Pancake

Gör allt för att slippa plugga tydligen...

Publicerad 2013-10-31 23:32:00 i Allmänt

Nu sitter jag här och bloggar i stället för att plugga. Osmart, har en inlämningsuppgift som ska vara inne om 33 minuter. Jag har inte ens börjat, för den är så svår och jag har inte helt koll känner jag,
Så därför gör jag allt annat än att skriva på den just nu. Puckat, jag vet...
 
Har annars haft en effektiv dag, sökt massa jobb och hunnit med massa småfix.
Bla bla bla, här är en bild på dagens middag, supergod
kycklinggryta med curry och blomkålsris:
 
 
Jaha ja, jag får väl sätta igång med den där jäkla uppgiften då... Blä.
 
Tjingeling
 
 
 

Färgglatt var det här!

Publicerad 2013-10-31 09:45:00 i Allmänt

Hej å hå.
Sitter och har en tyst och lugn stund med min kaffe. Phu, första "lediga stunden" på jag vet inte hur många dagar...
Vi har haft lite sjukstuga här hella veckan, det har varit blandade karameller med både förkylning och magsjuka. Stortjejen har varit hemma från Dagis, så det har varit fullt upp vekligen. Tur att man har världens bästa man, så man kan sammarbeta. Det blir så mycket enklare då. Jag har verkligen respekt för alla ensamstående föräldrar!
 
Annars är barnen verkligen duktiga, framförallt stortjejen. Hon är så hjälpsam, duktig och rolig att hänga med, så det har varit ganska trevligt att få lite mystid den här veckan, trots att vi varit sjuka. Det är oxå så skönt att det har lugnat ner sig med barnen på kvällarna, nu när jag ofta är själv med nattning och allt. Lilltjejen somnar sött vid 19 efter välling, nemas problemas. Och Stortjejen borstar glatt tänderna kl 19,30 sen läser vi saga och hon somnar sött innan 20. Inga konstigheter. Så. Jäkla. Skönt.
Har ju inte alltid varit så här soft vid nattning, så jag är otroligt tacksam!
 
Igår röjde jag runt här hemma och pysslade, fixade och städade. Fönsterputsaren var här och fixade fina fönster, och då passade jag på att fixa med alla blommor, byta till höst/vinter gardinderna, och piffa lite. Alltså inte det att jag är för lat för att städa, verkligen inte. Men jag är faktiskt skitdålig på att putsa fönster, och det tar otroligt lång tid! Det är sååå värt att betala 335:- två gånger om året och få det Tipp topp! Brukar köra en gång till våren och en gång på hösten.
 
Piffade som sagt och böt gardiner, och soffkuddar. Jag älskar färg, och skulle inte alls trivas med att ha så där vitt, fräscht och stilrent som så många har. Jag tycker färgglatt är så härligt, och man blir lixom glad av färg. Så även om vi har tex beige på väggar och en beige soffa, så piffar jag alltid med färggranna detaljer. Så kan man enkelt göra en liten makeover genom att byta kuddfodral och gardiner tex. Nu tog jag inga förebilder, men sommarens färg i vardagsrummet var mer lila och rosa.
 
 
Inte världens bästa bilder, men som ni ser gillar jag färgglada barn oxå :-)
 
Kuddfodralen och den randiga kudden har jag "köpt" gratis på Jysk via Wrapp.
I love Wrapp och min vän Leopardia är en hejjare på att wrappa mig, så jag har säkert fått dom här kuddarna av henne, så TACK fina vän!  Har ni Facebook men inte wrapp ännu, så fixa, just do it. Lilltjejen fick tex en jättefin härligt grön body från lindex häromdagen. Hade en wrapp på 50:- och bodyn var nedsatt från 99:- till 50:-
I love gratis! 
 
 Kram
 

LCHF v 4

Publicerad 2013-10-28 22:09:01 i Allmänt


Resultat vecka 4:

Jag: - 1
Darling - 2
 
 Totalt: -6,5 kg
 
Börjar komma in i det här känner jag. Veckan som var gick bra, jag hade planerat bra och handlat inför veckan. och kände hela tiden att jag låg ett par steg före. Jag kom tom iväg till gymmet en gång :-)
Tog mig även i kragen och bakade dom godaste fröknäckena, som jag inte fått tummen ur ****** på evigheter.
 
Det jag jobbar på nu är att lära känna kroppen och lyssna på den. När är jag hungrig egentligen? Har insett nu att jag faktiskt håller mig mätt längre än förut, så jag måste börja känna efter, och inte bara äta mellis för att det är en vanesak. Har oxå sakta börjat förstå och vänja mig vid det här med att det är ok att äta fett, du SKA äta fett.
 
Känner mig taggad och tycker att det är kul! Läser massa LCHFbloggar, kollar recept, och så har jag gått med i LCHF klubben. Känns lite roligt och väldigt inspirerande faktiskt! Ska ge klubben ett halvår tänkte jag. Bara för att komma igång och komma in i det.
 
 
Så det får bli mitt Veckans tips:
 
Känns inspirerande och trevligt. Proffsigt upplägg och massa fiffiga funktioner. Massa bra recept, bloggar och en webbshop.
 
Kram

Redan fredag?

Publicerad 2013-10-25 22:08:00 i Allmänt

Jag tycker att är fredag mest hela tiden? Vart tar alla andra dagar vägen?
 
Har haft en riktigt bra vecka. Jag har pluggat en del, inte så mycket som jag borde dock, men det känns bra. Har haft lite egentid då Darling varit ledig, jag har hunnit med en sväng till gymmet, jag har varit på ansiktsbehandling och så har jag fixat naglarna. Sweet.
Det behövdes verkligen, nu när jag fyllt på med massa bra energi kan man köra på ett tag till!
 
Maten har funkat bra, lchf it is- nemas problemas. Planerat och förberett, precis som det alltid borde vara!
Idag blev det tex fläskfilé med vitlökssmör och broccoligratäng (sväris recept- to die for!) men lite tomat och gurka, verkligen skitgott. Enda tråkiga med den måltiden var att den hade varit helt perfekt med en kall öl till istället för ett glas vatten. Men men. Vi ska ut en sväng i morgon jag och Darling, så vi spar oss tills dess.
 
Inte bara jag som fixat naglarna idag, Stortjejen fick för första gången sina naglar lackade! Hon har pratat om det ett tag, och idag var lyckan total! Jag fattar inte att jag har en sån stor tjej helt plötsligt? Hon utvecklas hela tiden och lär sig massa saker, man hänger inte med. Tur att man har en till, liten, så man får njuta av småbarnsåren lite längre!
 
 
 
 
Så sött så jag dör
 
Kärlek!
 

Sjuuuukt god lunch!

Publicerad 2013-10-24 13:15:00 i Allmänt

Men alltså, kan man annat än älska LCHF?!
 
Kolla in min lunch, Ostchips med Avocadoröra:
 
 
 
Kärlek och hälsa till alla!
 

Fluffdag

Publicerad 2013-10-22 09:40:00 i Allmänt

Sitter och myser med en stor kopp kaffe. Lilltjejen sover och jag passar på att ha en mysstund. Jag borde lägga mig och vila en stund, för jag sov inge vidare och är rätt trött. Men jag gillar verkligen den här stunden på morgonen, Darling och stortjejen är på Jobb och Dagis, frukosten är undandukad, tvättmaskinen snurrar på och jag kan sitta och sippa lite kaffe och blippa på datorn och bara softa...
 
 
 
Tänker bara softa idag, fluff och hemmamys är ledorden.
Var som sagt ingen bra vecka förra veckan, helgen blev oxå intensiv och halvjobbig,och på det så var Lilltjejen sjuk. Hon fick Vaccin i torsdags och åkte på feber och var som en liten trasdocka hela helgen, febrig och matt. Inge kul alls.
 
Men den här veckan ser bra ut! Darling är ledig två dagar så jag kommer att ha tid att plugga. Jag har bokat in mig på en ansiktsbehandling och kanske tom kommer hinna gå till gymmet! Wiiihooo!
Så har jag planerat maten och handlat inför veckan.
 
Hoppas bara inte barnen blir sjuka, Stortjejen var lite varm och mosig igår sa bästa barnvakten och hon har hostat lite i natt. Hon var pigg och glad i morse så jag hoppas verkligen att det inte rasslar på och att dom ringer från Dagis. Har ingen som helst lust att ha sjukstuga här hemma!
 
Jag sitter som sagt i mjukisar och är inte stylish för fem öre idag, men OM jag inte var en fluffig hemmamamma idag så hade jag gärna kört den här looken:
 
 
 
 
Härlig färg som man blir glad av passar bra en grå dag som denna!
 
P&K
 
 
 

LCHF v 3

Publicerad 2013-10-22 09:22:00 i Allmänt


Resultat vecka 3:

Jag: + 1
Darling + 0,5
 
 Totalt: -3,5 kg
 
Jag låter resultatet ovan tala för sig själv. Ingen bra vecka på nåt sätt.
 
Det jag har lärt mig är:
Sömn är viktigt, typ prio 1.
Dålig idé att ha chokladkakor och ostbågar i skåpen,
 
 
 
Nya friska tag!

Bra avslut på veckan

Publicerad 2013-10-18 20:36:00 i Allmänt

Friday I´m in love, trallalalalaaa...
 
Knattarna sover, Darling jobbar och kommer hem om ett par timmar. Härligt med lite egentid och fredagsmys för mig själv. Har ett avsnitt av lyxfällan inspelat och en öppnad påse med ostbågar. Kan bli en riktigt soft avslutning på den här skitveckan.
 
Skitvecka är verkligen ordet. Vet inte om det hade med trötthet att göra eller det i kombo med att jag varit sjuk i över en vecka och att Darling jobbat typ varje kväll. Men jösses va tufft det varit. Jag har haft NOLL tålamod (vilket inte är helt lyckat när man har två småbarn) och haft psykbryt till höger och vänster.
 
Alltså jag undrar verkligen, är det bara JAG som känner såhär ibland? Aldrig att man läser i tex bloggar att småbarnsföräldrar är trött, less och bara känner för att rymma hemifrån? Man läser ju mest om hur bra allt är och hur duktiga deras barn är...
Jag har känt mig som världens sämsta mamma, världens sämsta fru och som en usel hemmafru. Har inte fått ihop bitarna alls. Och så tänker man att herre guuud, hur ska det gå sen när båda ska jobba heltid, om man inte ens får ihop det nu lixom??
 
Pluggat har jag inte hunnit, och häromkvällen tryckte jag i mig en 200 grams chokladkaka innan jag däcka i soffan. Inte så produktiv eller sund vecka mao.
 
Ja ja, nu är det bättre iaf, och nästa vecka är Darling lite ledig så då blir det lättare. Och jag är så jäkla tacksam över att min man är världens bästa, han städar, fixar och är världens bästa pappa när jag kraschar.
 
 
 
 Puss och trevlg helg!
 
 
 
 

Igår var inte min bästa dag

Publicerad 2013-10-16 09:30:00 i Allmänt

Alltså gårdagen. Jösses. Jag hade sovit jättedåligt och aldeles för få timmar. Jobbade ju 8-22,30 dagen innan så jag var rätt mör när jag vaknade i går. Stortjejen vaknade för tidigt och var på ett jäääkla humör hela morgonen, ingen bra start alls.
 
Sen blev det massa stressgrejer på dagen som man får helt ont i magen av innan man får tag i folk som kan hjälpa en med det.
 
Bla så har min slutlön från konkursjobbet inte kommit än, den skulle kommit den 25:e (!) september, Det är pengar som ska betalas ut från staten via lönegarantin, inga konstigheter. Men av nån märklig anledning så hamnade just min lön på villovägar tydligen och konkursförvaltaren som handlägger allt sånt har ju inte varit den mest samarbetsvilliga att ha och göra med, suck. Så jävla nonchalanta så det finns inte.
Det har varit många turer fram och tillbaka och nu verkar det äntligen vara klart, men så fick jag ett "förvirrande" papper igår som gjorde att jag kände mig superstressad hela dagen. Men när hon tillslut ringde upp från länsstyrelsen igår eftermiddag var det inget problem, jag skulle bara bortse från det brevet typ. Ja ni hör ju, det är helt Hey baberiba med allt det där.
 
Sen är det helt bananas med en kurs jag börjat läsa på distans nu, vi har fått fel info om litteratur å hej å hå och det är oxå helt stresssande med en lärare som inte har koll och man vet inte hur man ska göra.
 
Sen hämtade jag en sjukt grining unge från dagis, det blev drama, bråk om löv, brända köttbullar, näsblod, brandalarm och var crazy banana hela kvällen.
Jag var så sjukt jävla trött så det går inte ens att beskriva.
 
Men. Idag är en ny dag och jag har sovit gott ända till 6,46 och nu tar jag en kaffe och myser lite innan det är dax att ta tag i dagen. Jag och lilltjejen ska ta en långpromenad till den stora gallerian och gå på BVC. Sen tänkte jag att vi ska lyxa till det med att äta lunch där och passa på att handla lite.
 
Man vet ju att det är såhär:
Utan sömn funkar det inte.
Planering är a & o.
Matlista och handlning av mat måste planeras och göras.
 
Men förtillfället så har jag inte riktigt fått till det, fattar inte att det ska va så svårt... Men men, nya friska tag!
 
 
Den här lista ska jag ta till mig och tänka på när jag har sånna dagar som igår...
 
Kärlek!
 
 

LCHF v 2

Publicerad 2013-10-15 09:15:00 i Allmänt

 

Resultat vecka 2:

Jag: - 0,3
Darling -0,8
 
 Totalt: -5 kg
 
Känns bra och jag är nöjd med resultatet, jag har inte hunnit träna och så slirade jag ju till under helgen. Jag har dessutom varit krasslig, förkyld och hängig typ. Det resulterade i att jag inte orkade fixa och trixa så mycket med maten. Fick bli det vi hade hemma. Så inga spännande receptfavoriter har jag att bjuda på denna vecka,
 
Veckans Bästa: Att man fick äta god "dagen-efter-mat" i söndags! Åt Skagenröra med avocado till lunch, och njöt av varenda tugga!
Vackans Sämsta: Lördagens Sockerchock och chipskoma!
 
 Veckans tips är en väldigt trevlig LCHF-blogg av en grym tjej:
Oj vilken resa hon gjort!
 
 
 
 
Inför kommande vecka är jag laddad och har som mål att gå ner mer än 0,3 kg. Jag ska även baka fröknäcken. Känner mig dock stressad med plugg och allt och känner att jag tappat lite fokus och kommit efter med typ allt, har tex ingen som helst matplan inför veckan. Men det ska nog gå bra ändå :-)
 
Kram
 
 
 

Trevligt lördagsgalej

Publicerad 2013-10-13 10:27:00 i Allmänt

Åh vilken trevlig kväll jag hade igår med gamla kollegorna! Så himla härliga människor!
Alla hade ju med sig massa god mat, och jag åt en herrans massa gott. Det jag hade med mig gick åt och blev väldigt uppskattat! Det är ju alltid lite kul.
 
Kan säga att jag mår inte bra idag, och det beror inte på vinet. Ok, kanske lite småseg idag på grund av vinet hehe, men annars är det all mat jag åt. Massa kohlhydrater och socker. Jösses. Jag vill typ aldrig mer äta chips igen. Inte för att jag åt mycket chips, absolut inte, men jag vaknade vid 5 i morse och måde såååå illa, och det kändes lixom som att det var chipsens fel om ni förstår vad jag menar... Jag har alltid varit lite sådär att jag kan må illa efter att jag ätit chips, även om det inte är mycket. Så nä, no more chips för mig.
Nä, LCHF är verkligen min grej, idag är det åter till ordningen.
 
Hade ju laddat innan oxå med sockerchock big tajm på kalaset:
 
 
 
Det var så himla kul att va ute på galej och få lite kvalitetstid utan barn lixom. Uppskattade det verkligen!
 
Hemma hos fam Aluc har dom nytt kök efter en vattenskada i våras. Såååå trevligt kök! Perfekta köket att ha gäster i!
Det är på min lista över vad jag vill ha i vårt hus, ett stort, fräscht kök man kan umgås i samtidigt som man lagar mat.
Jag blir gaaalen hemma hos oss på att vi har så litet kök. Jag blir galen överhuvudtaget på vår lägenhet. Är bra less. Vill verkligen köpa hus idag, helst igår.
 
Nä, nu ska jag leka med mina små knattar, vi ska leka lite, äta lunch och sen gå ut i det helt fantastiskt härliga vädret!
 
Trevlig söndag!

Mitt lilla Troll 1 år!

Publicerad 2013-10-11 21:45:00 i Allmänt

Fredag kväll, jag är s l u t som artist. Jösses va jag är trött. "Småbarnsförälderlivet" was killing me today. Inget speciellt egentligen mer än jag varit trött och Stortjejen var trött efter dagis (dvs det tog en timme hem och det blev massa drama när vi kom hem).
 
Det enda jag vill nu är att ta ett glas vin, äta chips med vitlöksdipp och ligga i soffan hela kvällen.
Men. Det blir inget av med det. Suck.

Blä.
 
Men i morgon, då jäklar blir det galej!
 
Först Kalas för finaste Lilltjejen som fyllde 1 år idag!
 
 
 
Sen ska jag hem till Aluc för lite partaj med gamla jobbgänget från konkursjobbet! Ska bli såååååå kul! Det är knytis, jag har en Cheesecake i frysen som blir till efterrätt och skagenröra i kylen som jag ska lägga i Krustader och ha som försnacks. Två flaskor bubbel tar jag med till det.
Så i morgon ska jag va lite crazy och äta precis allt jag känner att jag vill äta. Och dricka, hehe.
 
Men nu är det väl kanske lika bra att jag går och lägger mig, för roligare än så här blir det väl knappast.
 
Kärlek!

LONDON

Publicerad 2013-10-10 10:01:00 i Allmänt

Darling fyllde ju år här i Söndags och jag slog till på stort och bokade en resa till London och gav i present! Vi åker i Mars och firar våran bröllopsdag där. Ska bli så sjukt kul! Torsdag till söndag, utan barn, wiiihooo!
 
 
Alltså jag verkligen älskar London. Jag bode där ett par månader i mitt tidigare liv (ett skitland att bo i förövrigt) och ända sen jag var liten har London legat mig varmt om hjärtat.
Jag har inte varit där på flera år, och jag har längtat så jäkla mycket dit! Om jag ser en Engelsk tv serie som utspelar sig i London kan jag lixom få som ont i magen, jag längtar ihjäl mig typ.
 
Jag har bokat flygbiljetter och bästa svägerskan kommer upp från Malmö och är barnvakt. Hotell bokar jag sen när det närmar sig. Har ett annat äss i rockärmen oxå, men det är inte klart än, så den återkommer jag om hehe.
 
Alltså egentligen, om man ska va petig så borde man ju hålla i pengarna och inte sväva ut så mycket. Vi är har ju trots allt mer eller mindre en inkomst att leva på och så kommer det vara ett ganska långt tag till. Visst, jag får 4000 kr i månaden när jag pluggar, men det är ju inte så mycket egentligen. Men det går, och vi har lite pengar sparade.
Men va fasiken. Jag tänker såhär, jag och Darling behöver egentid, bara få vara tillsammans, göra nåt kul, upptäcka nåt nytt ihop. Hångla, ta en öl eller två, vara romantiska, klä upp oss och stuffa runt på stan. Vi lever ju i det ständigt oglamourösa småbarnslivet, vi är jämt ekonomiska och jag glider mest runt i mjukisbrallor, unnar mig aldrig något nytt. Man MÅSTE få unna sig att göra nåt kul. Annars är ju livet bajstråkigt.
 
Jag tänker heller inte hamna i småbarnsfällan och glömma bort kärleken och romantiken, och sen glida ifrån varandra. För mig är familjen viktig, jag vill bli pensionär tillsammans med Darling.
 
P&K
 
 
 

LCHF v 1

Publicerad 2013-10-09 10:20:00 i LCHF

Som jag skrev tidigare så fick jag ju med mig Darling på LCHFtåget för nån vecka sen och vi har kört på här, och det har gått jättebra!
 
Resultat vecka 1:

Jag: - 1,7
Darling -2,2
 
 Totalt: 3,9 kg
 
Sjukt nöjd! Det blev en liten halvostrukturerad start då jag va helt förvirrad och hade planerat dåligt, men det löste sig ju ändå. Vi har ätit gott, inte varit hungriga och Darling har fyllt år och det gick ju jättebra att fira utan skräp!
 
Två receptfavoriter från veckan:
 
Jalapeño Poppers- Sjuuuuukt gott som kvällssnacks!

4 jalapeños
Färskost, jag tog det jag hade hemme och det var gräslök
Bacon, blev en halv skiva per Jalapeñohalva
 
Dela jalapeñon och gröp ur innehållet med en sked. Fyll halvan med färskosten och rulla bacon runt om.  In i ugnen på 250 grader i ca 10-15 minuter. Dom ska få färg och baconet ska bli lite knaprigt lixom.
 
Tacopaj- Bjöd jag på till Darlings supricefödelsedagsmiddag. Till det serverade jag en sallad, paprikastavar, morot och gurkslantar, en tacodip gjord på gräddfil och en vitlöksdipp gjord på Creme Fraiche. 
(Förövrigt så kan jag verkligen rekomendera det här pajskalet, det är galet mycket godare än det man gör på mjöl!)
 
Skal:
  • 3 dl mandelmjöl
  • 1msk fiberhusk
  • 1/2 dl sesamfrön
  • lite salt
  • 40 g smör
  • 1 ägg

Sätt ugnen på 200 grader. Mixa madelmjöl, fiberhusk, sesamfrön i en matberedare. Tillsätt övriga ingredienser och kör till en deg. Låt vila i kylskåp en stund. Tryck ut degen i en pajform, grädda den i ca 8 min.

Fyllning;

  • 500 g nötfärs
  • 1 msk Smör
  • 1 påse tacokrydda
  • 1 dl vatten
  • 2 dl  crème fraiche paprika&chili
  • 2 dl  Naturell crème fraiche
  • 1Tomat
  • 1 dl Jalapeño (skivade i burk)
  • 150 riven ost
  • 1 tsk paprikapulver
Bryn köttfärsen i smör. Tillsätt tacokrydda och stek ihop ett par minuter.  Blanda smaksatt crème fraiche med naturell crème fraiche i en skål. Fyll pajskalet med färs, skiva tomaterna och lägg på och lägg även på Jalapeñosen. Bred bred på crème fraiche blandningen. Strö över ost och pudra till sist över paprikapulver. Grädda pajen i mitten av ugnen ca 30 min, tills osten fått fin färg.
 
Kraft & Kärlek!
 

Effektiv är bara förnamnet

Publicerad 2013-10-05 21:17:44 i Allmänt

Hm... nu verkar det som att jag kommit in i rollen som hemmafru. Tog ett par dagar, men idag rasslade det till.
 
Har idag förutom lekt med barnen (lekt affär, haft samling, byggt pussel och lego mm) varit ute (handlat, lekt i 2 parker) lagat mat flera gånger om, ni vet lunch, mellis och middag ( bla stekt pankisar till både mina barn och småkusinerna, fatta hur lång tid det tar!) även hunnit med att storstäda!
 
Bytt alla lakan, tvättat 2 maskiner tvätt, kört 2 varv med diskmaskinen, dammat, dammsugit, rensat i badrummet, röjt i sovrummet fixat och donat. Phu.
Och nu tills Darling kommer hem efter monsterpasset på jobbet har jag förberett västebottenchips och jalapeno poppers. Lördags snacks LCHFstyle :-)
 
Fattar inte vad som hände? Tänk om det håller i sig, guuuuuud va det vore nice, då skulle man ju alltid ha en tom tvättkorg och städat och fint hemma!
 
 
Kraaaam!
 

Friday I´m in love....

Publicerad 2013-10-04 20:50:43 i Allmänt

Ååå, jag längtar till Söndag! Då fyller Darling år, och jag har världens bästa födelsedagspresent på G!
Wiiiiihiiiiii!
Kan dock inte avslöja den här, ifall han är inne och snokar hehe...
 
 
 
Fredagkväll och jag sitter hemma solo med en kopp silverthe spetsad med ingerfära. Inte världsspännande direkt...  Darling jobbar hela helgen så jag är solo med knattarna, så det blir full fart hela helgen, Inte helt nöjd med att han ska jobba helger, men men, what to do.
 
Nu ska jag mysa i soffan och klippa klistra & pyssla lite. Tjingellling på Er och ha en härlig fredagskväll!
 
Puss
 
 

FALL in love...

Publicerad 2013-10-03 10:27:50 i Allmänt

Klarblå himel, sol och kyla i luften! Härligt! Har sagt det förut, men åh va jag älskar hösten!
 
Sitter och sippar på en kaffe och ska snart åka in till stan och träna. Darling är ledig idag och i morgon, ska bli sååå skönt. Shit, det här hemmafrulivet is killing me :-) Full fart hela tiden, är helt slut efter 2 dagar haha.
Men idag blir det som sagt lite egentid.
 
 
Om jag inte fluffa runt hemma och va hemmfru nu och Om jag hade gått ner till min målvikt så hade jag gärna haft det här i min höstgarderob.
 
Kram

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela