Pancake

Hej då gamla jobbet

Publicerad 2008-03-28 23:37:44 i Allmänt

I´dag var det sista dagen på salongen... Kändes jätekonstigt. Och tråkigt. Jag kommer att bli en sån här hang around, kommer hänga där ändå haha.
Jag har lixom världens bästa arbetskamrater! I förrgår hade dom fixat en avskedsfest för mig, så fick jag jättefina blommor! Och idag kom H med weinwebröd så hade vi e´n mysig morgonfika, och så fick jag jättefina presenter! Å inte nog med det, jag fick en flaska vin oxå! Helt galet va gulliga dom e! Kommer verkligen att sakna dom!


Det här är mina arbetskollergor:
image299
Helena Jessika Rosie Sophie
***Dom Bästa***

Moooot strand 2008!

Publicerad 2008-03-25 23:26:27 i Allmänt

Jag är mutcho trött så egentligen orkar jag inte blogga, men besatt som man e...

Jag hade en liten kris här i helgen och var asdeppig för att min hy e helt... torr, rynkig och skabbig. Terrade en massa söta vänner med klagosms under hela påsken, haha, stackars alla, jag e helt rabiat ju. Helt deppig typ. Nu har jag iaf styrt upp ett möte med min SPAkompis J nästa vecka som ska hjälpa mig att skaffa bra produkter. Älskar att ha spaterapeutskompisar :-)
 Har använt Dermanord nu i ett år,  svenskt, inga konstiga mineraloljor, bara naturligt å bla bla bla.  Men nu ska jag prova Decléors produkter tänkte jag. No more naturliga och oglamourösa grejer, ge mig uppstramande och avancerade hi tech produkter som slätar ut och trollar bort massa skavanker!
image293
VS

image294

Det e värsta hälsotrenden nu bland vänner och bekanta! Heja heja! Buggis kör finmat och skippar ölen, Trollet tränar å har sig, Lo skippar godis å chips å läsk, Id skippar oxå godis å tränar massa. Så himla kul! Jag blir helt inspirerad! Heja heja alla duktiga kompisar!

Heja heja yummymummytjejen oxå som e hurtig och kör friskis, och Barbamorsan som e duktig med sin stegräknare ( tror jag, eller? ;-)) Pixler e halvdålig på att uppdatera *pik*, så jag vet inte om hon e duktig med träningen, men jag hejar på henne ändå :-)

Själv har jag ju som sagt shoppat nya träningskläder, så jag ska oxå va duktig nu :-)

Natti natti

Aktiv innan jobbet

Publicerad 2008-03-24 15:27:02 i Allmänt

Va skönt det är att börja jobba kl 17! Man hinner ju med massa grejer innan jobbet!

Min dag har sett ut såhär:
Vanknade kl 07.30 (såklart) i soffan. Låg å kolla på ratatouille i natt och somna i soffan innan filmen va slut.  Gick tillslut upp vid halv tio.
Tog ett långt och skönt bad med massa badolja.
Kärleksfrukost med Darling.
Vek en massa tvätt.
Tvättade arbetskläder.
Diskat upp diskhögen.
Lagat middag för att ta med till jobbet.
Vattnat blommor och fixat lite.


Allt det här har jag gjort innan jobbet. Jobba kväll äger ju :-)
Så har jag hunnit sitta framför datorn och slösurfa och blogga massa. Me like.

En annan grej jag hunnit med idag oxå är att shopp lite nya träningskläder. Jag e sådär att jag tror att jag kommer komma igång med träningen om jag har nya och snygga kläder att träna i. Vem ens vill gå till gymmet i gamla uttvättade brallor och sunkig tröja?! Inte jag iaf! Nä nu ska jag se om tricket nya kläder får fart på mig. Vi får väl se hur det går helt enkelt.

Nu dricker jag en kopp kaffe och ska snart röra mig till jobbet och äta middag med Darling innan mitt pass börjar.

Att vika tvätt e ju inte så kul, men om man kollar på Glamour samtidigt så e det ju no problemas

Påsknaglar

Publicerad 2008-03-24 12:51:53 i Naglar

Har påskpyntat naglarna lite oxå
image289

Skala Banan..

Publicerad 2008-03-24 12:46:07 i Allmänt

Har haft en trevlig påskhelg! Jobbat och tjänat massa pengar, det är alltid kul.
Vi va en sväng i Enköping hos Svärmor med  J´lo och gudsonen. Det va trevligt att komma ut på landet lite :-) Ca 4 minuter tog det innan alla vi hade svidat om till mjukisbrallor :-) Som vanlig när jag kommer utanför stan så blev jag dödstrött och sov middag två timmar så fort vi kom dit typ. Skönt var det iaf! Åt masa god mat, kolla tv, umgicks och hade kul.
image288

Svärmor fick en Kalles banan i påskpresent. Å faktiskt- tro det eller ej, den va helt ok! Har inte vågat mig på den förut, men den va som sagt helt ok! Blev en rätt mild kaviarsmak. Kan nog tänka mig att köpa hem den...

Påsktajm

Publicerad 2008-03-21 11:58:53 i Allmänt

Hm... det här med att vakna runt tjugo över åtta är visst min nya grej. Hela veckan har ag vaknat runt den tiden. Å jag har nog smittat av mig på Darling, för han gick upp halv nio idag och satte sig framför tv´n och spela tv-spel. Som han sa- Det gäller att utnyttja sin lediga dag.
När jag kommer hem ikväll kommer han fortfarande sitta framför sitt spel. Besatto.

Idag blir det jobb på LosMongos. 14.00-23.30 - hej då dagen.

Hej jag har två cm utväxt

Publicerad 2008-03-19 19:56:52 i Allmänt

Planen för kvällen är att färga håret. Men fan va d e tråkigt att göra tycker jag! Samma visa varje gång, jag skjuter på det in i det längsta, så att det ser för jävligt ut sista veckorna. Varför gör jag det? Varför vill man gå och se ut som ett skabb i håret frivilligt?
Fattar inte varför jag e så slö.

Jaha, god morgon då

Publicerad 2008-03-19 08:52:39 i Allmänt

Vad kul det är när man e ledig å vaknar kl 08.18. Not. Fan va trött jag blir! Jag vill ju sova till minst två!! Förvisso vaknade jag och trodde kl va typ två, kände mig utvilad och pigg, Men ändå, vem är ens intresserad av att gå upp så här tidigt! Jävla pensio e vad man e! Fy.

Igår va jag hos C och gjorde påsknaglar:  Ska låta dom vara en vecka sen ska jag nog pimpa upp dom lite.

Min morfar var så att han ät efterrätt varje dag. Han tyckte det skulle vara så. det behövde inte vara nåt speciellt, kunde va lite hemmagjord äppelcreme med mjölk, Bara det va nåt litet sött och gott. Det är lite lyx. Efterrätt varje dag lixom. Min morfar va smal oxå. Det skulle ju inte jag va om jag åt efterrätt varje dag. Men igår åt vi lite efterrätt faktiskt, GB light glass med hallon och blåbär, himla gott!

Mina 3 schlagerfavvon

Publicerad 2008-03-16 22:27:27 i Naglar

Sannas låt var helt klart bäst, snacka om gåshud! Men Charlotte äger ju, så jag känner mig rätt så nöjd med hur melodifestivalen slutade. BWO´s låt e ju kanske den melodifestivalslåt som jag kommer att poppa hemma, den e ju riktigt bra!

Kul att schlagerdrottningarna Sanna och Charlotte har långa snygga och fixade naglar!
image279 Charlotte har ett glittrigt P hängandes i sina naglar.
 Sanna gör sina naglar där jag handlar mina produkter.

Bröllopstårar

Publicerad 2008-03-14 10:07:47 i Allmänt

Alltså jag har aldrig varit en sån tjej som haft romantiska drömmar om bröllop sen barnsben. Det har inte riktigt varit min grej. Jag har verkligen inte varit en bröllopstjej lixom. Trode aldrig att jag ens skulle va intresserad av att gifta mig. Å förlovning, vad e det för trams?  Men så träffade jag Darling, och nu känns det självklart att vi kommer att gifta oss så småningom. Inte än, man vill ju suga på karamellen ett tag. Men det är ju inte så att jag kommer att stå brud i nån kyrka med en vit flufftig klänning direkt, tack en nej tack. Får bli nåt annat kul, Las Vegas eller en solig strand nånstans typ.

Hur som helst, vad jag skulle komma fram till är att jag kan inte komma på bröllopsprogram på tv utan att få tårar i ögonen! Det är sant, jag blir heeeeelt rörd!
 Blippa förbi bröllopsbonanza på tv häromdan och visst, sen låg jag där i sängen med tårar i ögonen! jag blir så rörd! Och så har jag ju många blivande brudar som kunder, och jag blir helt rörd när dom pratar om sitt bröllop! Å grejen är den att jag blir ofta irriterad och tycker folk är töntigtiga och extremt jobbiga, tex så i bröllopsbonanza så satt brudgummen i kyrkan och sjöng en kärleksballad till bruden. Alltså hallå, det va ju såååå töntigt, han kunde knappt sjunga, rösten darrade och det va bara sååååå pinit. Men ändå, ändå låg jag där å va helt rörd och tårarna rann!
Jag fattar ingentig, hur blev det såhär?

image278
Den här klänningen skulle jag kunna tänka mig att gifta mig i

Kaffe på språng

Publicerad 2008-03-12 20:53:43 i Naglar

Idag va jag först på vanliga jobbet och gjorde en kund, sen åkte jag till nya jobbet och hade två kunder. Där i mellan var jag förbi extrajobbet och sa hej och tog en kaffe som jag drack på vägen till nya jobbet.
Rörigt? Nä inte alls haha.
image276

Effektiv som man e dricker man kaffe på språng :-)


Det känns verkligen bra på mitt nya jobb. Skönt att va tillbaks i gamla hemkvarter! Skönt oxå att va mer egen och kunna bestämma mer själv. Det är ju det man vill, bestämma själv is the shit lixom.
Gjorde bla ett Nytt set med Fransk manikyr på en nygammal kund idag:
image277

Ja nä det var väl allt jag hade att tillägga för tillfället. Tack å hej.

Härliga måndag

Publicerad 2008-03-11 09:51:44 i Allmänt

Gårdagen va en riktig trevlig dag. Jobbade en sväng på förmiddagen, så kom Kattapulten förbi och fick naglarna lackade. Gillar att jobba på mitt nya ställe :-)
Åkte och tränade, får himla ångest över att ha träningskort och inte utnyttja det! Känndes skönt.
Hem och fixa, städade badrummet och satte upp den nya hyllan i hallen. Alltså jag kommer aldrig att bli någon byggnadsingenjör, blev helt yr av att räkna ut vart vi skulle spika i spikarna till hyllan
Men det blev bra och hyllan hamnade där den skulle :-)
image274


Sen blev det en romantisk middag bestående av kyckling

Nu e det jobbtajm, herrå!

Fylle SMS

Publicerad 2008-03-09 23:02:06 i Allmänt

MSN med Golftjejen:

Mia säger:

är du där? måste berätta en sjuk sak½

Mia säger:

!!

Pancake säger:

oh

Pancake säger:

vad?

Mia säger:

jag var DYNGRAK i går...har legat i sängen hela dagen fram till kl 19 innan jag kunde gå upp...då kollar jag min mobil...då har jag messat någon mitt i en som jag inte har inlagd i mobilen....

Mia säger:

gissa vem? en vild gissning?

Pancake säger:

Haha gud, jag har ingen aaaning? Magnus Betnér?

Mia säger:

JA!!!

Pancake säger:

Hahahaha jag döööör, e d sant?

Pancake säger:

Hahaha

Pancake säger:

Men gud, berätta

Mia säger:

jag har bara skickat ett mess: Vad gör du?

inget annat...vart faaan fick jag numret ifrån??

Mia säger:

jag dör av skratt här

Mia säger:

hjälp

Pancake säger:

Haha d här e ju hur kul som helst! Vadå, hur fick du hans nr?

Pancake säger:

Har jag missat nåt+

Mia säger:

jag vet inte

Mia säger:

jag gråter

Mia säger:

är sååå jävla sjukt ju

Mia säger:

jag har inte träffat honom

Pancake säger:

Men hur vet du att d e han då?

Pancake säger:

Hahaha va crazy

Mia säger:

kollade på eniro vem jag har messat

Mia säger:

då står det magnus betner ab

Pancake säger:

Hahahaha jag dör av skratt nu, Hahaha, FYLLO!

Pancake säger:Haha

image272


Alltså jag vet inte vad som e galnast, att jag gissade rätt bara sådär, eller att Golftjejen hade en skiva igår och fyllemessa Magnus Betnér och inte minns det? Hahaha, det här va hysteriskt kul ju. Hon e skön.

Vi firar denna daaaag, med blommor å med blaaaaad

Publicerad 2008-03-09 21:21:45 i Allmänt

I dag fyller världens bästa Fia år, hipp hipp hurra! Firade lite i går med att äta god Thaimat på Söder. Det var trevligt. Blev en tidig kväll eftersom att man skulle upp och jobba tidigt idag. 

                 
                            Födelsedagsbarnet

image271
Så här fina var jag och födelsedagsbarnet när vi jobbade ihop förut


Jag e trött

Publicerad 2008-03-07 00:02:51 i Naglar

Gårdagen va riktigt kul. Var på Ballbreaker och roade oss. Vi bowlade, körde shuffelboard och golfade. Mitt lag vann såklart :-) Sen bjöds det på middag. Mycket trevligt,
image269

Efter som att det var fri bar så blev man ju lite halvslirig :-)


Åkte en sv'äng till Söder och tog en öl med Trollet D och Ka innan jag åkte hem. Blev hyffsat tidigt.
Men som vanligt när jag dricker (spelar ingen roll om det e två öl eller tjugotvå) så vaknade jag astidigt i morse och kunde inte somna om. Vem e ens intresserad av att vakna kl 5?! Surt e bara förnamnet. Så släpade jag mig till jobbet kl ett då jag skulle ha kund, ja nä men då dök kunden inte upp!! Jag hade kunnat gå till jobbet kl fyra lixom. Jag va asirriterad kan man säga. Tur att J ville öva och göra en lomi lomi massage på mig :-) Det va precis vad jag behövde idag. Sen drack jag en Red bull och satte igång och jobba. Vaxning, Manikyr och ett återbesök stod på schemat
.
image270

Morgontrött

Publicerad 2008-03-05 14:14:12 i Allmänt

Jag har ju börjat lite smått på mitt nya jobb, och den salongen öppnar lite tidigare än där jag är nu, så det blir till att gå upp med tuppen. Det här med att gå upp tidigt är verkligen inte min grej! Jag känner mig helt död! Har inte fått sova ut på flera dagar nu! :-(  Olidligt.

Måste styra upp och va effektiv nu känner jag. Tricket är ju att förbereda så att man kan sova in i det sista!
Vad man ska göra innan man går och lägger sig på kvällen:
* Ladda kaffebryggaren
* Bre smörgåsar som man kan äta på vägen
* Lägga fram dom kläder man ska ha på sig
* Bada


Nu ska jag ta ett bad och samla kraft inför kvällens halabaloo. Ska på galej med jobbet, kan bli himla kul tror jag :-)

En liten titt på hallen

Publicerad 2008-03-04 22:05:03 i Allmänt

Vi har ju ett litet makeover projekt här hemma. Håller på att gör om hallen. Den är inte riktigt klar än, men jag bjuder på ett litet smakprov här:
image267

Så här är det

Publicerad 2008-03-04 00:12:37 i Hunkar

Billy Corgan e helt klart världens sexigaste, coolaste och snyggaste. Lätt.
image264
image265
image266

Min 4:e Smashing Pumpkins konsert

Publicerad 2008-03-03 23:33:29 i Allmänt

Blev lite osams med min blogg igår efter jag setat och skrivit ett inlägg som sen bara "försvann" ut i cyberrymden. Blev extremt irriterad faktiskt.

Inlägget handlade om hur man har kul nykter? Alltså jag e verkligen för det här med att umgås utan att dricka å så, inga problem. Men som i förrgår var jag och Darling och såg Smashing Pumpkins på Hovet. Nyktra. Alltså visst kan man gå på konsert nykter, jag vet att det här låter helt alkit nu, men ändå. Darling kom å hämtade mig på jobbet vid 5, hade ingen lust att gå på stan i regnet, så vi åkte till globen och åt middag på ett helt ok ställe som spela massa bra musik. Men sen när vi ätit upp och colan va slut, så ba, jaha.. Man sitter ju inte kvar å beställer in mer cola?
Vi gick till hovet lagom tills förbandet började spela. Det lät helt för jävligt, så vi gick och tog en kaffe. Damdidudidam... jaha... Sen när sp började spela gick vi och satte oss å kolla. Hade eg ståplats, men hey, vem orkar stå där nere och rocka? Konserten va helt ok, bättre än i sommras då dom spelade på Cirkus iaf, villket kanske inte säger så mycket då den spelningen va helt kass...
Hur som helst. Hade vi druckit så hade vi stannat till vid medis och tagit några öl på Kellys innan vi dragit vidare för att äta, sen hade vi tagit ett par öl vid globen å poppat lite där, sen ett par öl på hovet. Och jag kan lugnt påstå att konserten hade varit bättre om vi stått nere på golvet och rockat lite halvberusade (det e ju helt tragiskt men sant). Sen hade vi åkt hem, slinkt  in på kvarterskrogen och tagit en öl, sen hem och poppat så grannarna vaknat,  sen hånglat och gått och lagt oss.
När jag slutade röka för ett par år sen så minns jag att första tiden va jag helt ställd, för jag visste inte vad man gjorde om man inte rökte? Alltså när man väntar på bussen, vad gör man som ickerökare då? Jag hade värsta problemet med att bara göra ingenting. Det va halvjobbigt. I lördags fick jag samma känsla igen, lixom vad gör man när man inte dricker? Man sitter ju inte och sippar på cola en hel kväll ute, eller?
Sen jag var typ 16 så har mitt sätt att roa mig innehållit alkohol mer eller mindre, visst, klart man kan göra saker utan att dricka, men ut och ha kul, gå på krogen, gå på konsert, åka på festival, gå på fest, där har det ju innehållit alkohol. Så nu e jag helt lost när man ska ut och roa sig nykter?
Alltså jag har verkligen inte slutat att dricka, jag kan ju ta en öl eller två ibland när det passar, men ibland kanske det passar sig bäst att va nykter lixom. Och det är ju tydligen inte helt lätt.

image263


Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela