM, villket jag tycker är jättemärkligt (för alla borde fatta hur bra dom är!) och jättetrist. Innan vi träffades så var det bland top 3 på min lista över blivande pojkvän- att han skulle ha samma musiksmak som jag. Men så blev det tydligen inte... Men men, kan ju inte få allt...

Alltså att stå och dansa framför tv´n just idag är bättre än sex. Snacka om orgasm.

Framför dansgolvet hemma hos mig idag:



Kräko

Publicerad 2010-01-26 15:15:15 i Allmänt

Härligt att lördagens kalas resulterade i Kräksjuka för mig och typ 10 pers till. Not. Fy fan va hemskt.
Riktigt riktigt jobbigt faktsikt.

Men men, är på bättringsvägen och ska inte klaga allt för mycket, det kunde varit värre, det kunde ha varit helgen då vi åker till Dubai.

Och som min kompis A sa: Se det positiva: gratis bantning!

Sköna slantar

Publicerad 2010-01-17 20:59:15 i Allmänt

Jag vill ha:

En iPod
En kamera
En Bloggdator

Jag vill göra:

Massa behandligar, spa is the shit

Så mycket man vill, men vart ska man få alla pengar ifrån undrar jag? Jag har ju tydligen lagt alla pengar på resor för tillfället, så det ekar tomt i min plånbok...

Funderar tom på att köra med billighetsschampo nu ett tag för att spara lite pengar. Och ni som känner mig vet att det ska mycket till innan jag använder mig av billighetsschampon... Men är sugen på att ha massa pengar på banken, så då får man snåla in på lite grejer.


Sliten söndag.

Publicerad 2010-01-17 13:21:16 i Allmänt

Var på GoodByeParty igår, bästa Trollet ska åka till australien ett år för att plugga. Jättekul för henne, men usch så låååångt bort. Hoppas hon inte gör en Leia&Robert som aldrig verkar flytta hem igen :-( Men tack och lov för Internet! Jag gav Trollet en blogg i avskedspresent, så hoppas att hon kommer att blogga massa nu när hon är på andra sidan jorden!

Är lite sliten idag faktsiskt, (kan inte dricka längre, blir sliten efter 5 öl) så planen är typ McD, Pizza, godis, extra allt typ. Och soffhäng. Det är jag värd :-)

Roligaste Komentaren igår: Det är nåt med dig och Bingokillar, det är din grej lixom :-)

Hehe, javisst, Bingokillar äger. Iaf MIN bingokille.

Blur...

Publicerad 2010-01-16 14:29:41 i Favoriter

Läste om Blur och deras film som kommer upp på bio snart igår, det resulterade i att jag drömde om Blur, och idag poppar jag bara massa 90 musik.

Fantastiskt bra musik

 

Behöver jag tillägga att jag var förtjust i Damon Albarn?

Livet är slut

Publicerad 2010-01-15 22:07:05 i Dagens Bästa

Hahaha, gled in på en blogg och läste det här:

Jag har ålderskris! Om 5 dagar blir jag 15 år! Och jag vill inte vara 15 år! Jag vill vara 14 i några år till. 15 känns föör mycket, liksom då är ju typ livet nästan slut?!

Hahahaha....

Bäst...

Publicerad 2010-01-06 00:00:08 i Dagens Bästa

Dagens Bästa: Jag fick ett paket sådär bara helt appropå, ett roligt spel!

Dagens sämsta: Att det var så kallt på jobbet

Dagens Roligaste: Steffi på Bingojobbet messar Darling om att en gäst frågade henne om Darling var Steffis pappa (hahahhahahaaaa) för att dom var så lika.
Jag döööööööööööör av skratt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dagens shopping: Ett ställ i Acryl till mitt jobb.


To Do i morgon:

Jobba, fila naglar och ändra i skylten, bort med julen!

Tvätta

Bokföring

Förbereda en romantisk middag




Gamla jobbet is the shit

Publicerad 2010-01-02 12:06:15 i Allmänt

Det är så kul att jobba lite på gamla jobbet. Det är sån skillnad mot mitt Nageljobb, man jobbar med vänner man känner, man har trevligt när man jobbar, och gästerna känner man efter att ha jobbat där i 13 år.
Det är soft lixom. Och så går man dit, är där sina timmar och får lön för det, pengar insatt på kontot- skattat och klart lixom. Det känns som lyx.
Jag älskar mitt Nagleljobb, men där måste du hela tiden prestera, och är du på jobbet 8 timmar så är det inte säkert att du har kunder hela tiden, och har du inte kunder så får du inte betalt.
Att vara egen företagare har många fördelar, bla att du bestämmer själv hur och när du vill jobba. Men det är mycket meck runt omkring, och ALLT kostar. Nu tex inför nya kassalagen måste jag köpa ett kassasystem, och det kommer att kosta mig 15 000. 15 killar är ganska mycket pengar för ett sånt litet företag som jag har. Men så är det, det är alltid nåt man måste lägga ut pengar på. Därför blir man så ledsen när folk muttar över att det är dyrt att göra naglar. Folk tror att om jag gör naglar för 500 kr så är det min lön, men så är det ju verkligen inte. Låååååååångt ifrån.

Ja ja, vad jag skulle komma till är att det är kul att jobba lite extra nere i källaren. Igår fick jag två kramar av snälla gäster, och en annan sa: Vad snygg du har blivit! Jättesnygg, och så har du gått ner i vikt?
Kändes ju kul efter 2 veckor med all julgodis och allt man har "unnat sig". Har inte varit hungrig på 2 veckor typ.

Nu ska jag iväg till Salongen och skylta om och fixa mina naglar, sen ska jag till gamla jobbet och lösa av Darling och jobba med Buggis

Tjingeling!  

2010- mitt bästa år

Publicerad 2010-01-02 00:42:30 i Livet

Äntligen Nytt år! Älskar när det blir nytt år, det är lixom en nystart. Man börjar om på nytt.

2009 har varit ett fantastiskt skönt år, ett år utan skandaler och jobbigheter (det har nog banne mig aldrig hänt förut).
Mitt bästa år so far, just för att det har varit så lugnt. Jag har bara fluffat runt och myst det här året, bara njutigt av lugnet. Jag vet att vissa vänner tyckt att jag varit tråkig, men det bjuder jag på, för jag har mått så bra i mig själv och faktiskt behövt ta det lugnt och bara samla kraft. Har haft massa jobbiga jävla skitår, och det tar sin tid att bara smälta allt och komma på fötter igen.
Men nu känner jag mig stark och redo att möta världen igen, så 2010 ska jag jobba hårt för att förverkliga mina drömmar.

2010 ska bli mitt bästa år har jag bestämt.

2010 ska Jag:

*Bli Rik
Är redan rik på Kärlek, och egentligen är inte pengar så viktigt för mig, men eftersom att 2009 va ett soft år där tid var viktigare än pengar så är jag nu sugen på att jobba på och bli riko.

*Hitta en lokal till min salong
Vill ha eget, där JAG bestämmer och har det som JAG vill.

*Komma i form
Hej då godis och Hej gymmet.

*Resa mycket
Planen so far är Dubai England och Turkiet tror jag.

*Ge jättemycket kärlek till min Darling
Det gör jag iofs redan. Men relationer är färskvara som man måste underhålla, så det ska jag fortsätta med.

*Umgås mycket med nära och kära
Har varit dålig på att höra av mig till nära och kära det här året känner jag, ska bli bättre!

*Köpa bil
Dvs Darling tar körkort och vi delar på Bilansvaret.


2009/2010

Publicerad 2010-01-02 00:40:26 i Allmänt

2009/2010

Blev en trevlig nyårskväll i förorten. Jobbade till 18, sen hem och pudra näsan för att sen gå över till J,Los.
Massa god mat, trevlig sällskap, TV-spel och söta barn.
Från deras balle så har man världens bästa utsikt för nyårsrakter, så det blev till att stå på ballen och skåla in det nya året med en massa färgglada fyverkerier på hela himlen.
Tidigare på kvällen hade vi varit ute och tänt ett par moonballons som seglade iväg upp i himlen, så himla coolt, det snöade massa och fullmånen lyste upp himlen. När dom for iväg fick man tydligen önska sig nåt, så jag tänkte två önskningar, får väl se om det slår in :-)
Pensio som man är va man astrött redan vid typ 2(?) tiden så det blev hem å sova relativt tidigt. Så jäkla skönt att ha en halv minuts gångväg hem! Vem är ens intresserad av att stå mitt i natten på nyår i -20 grader och försöka få tag i taxi? Nä, som sagt, skönt med nära hem till sängen!



Tack J´Los för en trevligt avslut på året, och tack för presenten!


Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela